Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- no_sekirli
#79604 Re: Liverpool FC
Tesko ce se on zadrzati kod nas jos dugo...
- vaučer
#79605 Re: Liverpool FC
Ne znam zašto - ali me ne tangira puno ako ga izgubimo.
- AmiĐa_Idriz
#79606 Re: Liverpool FC
Tangiraće ako ode za dž.
- vaučer
#79607 Re: Liverpool FC
A brate, nije moj problem. Dobar igrač, šteta ga izgubiti za džabe ali neće propasti klub zbog tog. A njemu sretno u klubu koji mu neće izmišljati pozicije i žrtvovati druge igrače da ga pokrivaju.
- King_Kenny
#79610 Re: Liverpool FC
Nisam sumnjao ni sekunde za VVD-a; a ne vjerujem da će Trent igdje.
- JohnnyS
- drug_profi
#79612 Re: Liverpool FC
Odlicno! Hvala ti za ovo.JohnnyS wrote: ↑21/07/2024 10:43 https://www.index.hr/mobile/sport/clana ... t_ostalo_m
Malo nedjeljnog štiva
Ina dosta detalja koje nisam znao.
- vaučer
#79614 Re: Liverpool FC
Volio bih za momka da bude spreman i da dobije priliku, ali stvarno mislim da je apsolutno neozbiljno ako klub podvuče crtu i ne dovede dokazanog DM-a jer eto kao imamo Stefana i Endu. Endo nije ta razina koja nam treba - jasno kao dan, a Stefan nije šutao ozbiljno loptu preko godinu dana i klinac je bez iskustva.
- ismar2215
#79616 Re: Liverpool FC
Ma ne znam, po meni nema smisla sputavati Stefana dodatnom sesticom ako to nije bas neki WC igrac, kojeg ja trenutno ne vidim na trzistu. Svakako na Slotu je da procijeni u predsezoni da li Stefan moze ili treba novi igrac. A Endo je odigrao sezonu na vrhunskom nivou. Ne vidim zasto o nije ta razina. Jedno je to sto nama vise ulijeva povjerenje vidjeti na sestici ime recimo Zubimendi (25), placen 60 milion, od Endo (31) placen 15 miliona, al to ne znaci da Endo nije vrhunski igrac. Svi smo vidjeli da jeste jbg. Naravno, ako struka procijeni da Stefan nece ovo sezone moci napraviti neki skok i vec nakon par mjeseci biti u prvih 11, onda nam treba novi.vaučer wrote: ↑22/07/2024 10:39 Volio bih za momka da bude spreman i da dobije priliku, ali stvarno mislim da je apsolutno neozbiljno ako klub podvuče crtu i ne dovede dokazanog DM-a jer eto kao imamo Stefana i Endu. Endo nije ta razina koja nam treba - jasno kao dan, a Stefan nije šutao ozbiljno loptu preko godinu dana i klinac je bez iskustva.
A ja vjerujem da Stefan to moze. Odlican je bio pretprosle sezone, al mu je falilo snage i misicne mase. Sad je to stekao, nema razloga da ne moze. Pogledajmo recimo Mainooa iz Uniteda. Na pocetku sezone je bio momak koji je uletio u ekipu zato jer ih je pola povrijedjeno, a drugo pola igra katastrofalno, a do kraja sezone postao maltene najbolji igrac ekipe.
- ismar2215
#79617 Re: Liverpool FC
Meni se Takefusa Kubo jako svidja kao igrac. Fali nam svakako taj ljevak, krilo, po desnoj strani kao zamjena za Salaha. Moze odigrati i lijevo ako zatreba. Brz, okretan, mlad, u Realu ispekao zanat, a i japanac, radisan, disciplinovan. Proslo ljeto smo se povezivali sa njim, nadam se da cemo ovo zavrsiti.
