Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Nivelacija

#79601 Re: Premijer liga BiH

Post by Nivelacija »

Nadam se da kod sudijske organigacije sudjenje Peljte nece promaci neprimjetno kao kod nogometne javnosto jer su svi zadovoljni i niko se ne buni. Za ovakvo sudjenje minimalno 6 utakmica zabrane za Irfana Peljtu. Zizovic se ne buni jer je novi trener Zrinjskog, Radnik ode u Evropu. Sarajevu titula konacno i Zelji nada za Evropu iako licencu nemaju.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#79602 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

Ako ce nam neko nesta poklanjati, neka hvala, dabogda ne otisli u evropu.
Napravili gresku, sami sebi krivi, ne idemo nigdje, zivio.
Nova sezona, nova nafaka.
Peljtu nece suspendovati. Razvuci ce odluku do kraja prvenstva i pojeo vuk magarca.
Dobio da sudi 1/2 finale omladinske LP, pripazit ce ga, a onda nova sezona, staru svi zaboravili, idemo dalje.
Last edited by sime_cipol on 04/05/2019 23:44, edited 1 time in total.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#79603 Re: Premijer liga BiH

Post by izvrsni direktor »

Da li su bar amaru isplatili dug? Da im bar on vise ne blokira racun.
Covjek prvo blokira racun, pa dodje na celo kluba i onda im izbije licencu za europu. Koji giganti :lol:
sime_cipol

#79604 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

Velez i Olimpic se kolju u ligi Federacije, a oba ce uci u ligu :D
Sloboda i Celik out
Velez i Olimpic in
Rob_Atl

#79605 Re: Premijer liga BiH

Post by Rob_Atl »

Ma dobit ce Celik na drugostepenoj kao i svake god :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#79606 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

sime_cipol wrote:Velez i Olimpic se kolju u ligi Federacije, a oba ce uci u ligu :D
Sloboda i Celik out
Velez i Olimpic in
Sunce moje, i ti bi nekog da zezas :mrgreen:

De, de, ako ce ti biti lakse :oops:
last mohicans

#79607 Re: Premijer liga BiH

Post by last mohicans »

avetinja wrote:Tu sam. :thumbup:

Kladio se sa @todd_smith-om u ban na mjesec dana za derbi pa zijanio. :lol:
Eki to? Nisam znao, lijepo što si ispoštovao. Sad si opet tu, za razliku od mnogih tih kolega. A ova dvojica što lafo brane čast kluba, bolje da nisu niakako tu. :-D
jeza u ledja

#79608 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Jesmol prvaci?
Jel ispo Zeljo?
north

#79609 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

dje si ti jeze ovih zadnjih mjeseci? nije jos gotovo, teoretski :oops: :D ..al fakat, nema slavlja dok matematika ne potvrdi :oops: :D ..FCS je to ipak, pusi u jogurt ko se jednom opece, a mi smo malo vise od jednom :mrgreen:
Maharadza

#79610 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

Image
al-em wrote:Dzeki je najbolje u romi. Pozdrav za slavka petrovica pitara.
Ma nigdje on neće, predobro mu stoji ovaj bordo dres;

Image

Ovdje vidimo koliko se raduje nakon trpanja plavih. 8-)
Analiticarr

#79611 Re: Premijer liga BiH

Post by Analiticarr »

manijak1 wrote::oops: Kad jebu Želju , onda je to normala , jelda :?
Šta mi imamo od toga što Gigovića lopova nema do kraja prvenstva :?
A sta mislis zasto je Peljto danas onako svirao Radniku? Nije to do Zrinjskog, oni su se davno oprostili od titule. Neko drugi je upetljao prste.
jeza u ledja

#79612 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

north wrote:dje si ti jeze ovih zadnjih mjeseci? nije jos gotovo, teoretski :oops: :D ..al fakat, nema slavlja dok matematika ne potvrdi :oops: :D ..FCS je to ipak, pusi u jogurt ko se jednom opece, a mi smo malo vise od jednom :mrgreen:
Odmorio malo :) . Bice abd :thumbup:
Qoom

#79613 Re: Premijer liga BiH

Post by Qoom »

Jedna stara prikladna

Image
sole2mio

#79614 Re: Premijer liga BiH

Post by sole2mio »

Dotakao se kasnije i sudija, a to je komentarisao na zanimljiv način.

