Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
phillie

#79651 Re: Premijer liga BiH

Post by phillie »

Pitar_na_motoru wrote:Da, ali od tih 5 igraca, trojica su prvotimci i to je to. (Tako negdje procitah, mozda nisam u pravu)
Miletic, Pavlovic, Hodzic, Okoli. Dakle skoro cijela zadnja linija.

A i nije ti neko poredjenje, nama na gostovanju i Krupa dadne pet golova (jos kad igramo i sa ovim vasim). :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#79652 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

phillie wrote:
Miletic, Pavlovic, Hodzic, Okoli. Dakle skoro cijela zadnja linija.

A i nije ti neko poredjenje, nama na gostovanju i Krupa dadne pet golova (jos kad igramo i sa ovim vasim). :D
Da mi zapjevamo onu nasu?
:josipalisac:
EvoMeneJopet

#79653 Re: Premijer liga BiH

Post by EvoMeneJopet »

Logovan wrote:
tuzlak1212 wrote:
Logovan wrote:E da znate koliko je bitno da li su ostali odron ili ne. :lol: :lol: Mislim barem meni, daj da osvojimo, a drugi su nebitni.
Kako misliš "vi" da osvojite. Zar ti ne pišeš po forumu za vrijeme igranja Sarajeva na Koševu? :mrgreen:
Pa eto nađi mi takav jedan post ako pišem. :-D
Logovani je jedan od najredovnih na Kosevu :thumbup:
phillie

#79654 Re: Premijer liga BiH

Post by phillie »

@vanilla

Oj drugovi jel vam zao :D

Izgleda da ce i ove godine oko ispadanja biti prica: Nije bitno biti brzi od lava, vec brzi od Muje :D

A o kvaliteti lige:

https://sportsport.ba/fudbal/nemanji-bi ... lio/317456

Covjek i zaboravio da je igrao PL ove sezone, a jos prvi strijelac. I kao takav nema mjesta u korejskoj ekipi.
tuzlak1212

#79655 Re: Premijer liga BiH

Post by tuzlak1212 »

Qoom wrote:Košpe prodaju imovinu, pomoćne terene, gube licence, Tuzlaci ispadaju, mole Boga da ih Husić opet uzme pod svoje da se ne ugase.

Začatavaju, relativiziraju, svjesni da ih je utrpani isprsko...
Polako to je sudbina komplet sporta u drzavi svakako, za titulu se bori ko ima višak vola u štali za prodat i uložit. :D

Jednom nek nestane jedan-dva sponzora, dugovi koji nastaju postaju nepovratni, jer je fudbal kod nas sam po sebi debelo neodrživ.
channel10

#79656 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

Zna li neko zbog koje sume i duga Celik nije dobio licencu?
phillie

#79657 Re: Premijer liga BiH

Post by phillie »

Trebalo bi se znati sutra, kada klubovima dodje obrazlozenje od Saveza zbog cega nisu dobili licencu. A eto rijeci naseg mislioca :

"Ekipa je za razliku od prošle sezone rezultatski ostala u Premijer ligi i bilo bi smiješno da sad ne ostanemo u ligi iako smo to rezultatski učinili. Siguran sam da nećemo završiti kao Borac prošle sezone", rekao je Đugum koji je aktivno sudjelovao u procesu licenciranja.

Prva recenica nidje veze. Sjeti se Djugume prosle sezone. Jesi li tad rekao, smjesno je da mi igramo PL kad to rezultatski nismo ucinili? Druga recenica :-) Sto ne bi zavrsili kao Borac? Jel Celik ima dugova koje nije regulisao? Ima. Jel se moze naci neko kao Dzaja ili Sampras i reci, jebe mi se, dajte mi pare, ne zanima me. Moze. Jel tad ne dobijas licencu? Ne dobijas. Sad ako ti mislis da je ovo sve sredjeno, sto onda prvostepena komisija nije dala zeleno svijetlo?
Ovo na kraju mi je najbolje "....koji je aktivno sudjelovao u procesu licenciranja." :-D :-D :run: Nadreality
last mohicans

#79658 Re: Premijer liga BiH

Post by last mohicans »

plain vanilla wrote:
Pitar_na_motoru wrote:Nije mi ih zao sekunde.
Evo sad nisu jaki pa smo mi nikad jaci.

