FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Charuga
Globalni moderator

#79601 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Čurjurić možda nije neki ekstra igrač, ali za Šabana i Hajdara je Xavi i Iniesta u jednom.
LSD

#79602 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

Ljudi moji, pa nama je Sadiković (koji je spreman max. za jedno poluvrijeme) bio juce najbolji igrac na terenu.
E to sve govori kakva je to ekipa vucibatina. Guardiolu da dovedemo ne može pomoci. Nema pomoci ovoj ekipi, osim metle.
Žao mi samo raje koja se nervira bezveze....i svaka cast manijacima na navijanju i paroli o pic.kicama :thumbup: trenutno jedina svijetla tačka u Želji.
Jedva cekam da se završi ovo sranje od sezone.
LSD

#79603 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

Charuga wrote:Čurjurić možda nije neki ekstra igrač, ali za Šabana i Hajdara je Xavi i Iniesta u jednom.
Curjuric je kar.ina od igraca u stvarnosti, kao što je i citav Zrinjski uostalom.
Druga je stvar, što naši toliki jadovi da ne možemo Zrinjskom zaprijetiti ni sa igracem više.
Charuga
Globalni moderator

#79604 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

On karina, Zrinjski karine, a mi ne možemo, sa igračem više, za 35 minuta ništa uraditi. Nula udaraca ... Kako onda nazvati naše igrače, ako su oni karine ...
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#79605 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

BHF_Manijak wrote:Ko je ono nas ubjedjivao ovdje na forumu da je Curjuric aka Bucko kita i da ne vrijedi te pare?! Nije genijalac, ali je za sve nase trenutne veznjake Rui Costa!
Al' jok, Amar nekad nekom u kafani rek'o da je bucko i osta bucko... :oops:
Kad ga je Alfa prozvao buckom, tu mu je sudbina u Zelji zapecacena, samo se cekalo da se Amar vrati :D
nosara

#79606 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

Evropa je cilj, to ce se na misice izgurati, a dalje... vjerujem u Sefa, on zna, zato je tu.
LSD

#79607 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

Charuga wrote:On karina, Zrinjski karine, a mi ne možemo, sa igračem više, za 35 minuta ništa uraditi. Nula udaraca ... Kako onda nazvati naše igrače, ako su oni karine ...
Manijaci su najbolje rekli šta su naši igraci:

Image

I zaista, nikad vece nisu nosile Željin dres.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#79608 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

LSD wrote:
Charuga wrote:Čurjurić možda nije neki ekstra igrač, ali za Šabana i Hajdara je Xavi i Iniesta u jednom.
Curjuric je kar.ina od igraca u stvarnosti, kao što je i citav Zrinjski uostalom.
Druga je stvar, što naši toliki jadovi da ne možemo Zrinjskom zaprijetiti ni sa igracem više.
Ma ja sve karina do karine godinama i oni zadnje tri godine sa karinama koje su dosle iz Zelje ili Sarajeva tri titule za redom i 6 ukupno sto ih stavlja na prvo mjesto najuspjesnijih klubova PL. To je inace nas poznati stav kojeg baziramo na osnovu necega sto je bilo pitaj boga prije koliko godina. Tako i za Bosnu pricaju..."pa ona je bila evropski prvak". Nisu druze niti oni karine niti njihovi igraci.....mi smo karine i nasi igraci i nasi treneri a oni nam bjeze 17 bodova. Vjerovatno ne bjeze sto su karine!
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#79609 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

LSD wrote:
Charuga wrote:On karina, Zrinjski karine, a mi ne možemo, sa igračem više, za 35 minuta ništa uraditi. Nula udaraca ... Kako onda nazvati naše igrače, ako su oni karine ...
Manijaci su najbolje rekli šta su naši igraci:

Image

I zaista, nikad vece nisu nosile Željin dres.
Mozda to i jeste problem sto se previsa slusa sta kazu tribine i strucnjaci od 17 godina!
Burdus