“Nama u Kaknju sudi sudac iz Sarajeva, nama ovdje sudi sudac iz Sarajeva, odemo u Široki sudi nam sudac iz Sarajeva, pa ima li neki peti – iz Donjih Kukuruzovića da sudi?”

Nije im svirao mozda jos jedan penal i mozda gratis crveni karton, tad bi bilo ok. :-) :-)
armin071

#79615 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

ljudski otpad plBiH Sliskovic i Zizovic. Otvorena mrznja prema glavnom gradu BiH i svemu sto dolazi iz istog. Cak i Mostar ubraja u provinciju :roll: Obolio od us..stva.
svi u napad

#79616 Re: Premijer liga BiH

Post by svi u napad »

Moram priznati da mi je zao strumfova. No sami su sebe zajebali. Najgore je sto niko nece odgovarati a iskreno svi su krivi jer i stari a i novi su imali vremena da to srede. Nas bosanski komformizam je katastrofa (ima moj jaran amidzica sto radi tamo i on ce to srediti) i skupo nas kosta i jos ce nas dugo vremena ovo kostati. Sjetite se samo tuzbe protiv Srbije. Ridjobradi zakasnio godinu dana sa tuzbom, skupio 50 ljudi u Vijecnici dao izdajici Bosne 150 000 km i niko nista. Krivi stranci i svak drugi osim nasih lopova. Tako sad kriv Petrovic koji ih cekao vise od godine sa lovom. Najgore je sto ce Amaw pokusati preko babe i drugih likova ovo srediti i ako uspiju u tome onda ce to biti glupo veselje jer ce misliti i dalje kako su veliki i kako sve mogu a onda te Evropa otrese kod zadnjeg levata. Kazem da mi ih je zao jer bez jakog Zelje nema jos jaceg Saraj´va i kvalitetnijeg fudbala u BiH no iskreno treba poceti postivati propise kako bi nesto bilo od nas. Koliko god mi bilo drago da je moj klub buduci prvak iskreno je zalosno da sampionska ekipa nema neke ozbiljnije konkurencije i kad pogledas samo gol razliku ili broj postignutih golova u odnosu na konkurente upitas se sta je ovo ljudi moji? Ove cifre u korist mog voljenog kluba su samo dokaz da nam je fudbal na dnu. No da zavrsim pozitivno a to je bez obzira na kvalitet lige zelim cestitati momcima u bordo drsovima na osvajanju titule i jos vise bi se iskreno obradovao osvajanju kupa BiH jer pobjeda protiv kamenjara/poskoka ima posebnu emotivnu tezinu. Naprijed Saraj´vo. Zivjeli.
nosara

#79617 Re: Premijer liga BiH

Post by nosara »

Cestitam konama na osvojenoj tituli. Zasluzeno, s obzirom na okolnosti.
Zrinjski sam sebe zguzio, sto je pohvalno.
sime_cipol

#79618 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

svi u napad wrote:Moram priznati da mi je zao strumfova. No sami su sebe zajebali. Najgore je sto niko nece odgovarati a iskreno svi su krivi jer i stari a i novi su imali vremena da to srede. Nas bosanski komformizam je katastrofa (ima moj jaran amidzica sto radi tamo i on ce to srediti) i skupo nas kosta i jos ce nas dugo vremena ovo kostati. Sjetite se samo tuzbe protiv Srbije. Ridjobradi zakasnio godinu dana sa tuzbom, skupio 50 ljudi u Vijecnici dao izdajici Bosne 150 000 km i niko nista. Krivi stranci i svak drugi osim nasih lopova. Tako sad kriv Petrovic koji ih cekao vise od godine sa lovom. Najgore je sto ce Amaw pokusati preko babe i drugih likova ovo srediti i ako uspiju u tome onda ce to biti glupo veselje jer ce misliti i dalje kako su veliki i kako sve mogu a onda te Evropa otrese kod zadnjeg levata. Kazem da mi ih je zao jer bez jakog Zelje nema jos jaceg Saraj´va i kvalitetnijeg fudbala u BiH no iskreno treba poceti postivati propise kako bi nesto bilo od nas. Koliko god mi bilo drago da je moj klub buduci prvak iskreno je zalosno da sampionska ekipa nema neke ozbiljnije konkurencije i kad pogledas samo gol razliku ili broj postignutih golova u odnosu na konkurente upitas se sta je ovo ljudi moji? Ove cifre u korist mog voljenog kluba su samo dokaz da nam je fudbal na dnu. No da zavrsim pozitivno a to je bez obzira na kvalitet lige zelim cestitati momcima u bordo drsovima na osvajanju titule i jos vise bi se iskreno obradovao osvajanju kupa BiH jer pobjeda protiv kamenjara/poskoka ima posebnu emotivnu tezinu. Naprijed Saraj´vo. Zivjeli.
:thumbup:
Bez jake lige, nema jakog sampiona.
Cini se kao floskula ona nasa bez jakog Zelje nema jakog Sarajeva i obratno.
Samo vidjeti kako se LP provode PSG i Juventus.
alberto_tomba

