Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
tendzera

#7951 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by tendzera »

Čuj bili bolji do crvenog kartona :roll: utakmica se igra 90 minuta(plus nadoknada :mrgreen: ), barem Švabe to ispoštuju :mrgreen:
Vi crveni karton doživljavate kao pad komete, boKte, a ne kao sastavni dio fudbala :oops:
TheHound

#7952 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by TheHound »

Tomahawk11 wrote:Gledaj ti Barcinih advokata....

@The Hound, kakva ba zavjera? Gdje sam ja to spomenuo :shock:
Samo sam prokomentarisao da je bezobrazluk pricati o sadaci, pogotovo ko je gledao utakmicu.
Sto je bezobrazluk? Real je bio bolja ekipa na terenu do tog crvenog kartona. Sta je sve Benz promasio, to je strasno.
Iz Barce trebaju biti posteni (ko sto im se lijepe pridjevi da su velike postenjacine), pa reci da su itekako zadovoljni konacnim rezultatom obzirom na razvoj situacije na terenu.
Sta ste se vise uhvatili tog penala van 16? Lahko je pricati kad se pregleda iz 18 uglova, 50 nekih usporenih snimaka, sudija to vidi u tom momentu, da li je dobro vidio ili nije, ko to moze znati? I to jos da se toga hvataju navijaci Barce? Pa ponovo pitam, jel vas stid? :mrgreen:
Kako nisi spomenuo zavjeru, govoris da je Barci poklonjena pobjeda iz nekog razloga poznatog samo simpatizerima Reala?
Slazem se da je Real bio bilja ekipa do crvenog, ali ko je kriv za crveni? Sergio Ramos (imas gifove, imas video, pogledaj i zakljuci sam). Zasto bi bilo koga iz Barce trebao biti stid zbog toga sto je Ramos napravio prekrsaj za crveni karton (zadnji igrac)?

Naravno, svi iz Barce su rekli da su prezadovoljni rezultatom i da su bili bolji. Ramos napravio penal (Neymar bi svakako dao gol), Xabi napravio penal ko mu je kriv? Je li sudija trebao oprostiti ocigledno nepropisno zaustavljanje, da li bi onda bio posten?

Nemojte pisati gluposti, Real je izgubio zbog gresaka svojih igraca, zasto bi bilo koga iz Barce tu trebalo biti stid? Je li Iniesta kriv ili Xabi, je li Neymar kriv ili Ramos? Razumijem frustracije zbog poraza, ali izmisljati takve gluposti i lazi, e to ne razumijem.
Tomahawk11
Globalni moderator

#7953 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Tomahawk11 »

TheHound wrote:

Samo sam prokomentarisao da je bezobrazluk pricati o sadaci, pogotovo ko je gledao utakmicu.
Sto je bezobrazluk? Real je bio bolja ekipa na terenu do tog crvenog kartona. Sta je sve Benz promasio, to je strasno.
Iz Barce trebaju biti posteni (ko sto im se lijepe pridjevi da su velike postenjacine), pa reci da su itekako zadovoljni konacnim rezultatom obzirom na razvoj situacije na terenu.
Sta ste se vise uhvatili tog penala van 16? Lahko je pricati kad se pregleda iz 18 uglova, 50 nekih usporenih snimaka, sudija to vidi u tom momentu, da li je dobro vidio ili nije, ko to moze znati? I to jos da se toga hvataju navijaci Barce? Pa ponovo pitam, jel vas stid? :mrgreen:
Kako nisi spomenuo zavjeru, govoris da je Barci poklonjena pobjeda iz nekog razloga poznatog samo simpatizerima Reala?
Slazem se da je Real bio bilja ekipa do crvenog, ali ko je kriv za crveni? Sergio Ramos (imas gifove, imas video, pogledaj i zakljuci sam). Zasto bi bilo koga iz Barce trebao biti stid zbog toga sto je Ramos napravio prekrsaj za crveni karton (zadnji igrac)?

Naravno, svi iz Barce su rekli da su prezadovoljni rezultatom i da su bili bolji. Ramos napravio penal (Neymar bi svakako dao gol), Xabi napravio penal ko mu je kriv? Je li sudija trebao oprostiti ocigledno nepropisno zaustavljanje, da li bi onda bio posten?

