FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
-
missko
#79577 Re: FK Željezničar
Zar mu nisu mogli obuci dees sa br 17 i rijesen problem
-
Alfa_i_Omega
#79578 Re: FK Željezničar
Boga mi Amare, ovi ne vrijede karte od po' marke. Ma ne vrijede ni da ih se hrakne, onog zelembaca sto je sazrio u kutiji cigara sto sam je ispusio za utakmicu. Da se pita ova skupina balege sto se naziva igracima, ugasili bi se. Ni karaktera, ni muda, ni obraza.
Ova budala ce doci iducu utakmicu i svaku do kraja sezone, sa salom, pjevat Grbavicu i cijelo vrijeme navijat za svog Zelju. Boli me qurac kako cete igrat, ko vam yebe mater. Bitni ste ko' prasina na djonu od cipela.
Opet smo tu
U dolini cupova
Pune tribine
Armija vjernih drugova
U dobru i zlu
Uvijek su tu
Manijaci pravi
Sarajevski plavi
Ustani
I Zapjevaj
Neka grmi
"Grbavica"
Nek' cuje se
Nek' vide svi
Za koga nase
Srce kuca
Ustani
I Podigni sal
Vec sto godina
Kao nebo plav
Nek' cuje se
Nek' vide svi
Da nikad' nas Zeljo
Nece biti sam
...
Ova budala ce doci iducu utakmicu i svaku do kraja sezone, sa salom, pjevat Grbavicu i cijelo vrijeme navijat za svog Zelju. Boli me qurac kako cete igrat, ko vam yebe mater. Bitni ste ko' prasina na djonu od cipela.
Opet smo tu
U dolini cupova
Pune tribine
Armija vjernih drugova
U dobru i zlu
Uvijek su tu
Manijaci pravi
Sarajevski plavi
Ustani
I Zapjevaj
Neka grmi
"Grbavica"
Nek' cuje se
Nek' vide svi
Za koga nase
Srce kuca
Ustani
I Podigni sal
Vec sto godina
Kao nebo plav
Nek' cuje se
Nek' vide svi
Da nikad' nas Zeljo
Nece biti sam
...
-
horhe_valdano99
#79579 Re: FK Željezničar
Tačno imamo jedan čitav tim za otjerati.
Većih neznalica nisam vidio od '96 pa na ovamo definitivno!
Bez muda, volje, želje, htijenja, borbenosti, agresivnosti..
Beskičmenjaci 1/1..
Većih neznalica nisam vidio od '96 pa na ovamo definitivno!
Bez muda, volje, želje, htijenja, borbenosti, agresivnosti..
Beskičmenjaci 1/1..
- chudjenhe
#79580 Re: FK Željezničar
ima li kakvih isareta da spuste cijene ulaznica za ostatak sezone
ja im vise ne davo 8 ili 10 + 3 KM za ovaj cemer koji prikazuju

- UnKnownBA
#79581 Re: FK Željezničar
Izvini, ali postaješ dosadan! Jbt pa koliko si samo puta isto ili slično napisao? Sve kontam da ćeš nadoći i shvatiti da to što pišeš veze sa istinom nema. Nije ista ekipa! U toj ekipi su bili Blagojević i Ćurjurić na najbitnijim pozicijama i alternative sa Vranješom i Arežinom. Sada igramo sa tadašnjom (slobodno mogu reći) trećom postavom na tim pozicijama. Što se tiče "gubitničkog mentaliteta" ni to veze sa istinom nema, loši rezultati su počeli sa suspenzijama odnosno petljanjem bivše uprave i glumatanjem stručnjaka tako da smo završili sa trećom postavom koju su pretežno činili omladinci koji eto i sada igraju kao starteri iako ne posjeduju potreban kvalitet za PL. Zašto i dalje igramo sa tim igračima u veznom redu i alternativama u vidu Osmanovića (koji je možda i bolji od obojice) i Sadikovića, to treba Amara pitati jer on je taj koji je vjerovao u njih i nije doveo nekog kvalitetnijeg na te pozicije a nije da nije imao kad. Šta je sa Ćurjurićem bilo samo bog zna, mi znamo samo ono što su nam servirali. Eto i da je istina to oko transfera, samo se pitanje nameće, zar ga Željo nije mogao opet angažovati poslije propalog transfera a ne Zrinjski? Očito da relacije klub-Ćurjurić nisu kako treba ili je svemogući procijenio da ne vrijedi plate koju su mu trebali dati ili da se kvalitetom ne razlikuje mnogo od trenutnog dvojca koji je trebao izgurati polusezonu (za šta snosi direktnu krivicu Amar jer je ušao u polusezonu sa nedovoljno kvalitetnim veznim