Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Treba mi punjač/USB za to čudo pa gdje se ima kupiti i koja je cijena
Kad je meni trebalo bilo je 50 KM- prije nekoliko godina Totalno neisplativo, ali sam na stranici dealetreme.com kupila za nekih 4-5% Stiglo mi u roku 15 dana, free shipping he
Kad je meni trebalo bilo je 50 KM- prije nekoliko godina Totalno neisplativo, ali sam na stranici dealetreme.com kupila za nekih 4-5% Stiglo mi u roku 15 dana, free shipping he
meni je evo sad blokiralo ovu tvoju str .. virusi, virusi...
meni je evo sad blokiralo ovu tvoju str .. virusi, virusi...
Trebam odnijeti pantole na hemisko ciscenje, Mali je flek, Treba mi nesto blizu na relaciji C.Vila - Malta - Socijalno, pa ako neko zna bio bih zahvalan, I odprilike koliko naplate.
imaš na malti preko puta kifle državnu higijena d.d., a imaš i fleku kad se ide prema mercatoru na socijalnom, do nedavno urađenog velikog grafita don't forget srebrenica.
JThomas wrote:imaš na malti preko puta kifle državnu higijena d.d., a imaš i fleku kad se ide prema mercatoru na socijalnom, do nedavno urađenog velikog grafita don't forget srebrenica.
Zna li neko gdje je preselila trgovina iz Skenderije koja je imala asortiman iz programa ''Nort Face'' i gdje se mogu naci njihove jakne i dukserice u Sarajevu ?
Da te napomenem da su imali fuš asortiman Ako nema u Intersportu (znam da tamo ima Jack Wolfskin), nema nigdje, al' ne idi tamo ako nemaš para ili nisi spreman izdvojiti dosta keša za odjeću, vidjećeš što...