Nemojte pisati gluposti, Real je izgubio zbog gresaka svojih igraca, zasto bi bilo koga iz Barce tu trebalo biti stid? Je li Iniesta kriv ili Xabi, je li Neymar kriv ili Ramos? Razumijem frustracije zbog poraza, ali izmisljati takve gluposti i lazi, e to ne razumijem.
A gdje ja to govorim da joj je poklonjena pobjeda? Saberi se, covjece, ti si taj koji pise gluposti.
Sad se pravis i naivan, pa zar nije Barca ta koja se proziva iz utakmice u utakmicu (npr. CIty), za sumnjive penale, a onda ovdje trubite po vazdan: Ronaldo, penal, izvan kaznenog, sadaka, bla, bla....pa mene bi bilo stid reci bilo sta.
hladan.preminger

#7954 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by hladan.preminger »

Ko tvrdi da su Barcini penali nepostojeci taj u zivotu lopte nogom nije šutn'o.
skenderija04

#7955 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by skenderija04 »

Da li se vama cini nakon utakmice da su i Barcelona i Madrid svjetlosnu godinu daleko od osvajanja lige sampiona?

I jedni i drugi zavise od glavne zvijezde vise nego sto bi trebalo. Robuju marketingu, u nedjelju su Neymar i Bale igrali po "ugovoru" a ne po zaslugama. Bilo je i boljih rjesenja ali i Martino i Carlo su morali staviti ovu dvojicu u tim. Ne vidim ni jedne ni druge kao pobjednike L.S.
Tomahawk11
Globalni moderator

#7956 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Tomahawk11 »

skenderija04 wrote:Da li se vama cini nakon utakmice da su i Barcelona i Madrid svjetlosnu godinu daleko od osvajanja lige sampiona?

I jedni i drugi zavise od glavne zvijezde vise nego sto bi trebalo. Robuju marketingu, u nedjelju su Neymar i Bale igrali po "ugovoru" a ne po zaslugama. Bilo je i boljih rjesenja ali i Martino i Carlo su morali staviti ovu dvojicu u tim. Ne vidim ni jedne ni druge kao pobjednike L.S.
Nisu ni jedan opravdali ni 0.1 % ulozenog u njih. Cak sta vise, zasad su obojica poprilicno razocarali. Bale mozda i vise, jer je vec igrao u fizicki najzahtjevnijoj ligi, Neymaru alibi moze biti asimilacija na evropski stil fudbala.

A da li ce osvojiti....ima i Bayern rupu u ligi, skinuli nogu s gasa, ne valja.
drugtito2011

#7957 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by drugtito2011 »

Nije nas stid, jer kad već pričaš o 50 usporenih snimaka, onda pričaj isto i kad je igrač RM sa brojem 4 uradio to što je uradio (tvoj citat " 50 nekih usporenih snimaka, sudija to vidi u tom momentu, da li je dobro vidio ili nije, ko to moze znati"). Ali eto kad već ima 50 snimaka na raspolaganju obrati pažnju na nogu igrača RM sa brojem 4, a i na ruku, nakon što dobro utvrdiš da je postojao kontakt nogom.

Čisto zbog stida, uporedi kako je pao igrač RM sa brojem 7 u 52. minuti i pad Neymara (kako je krenuo ovaj će zajebati i Robhina, što nije dobro). Možda bi bilo dobro da počneš čitati i malo strane štampe, proširiš vidike i izadješ iz okvira koje vam je nametnuo prevodilac .

Jest istina da je RM imao izglednije šanse u prvom poluvremenu, a što ih nisu iskorisitli najmanje je sudija kriv. Da su iskorištene ko zna šta bi bilo. I istina je da su Barcelonu vile pronosale u nekoliko situacija. Vrijedi spomenuti i 34. minut prvog poluvremena i kontru RM 4:3 kad igrač sa brojem 7 zbog sebičnost ne daje loptu na drugu stranu gdje je bio sam ko duh igrač sa brojem 11.

Tvoj citat: "Real je bio bolja ekipa na terenu do tog crvenog kartona. Sta je sve Benz promasio, to je strasno."

