FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

UnKnownBA

#79626 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

Sarajevu, Širokom Brijegu i Radniku je u dosadašnjih 26 odigranih kola Premijer lige BiH dosuđeno po pet penala, dok je protiv Željezničara sudija na bijelu tačku pokazivao čak sedam puta.

Negativni rekord s dosuđenim penalima drži Željezničar, protiv kojeg su sudije u čak sedam navrata svirale najstrožiju kaznu. S druge strane, Plavima su dosuđena tri penala, ali niti jedan nije bio bitan za konačni ishod meča.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/kome- ... /190414050
Alfa_i_Omega

#79627 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Burdus wrote:
Alfa_i_Omega wrote:Zeljeznicar za zivot cijeli!
:lol:
Valjda Amar za zivot cijeli :lol:
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!
Burdus

#79628 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

sime_cipol wrote:
Burdus wrote:
Neko Amar, neko Senad :-)
Ne zanima me ni jedan.
Ne zelim ih u klubu.
Posebno Amara jer mu je ovo trece taslacenje kluba.
Burdus

#79629 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Alfa_i_Omega wrote:
Burdus wrote:
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!
Ganuo si me na sabahu :lol:
Alfa_i_Omega

#79630 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Burdus@

FK Zeljeznicar. Osnovan 1921.
Stadion "Grbavica".
Navijaci "Manijaci".

Zamolio bih vas da prestanete pljuvati na naseg Zelju. Na Zeljine uspjehe, Zeljine titule, Zeljine legende. Fino onako, kao covjek, kao drug, fino vas molim, prestanite pljuvati po Zelji! Nemojte psovati, lagati, opstruisati i loziti ljude da ne idu na utakmicu! Ako hocete pomozite klubu, ako necete sutite i bar mu nemojte nanositi stetu.
Burdus

#79631 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Alfa_i_Omega wrote:Burdus@

Stadion "Grbavica".
Navijaci "Manijaci".

Zamolio bih vas da prestanete pljuvati na naseg Zelju. Na Zeljine uspjehe, Zeljine titule, Zeljine legende. Fino onako, kao covjek, kao drug, fino vas molim, prestanite pljuvati po Zelji! Nemojte psovati, lagati, opstruisati i loziti ljude da ne idu na utakmicu! Ako hocete pomozite klubu, ako necete sutite i bar mu nemojte nanositi stetu.
Kao sto si i ti radio prije sa 123 nicka?
Karma je kucka Nea. Kucka.
Raja nije glula da joj prodajes suplju pricu.
Lozili ovako ili onako, raja vidi sve.
Alfa_i_Omega

#79632 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Burdus wrote:

Stadion "Grbavica".
Navijaci "Manijaci".

Ja sam vam pare nosio kad je akcija bila. Lobotomija za stolicu, dao i Neandertalac. Isao na utakmice, davao podrsku i kritikovao sta treba i kada treba. Vi samo pljujete, niste normalni ybte. Evo da sve tvoje postove sa ovom foruma sastavimo, znas sta cemo dobiti? Smece. Grozno, vidi sta radite. Jesi ti navijac Zelje? Ko si ti?

Mogu ime i prezime staviti, nebitno. Zna me raja svakako. Nema jedan navijac Zelje da moze reci, Nea je pakas, ne voli Zelju, uzeo lovu, nagovorili ga jer ja nisam piqka. Kada ste gorili i najjaci bili ja sam vam u lice govorio sta MISLIM. I govorio, upozoravao, savjetovao, pomagao, vi me pljuvali. Nema veze, ne ljutim se. Trznite se malo, navijajte za Zelju i manite se gluposti. Niste jedini koji su pogrijesili, zayebali se pa sta. Idemo dalje.

Volim te Zeljo!
Burdus

#79633 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Alfa_i_Omega wrote:
Burdus wrote:

Stadion "Grbavica".
Navijaci "Manijaci".

Ja sam vam pare nosio kad je akcija bila. Lobotomija za stolicu, dao i Neandertalac. Isao na utakmice, davao podrsku i kritikovao sta treba i kada treba. Vi samo pljujete, niste normalni ybte. Evo da sve tvoje postove sa ovom foruma sastavimo, znas sta cemo dobiti? Smece. Grozno, vidi sta radite. Jesi ti navijac Zelje? Ko si ti?