I ovaj Inacio mi je top fit za nas. Ljevak, stoper, a i lijevi bek. Jos kazu da Sepp na pripremama izgleda premocno i da ga sigurno nece dati ispod 20 miliona funti, a velike su sanse i da ostane i dobije sansu.
I ovaj Inacio mi je top fit za nas. Ljevak, stoper, a i lijevi bek. Jos kazu da Sepp na pripremama izgleda premocno i da ga sigurno nece dati ispod 20 miliona funti, a velike su sanse i da ostane i dobije sansu.
- vaučer
#79618 Re: Liverpool FC
Endo nije loš, ali bome nije ni top šestica. Imao je on dobar broj utakmica u kojima je bio ipak ispod vrhunske razine, iako se mora reći da gotovo pa nije imao nijednu u kojoj je bio baš loš.Dakle Endo je solidan timski igrač. A za Stefana jednostavno mislim da je nepošteno prema klincu i neozbiljno od strane kluba staviti toliki teret na rekonvalescenta koji jednostavno nema dovoljno iskustva. Situacija s Unitedom mislim da nije usporediva jer su oni mrtva kurčina i njima bi Poulsen bio najbolji vezni igrač.ismar2215 wrote: ↑22/07/2024 12:12Ma ne znam, po meni nema smisla sputavati Stefana dodatnom sesticom ako to nije bas neki WC igrac, kojeg ja trenutno ne vidim na trzistu. Svakako na Slotu je da procijeni u predsezoni da li Stefan moze ili treba novi igrac. A Endo je odigrao sezonu na vrhunskom nivou. Ne vidim zasto o nije ta razina. Jedno je to sto nama vise ulijeva povjerenje vidjeti na sestici ime recimo Zubimendi (25), placen 60 milion, od Endo (31) placen 15 miliona, al to ne znaci da Endo nije vrhunski igrac. Svi smo vidjeli da jeste jbg. Naravno, ako struka procijeni da Stefan nece ovo sezone moci napraviti neki skok i vec nakon par mjeseci biti u prvih 11, onda nam treba novi.vaučer wrote: ↑22/07/2024 10:39 Volio bih za momka da bude spreman i da dobije priliku, ali stvarno mislim da je apsolutno neozbiljno ako klub podvuče crtu i ne dovede dokazanog DM-a jer eto kao imamo Stefana i Endu. Endo nije ta razina koja nam treba - jasno kao dan, a Stefan nije šutao ozbiljno loptu preko godinu dana i klinac je bez iskustva.
A ja vjerujem da Stefan to moze. Odlican je bio pretprosle sezone, al mu je falilo snage i misicne mase. Sad je to stekao, nema razloga da ne moze. Pogledajmo recimo Mainooa iz Uniteda. Na pocetku sezone je bio momak koji je uletio u ekipu zato jer ih je pola povrijedjeno, a drugo pola igra katastrofalno, a do kraja sezone postao maltene najbolji igrac ekipe.