Smiješno je da u ovom kontekstu pominješ čovjeka koji je dao 2 gola, i jedinog koji je imao priliku da zabije. To što je promašio dešava se i boljim od njega. Što ne pominješ igrače sa brojem 7 i 11, koji se nisu vidjeli na terenu i koji nisu uspjeli doći u priliku da zabiju. Sreća za Barcelonu što je trener RM izveo igrača sa brojem 9, koji je zadavao naviše problema, a ne igrača sa brojem 7 koji je bio 12 igrač Barcelone. Možda mu je skrivena želja da obuče dres Barcelone, pa na ovaj način pokušava da ispuni snove. Na njegovu žalost, snovi mu se neće ispuniti.
skenderija04

#7958 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by skenderija04 »

Tomahawk11 wrote:
skenderija04 wrote:Da li se vama cini nakon utakmice da su i Barcelona i Madrid svjetlosnu godinu daleko od osvajanja lige sampiona?

Nisu ni jedan opravdali ni 0.1 % ulozenog u njih. Cak sta vise, zasad su obojica poprilicno razocarali. Bale mozda i vise, jer je vec igrao u fizicki najzahtjevnijoj ligi, Neymaru alibi moze biti asimilacija na evropski stil fudbala.

A da li ce osvojiti....ima i Bayern rupu u ligi, skinuli nogu s gasa, ne valja.
ili Bayern ili pobjednik Chelsea - PSG. Djeluju puno kompaktije od spanaca. Barcelona i Madrid su ekipe pune taktickih improvizacija oslonjene na individualni kvalitet. Nisu definisane i svaki problem u toku utakmice ih izbaci iz takta.
Tomahawk11
Globalni moderator

#7960 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Tomahawk11 »

@tito, kako da mu halalim, pa covjek prvo fuli dvije izgledne prilike, pa onda onaj mrtvi zicer s pet metara! Jedino mu mogu halaliti ono sto mu je Pique izvadio s linije. Da nije palio ko dizel, Barca bi bila nokautirana u prvom poluvremenu. Promasajima je ostavio priliku da se vrate.
Ostalo....objasnjeno u prethodnim postovima, ako ti se da, citaj. Uglavnom, fulio si. Ja sudiju jedino krivim sto je dopustio da mu kontrola nad utakmicom izmakne iz ruku, a vi zapeli, sudija, penali, sadaka....ne znam o cemu pricate?
TheHound

#7961 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by TheHound »

Tomahawk11 wrote:@tito, kako da mu halalim, pa covjek prvo fuli dvije izgledne prilike, pa onda onaj mrtvi zicer s pet metara! Jedino mu mogu halaliti ono sto mu je Pique izvadio s linije. Da nije palio ko dizel, Barca bi bila nokautirana u prvom poluvremenu. Promasajima je ostavio priliku da se vrate.
Ostalo....objasnjeno u prethodnim postovima, ako ti se da, citaj. Uglavnom, fulio si. Ja sudiju jedino krivim sto je dopustio da mu kontrola nad utakmicom izmakne iz ruku, a vi zapeli, sudija, penali, sadaka....ne znam o cemu pricate?
Znaci slozili smo se da su penali opravdani i da je samim time Barcelona posteno pobjedila.
Ne kontam zasto onda govoris da bi simpatizere Barce trebalo biti stid radi ovakve pobjede? Kakva je to pobjeda bila (po ovom iznad smo se slozili da je sve po pravilima) pa bi se neko trebao stidjeti? Nepovezani stvari pises, sad sve posteno a prije pola sata nekog je trebalo za nesto biti stid?
ultima_palabra

#7962 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by ultima_palabra »

Meni su vala sva tri penala onako "mekana"... po nekim pravilima jesu bili, ali mislim da sudija ne bi pogriješio da je zauzeo malo labaviji kriterij.

Što se tiče igrača RM, razumljiva je ona reakcija... imali su sve u svojim rukama i prosuli bezveze. Kad te onda još neko uhvati "vrućeg" poslije utakmice i ispituje, onda se svašta kaže.
Tomahawk11
Globalni moderator

#7963 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Tomahawk11 »