igračima).hrasno38 wrote:Skoro pa iste "picke" u prvom dijelu sezone dva puta dobili ovaj Zrinjski, sa Sarajevom jednu izgubili jedva 2:1 a drugu odigrali 2:2, Sirokog pocjepali u Sirokom 0:3.......i nakon skidanja gaca u Sirokom un kupu sve je krenulo nizbrdo ali ono bas nizbrdo....ista ekipa je postala gubitniocka na kojoj se izivljavao ko je stigao i ode Odovic dodje Osim i vrlo vrlo malo se toga promjenilo. Ono sto je moje misljenje je da je Zeljo dobijao dok je Odovic drzao standardnu ekipu koja se jednostavno uigrala i pobjedjivala...kad je poceo da miksa svaku utakmicu stigli su porazi. To isto radi i Osim i evo vidimo sta se desava. Majku mu jebem bar koliko ja znam u sportu postoji svvugdje prvih 11, prva petorka, prva sestorka.....jednostavno u svakom kolektivnom sportu postoji kostur tima koji se uigrava i ne mijenja ako ne mora. Ne mozes ti kriviti ni igrace kad je svaku utakmicu druga ekipa...naravno neuigrana. A za to nisu krivi igraci nego treneri!
https://sportsport.ba/fudbal/manijaci-p ... res/314376
Nevezano za tvoj post, BRUKA je da imamo 8 bodova iz sedam utakmica i da za Sarajevom zaostajemo 20 boda sa utakmicom više. Neka Amara brani ko god hoće ali definitivno zaslužuje kritike. Pravo je čudo da još uvijek imamo šanse da Evropu izborimo kroz prvenstvo ne zaviseći od pobjednika kupa, sreća pa i Široki igra toplo-hladno u suprotnom bi nam već sada bili daleko. Željo je četvrti u zraku viseći jer eto i ta sedma Sloboda ako danas dobije ga može preći. Od 3 do 7 je sve u pet deka, sedma Sloboda ima šanse za Evropu koliko i Željo i svi ostali ispred.
-
printer
#79582 Re: FK Željezničar
Ako si do sada davao zbog kvalitete fudbala kojeg prikazuju, nemaju ih sta smanjivati jer od ovoga tesko da moze gorechudjenhe wrote:ima li kakvih isareta da spuste cijene ulaznica za ostatak sezone
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#79583 Re: FK Željezničar
I ona Krupa nasla sad da proigra i zabije 5 komada pred gostovanje na Grbavici 
- hrasno38
#79584 Re: FK Željezničar
Vidi meni kad je nesto dosadno ja preskocim a ne napisem duploveci post od dosadnog. Ti imas neku svoju istinu a ja imam svoju i ako mi na neki nacin dokazes da si fudbalski strucnjak ond cu vjerovatno da kazem da si mozda i u pravu a dotle ovo je moje misljenje u kojem sam siguran da je vecina tacna jer se odlicno sjecam ovdje po forumu kako su Curjurica poceli nazivati "debeljkom" itd itd. Najlakse je traziti krivca u bivsoj upravi jer to su te vase pozicije koje cvrsto drzite sa jedne strane dok postoji i ona druga strana koja tako ne misli. Dakle samo ubuduce preskaci dosadne postove!UnKnownBA wrote:hrasno38 wrote:Skoro pa iste "picke" u prvom dijelu sezone dva puta dobili ovaj Zrinjski, sa Sarajevom jednu izgubili jedva 2:1 a drugu odigrali 2:2, Sirokog pocjepali u Sirokom 0:3.......i nakon skidanja gaca u Sirokom un kupu sve je krenulo nizbrdo ali ono bas nizbrdo....ista ekipa je postala gubitniocka na kojoj se izivljavao ko je stigao i ode Odovic dodje Osim i vrlo vrlo malo se toga promjenilo. Ono sto je moje misljenje je da je Zeljo dobijao dok je Odovic drzao standardnu ekipu koja se jednostavno uigrala i pobjedjivala...kad je poceo da miksa svaku utakmicu stigli su porazi. To isto radi i Osim i evo vidimo sta se desava. Majku mu jebem bar koliko ja znam u sportu postoji svvugdje prvih 11, prva petorka, prva sestorka.....jednostavno u svakom kolektivnom sportu postoji kostur tima koji se uigrava i ne mijenja ako ne mora. Ne mozes ti kriviti ni igrace kad je svaku utakmicu druga ekipa...naravno neuigrana. A za to nisu krivi igraci nego treneri!