Tako da ta floskula ne pije vode.
Dabogda vazda tavorili i za opstanak se borili, a ponekad i ispali.
Nikad jaci? Jesenas ste bili mnooogo jaci, sad.ste mrtvi prosjek. U.posljednje vrijeme niste uspjeli pobijediti Zrinjski, Siroki, Radnik, Slobodu..ako je mjerilo jacine petarda drugom timu Celika, onda ste Juventus ali mescini da nije.
Ne, mjera je sav se napeti da odigras protiv buduceg sampiona, aBd, onda se naguziti svima redom kome god treba i ispričati se da se nije imalo kuveta i dovoljno igrača, jer se sva snaga ispucala protiv FKS. To su riječi vašeg šefa. Kakva je to logika sto se izgubilo od ovih ekipa, ne trebamo osvojiti titulu, jel? Radnik niko nije dobio, ako si primjetila. Po tvojoj logici bi trebali biti sampioni. Siroki smo promesenim penalom propustili, Zrinjski jednom sansom nas dobili i tu je malo Husref vise kalkulisao. Jesu li se te ekipe dobile u prvom dijelu, Siroki i u drugom dijelu, ili smo makar imali bolji skor u međusobnim duelima? Tri boda su tri, ista, igrao protiv prvog ili zadnjeg. Isto sto su tri izgubljena, ili dva, protiv takmaca za titulu ili zadnjeg također ista. Potpuno svejedno. Zaboravila si nam prigovoriti da se radujemo mozda prerano i to zahvaljujuci kiksu Zrinjskog, ne nasoj pobjedi i odlasku na +6. Tvoj animozitet prema klubu koji dolazi iz glavnog grada je očit. Zarad pučanstava bi mogla biti opreznija, ali i ne moras, to je tvoje pravo. Utječe na nas kao i Blazeve izjave za javnost. Ostani mi lijepa i nasmijana. Zaigrat ce nekad i Sloboda.
channel10

#79659 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

phillie wrote:Trebalo bi se znati sutra, kada klubovima dodje obrazlozenje od Saveza zbog cega nisu dobili licencu. A eto rijeci naseg mislioca :

"Ekipa je za razliku od prošle sezone rezultatski ostala u Premijer ligi i bilo bi smiješno da sad ne ostanemo u ligi iako smo to rezultatski učinili. Siguran sam da nećemo završiti kao Borac prošle sezone", rekao je Đugum koji je aktivno sudjelovao u procesu licenciranja.

Prva recenica nidje veze. Sjeti se Djugume prosle sezone. Jesi li tad rekao, smjesno je da mi igramo PL kad to rezultatski nismo ucinili? Druga recenica :-) Sto ne bi zavrsili kao Borac? Jel Celik ima dugova koje nije regulisao? Ima. Jel se moze naci neko kao Dzaja ili Sampras i reci, jebe mi se, dajte mi pare, ne zanima me. Moze. Jel tad ne dobijas licencu? Ne dobijas. Sad ako ti mislis da je ovo sve sredjeno, sto onda prvostepena komisija nije dala zeleno svijetlo?
Ovo na kraju mi je najbolje "....koji je aktivno sudjelovao u procesu licenciranja." :-D :-D :run: Nadreality
Ma guba zna sve, samo se malo pravi lud. Kakve li se ovdje igre igraju? Kad kazem ovdje, mislim na klub i "investitora". Sve sto je govorio, to ne radi. Nije valjda da i sa ovakvim poslovanjem on bude na pozitivnoj nuli, jer da to nije, napustio bi ga.
tuzlak1212

#79660 Re: Premijer liga BiH

Post by tuzlak1212 »

Sloboda već nekoliko ljeta preživljava ovu stvar oko ispadanja zbog dugova... Pare nisu problem para nema :lol:
phillie

#79661 Re: Premijer liga BiH

Post by phillie »

sto si vanilla animozitetna? hahaha
plain vanilla

#79662 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

phillie wrote:sto si vanilla animozitetna? hahaha

Oj sto se ismijah :lol:
Hajd ona suplja sto ponavljaju svaki dan, ali ovo s animozitetom me dokrajcilo :lol:
emigrazione

#79663 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

Adnan Dzemidzic i Maid Delic odlucuju o strumfovskoj licenci
Image
VPSA

#79664 Re: Premijer liga BiH

Post by VPSA »

Sad se ovo predstavlja kao da je neko glasanje, pa ko voli ili mrzi Zeljeznicar. Mozda kod nas ovakvkih kakvi smo i jeste, ali to veze s zivotom nema. UEFA naknadno radi revizije odluka nacionalnih saveza za izdate licence i ako se tu pronadju neke nepravilnosti onda idu mnogo gore kazne i za klubove i za savez. Zato, po meni ovdje postoji samo jedna mogucnost da se da licenca. Da se savez direktno obrati nadleznom tijelu u UEFI, da im se objasni da sustina greske jeste administrativna i da li je njima dopustivo da im se pod ovim uslovima izda licenca. Dati licencu tek onako bi bila opasna avantura za savez u cjelini.
Maharadza