TheHound wrote:
Tomahawk11 wrote:@tito, kako da mu halalim, pa covjek prvo fuli dvije izgledne prilike, pa onda onaj mrtvi zicer s pet metara! Jedino mu mogu halaliti ono sto mu je Pique izvadio s linije. Da nije palio ko dizel, Barca bi bila nokautirana u prvom poluvremenu. Promasajima je ostavio priliku da se vrate.
Znaci slozili smo se da su penali opravdani i da je samim time Barcelona posteno pobjedila.
Ne kontam zasto onda govoris da bi simpatizere Barce trebalo biti stid radi ovakve pobjede? Kakva je to pobjeda bila (po ovom iznad smo se slozili da je sve po pravilima) pa bi se neko trebao stidjeti? Nepovezani stvari pises, sad sve posteno a prije pola sata nekog je trebalo za nesto biti stid?
Opet pogresno. Ne govorim da bi trebalo biti stid zbog pobjede, nego zbog prigovora za penal na Ronaldu, etiketirajuci ga kao sadaku. Slican penal sviran Barci skoro sa Cityjem, pa nikom nista. Desi se. Ironija je i spomenuti taj penal, a svirana ti dva penala (koliko god bili opravdani, stvara se slika da su igraci Reala ubijali igrace Barce, a nije bilo tako).
Zasluzeno, nezasluzeno....glupo je o tome pricati, maloprije sam spomenuo, Real je bio bolja ekipa do crvenog kartona, naravno da je crveni karton sastavni dio igre, ali isto tako uveliko mijenja odnos snaga na terenu, tako da je irelevantno pricati o zaslugama. Tri boda se pisu, znaci da su se izborili za njih.
skenderija04

#7964 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by skenderija04 »

ultima_palabra wrote:Meni su vala sva tri penala onako "mekana"... po nekim pravilima jesu bili, ali mislim da sudija ne bi pogriješio da je zauzeo malo labaviji kriterij.

Što se tiče igrača RM, razumljiva je ona reakcija... imali su sve u svojim rukama i prosuli bezveze. Kad te onda još neko uhvati "vrućeg" poslije utakmice i ispituje, onda se svašta kaže.
Na sva tri je pogodio kontakt. Bio je i jedan cetvrti (Pique-Bale) koji je mirne duse mogao biti sviran.

Za izjave mislim da je usaglaseno i imaju pravo na to. I Ramos i Cristiano ponavljaju istu pricu da postoji "crna ruka" koja ne zeli da Real Madrid osvoji ligu. Vec igraju utakmicu protiv Seville i pripremaju finale kupa. Znaju da je novcana kazna maksimalna kazna a vrse pritisak. Najbolji je Sergio kad tvrdi da nije bilo kontakta sa Neymarom . Video u linku na kraju posta: Nakon crvenog Sergio napusta teren, pruza ruku Carlu i kaze :"Se me ha ido" (pobjegao mi je). A za novine " Nije bilo kontakta :D

http://as.com/videos/2014/03/24/portada ... 42458.html
ultima_palabra

#7965 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by ultima_palabra »

skenderija04 wrote:
ultima_palabra wrote:Meni su vala sva tri penala onako "mekana"... po nekim pravilima jesu bili, ali mislim da sudija ne bi pogriješio da je zauzeo malo labaviji kriterij.

Na sva tri je pogodio kontakt. Bio je i jedan cetvrti (Pique-Bale) koji je mirne duse mogao biti sviran.

Za izjave mislim da je usaglaseno i imaju pravo na to. I Ramos i Cristiano ponavljaju istu pricu da postoji "crna ruka" koja ne zeli da Real Madrid osvoji ligu. Vec igraju utakmicu protiv Seville i pripremaju finale kupa. Znaju da je novcana kazna maksimalna kazna a vrse pritisak. Najbolji je Sergio kad tvrdi da nije bilo kontakta sa Neymarom . Video u linku na kraju posta: Nakon crvenog Sergio napusta teren, pruza ruku Carlu i kaze :"Se me ha ido" (pobjegao mi je). A za novine " Nije bilo kontakta :D

http://as.com/videos/2014/03/24/portada ... 42458.html
Jeste bio, ja ga nikad ne bih svirao, ali po kriteriju koji je zauzeo mogao je i njega svirati.

A Ramos se kockao... pokušao se što više približiti Neymaru, nadajući se da će ovaj zapeti za njega i da će sudija to okarakterisati kao simuliranje. Velik rizik koji nije trebao preuzimati, 3-3 sa istim brojem igrača ne bi bilo strašno.
skenderija04

#7966 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by skenderija04 »

Pa bas zbog toga i kazem, kriterij koji je bio na utakmici je zahtijevao da i to bude penal.