#79610 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

sime_cipol wrote:
BHF_Manijak wrote:Ko je ono nas ubjedjivao ovdje na forumu da je Curjuric aka Bucko kita i da ne vrijedi te pare?! Nije genijalac, ali je za sve nase trenutne veznjake Rui Costa!
Al' jok, Amar nekad nekom u kafani rek'o da je bucko i osta bucko... :oops:
Kad ga je Alfa prozvao buckom, tu mu je sudbina u Zelji zapecacena, samo se cekalo da se Amar vrati :D
Nije ga Neandertalac prozvao tako vec poglavica iz Tuborga. Tacnije "deba asmaticar"
Nea je samo prenjeo na forume zapazanja iz Tuborga.
Burdus

#79611 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Inace je u bazama poglavice sinoc bilo ko na Titinoj ďenazi. U Varaderu sok i nevjerica :izet:
Kapar sam sebe :izet:
Trazili ste evo vam ga :izet:
LSD

#79612 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

hrasno38 wrote:
Mozda to i jeste problem sto se previsa slusa sta kazu tribine i strucnjaci od 17 godina!
Možda bi se i složio sa tobom u nekim stvarima po pitanju "strucnjaka" sa tribina :mrgreen: ali sa ovom parolom su Manijaci potpuno u pravu.
Nema se šta dodati ni oduzeti.
rumenige_brajtner

#79613 Re: FK Željezničar

Post by rumenige_brajtner »

LSD wrote:
hrasno38 wrote:
Možda bi se i složio sa tobom u nekim stvarima po pitanju "strucnjaka" sa tribina :mrgreen: ali sa ovom parolom su Manijaci potpuno u pravu.
Nema se šta dodati ni oduzeti.
Ma hrasno kenja, napisali su u tri rijeci isto ono ocemu on eseje pise. Al sad to ne valja jer je neko drugi rekao. Takav tip covjeka koji ce uvijek i svakome kontru pucat
Alfa_i_Omega

#79614 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

ganjeta wrote:
Alfa_i_Omega wrote:Dobra analiza Charuga@ Jasno se vidi da ustimava, gleda gdje skripi.

Ganjeta@, brate, koga je pojeo Curjuic? Prvih cetrdeset minuta nije postojao na terenu, Dado ga sazvak'o. Najbolje dvije sanse na utakmici je imao Zeljo u tom periodu. To sto smo mi mentalno tanki, najamanje je Curjuicev kvalitet.

Ovo sto on igra je cetiri milje, plafon plafona. Sta osam milja? Dobice, al' malo sutra. Bucko.
Kad je najviše trebalo juče pokazao da je majstor za sve i jednog veznog u našoj ekipi. Napravio tri zicera za svoju ekipu. Naši vezni za tri utakmice ne kreiraju toliko. Pa i kod nas je imao 7-8 asistencija u svim utakmicama.

Ali sad ima isti a jeftiniji :zoka:
Tri zicera? Jel' racunas onaj pas nama u noge kada je malo kasnije Mujezinovic imao veliku priliku?

Vanjskom. :izet:

Sta ima inace? Hocemo napuniti stadion, Zelji da pomognemo, Brki da damo podrsku. Bilo bi mocno da sad iz inata protiv Krupe bude 12.000, protiv Sirokog 15.000. Sta kazes drug, jel' bi to bilo lijepo od nas navijaca?
Burdus

#79615 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Alfa_i_Omega wrote:
ganjeta wrote:
Alfa_i_Omega wrote:Dobra analiza Charuga@ Jasno se vidi da ustimava, gleda gdje skripi.

Ganjeta@, brate, koga je pojeo Curjuic? Prvih cetrdeset minuta nije postojao na terenu, Dado ga sazvak'o. Najbolje dvije sanse na utakmici je imao Zeljo u tom periodu. To sto smo mi mentalno tanki, najamanje je Curjuicev kvalitet.

Ovo sto on igra je cetiri milje, plafon plafona. Sta osam milja? Dobice, al' malo sutra. Bucko.
Kad je najviše trebalo juče pokazao da je majstor za sve i jednog veznog u našoj ekipi. Napravio tri zicera za svoju ekipu. Naši vezni za tri utakmice ne kreiraju toliko. Pa i kod nas je imao 7-8 asistencija u svim utakmicama.

Ali sad ima isti a jeftiniji :zoka:
Tri zicera? Jel' racunas onaj pas nama u noge kada je malo kasnije Mujezinovic imao veliku priliku?

