Ma moze i nizbrdo samo su sticari problemMe_again wrote:Nizbrdo treba malo vise muda, uzbrdo se lakse kociBakir1 wrote:Ja samo uzbrdo gdje treba vise muda nego kilovata
Bleso to je rijetka prilika kada nisu KO'd zene pa se razbahatim
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ma moze i nizbrdo samo su sticari problemMe_again wrote:Nizbrdo treba malo vise muda, uzbrdo se lakse kociBakir1 wrote:Ja samo uzbrdo gdje treba vise muda nego kilovata
Ako si musterija, dogovorimo se.junior3 wrote:Prodaj tog spačeka dok je još zima.
junior3 wrote:Bogumi, ne dam ja zadnje vuče.
Nema , ne daju papci da se uveze i ocarinijunior3 wrote:Prikladnije bi bilo Amar kupio skyline, to je ipak tvoj fah.![]()
Originalni, i ja sam se tako izradio jednom, zna Bitanga.Sa_u_srcu wrote:Audi a 4 je u pitanju, stavio prosle godine diskove i disk plocice nove, pocelo tresti, iskrivili se diskovi, tokario, problem rijesio par mjeseci i sada opet..koji su najkvalitetniji diskovi nek mi neko da savjet.
Haj da slazem da sam te skontao, ali bas i nisamBakir1 wrote:Ma moze i nizbrdo samo su sticari problemMe_again wrote:Nizbrdo treba malo vise muda, uzbrdo se lakse kociBakir1 wrote:Ja samo uzbrdo gdje treba vise muda nego kilovata![]()
Bleso to je rijetka prilika kada nisu KO'd zene pa se razbahatim

To ti je dvopolna sijalica i crkla je stopka, zamijeni sijalicu, a maglenka na velikoj vecini auta radi samo lijeva tako da to nemoj da te sikira.newklear wrote:Renault Clio 2001. godina-na zadnjem desnom štop svjetlu, na istoj sijalici mi je i štop svjetlo i signal kočenja. kočenje radi, a štop svjetlo ne radi... do čega je? također, ne znam je li vezano, maglenka zadnja radi na lijevoj strani, a na desnoj ne radi.
nije, mijenjao sam i sijalicu, neće. stavljao onu sa lijeve strane, tamo je OK, ovamo neće...corsa wrote:To ti je dvopolna sijalica i crkla je stopka, zamijeni sijalicu, a maglenka na velikoj vecini auta radi samo lijeva tako da to nemoj da te sikira.newklear wrote:Renault Clio 2001. godina-na zadnjem desnom štop svjetlu, na istoj sijalici mi je i štop svjetlo i signal kočenja. kočenje radi, a štop svjetlo ne radi... do čega je? također, ne znam je li vezano, maglenka zadnja radi na lijevoj strani, a na desnoj ne radi.
Imam tu Lagunu i isti sam problem imao, uglavnom nemoj kupovat novu karticu jer je oko 240 KM. Imaš u Banja Luci firmu Marić ključevi čini mi se da se zove, meni je uradili za 50 KM perfektno!van Basten wrote:Laguna 2, kartica nece da zakljuca. Otkljucavanje i paljenje radi ali od jucer zakljucavanje nista. Jel to znak da se baterija mijenja? Ima li neka posebna procedura zamjene (radi kodova senzora ili cega vec) ili samo naci odgovarajucu bateriju?
Drug je sjeo bio jednom nq karticu i neko vrijeme nekad hoce nekad nece... Stekala stekala... A samo jednu dobio kad je kupio megana i slao je i on u banjaluku nekome... 80 KM cini mi se... Sad radi savrsenoMays SB wrote:Imam tu Lagunu i isti sam problem imao, uglavnom nemoj kupovat novu karticu jer je oko 240 KM. Imaš u Banja Luci firmu Marić ključevi čini mi se da se zove, meni je uradili za 50 KM perfektno!van Basten wrote:Laguna 2, kartica nece da zakljuca. Otkljucavanje i paljenje radi ali od jucer zakljucavanje nista. Jel to znak da se baterija mijenja? Ima li neka posebna procedura zamjene (radi kodova senzora ili cega vec) ili samo naci odgovarajucu bateriju?
Hvala vam da znam i za tu opciju ako bude bilo potrebedgL_ wrote:Drug je sjeo bio jednom nq karticu i neko vrijeme nekad hoce nekad nece... Stekala stekala... A samo jednu dobio kad je kupio megana i slao je i on u banjaluku nekome... 80 KM cini mi se... Sad radi savrsenoMays SB wrote:Imam tu Lagunu i isti sam problem imao, uglavnom nemoj kupovat novu karticu jer je oko 240 KM. Imaš u Banja Luci firmu Marić ključevi čini mi se da se zove, meni je uradili za 50 KM perfektno!van Basten wrote:Laguna 2, kartica nece da zakljuca. Otkljucavanje i paljenje radi ali od jucer zakljucavanje nista. Jel to znak da se baterija mijenja? Ima li neka posebna procedura zamjene (radi kodova senzora ili cega vec) ili samo naci odgovarajucu bateriju?