https://sportsport.ba/fudbal/manijaci-p ... res/314376UnKnownBA wrote:Izvini, ali postaješ dosadan! Jbt pa koliko si samo puta isto ili slično napisao? Sve kontam da ćeš nadoći i shvatiti da to što pišeš veze sa istinom nema. Nije ista ekipa! U toj ekipi su bili Blagojević i Ćurjurić na najbitnijim pozicijama i alternative sa Vranješom i Arežinom. Sada igramo sa tadašnjom (slobodno mogu reći) trećom postavom na tim pozicijama. Što se tiče "gubitničkog mentaliteta" ni to veze sa istinom nema, loši rezultati su počeli sa suspenzijama odnosno petljanjem bivše uprave i glumatanjem stručnjaka tako da smo završili sa trećom postavom koju su pretežno činili omladinci koji eto i sada igraju kao starteri iako ne posjeduju potreban kvalitet za PL. Zašto i dalje igramo sa tim igračima u veznom redu i alternativama u vidu Osmanovića (koji je možda i bolji od obojice) i Sadikovića, to treba Amara pitati jer on je taj koji je vjerovao u njih i nije doveo nekog kvalitetnijeg na te pozicije a nije da nije imao kad. Šta je sa Ćurjurićem bilo samo bog zna, mi znamo samo ono što su nam servirali. Eto i da je istina to oko transfera, samo se pitanje nameće, zar ga Željo nije mogao opet angažovati poslije propalog transfera a ne Zrinjski? Očito da relacije klub-Ćurjurić nisu kako treba ili je svemogući procijenio da ne vrijedi plate koju su mu trebali dati ili da se kvalitetom ne razlikuje mnogo od trenutnog dvojca koji je trebao izgurati polusezonu (za šta snosi direktnu krivicu Amar jer je ušao u polusezonu sa nedovoljno kvalitetnim veznim igračima).
Nevezano za tvoj post, BRUKA je da imamo 8 bodova iz sedam utakmica i da za Sarajevom zaostajemo 20 boda sa utakmicom više. Neka Amara brani ko god hoće ali definitivno zaslužuje kritike. Pravo je čudo da još uvijek imamo šanse da Evropu izborimo kroz prvenstvo ne zaviseći od pobjednika kupa, sreća pa i Široki igra toplo-hladno u suprotnom bi nam već sada bili daleko. Željo je četvrti u zraku viseći jer eto i ta sedma Sloboda ako danas dobije ga može preći. Od 3 do 7 je sve u pet deka, sedma Sloboda ima šanse za Evropu koliko i Željo i svi ostali ispred.
- hrasno38
#79585 Re: FK Željezničar
pa zar nije logicno kako igras prvenstvo da si sve bolji i boljisime_cipol wrote:I ona Krupa nasla sad da proigra i zabije 5 komada pred gostovanje na Grbavici
- chudjenhe
#79586 Re: FK Željezničar
pa bilo je dobro na pocetku sezoneprinter wrote:Ako si do sada davao zbog kvalitete fudbala kojeg prikazuju, nemaju ih sta smanjivati jer od ovoga tesko da moze gorechudjenhe wrote:ima li kakvih isareta da spuste cijene ulaznica za ostatak sezone
ono na kraju, hajde, svak udje u neku krizu
s proljecem se nadali da ce biti bolje, al nista
vala je reda da se bar na taj nacin malo "izvine" navijacima
- Charuga
- Globalni moderator
#79587 Re: FK Željezničar
Radnikhrasno38 wrote:To isto radi i Osim i evo vidimo sta se desava. Majku mu jebem bar koliko ja znam u sportu postoji svvugdje prvih 11, prva petorka, prva sestorka.....jednostavno u svakom kolektivnom sportu postoji kostur tima koji se uigrava i ne mijenja ako ne mora. Ne mozes ti kriviti ni igrace kad je svaku utakmicu druga ekipa...naravno neuigrana. A za to nisu krivi igraci nego treneri!
Kjosevski, Stevanović, Bogičević, Sipović, Pavić, Šabanadžović, Hajdarević, Ramović, Veselinović, Zec, Krpić.
Mladost
Kjosevski, Stevanović, Bogičević, Sipović, Pavić, Šabanadžović, Hajdarević, Ramović, Veselinović, Zec, Zajmović.