- ismar2215
#79619 Re: Liverpool FC
Ma jasno, ali ako je Stefan potencijal da bude bas WC sestica, a jbg, sansu su da jeste, onda bi dovodjenje neke top sestice od 25-26 godina njega ugusilo totalno. Ja bih volio da Slot, a i vjerujem da ce tako biti, da Slot to zakljucuje za 20-25 dana dok malo vidi Stefana.vaučer wrote: ↑22/07/2024 12:47Endo nije loš, ali bome nije ni top šestica. Imao je on dobar broj utakmica u kojima je bio ipak ispod vrhunske razine, iako se mora reći da gotovo pa nije imao nijednu u kojoj je bio baš loš.Dakle Endo je solidan timski igrač. A za Stefana jednostavno mislim da je nepošteno prema klincu i neozbiljno od strane kluba staviti toliki teret na rekonvalescenta koji jednostavno nema dovoljno iskustva. Situacija s Unitedom mislim da nije usporediva jer su oni mrtva kurčina i njima bi Poulsen bio najbolji vezni igrač.ismar2215 wrote: ↑22/07/2024 12:12Ma ne znam, po meni nema smisla sputavati Stefana dodatnom sesticom ako to nije bas neki WC igrac, kojeg ja trenutno ne vidim na trzistu. Svakako na Slotu je da procijeni u predsezoni da li Stefan moze ili treba novi igrac. A Endo je odigrao sezonu na vrhunskom nivou. Ne vidim zasto o nije ta razina. Jedno je to sto nama vise ulijeva povjerenje vidjeti na sestici ime recimo Zubimendi (25), placen 60 milion, od Endo (31) placen 15 miliona, al to ne znaci da Endo nije vrhunski igrac. Svi smo vidjeli da jeste jbg. Naravno, ako struka procijeni da Stefan nece ovo sezone moci napraviti neki skok i vec nakon par mjeseci biti u prvih 11, onda nam treba novi.vaučer wrote: ↑22/07/2024 10:39 Volio bih za momka da bude spreman i da dobije priliku, ali stvarno mislim da je apsolutno neozbiljno ako klub podvuče crtu i ne dovede dokazanog DM-a jer eto kao imamo Stefana i Endu. Endo nije ta razina koja nam treba - jasno kao dan, a Stefan nije šutao ozbiljno loptu preko godinu dana i klinac je bez iskustva.
Ne bi valjalo da se dovede neki Zubimendi koji ce igrat 70% sezone, a da mu zamjena bude Endo, jer jbg iskusniji je od Stefana i onda mali dobije 5-6 tekmi u kupovima i par minuta u ligi i opet nismo nigdje. Da se Trentu doveo ozbiljan desni bek, ko zna gdje bi bio sad.
- drug_profi
#79620 Re: Liverpool FC
Prva sezona Slota, logicno bi bilo da ide malo riskantnije i da daje priliku postojecim igracima.
Stefan ima Enda da mu prenosi iskustvo i mislim da je to sasvim ok. Osim ako opet neko ne ode u bolnicu na nekoliko sedmica ili mjeseci.
Stefan ima Enda da mu prenosi iskustvo i mislim da je to sasvim ok. Osim ako opet neko ne ode u bolnicu na nekoliko sedmica ili mjeseci.
- JohnnyS
#79622 Re: Liverpool FC
ismar2215 wrote: ↑22/07/2024 12:19 Meni se Takefusa Kubo jako svidja kao igrac. Fali nam svakako taj ljevak, krilo, po desnoj strani kao zamjena za Salaha. Moze odigrati i lijevo ako zatreba. Brz, okretan, mlad, u Realu ispekao zanat, a i japanac, radisan, disciplinovan. Proslo ljeto smo se povezivali sa njim, nadam se da cemo ovo zavrsiti.
Japanac je top igrač, u Realu realno nema mjesta, a mislim da vrijedi tih para
- Capajebo
#79623 Re: Liverpool FC
Vrlo plemenit i zahvalan igracJohnnyS wrote: ↑22/07/2024 15:30ismar2215 wrote: ↑22/07/2024 12:19 Meni se Takefusa Kubo jako svidja kao igrac. Fali nam svakako taj ljevak, krilo, po desnoj strani kao zamjena za Salaha. Moze odigrati i lijevo ako zatreba. Brz, okretan, mlad, u Realu ispekao zanat, a i japanac, radisan, disciplinovan. Proslo ljeto smo se povezivali sa njim, nadam se da cemo ovo zavrsiti.
Japanac je top igrač, u Realu realno nema mjesta, a mislim da vrijedi tih para
- JohnnyS
#79624 Re: Liverpool FC
I kupite li ga, donijet će Realu 27 milijuna eura pa se mogu prestat gubati i čekati da igračima isteknu ugovori 
- BHF_Manijak
#79625 Re: Liverpool FC
Tanka je linija od Olissea do Kuboa...