Mogu ime i prezime staviti, nebitno. Zna me raja svakako. Nema jedan navijac Zelje da moze reci, Nea je pakas, ne voli Zelju, uzeo lovu, nagovorili ga jer ja nisam piqka. Kada ste gorili i najjaci bili ja sam vam u lice govorio sta MISLIM. I govorio, upozoravao, savjetovao, pomagao, vi me pljuvali. Nema veze, ne ljutim se. Trznite se malo, navijajte za Zelju i manite se gluposti. Niste jedini koji su pogrijesili, zayebali se pa sta. Idemo dalje.

Volim te Zeljo!
Hocemo kada Amara otjeramo, navijacemo.
A istine radi
Ti si puno gore stvari radio. Psovao, vrijeďao, podmetao, isurao jedno ime prije kluba...
Ovo stanje je velikim dijelom plod tvog dugogodisnjeg djelovanja. Neka ti je na obraz.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#79634 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

I kakva je onda razlika izmedju vas dvojice?
Eto zamjeras mu neke stvari, a izgleda radis isto kao on.
:-)
I zamolio bih vas da prepucavanja sa drugih foruma nemojte donositi ovdje. Idite tamo pa se koljite. Ostavite nama na miru Želju barem ovdje, hvala
wewa

#79635 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

i, dokle su nasi? :zoka:
Charuga
Globalni moderator

#79636 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

sime_cipol wrote:I zamolio bih vas da prepucavanja sa drugih foruma nemojte donositi ovdje. Idite tamo pa se koljite. Ostavite nama na miru Želju barem ovdje, hvala
Burdus

#79637 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

sime_cipol wrote:I kakva je onda razlika izmedju vas dvojice?
Eto zamjeras mu neke stvari, a izgleda radis isto kao on.
:-)
I zamolio bih vas da prepucavanja sa drugih foruma nemojte donositi ovdje. Idite tamo pa se koljite. Ostavite nama na miru Želju barem ovdje, hvala
Hajmo malo o futbooolu

http://sportske.ba/osime-i-nalicu-ima-l ... ce-do-vas/
Charuga
Globalni moderator

#79638 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Početak teksta, sranje ... :zzzz:

Da je Želji sviran čist penal u Bijeljini, Radnik bi imao 2 boda manje.
Da je Željo uzeo 3 boda protiv GOŠK-a ...
Da Željo nije kiksao šest utakmica u nizu ...

Bla, bla, bla ... Da su babi muda ... 8-)

Dalje:
Imati Stanića, Zeca, Bogičevića, Ramovića, Veselinovića, Krpića, Stevanovića, Sipovića, Zajmovića, s jedne, ... ne daje baš puno prostora za “vađenje”
Prati li taj (kvazi)novinar uopšte fudbal u BiH? Stanić, Zec, bogičević, Veselinović, Zajmović nisu igrači koje treba spominjati kada se priča o kvalitetnim igračima. Ako misli na Ermina, a ne misli, taj još nije spojio 90 minuta.

I onda:
Kada ekipa nema igrački kadar, onda do izražaja dolazi struka.
Prvo piše kako ekipa ima igrački kadar, a onda u nastavku da nema.

Sranje portalm sranje tekst ...
Burdus

#79639 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Ma ja Gosk ima bolje igrace od nas.
Tek Radnik. :mrgreen:
Sve mozete, i Zelju unistiti samo ne na poglavicu. :lol:
A provaljuje se ko malo koji trener u Zelji

Zadnja o kilama i visini je antologijska.
Kolio ga placaju mogli su za te pare dovesti pravog trenera.
Charuga
Globalni moderator

#79640 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Ma priča kako imamo niske igrače je bezveze, ne znam što mu to treba.
Alfa_i_Omega

#79641 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Navijaci trebaju odraditi svoj dio posla. Subota, srijeda po deset hiljada na Grbavici da se pomogne klubu. Oko tima ima Amar, neka razmislja sta i kako treba. Evropa je cilj pa na kraju sezone vidjeti je li ispunjen.

Za iduce tri sezone cemo vidjeti.
Burdus

#79642 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Charuga wrote:Ma priča kako imamo niske igrače je bezveze, ne znam što mu to treba.
Nije se mogao odmah sjetiti boljeg opravdanja. :lol:
Ni to nije u stanju a tolike pare uzima.
Burdus

#79643 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Alfa_i_Omega wrote:Navijaci trebaju odraditi svoj dio posla. Subota, srijeda po deset hiljada na Grbavici da se pomogne klubu. Oko tima ima Amar, neka razmislja sta i kako treba. Evropa je cilj pa na kraju sezone vidjeti je li ispunjen.