U odnosu na prvu Amarovu utakmicu, Zajmović umjesto Krpića, koji je imao kartone.
Sloboda
Kjosevski, Stevanović, Bogičević, Sipović, Pavić, Šabanadžović, Hajdarević, Mujezinović, Veselinović, Zajmović, Krpić.
U odnosu na prvu Amarovu utakmicu, Mujezinović umjesto povrijeđenog Ramovića, i Zajmović umejsto Zeca.
Zvijezda
Kjosevski, Stanić, Bogičević, Sipović, Pavić, Šabanadžović, Mujezinović, Ramović, Veselinović, Zec, Krpić.
U odnosu na prvu Amarovu utakmicu, Mujezinović umjesto Hajdarevića.
GOŠK
Kjosevski, Stanić, Bogičević, Sipović, Pavić, Šabanadžović, Hajdarević, Mujezinović, E. Zec, A. Zec, Krpić.
U odnosu na prvu Amarovu utakmicu, E. Zec umjesto Veselinovića, i Mujezinović umjesto Ramovića (nedovoljno oporavljen za 90 min). Stanić umjesto Siniše.
Sarajevo
Kjosevski, Stevanović, Bogičević, Sipović, Pavić, Šabanadžović, Hajdarević, Mujezinović, Ramović, Zajmović, Krpić.
U odnosu na prvu Amarovu utakmicu, Mujezinović i Zajmović umjesto Zeca i Veselinovića.
Svaku utakmicu su počeli: Kjosevski, Sipović, Bogičević, Pavić, Šabanadžović.
Stevanović propustio dvije utakmice (kartoni ili povreda, više ne znam)
Krpić propustio jednu (kartoni)
Ramović nije bio starter u dvije (povreda).
Hajdarević propustio jednu.
A. Zec i Veselinović u dvije nisu bili starteri.
Kada sagledaš sve, uglavnom je to ista ekipa sa jednom ili dvije promjene, ili nikako. To se dešava u svim ekipama, nije to samo kod nas, i nije ništa strašno. Povrede i kartoni povlače i promjene u prvih 11.
Nije ovo, kako ti kažeš, "svaku utakmicu druga ekipa ...".
- ganjeta
#79588 Re: FK Željezničar
Nije debeljko nego bucko
.
Juče se bucko popišo po svima onima koji su ga tako zvali. Naši vezni izgledali ko djeca naspram njega.
Juče se bucko popišo po svima onima koji su ga tako zvali. Naši vezni izgledali ko djeca naspram njega.
- hrasno38
#79589 Re: FK Željezničar
kako nije druze kad non stop salta krila pa tako na derbije ostavi Veselinovica i Zeca na klupi a ubaci Zajmovica koji nije uradio ama bas nista. On mora izabrati prvih 11 i istrpiti i poraze ali 11 igraca uigravati i ne mijenjati ako se bas ne mora. Meni je recimo van pameti da Bogicevic igra a Rodin sjedi na klupi, da Saban igra po 90 minuta a |Osmankovicu se neda ni poluvrijeme iako stalno nesto rotira itd itd.....ali nejse ako misli sljedecu sezonu da nesto uradi mora sklopiti prvo prvih 11 koji ce uvijek biti PRVI a onda sve ostalo.Charuga wrote:Radnikhrasno38 wrote:To isto radi i Osim i evo vidimo sta se desava. Majku mu jebem bar koliko ja znam u sportu postoji svvugdje prvih 11, prva petorka, prva sestorka.....jednostavno u svakom kolektivnom sportu postoji kostur tima koji se uigrava i ne mijenja ako ne mora. Ne mozes ti kriviti ni igrace kad je svaku utakmicu druga ekipa...naravno neuigrana. A za to nisu krivi igraci nego treneri!
Kjosevski, Stevanović, Bogičević, Sipović, Pavić, Šabanadžović, Hajdarević, Ramović, Veselinović, Zec, Krpić.
Mladost
Kjosevski, Stevanović, Bogičević, Sipović, Pavić, Šabanadžović, Hajdarević, Ramović, Veselinović, Zec, Zajmović.
U odnosu na prvu Amarovu utakmicu, Zajmović umjesto Krpića, koji je imao kartone.
Sloboda
Kjosevski, Stevanović, Bogičević, Sipović, Pavić, Šabanadžović, Hajdarević, Mujezinović, Veselinović, Zajmović, Krpić.