Vanjskom. :izet:

Sta ima inace? Hocemo napuniti stadion, Zelji da pomognemo, Brki da damo podrsku. Bilo bi mocno da sad iz inata protiv Krupe bude 12.000, protiv Sirokog 15.000. Sta kazes drug, jel' bi to bilo lijepo od nas navijaca?
Necemo :D
Lopovima se ne daje podrska :izet:
RasAlGhul

#79616 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Ostajemo četvrti :lol: Krupi fudbal zgaditi :D
Charuga
Globalni moderator

#79617 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

rumenige_brajtner wrote:Ma hrasno kenja, napisali su u tri rijeci isto ono ocemu on eseje pise. Al sad to ne valja jer je neko drugi rekao. Takav tip covjeka koji ce uvijek i svakome kontru pucat
Sada jedno upozorenje, i nadam se da nećeš ponoviti. Radi tebe.
rumenige_brajtner

#79618 Re: FK Željezničar

Charuga wrote:
rumenige_brajtner wrote:Ma hrasno kenja, napisali su u tri rijeci isto ono ocemu on eseje pise. Al sad to ne valja jer je neko drugi rekao. Takav tip covjeka koji ce uvijek i svakome kontru pucat
Sada jedno upozorenje, i nadam se da nećeš ponoviti. Radi tebe.
Eno sad, treba se knjizevno izrazavat na forumu..? Pa nije bila uvreda, vise osvrt na stil pisanja doticnog forumasa. Al aj dobro, eto necu vise. Ionako ne pisem puno po forumu, mogu i bez toga.
Alfa_i_Omega

#79619 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Burdus wrote: Necemo :D
Kako puč, smjene? Kolko ste se razgalamili ja sam mislio nema sanse da se Brko izvadi. Kad ono mućak, samo ste se dodatno izofirali i promovisali u trenutno No1 neprijatelje kluba. Sta sve pisete, kako vas nije stid. Vas stotinjak ste najglasniji, nedate progovorit.

Evo vam jos jedne sanse. Ide utakmica sa Krupom, pa probajte na onom spolovilu od foruma animirati ljude, proizvesti malo pozitivne atmosfere. Puna vam usta Zelje, volonteri, humanitarci, samo je Zeljo bitan.

Hocete pomoci klubu ili cete nastaviti da ga rusite? Vrlo jednostavno.
Burdus

#79620 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Alfa_i_Omega wrote:
Burdus wrote: Necemo :D
Kako puč, smjene? Kolko ste se razgalamili ja sam mislio nema sanse da se Brko izvadi. Kad ono mućak, samo ste se dodatno izofirali i promovisali u trenutno No1 neprijatelje kluba. Sta sve pisete, kako vas nije stid. Vas stotinjak ste najglasniji, nedate progovorit.

Evo vam jos jedne sanse. Ide utakmica sa Krupom, pa probajte na onom spolovilu od foruma animirati ljude, proizvesti malo pozitivne atmosfere. Puna vam usta Zelje, volonteri, humanitarci, samo je Zeljo bitan.

Hocete pomoci klubu ili cete nastaviti da ga rusite? Vrlo jednostavno.
Klubu porska, lopovima ne.
Koliko je ovakvih najbolje se vidi i cuje na tribinama.
Nece nista promjeniti ni tvoji pateticni postovi ni Nihadovo kukanje a najnanje poglavicino provaljivanje sa izjavama.

Vrijeďas navijace koji ti ne mogu odgovoriti, onako u tvom stilu. :D
Alfa_i_Omega

#79621 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Zeljeznicar za zivot cijeli!
Burdus

#79622 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Alfa_i_Omega wrote:Zeljeznicar za zivot cijeli!
:lol:
Valjda Amar za zivot cijeli :lol:
rumenige_brajtner

#79623 Re: FK Željezničar

Burdus wrote:
Dosadan si pravo, ignore lista place za tobom
Burdus

#79624 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

rumenige_brajtner wrote:
Burdus wrote:
Dosadan si pravo, ignore lista place za tobom
Nema problema
Stavite me na listu :D
Zasto mi replicirate
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#79625 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Burdus wrote:
Neko Amar, neko Senad :-)
Post Reply