1. Da izađe crack da je kako treba
1. Da pojeftini FIFA
Moderator: Benq
FIFU imas za 50 KM na pikuNenjiA wrote:Ja cu bgm cekati jednu od slijedece dvije situacije:
1. Da izađe crack da je kako treba
1. Da pojeftini FIFA

Herr Flick wrote:FIFU imas za 50 KM na piku![]()
Od toga jeftinije ne moze
Brkooo wrote:
Ev skida se![]()
Hvala Nenjia
Chmoljo wrote:Civ V se skida, fkt, hvala Nenji.
Što kaže ovaj Olafson () može se čovjek i i mijenjati. nije baš da sam prelud za Civilizacijom
Probaj kliknuti na onaj prvi mail koji si dobioDecerto wrote:Kako vama to radiNenjia mozes li meni redeemati mafia 2 key ? Ja sam pokusao sa dva maila,na prvom je proslo vec 2-3 dana i stalo mi posalje link na kojem kaze otvori ovo da uzmes key I onda me samo vrati na pocetnu stranicu...
skini najnoviju verziju cracka v3 i ne bi trebao imati probelma sa timLayne wrote:Dobra FIFA. Samo je svaki faul crveni
Hajde vidi pa javi obaveznoHerr Flick wrote:Ima i ova noSteam verzija na tpb,dje je igrica vec crackovana i updejtovana,evo ja sad skidam pa cemo vidit da li radi
Cekat da reloaded izbaci crack,nema drugeLayne wrote:Samo da kažem da je i sa apdejtom svaki faul crveni
e nek si ti zakolutoNenjiA wrote:Chmoljo wrote:Civ V se skida, fkt, hvala Nenji.
Što kaže ovaj Olafson () može se čovjek i i mijenjati. nije baš da sam prelud za Civilizacijom
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=21&t=115784![]()