Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam sta mu sad nije pravo. Je li bilo kakvih gresaka na stetu laznih?
Jooojjjj kakav šupak od čovjeka, idiot, debil mrtvi. Fuj.
Sudija iz Sarajeva vam je svirao penal u Kaknju.
Sudija iz Sarajeva vam je svirao sumnjiv penal večeras na vašem terenu. I poništio izgleda regularan gol Radnika.
Koliko su vas oštetile sudije iz Sarajeva? Nabroj greške na vašu štetu majku ti jebem.
Jebo vas više bljesak info .
Samo fakat nije mi jasno kako ga nije stid , barem malo, da baš on spominje sudije ko da su ga osakatile. treba tješit komšinice kad su uznemirene kako mi sve sudijske i savezne nepravde stoički podnosimo učite ako imate kapaciteta
Ali fakat kakvi su jebeni retardi ovi iz uprave komsija kada im ponajvise treba lova, mozda i u zadnjih 15-tak godina, na ovakav nacin ostati bez bar milion maraka, nevjerovatno...
S kim Zeljo igra u Evropa takmičenjima ove godine? Moze odgovoriti Mensur, a ne smeta ni da manijak odgovori posto su vidim oni ostali na posljednjoj liniji odbrane
Na tabeli su trenutno peti. Ako i ostanu na toj poziciji četvrti nema licencu, a iza njih su Čelik i Sloboda koji nemaju licencu. Sedam bodova bježe MDK, a ne znam da li i oni imaju licencu, a i ako imaju sedam bodova je puno.
Sliver wrote:Četiri fudbalera FK Sarajeva, u ukupnom zbiru, postigla više pogodaka nego bilo koji drugi tim u ligi.
Ovo Samo jos do kraja da sačekamo pa da vidimo i gol razliku. Ne znam da li je u ovom broju utakmica, na kraju prvenstava, neka ekipa imala tu efikasnost.
Sliver wrote:
Mozes ti to mnogo bolje, cak i u trenucima kad iz tebe izbija sav ocaj, beznadje i bijeda voljenog kluba. Brisi, bas je pateticno.
Izbrisano jel i ti kontaš da nećemo dobit licencu
Vi se raspisali ko da ćete u Grupnu fazu jal EL il' LP
Efikasni ste , nema šta jel se tu računaju i poklonjeni golovi
Pravda za Samprasa. Svi smo mi Slavko. Kad su ga sutali ko kera, Miske je bio neprevaziđeni Mao. Sad ce taj Miske biti krivac ili nece, mozda i hoce , ili je ipak Amaw kivac.. Da se malo iskoristim njegovom upitno negativnom retorikom.