#79665 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

Što su nervozni ovi ultrasi iz tuzle... zar toliko boli što vam je voljeni svinjski kiksao... ajde biće bolje, idući put zamolite šššportske pajdaše da plate zalizanu spodobu da svira penale sve dok ne zabijete. :oops:
Last edited by Maharadza on 05/05/2019 14:36, edited 1 time in total.
plain vanilla

#79666 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Sliver wrote:@plain vanilla
ja sutim ko sto sam i obeco :D
:kiss:
Nek se djeca zabavljaju :mrgreen:
made_in_sarajevo

#79667 Re: Premijer liga BiH

Post by made_in_sarajevo »

Nemoguce da ima jos ljudi koji kontaju da zeljo moze dobiti licencu za evropu. Kazu mali administrativni problem hahahah. Imas godinu dana da bilo sta uradis, predas na sud, platis, dogovoris u rate, bilo sta. Ne uradis nista nego kad skontas da ces popusiti uplatis i to nakon roka kojeg cijela evropa postuje. Sad je zeljo neki klinac jel zajeban, pa ce uefa preci preko svojih pravila i pustiti im da igraju hahah. Uefi zeljo ili radnik isti klinac, ali bukvalno. Uostalom da se uradi usluga tamo nekom zelji sta mislite koji bi onda cirkus nastao za sve ostalo.

Sljedecu na grbavici pjevajte putuj evropo nemoj cekati na nas :D
Qoom

#79668 Re: Premijer liga BiH

Post by Qoom »

Ko je ko plava bucka?!

Kaže nek se djeca zabavljaju, a nokte do lakata popasla. Idi vrišti Zrinjski, Zrinjski... :pisnuo:
Qoom

#79669 Re: Premijer liga BiH

Post by Qoom »

made_in_sarajevo wrote:Nemoguce da ima jos ljudi koji kontaju da zeljo moze dobiti licencu za evropu.
Tibra već predala Koldži projekat za 17 zgrada na pomoćnom stadionu
omega369

#79670 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

I sta kazu, pogresno popunili racun...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne fakat, zar ima neko da vjeruje u ovo?! :wink:
plain vanilla

#79671 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Qoom wrote:Ko je ko plava bucka?!

Kaže nek se djeca zabavljaju, a nokte do lakata popasla. Idi vrišti Zrinjski, Zrinjski... :pisnuo:
Duso draga, ne postoji post na ovom forumu gdje sam ja rekla ijednu lijepu rijec o Zrinjskom.
A ako se vec hoces baviti navijacima, kreni od Pitara koji svaku utakmicu hebu majku i Husrefu i navijacima. Ali njih se bojis, mogao bi fasovati, pa onda ovdje glumis narodnog heroja tako sto.si.se zakacio za jedino zensko na temi. E jesi hrabar, bravo, bravo.
armin071

#79672 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

omega369 wrote:I sta kazu, pogresno popunili racun...

Ma hebo studente nek se UEFI obrate, drugostepena moze samo rec hebiga popusili ste ga. Nego nosimo li mi sampanjac u Banovice jer teorijski bi ga mogli otvoriti bez problema?
Qoom

#79673 Re: Premijer liga BiH

Post by Qoom »

plain vanilla wrote:
Qoom wrote:Ko je ko plava bucka?!

Duso draga, ne postoji post na ovom forumu gdje sam ja rekla ijednu lijepu rijec o Zrinjskom.
A ako se vec hoces baviti navijacima, kreni od Pitara koji svaku utakmicu hebu majku i Husrefu i navijacima. Ali njih se bojis, mogao bi fasovati, pa onda ovdje glumis narodnog heroja tako sto.si.se zakacio za jedino zensko na temi. E jesi hrabar, bravo, bravo.
Ne pričamo o lakiranju noktiju i depilaciji da bi gender bio važan. Također, mani mi se dušakanja impliciranjem superiornosti u raspravi bilo koje vrste. Prva si poletila da se prije par kola naslađuješ, pretresi malo svoje postove ili ćeš opet o pamćenju ribice.

Ustani kad spomeneš ime FK Sarajevo! Ono tebi mrsko FK Sarajevo je prvak Bosne i Hercegovine!
last mohicans

#79674 Re: Premijer liga BiH

Post by last mohicans »

omega369 wrote:I sta kazu, pogresno popunili racun...

Uplatnicu popunjavao onaj štreber sa skupstine, aca...' :lol: Nece je osvojit'..pa se malo zajebo u broj :lol: :lol:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#79675 Re: Premijer liga BiH

Post by bordo gandalf »

:lol:

Image
Locked