SDA-All about

Post Reply
muzicar_iz_parka

#7951 Re: SDA-All about

Post by muzicar_iz_parka »

vivaldi wrote:samo da cestitam sebiji. nije bitno ko je, kad je posteno
Znamo mi da ti voliš milfare. :D
MaxPayne

#7952 Re: SDA-All about

Post by MaxPayne »

možda je čovjek bio ironičan
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#7953 Re: SDA-All about

Post by Truba »

gorgonzola wrote:Mene samo zanima, kako ti ljudi nemaju obraza.Pa sve i da se sama prijavila(sto znamo da nije) trebao je babin sin reci zeni, bona nebila, pa sta mislis sta ce narod reci. ovako samo potvrdjuju moju tezu da su izetbegovici lopovi zesci i da je nesto najgore sto se bosnjacima moglo desiti. ti ljudi nemaju trunke obraza ni srama.
tako mi normalni ljudi razmišljamo umjesto da uživa putujući svijetom i da bude sakrivena od radara

ali kada ti stonine milijuna maraka udare u glavu odlijepiš od realnosti i umisliš si svašta

rezultate imamo...

zapravo kad se sjetim alijine rečenice najbolja je žena za koju niko ne zna :D izgleda da ga vlasitit sin ne slijedi
quoter

#7954 Re: SDA-All about

Post by quoter »

Image
%tacno*

#7955 Re: SDA-All about

Post by %tacno* »

Black swan wrote:
gorgonzola wrote:Mene samo zanima, kako ti ljudi nemaju obraza.Pa sve i da se sama prijavila(sto znamo da nije) trebao je babin sin reci zeni, bona nebila, pa sta mislis sta ce narod reci. ovako samo potvrdjuju moju tezu da su izetbegovici lopovi zesci i da je nesto najgore sto se bosnjacima moglo desiti. ti ljudi nemaju trunke obraza ni srama.
tako mi normalni ljudi razmišljamo umjesto da uživa putujući svijetom i da bude sakrivena od radara

ali kada ti stonine milijuna maraka udare u glavu odlijepiš od realnosti i umisliš si svašta

rezultate imamo...

zapravo kad se sjetim alijine rečenice najbolja je žena za koju niko ne zna :D izgleda da ga vlasitit sin ne slijedi
ma ne da ne slijedi nego se pravo odmetno... :-) :D
govorio je njemu babo da ne ide u politiku ali sta ces kad dijete ne slusa... :dance:
vivaldi

#7956 Re: SDA-All about

Post by vivaldi »

rajvosa1 wrote:
Ovakvima normalan covjek samo moze pozeljeti da ih doticna lijeci
rekla da je sve u redu sa mojom vadzajnom
gorgonzola

#7957 Re: SDA-All about

Post by gorgonzola »

vivaldi wrote:
rajvosa1 wrote:
Ovakvima normalan covjek samo moze pozeljeti da ih doticna lijeci
rekla da je sve u redu sa mojom vadzajnom

Ja bih se zapitao je li u dure. Trazi drugo misljnje pa dodji da je ja pregledam. A moze i kolega karanana
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#7958 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

sad kad je Seka direktorica sav život mi ima smisla...sad znam za šta smo se borili...Seko hvala ti!
pospanko2

#7959 Re: SDA-All about

Post by pospanko2 »

JoseMujica wrote:sad kad je Seka direktorica sav život mi ima smisla...sad znam za šta smo se borili...Seko hvala ti!
Seko, naklon do poda... ne pitam više za kašike kad znam da je tebi dobro. :bih:
starii

#7960 Re: SDA-All about

Post by starii »

pospanko2 wrote:
JoseMujica wrote:sad kad je Seka direktorica sav život mi ima smisla...sad znam za šta smo se borili...Seko hvala ti!
Seko, naklon do poda... ne pitam više za kašike kad znam da je tebi dobro. :bih:
da je ovo normalna drzava jedan klinicki centar bi se pitao kako da zadrzi univerzitetskog profesora da mu ne ide u drugu u ustanovu al posto nije normalna drzava a ni klinicki centar a boga mi ni profesorica jer nije poznata u naucnim krugovima ovo se desava....
MuaDib

#7961 Re: SDA-All about

Post by MuaDib »

SDA je sa ovima akrobacijama parlamentarne većčine, pokazala sve svoje sisaljke na budžetu, i opet im nije dosta.
Kantonalna vlast u Sarajevu postala je osvetnička kurija po upravnim odborima, koja je odavno prevazišla sve odluke Musićevve vlade, koju je i oborila zbog toga. Ta vlada eksperata iz oblasti "potrošnje budžetskih sredstava", pitanje je do kada će trajati, ali će kanton buđeta ostaviti kao izrešetano bure.
U svojoj samouvjerenosti SDA je ovim "Sebija ispadom" sebi zagarantovala brojne probleme, jer iako računa na pobjedu 2014. godine, sebi je garantovano stvorila mal koalicionoi kapacitet. Što samo ide u prilog dugotrajnoj političkoj krizi i BiH dovodi na minimum državnosti.
Paranoid

#7962 Re: SDA-All about

Post by Paranoid »