Opet, kao i prije utakmice kazem da je bilo opasno da Undiano sudi utakmicu. Previse puta je sudio, nakupilo se detalja, svi ga gledaju kroz lupu. Jedino sto je sigurno je da nece suditi finale kupa.
5 0 5

#7967 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by 5 0 5 »

pa i messi je fulio zicer kod rezultata 1:0, a cini mi se i neymarinho. da su te usle, bilo bi 3:0, ili eventualno 3:1 na poluvremenu, i madrid bi bio nokautiran u prvom poluvremenu, kao sto kazes.

usput, zadnji igrac koji je uspio barceloni zabiti 2 gola na bernabeu je bio raul, prije 13 godina.
5 0 5

#7968 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by 5 0 5 »

Image
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#7969 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Picajzla »

Barcelona je masonski klub :oops:

Image
TheHound

#7970 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by TheHound »

Tomahawk11 wrote:
TheHound wrote:Znaci slozili smo se da su penali opravdani i da je samim time Barcelona posteno pobjedila. Ne kontam zasto onda govoris da bi simpatizere Barce trebalo biti stid radi ovakve pobjede? Kakva je to pobjeda bila (po ovom iznad smo se slozili da je sve po pravilima) pa bi se neko trebao stidjeti? Nepovezani stvari pises, sad sve posteno a prije pola sata nekog je trebalo za nesto biti stid?
Opet pogresno. Ne govorim da bi trebalo biti stid zbog pobjede, nego zbog prigovora za penal na Ronaldu, etiketirajuci ga kao sadaku. Slican penal sviran Barci skoro sa Cityjem, pa nikom nista. Desi se. Ironija je i spomenuti taj penal, a svirana ti dva penala (koliko god bili opravdani, stvara se slika da su igraci Reala ubijali igrace Barce, a nije bilo tako).
Zasluzeno, nezasluzeno....glupo je o tome pricati, maloprije sam spomenuo, Real je bio bolja ekipa do crvenog kartona, naravno da je crveni karton sastavni dio igre, ali isto tako uveliko mijenja odnos snaga na terenu, tako da je irelevantno pricati o zaslugama. Tri boda se pisu, znaci da su se izborili za njih.
Kad vi tvrdite (vecina) da su sudije navukle Barci nepostojece penale, zasto onda ne spomenuti nepostojeci penal na Ronaldu?
Barci se vratilo sto su dobili penal protiv City-a i to je to, sudija nije mogao vidjeti u tih 10cm je li bilo vani ili unutra.

Nakon sto se sve sabere Barca je pobjedila zasluzeno i ne vidim zasto bi se tu trebala voditi ikakva rasprava. Ramos je po meni najveci krivac za to, ali imas likove tipa kory koji je na ovoj temi napisao da Barcini penali nisu vidjeli penala. Koliko trebas biti _________ (ubaci pridjev po zelji) da tako nesto izjavis nakon sto imas gifove, snimke i sve ostalo?
Madrid

#7971 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Madrid »

TheHound wrote:
Tomahawk11 wrote:
TheHound wrote:Znaci slozili smo se da su penali opravdani i da je samim time Barcelona posteno pobjedila. Ne kontam zasto onda govoris da bi simpatizere Barce trebalo biti stid radi ovakve pobjede? Kakva je to pobjeda bila (po ovom iznad smo se slozili da je sve po pravilima) pa bi se neko trebao stidjeti? Nepovezani stvari pises, sad sve posteno a prije pola sata nekog je trebalo za nesto biti stid?
Kad vi tvrdite (vecina) da su sudije navukle Barci nepostojece penale, zasto onda ne spomenuti nepostojeci penal na Ronaldu?
Barci se vratilo sto su dobili penal protiv City-a i to je to, sudija nije mogao vidjeti u tih 10cm je li bilo vani ili unutra.

