Pogresne informacije imascrnivrag wrote:soha96 wrote: Gdje i kad?
Na palmi 36.04.2019. u 26:72 h.
to ce biti 31.02.2020. u 32:95 h
Moderator: Benq
Pogresne informacije imascrnivrag wrote:soha96 wrote: Gdje i kad?
Na palmi 36.04.2019. u 26:72 h.
Arenasport kažu.tnt-tunja wrote:Ima li gdje rukomet da se gleda? RTL Hr pretpostavljam zatamnjen
Arena Sport 1 BiH/SR SD/HDDzontra_Volta wrote:Arenasport kažu.tnt-tunja wrote:Ima li gdje rukomet da se gleda? RTL Hr pretpostavljam zatamnjen
I arena Sport 2 SD/HD.crnivrag wrote:Arena Sport 1 BiH/SR SD/HDDzontra_Volta wrote:Arenasport kažu.tnt-tunja wrote:Ima li gdje rukomet da se gleda? RTL Hr pretpostavljam zatamnjen
Zdravo Dinostula,Dinostula wrote:Danas je konekcija jako losa.Je li ovo samo kod mene kakva je kod vas situacija ?
Zdravo Boban0726,Boban0726 wrote:@Telemach
Kada korisnici Total TV platforme mogu ocekivati Arena Sport kanale u HD rezoluciji?
Kada se postavio pitanje TV Arena Sport,rekli su da pitanje uputim svom kablovskom operateru.
Pa ako ima mreza telemacha, bolje je preci na telemach nego biti na totalu.Zina5 wrote:ponovo pitam kada će se korisnicima total tv omogućiti pristup internetu preko telemah mreže gdje je to moguće
Zdravo Zina5,Zina5 wrote:ponovo pitam kada će se korisnicima total tv omogućiti pristup internetu preko telemah mreže gdje je to moguće
Pa trazi da ti uvedu internetZina5 wrote:Ne interesuje me vaša kablovska zadovoljan sam sa total tv, treba mi samo internet jel kontate šta vas pitam?Telemach wrote:Zdravo Zina5,Zina5 wrote:ponovo pitam kada će se korisnicima total tv omogućiti pristup internetu preko telemah mreže gdje je to moguće
Da bismo preciznije odgovorili na Vaš upit i provjerili sve što je potrebno, molimo Vas dostavite nam tačne adresne podatke.
Ukoliko Telemach kablovska infrastruktura nije dovoljno razvijena na području Vašeg stanovanja, dok ne dođe do konkretnih promjena, potencijalnim korisnicima najčešće ponudimo naše usluge koje nisu uslovljene razvojem kablovske infrastrukture, kao što je Total TV.
Dakle koristim Total tv dostupna je vaša mreža a želim samo internet!
Ukinuli su te pakete za nove korisnike. Ko je jamio, jamio sto bi reko Zoster.soha96 wrote:Gdje su sad an telemach ba ovi trio grande paketi itd ili se to zove eon paketi sad? Koja je razlika?
Ja bi sad potpisao da imam samo internet .... apsolutno me TV ne zanima.corei3 wrote:Ne treba mi onda nikako telemach digitalna ako ćemo tako, sve živo ima na internetuMehemed wrote:Ako imaš LCD TV skini dobrih starih crtanova sa interneta, nabaci na USB i nek gledaju. Bolje ako su na Engleskom i Njemačkom, nek djeca uče strane jezike od malena, poslije im može itekako značiti(škoditi sigurno neće).
To mozes kod telecoma uraditi i uzeti samo internettap3ah75 wrote:Ja bi sad potpisao da imam samo internet .... apsolutno me TV ne zanima.corei3 wrote:Ne treba mi onda nikako telemach digitalna ako ćemo tako, sve živo ima na internetuMehemed wrote:Ako imaš LCD TV skini dobrih starih crtanova sa interneta, nabaci na USB i nek gledaju. Bolje ako su na Engleskom i Njemačkom, nek djeca uče strane jezike od malena, poslije im može itekako značiti(škoditi sigurno neće).
HvalaSamso wrote:Ukinuli su te pakete za nove korisnike. Ko je jamio, jamio sto bi reko Zoster.soha96 wrote:Gdje su sad an telemach ba ovi trio grande paketi itd ili se to zove eon paketi sad? Koja je razlika?
Sada imaju eon pakete koji su za 1 KM mjesecno skuplji od starih paketa i imaju za 1 paket slabije kanale.
Ranije si npr u Duo paketu za 45,90 KM imao osnovni paket a sada u Eon Duo light za 46,90 KM imas start tv paket.
U eon pakete su uveli novu eon aplikaciju za smart tv i aplikacije za mobilne uredjaje.
A besplatno ce biti slusanje radijskih kanala i gledanje RTS Svet HD i jos nesto iz videoteke a ako hoces ostalo da gledas onda se mora platiti.chakany wrote:Od 15. januara RTS Planeta se počinje naplaćivati korisnicima izvan Srbije u iznosu od 4,99 €/mjesečno.
Gdje se na vašoj mojtelemach stranici aktivira eon. ja te opcije nemam. Piše mi da je vaučer aktiviran.Telemach wrote:Zdravo dadoka84,dadoka84 wrote:@Telemach, pitanje kupljen Lg tv koji bi trebao imati promotivno 6 mjeseci eon aplikaciju. Na koji način da aktiviram aplikaciju. Registrovan je na stranici za promociju.Telemach wrote:
Nakoš što se registujrtr na LG web dobili ste e-mail s brojem vaučera i link gdje treba da odete da aktivirate vaučer na našoj stranici
Link LG stranice https://www.lgemk-promotions.com/eon-vauceri-promocija/
potom broj vaučera unosite na našoj stranici https://telemach.ba/oec/eon/free-trial
Planiram pogledati do 15.1. serije Ne diraj mi mamu i Jutro će promeniti sve, a ostalo me i ne interesuje tamo.MTV wrote:A besplatno ce biti slusanje radijskih kanala i gledanje RTS Svet HD i jos nesto iz videoteke a ako hoces ostalo da gledas onda se mora platiti.chakany wrote:Od 15. januara RTS Planeta se počinje naplaćivati korisnicima izvan Srbije u iznosu od 4,99 €/mjesečno.
Vidim da ima Jutro ce promeniti sve ali ne vidim Ne diraj mi mamu. Jesu li postavili ili ce tek postaviti?!chakany wrote: Planiram pogledati do 15.1. serije Ne diraj mi mamu i Jutro će promeniti sve, a ostalo me i ne interesuje tamo.
Ima i Ne diraj mi mamu, ja sam već tri epizode pregledao.MTV wrote:Vidim da ima Jutro ce promeniti sve ali ne vidim Ne diraj mi mamu. Jesu li postavili ili ce tek postaviti?!chakany wrote: Planiram pogledati do 15.1. serije Ne diraj mi mamu i Jutro će promeniti sve, a ostalo me i ne interesuje tamo.