U odnosu na prvu Amarovu utakmicu, Mujezinović umjesto povrijeđenog Ramovića, i Zajmović umejsto Zeca.
Zvijezda
Kjosevski, Stanić, Bogičević, Sipović, Pavić, Šabanadžović, Mujezinović, Ramović, Veselinović, Zec, Krpić.
U odnosu na prvu Amarovu utakmicu, Mujezinović umjesto Hajdarevića.
GOŠK
Kjosevski, Stanić, Bogičević, Sipović, Pavić, Šabanadžović, Hajdarević, Mujezinović, E. Zec, A. Zec, Krpić.
U odnosu na prvu Amarovu utakmicu, E. Zec umjesto Veselinovića, i Mujezinović umjesto Ramovića (nedovoljno oporavljen za 90 min). Stanić umjesto Siniše.
Sarajevo
Kjosevski, Stevanović, Bogičević, Sipović, Pavić, Šabanadžović, Hajdarević, Mujezinović, Ramović, Zajmović, Krpić.
U odnosu na prvu Amarovu utakmicu, Mujezinović i Zajmović umjesto Zeca i Veselinovića.
Svaku utakmicu su počeli: Kjosevski, Sipović, Bogičević, Pavić, Šabanadžović.
Stevanović propustio dvije utakmice (kartoni ili povreda, više ne znam)
Krpić propustio jednu (kartoni)
Ramović nije bio starter u dvije (povreda).
Hajdarević propustio jednu.
A. Zec i Veselinović u dvije nisu bili starteri.
Kada sagledaš sve, uglavnom je to ista ekipa sa jednom ili dvije promjene, ili nikako. To se dešava u svim ekipama, nije to samo kod nas, i nije ništa strašno. Povrede i kartoni povlače i promjene u prvih 11.
Nije ovo, kako ti kažeš, "svaku utakmicu druga ekipa ...".
-
Alfa_i_Omega
#79590 Re: FK Željezničar
Dobra analiza Charuga@ Jasno se vidi da ustimava, gleda gdje skripi.
Ganjeta@, brate, koga je pojeo Curjuic? Prvih cetrdeset minuta nije postojao na terenu, Dado ga sazvak'o. Najbolje dvije sanse na utakmici je imao Zeljo u tom periodu. To sto smo mi mentalno tanki, najamanje je Curjuicev kvalitet.
Ovo sto on igra je cetiri milje, plafon plafona. Sta osam milja? Dobice, al' malo sutra. Bucko.
Ganjeta@, brate, koga je pojeo Curjuic? Prvih cetrdeset minuta nije postojao na terenu, Dado ga sazvak'o. Najbolje dvije sanse na utakmici je imao Zeljo u tom periodu. To sto smo mi mentalno tanki, najamanje je Curjuicev kvalitet.
Ovo sto on igra je cetiri milje, plafon plafona. Sta osam milja? Dobice, al' malo sutra. Bucko.
- hrasno38
#79591 Re: FK Željezničar
Ma dobro nije sija nego vratganjeta wrote:Nije debeljko nego bucko.
-
jagugu
#79592 Re: FK Željezničar
Problem je i nažalost to što igrači koji spadaju među naše najbolje - Krpić i Ramović, ne pružaju baš ono što se od njih očekuje. Krpić radi onaj posao koji Amar zahtjeva od njega u smislu određenih zadatka na terenu, ali kad su u pitanju golovi to je već problem. Nije dao nijedan ovo proljeće, a u prvoj polusezoni je dao 16 ako se ne varam - liga + europa. Da li je možda razlog to što nema dovoljno kvalitetnih lopti za njega, tačnije centaršuteva koje je poprilično dobro realizovao, s obzirom da je najbolji napadač lige kad su u pitanju golovi glavom. Stvarno se ne sjećam da je ove polusezone imao nešto puno prilika.
Sinana vjerovatno ove povrede handre, ne znam šta bi još moglo biti. Nije katastrofalan, ali sigurno da može i on bolje. Jedini igrač od kojeg možeš nešto očekivati je Ermin Zec, a i njega handre povrede ili fizička sprema. Uglavnom zajebana situacija. Protiv Krupe bih isti sastav izveo, samo bih zamjenio Veselinovića i Ermina Zeca i možda Stanić - Siniša.