Ko ce gledati onu koridu od igre?
Malo je budala. Jesenja igra je za ovo tika taka. Izaďem sa stadiona ko da me je bager pregazio. Slomljen fizicki i psihicki. A on se izmotava sa opravdanjima. Neka ga sada poslije najgoreg poraza EDIT: Ime kluba piši kako treba, ili nemoj nikako! gleda naze.

A nema sanse da ostane jos tri sezone. Podvice rep kukavica na godisnji odmor. Pa ce nakon izvjesnog vremena traziti pare i kamate. Navikli smo.
Do tada ti hajcaj bezplano a on lovu mlati.
Tromblon

#79644 Re: FK Željezničar

Post by Tromblon »

Ovo je vrhunac raspada sistema koji traje treću godinu. Amar jednostavno trenutno nije to u stanju zaustaviti. Da li će na ljeto moći preokrenuti pitanje je. Da je Klopp ili Guardiola u pitanju isto bi bilo.

Mora se prestruktuirati klub.
Burdus

#79645 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Restart po svim nivoima
Bez ovih sto su se predplatili na klub
Tipa Senad, Amar, Zuban, Pesto....
Ma ima ih koliko hoces.
Ko god je bio na nekoj funkciji... noga ba, da si mi iz oka ispo
Burdus

#79646 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Samo ako se pod prestrukturiranje ne misli privatizacija. To jok
JoeyTribbiani

#79647 Re: FK Željezničar

Post by JoeyTribbiani »

Burdus wrote:
Alfa_i_Omega wrote:Navijaci trebaju odraditi svoj dio posla. Subota, srijeda po deset hiljada na Grbavici da se pomogne klubu. Oko tima ima Amar, neka razmislja sta i kako treba. Evropa je cilj pa na kraju sezone vidjeti je li ispunjen.

Ko ce gledati onu koridu od igre?
Malo je budala. Jesenja igra je za ovo tika taka. Izaďem sa stadiona ko da me je bager pregazio. Slomljen fizicki i psihicki. A on se izmotava sa opravdanjima. Neka ga sada poslije najgoreg poraza od lavora gleda naze.

A nema sanse da ostane jos tri sezone. Podvice rep kukavica na godisnji odmor. Pa ce nakon izvjesnog vremena traziti pare i kamate. Navikli smo.
Do tada ti hajcaj bezplano a on lovu mlati.
Opali ban sam sebi. Zaboravi da postoji ovaj podforum. Prati boćanje. Bilo šta
Alfa_i_Omega

#79648 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Privatizacija. Jos jedna od lazi koju su nam servirali. Niti ce se klub privatizovati, niti ce Amar otici, niti cete ga otjerati.

Idemo dalje, cilj je evropa. Ne jer je to Amar htio nego jer je takvu situaciju zatekao. Pomozite klubu, dodjite na utakmicu.

Vidjecemo iducu sezonu za sta cemo se boriti, sta je igra, sta su bodovi, sta je igrac od deset hiljada maraka plate. Treba se pokazati sada kad je tesko, razmisljati pozitivno i zdravo.
Burdus

#79649 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Koja patetika, pozivati se na zajednistvo a niti jednu kritiku ne napisati o onome ko je najodgovorniji za koridu od igre.
Bezobrazluk i silovanje inteligencije je spominjati buducnost i plate dok Amar uzima klub lopatom.
Na obraz takvim likovina.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#79650 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Charuga wrote:Početak teksta, sranje ... :zzzz:

Da je Želji sviran čist penal u Bijeljini, Radnik bi imao 2 boda manje.
Da je Željo uzeo 3 boda protiv GOŠK-a ...
Da Željo nije kiksao šest utakmica u nizu ...

Bla, bla, bla ... Da su babi muda ... 8-)

Dalje:
Imati Stanića, Zeca, Bogičevića, Ramovića, Veselinovića, Krpića, Stevanovića, Sipovića, Zajmovića, s jedne, ... ne daje baš puno prostora za “vađenje”
Prati li taj (kvazi)novinar uopšte fudbal u BiH? Stanić, Zec, bogičević, Veselinović, Zajmović nisu igrači koje treba spominjati kada se priča o kvalitetnim igračima. Ako misli na Ermina, a ne misli, taj još nije spojio 90 minuta.

I onda:
Kada ekipa nema igrački kadar, onda do izražaja dolazi struka.
Prvo piše kako ekipa ima igrački kadar, a onda u nastavku da nema.

Sranje portalm sranje tekst ...
Za nase uslove i igracki kadar u vecini klubova ovi igraci su dobri ako cemo posteno.
Post Reply