MuaDib wrote:SDA je sa ovima akrobacijama parlamentarne većčine, pokazala sve svoje sisaljke na budžetu, i opet im nije dosta.
Kantonalna vlast u Sarajevu postala je osvetnička kurija po upravnim odborima, koja je odavno prevazišla sve odluke Musićevve vlade, koju je i oborila zbog toga. Ta vlada eksperata iz oblasti "potrošnje budžetskih sredstava", pitanje je do kada će trajati, ali će kanton buđeta ostaviti kao izrešetano bure.
U svojoj samouvjerenosti SDA je ovim "Sebija ispadom" sebi zagarantovala brojne probleme, jer iako računa na pobjedu 2014. godine, sebi je garantovano stvorila mal koalicionoi kapacitet. Što samo ide u prilog dugotrajnoj političkoj krizi i BiH dovodi na minimum državnosti.
Ma nema Muadibe ništa od te priče... Samo dijametralno različita politika od SDA može poskidati sve uhljupe koje je ta stranka postavila. Medjutim na sceni je politika četvorke koja samo učvršćuje pozicije sdaovskih poltrona i naredni izbori će to samo potvrditi..
pospanko2

#7963 Re: SDA-All about

Post by pospanko2 »

starii wrote:
pospanko2 wrote:
da je ovo normalna drzava jedan klinicki centar bi se pitao kako da zadrzi univerzitetskog profesora da mu ne ide u drugu u ustanovu al posto nije normalna drzava a ni klinicki centar a boga mi ni profesorica jer nije poznata u naucnim krugovima ovo se desava....
Stari, boli njih briga za normalnu državu sve dok im je ovako kako im je. Ljudi koji su digli bolnicu na noge u najtežim danima ne mogu raditi, ali zato Prva dama Bošnjaka može.
VjecitiStudent

#7964 Re: SDA-All about

Post by VjecitiStudent »

MuaDib wrote:SDA je sa ovima akrobacijama parlamentarne većčine, pokazala sve svoje sisaljke na budžetu, i opet im nije dosta.
Kažu da je Sebija, čim je dobila vijest o postavljenju na mjesto direktora bolnice, poslala telegram zahvale Nerminu Nikšiću i njegovom bratu.
JoseMujica

#7965 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

:thumbup: :lol: :lol: :lol: :lol:

mislim da je Neonka presjeklo kad je objavljeno imenovanje treNerkovog buraza ....znao je odma kaka ga čorba od jezika čeka kod kuće, u onom skromnom domu 1/2, na Poljinama
ultima_palabra

#7966 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Kakve li veze ima imenovanje Sebije sa koalicijskim kapacitetom SDA? To kao ostale stranke poštene pa neće u koaliciju sa strankom koja imenuje supružnike na direktorske pozicije? :lol:
Corto Maltese

#7967 Re: SDA-All about

Post by Corto Maltese »

SDP se iz petnih žila upire da dokaže da je gori od SDA, ali SDA ne da na se.
JThomas

#7968 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

prije jedno pola godine je zaista izgledalo da je SDP dostigao nove domete u nepotizmu i imenovanju podobnih. ali SDA je serijom briljantnih poteza ponovo učinila trku neizvjesnom... :D :D
Banksy

#7969 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

SDP ubjedljivo vodi.
SDA makar postavlja koliko-toliko školovane kadrove, dok su SDPovcima načelnička i ministarska mjesta obično prvi poslovi u životu, uopće.
agent_001

#7970 Re: SDA-All about

Post by agent_001 »

Mrtva trka, čuj sječa kadrova u uravnim odborima, a ovi to odradili njima ranije isto i gore, sad se takmiće ko će bolje, ko će jaće...
Innovation

#7971 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

SBB trlja ruke i konta, sreca nas niko ne spominje. Pricekacemo, pa cemo optrcati zadnji krug. :mrgreen:
Paranoid

#7972 Re: SDA-All about

Post by Paranoid »

Innovation wrote:SBB trlja ruke i konta, sreca nas niko ne spominje. Pricekacemo, pa cemo optrcati zadnji krug. :mrgreen:
Sreća u nesreći je da šumska takodje ima nesposobne kadrove, inače pokraj ovakvih političkih "probosanskih" snaga mogla bi zauzeti politički stav o pripajanju cjelovite BiH Srbiji...ma kakvoj Srbiji, nego direktno majci Rusiji i ocu Putinu...
JoseMujica

#7973 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

u zajedničkoj nesreći jedina je pozitiva da su dobri "naši" kad vidiš kaki su "anamoni" :-)

kako nazvati banana državu u kojoj ni banane ne uspjevaju?
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#7974 Re: SDA-All about

Post by sabina1 »

JoseMujica wrote:u zajedničkoj nesreći jedina je pozitiva da su dobri "naši" kad vidiš kaki su "anamoni" :-)

kako nazvati banana državu u kojoj ni banane ne uspjevaju?
Nemam odgovor na to pitanje ali znam kako nazvati premijera banana države. Odgovor je - Bananaman uvijek spreman da stupi u akciju.......:-))))))
JoseMujica

#7975 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

pa....nije to baš to to ono ko što bi Sinan otpjevao:

Hteo je ženu ko svaki čovek
pa kupi zemlju kraj planinskog vrela
i šljivik mali za rakiju
i kućicu na kraju sela

nešto nam ni šljive zadnjih godina ne uspjevaju najbolje.... ima desetljeće nisam se na šljivu popeo....počinjem sumnjati u zavjeru SDA protiv šljiva :lol:
Post Reply