#79619 Re: Premijer liga BiH

Post by alberto_tomba »

Rado cemo prihvatiti da budemo bh Juventus i PSG, dok se vi valjate u blatu koje ste sebi napravili kupovanjem i stimanjem titula u vremenu kada je tatica vedrio i oblacio u savezu. Nemojte se nista brinuti za nas dok uzivate u medjusobnom klanju i podjelama
Last edited by alberto_tomba on 05/05/2019 11:01, edited 2 times in total.
HowForWhom

#79620 Re: Premijer liga BiH

Post by HowForWhom »

Nije mi ih zao sekunde.
Evo sad nisu jaki pa smo mi nikad jaci.

Tako da ta floskula ne pije vode.
Dabogda vazda tavorili i za opstanak se borili, a ponekad i ispali.
tuzlak1212

#79621 Re: Premijer liga BiH

Post by tuzlak1212 »

alberto_tomba wrote:Rado cemo prihvatiti da budemo bh Juventus i PSG, dok se vi valjate u blatu koje ste sebi napravili kupovanjem i stimanjem titula u vremenu kada je tatica vedrio i oblacio u savezu. Nemojte se nista brinuti za nas dok uzivate u medjusobnom klanju i podjelama
Šta ti je bolan sad će se vama i igrači i trener poklat, dajem vam još jednu sezonu maksimalno. Iste su kod vas seljačine kao bilo gdje drugo :roll:
plain vanilla

#79622 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Pitar_na_motoru wrote:Nije mi ih zao sekunde.
Evo sad nisu jaki pa smo mi nikad jaci.

Tako da ta floskula ne pije vode.
Dabogda vazda tavorili i za opstanak se borili, a ponekad i ispali.
Nikad jaci? Jesenas ste bili mnooogo jaci, sad.ste mrtvi prosjek. U.posljednje vrijeme niste uspjeli pobijediti Zrinjski, Siroki, Radnik, Slobodu..ako je mjerilo jacine petarda drugom timu Celika, onda ste Juventus ali mescini da nije.
alberto_tomba

#79623 Re: Premijer liga BiH

Post by alberto_tomba »

tuzlak1212 wrote:
alberto_tomba wrote:Rado cemo prihvatiti da budemo bh Juventus i PSG, dok se vi valjate u blatu koje ste sebi napravili kupovanjem i stimanjem titula u vremenu kada je tatica vedrio i oblacio u savezu. Nemojte se nista brinuti za nas dok uzivate u medjusobnom klanju i podjelama
Šta ti je bolan sad će se vama i igrači i trener poklat, dajem vam još jednu sezonu maksimalno. Iste su kod vas seljačine kao bilo gdje drugo :roll:
E jedva cekam da se od sljedece sezone vas par sto ovdje trujete glupim postovima vratite na temu 1.Liga Federacije, gdje vam je i mjesto, smarate, a nemate pojma...
emigrazione

#79624 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

Eeee ali kod nas je maksimalno minimiziran uticaj dobrih Bošnjana
plain vanilla

#79625 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

emigrazione wrote:Eeee ali kod nas je maksimalno minimiziran uticaj dobrih Bošnjana
Ocito je to recept za uspjeh. :thumbup:
Kod nas dok se svi ugrade, klubu nista ne ostane.
Locked