Nakon sto se sve sabere Barca je pobjedila zasluzeno i ne vidim zasto bi se tu trebala voditi ikakva rasprava. Ramos je po meni najveci krivac za to, ali imas likove tipa kory koji je na ovoj temi napisao da Barcini penali nisu vidjeli penala. Koliko trebas biti _________ (ubaci pridjev po zelji) da tako nesto izjavis nakon sto imas gifove, snimke i sve ostalo?
A penal nad Ronaldom u Barceloni ?
A penal nad Baleom u Madridu?
4 jebena boda je Barcelona dobila ove godine od sudija samo protiv Madrida ;-)
kory_galaktikos

#7972 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by kory_galaktikos »

ma the hound sta pricas ti bolan idi svrsaji na mesija nije ovo za tebe.
nijedan penal od ova 3 nije 100% prekrsaj za penal
evo neymar i ramos trce i dje ti vidis da je ovaj klepio padavicara po nozi..mozda je bio kontakt tokom trcanja ,noge se dodirnule i ovaj se prostro ko u bazen
iniestu okruzila 2 igraca i on hoce proc kroz njih,znaci prvo su noge alonsa bile postavljene i onda ovaj ide preko njih naravno ne moze i pada,majstor ih uzeo na iskustvo ali znaci nijedan prekrsaj od ova 3 nije 100% prekrsaj za penal
vec kad sviras svaki kontakt penal sviraj i onda duel sakirin i bale,a vala i ona ruka fabregasa cini mi se komotno vec moze tako kad se svira barSi
neko je vec napisao svi penali premekani al kad vec sviras onda sviraj sve sto ima sanse za penal

ali gotovo sad,ovakve stvari su vec standard kad se igra bitna tekma protiv barSe ne samo u primeri nego i u evro takmicenjima
hoce li buskets dobit kakvu kaznu ?
TheHound

#7973 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by TheHound »

kory_galaktikos wrote:ma the hound sta pricas ti bolan idi svrsaji na mesija nije ovo za tebe.
nijedan penal od ova 3 nije 100% prekrsaj za penal
evo neymar i ramos trce i dje ti vidis da je ovaj klepio padavicara po nozi..mozda je bio kontakt tokom trcanja ,noge se dodirnule i ovaj se prostro ko u bazen
iniestu okruzila 2 igraca i on hoce proc kroz njih,znaci prvo su noge alonsa bile postavljene i onda ovaj ide preko njih naravno ne moze i pada
,majstor ih uzeo na iskustvo ali znaci nijedan prekrsaj od ova 3 nije 100% prekrsaj za penal
vec kad sviras svaki kontakt penal sviraj i onda duel sakirin i bale,a vala i ona ruka fabregasa cini mi se komotno vec moze tako kad se svira barSi
neko je vec napisao svi penali premekani al kad vec sviras onda sviraj sve sto ima sanse za penal

ali gotovo sad,ovakve stvari su vec standard kad se igra bitna tekma protiv barSe ne samo u primeri nego i u evro takmicenjima
hoce li buskets dobit kakvu kaznu ?
HA HA HA
Upravo ono o cemu pricam. Pa bolan ne bio imas video, gif, sta ti dusa pozeli i na svim se vidi kako je Ramos zakacio Neymara samo ti iz nekog razloga ne vidis. Rekao bih da je vakat da promijenis sociva, mislim da nisu skupa.
Xabijeve noge prvo postavljene, pa bolan ne bio pogleda kad se malo smiris, nista te ne kosta. Kad Iniesta pokusava da prodje on ga udara koljenima, jasno ko dan, opet sociva :D
I jos samo da utvrdimo (kory), onaj penal Ronaldov je cist ko suza je li tako? :D

Druze Tomahawk je li ti sada jasnije o cemu pricamo, dakle ima ih koji ne vidi penale tamo gdje im ne pashe :D

I da dalje ne raspravljamo, kory, nakon ovakvih izvala stvarno nema smisla da te bilo ko ovdje shvata ozbiljno pa tako necu ni ja :)
Last edited by TheHound on 25/03/2014 16:29, edited 2 times in total.
tzipiripi

#7974 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by tzipiripi »

kory_galaktikos wrote: iniestu okruzila 2 igraca i on hoce proc kroz njih,znaci prvo su noge alonsa bile postavljene i onda ovaj ide preko njih naravno ne moze i pada,majstor ih uzeo na iskustvo ali znaci nijedan prekrsaj od ova 3 nije 100% prekrsaj za penal
:-)

Image
Šibicar

#7975 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Šibicar »

Samo navijački subjektivno zaslijepljen čovjek može reći da ovo na Iniesti nije penal.
Locked