Jeste pismeni vi?radostan dan wrote:stara anglosaksonska...belfy wrote:a burek nije turcizam?
Mi koristimo turcizam samo za jednu od pita.
Hajde sad čitajte ponovo, jednostavne su rečenice.
Moderator: Chloe
Jeste pismeni vi?radostan dan wrote:stara anglosaksonska...belfy wrote:a burek nije turcizam?
jos da ona moze cuti kako joj lijepu pjesmu pjevas
kakavdanakneiskustvu wrote:i da nekog drugog ubiješHenry Chinaski wrote:Ako cemo po vjeri, ovo nije ispravno. Nijedan dio tijela se ne smije oslikati...skafiskafsnjak wrote:"Pitar sa Kariba"]
FKS
Prema tome....
Standardna situacija. Izmijeniš u vjeri ono što ti odgovara, a za milimetar nekog drugog odstupanja, spreman si da pogineš.

https://www.youtube.com/watch?v=AJda8hoMrL0plain vanilla wrote:jos da ona moze cuti kako joj lijepu pjesmu pjevas![]()
John Cleese wrote:https://www.youtube.com/watch?v=AJda8hoMrL0plain vanilla wrote:jos da ona moze cuti kako joj lijepu pjesmu pjevas![]()
![]()
Nemoj biti žensko i igrat fudbal i ti dobar...plain vanilla wrote:ne znam vala, ali meni je fudbal muski sportPitar sa Kariba wrote:
FKS
skroz mi je neprirodno da ga zene igraju
a pita nije turcizam?emric wrote:Jeste pismeni vi?radostan dan wrote:stara anglosaksonska...belfy wrote:a burek nije turcizam?
Jest njoj problemplain vanilla wrote:
Jeste turcizam, ali je rijec grckog porijekla - mozda to zbunjuje coJeka, pa pise sta pisebelfy wrote:a pita nije turcizam?emric wrote: Jeste pismeni vi?
_BataZiv_0809 wrote:Jest njoj problemplain vanilla wrote:![]()
Koliko je puta wc oribala za tih 19 godina, koliko ruckova skuhala, koliko se puta nasekirala zbog neplacenih rezija...

mayab wrote:
Decided to polish the car.

Plus vidi se da je faca nabacana botoksom a i noge su vidno mlohavijekakavdanakneiskustvu wrote:
tacno
Joj sto ne volim rasprave na ovoj temi._BataZiv_0809 wrote:Plus vidi se da je faca nabacana botoksom a i noge su vidno mlohavijekakavdanakneiskustvu wrote:
tacnoda se razumijemo razduzio bih ja to bez abdesta, ali mi ide na kurac glorifikacija fizickog izgleda zena koje decenijama nisu digle nista teze od kasike.