Nego šta kažete na ovaj eventualni povratak Blagojevića?
http://sportske.ba/zeljeznicar-u-junu-d ... pojacanje/
Sinana vjerovatno ove povrede handre, ne znam šta bi još moglo biti. Nije katastrofalan, ali sigurno da može i on bolje. Jedini igrač od kojeg možeš nešto očekivati je Ermin Zec, a i njega handre povrede ili fizička sprema. Uglavnom zajebana situacija. Protiv Krupe bih isti sastav izveo, samo bih zamjenio Veselinovića i Ermina Zeca i možda Stanić - Siniša.
- BHF_Manijak
#79593 Re: FK Željezničar
Ko je ono nas ubjedjivao ovdje na forumu da je Curjuric aka Bucko kita i da ne vrijedi te pare?! Nije genijalac, ali je za sve nase trenutne veznjake Rui Costa!
Al' jok, Amar nekad nekom u kafani rek'o da je bucko i osta bucko...
- hrasno38
#79594 Re: FK Željezničar
He pa samo su ga kreteni mogli i pustiti......meni je tajcovjek uvijek bio motor ekipe i pola tima!jagugu wrote:Problem je i nažalost to što igrači koji spadaju među naše najbolje - Krpić i Ramović, ne pružaju baš ono što se od njih očekuje. Krpić radi onaj posao koji Amar zahtjeva od njega u smislu određenih zadatka na terenu, ali kad su u pitanju golovi to je već problem. Nije dao nijedan ovo proljeće, a u prvoj polusezoni je dao 16 ako se ne varam - liga + europa. Da li je možda razlog to što nema dovoljno kvalitetnih lopti za njega, tačnije centaršuteva koje je poprilično dobro realizovao, s obzirom da je najbolji napadač lige kad su u pitanju golovi glavom. Stvarno se ne sjećam da je ove polusezone imao nešto puno prilika.
- UnKnownBA
#79595 Re: FK Željezničar
Kako izbaci onog malog u 100% šansu krajem prvog, strašan pas. Ma i on i Blagojević su majstori za trenutne, nisu svjetska klasa ali su među boljim za ove lige. Blagi je možda jednu od tri odigrao odlično dok ovi ne mogu ni jednu od deset.BHF_Manijak wrote:Ko je ono nas ubjedjivao ovdje na forumu da je Curjuric aka Bucko kita i da ne vrijedi te pare?! Nije genijalac, ali je za sve nase trenutne veznjake Rui Costa!
Mislim da ga je @alfa zvao Buckom
-
printer
#79596 Re: FK Željezničar
Kako su stale asistencije Pavica i Sinise, tako je i Krpic prestao golove davati.
Nek Amar pita Odu u cemu je fora
-
jagugu
#79597 Re: FK Željezničar
Ma Blagojević je za ovu ligu dobar igrač nema šta, ali vala ne znam, preko glave mi je više povratka bivših igrača. Još on tamo minute nije odigrao i kad bi ga dovodili bio bi pola godine bez utakmice, pa ga vrati u formu itd.hrasno38 wrote:He pa samo su ga kreteni mogli i pustiti......meni je tajcovjek uvijek bio motor ekipe i pola tima!jagugu wrote:Problem je i nažalost to što igrači koji spadaju među naše najbolje - Krpić i Ramović, ne pružaju baš ono što se od njih očekuje. Krpić radi onaj posao koji Amar zahtjeva od njega u smislu određenih zadatka na terenu, ali kad su u pitanju golovi to je već problem. Nije dao nijedan ovo proljeće, a u prvoj polusezoni je dao 16 ako se ne varam - liga + europa. Da li je možda razlog to što nema dovoljno kvalitetnih lopti za njega, tačnije centaršuteva koje je poprilično dobro realizovao, s obzirom da je najbolji napadač lige kad su u pitanju golovi glavom. Stvarno se ne sjećam da je ove polusezone imao nešto puno prilika.
- UnKnownBA
#79599 Re: FK Željezničar
Istina!printer wrote:Kako su stale asistencije Pavica i Sinise, tako je i Krpic prestao golove davati.
Juče ga je Pavić mogao naći dva puta ali na našu žalost on odigra nake povratne pasove.
- ganjeta
#79600 Re: FK Željezničar
Kad je najviše trebalo juče pokazao da je majstor za sve i jednog veznog u našoj ekipi. Napravio tri zicera za svoju ekipu. Naši vezni za tri utakmice ne kreiraju toliko. Pa i kod nas je imao 7-8 asistencija u svim utakmicama.Alfa_i_Omega wrote:Dobra analiza Charuga@ Jasno se vidi da ustimava, gleda gdje skripi.
Ali sad ima isti a jeftiniji