BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MOSALJOZE

#7951 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

jeza u ledja wrote:MOSALJOZE nastavlja u svom stilu. :D
8)
4allmay haters
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7952 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Velkoski »

:cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BHF_Manijak

#7953 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by BHF_Manijak »

palermo wrote: Begović, Mujdža, Zukanović, Spahić, Salihović, Ibišević, Džeko, Misimović, Pjanić, Ibričić, Medunjanin, Lulić.....možda sam nekog i zaboravio, ni sa jednim se Said ne može porediti. Ne može zato što svi ovi imaju izgrađene i potvrđene karijere, a Said je u 25 godini opet na početku. A nisam ja protiv Saida (gluho bilo da ga ismijavam), možda za godinu dana on svašta nešto uradi, , ali porediti ga, u ovom trenutku, sa velikanima našeg fudbala je.....u najmanju ruku nefer prema njima.
Recimo sto se tice nekog progresa u karijeri, najvecu kapu mogu skinuti Zukanovicu i Dzeki, koji su poceli na nasim kaljuzama, a napravili su dobre, a u Dzekinom slucaju, odlicne karijere. OStali momci su imali daleko bolje uslove u startu, treninge, uslove rada, ljude oko sebe, uprte su oci u njih bile, jednom rijecju imali su - sistem.

Sto se boldiranih tice, Ibricicu je karijera krenula unazad onog momenta kad je iz Hajduka otisao u Lokomotivu. Kontao sam - to je to, napravice bum, kad ono mic po mic unazad. I takav ima bolju karijeru od recimo spominjanog Husejinovica, ali za mene je to otprilike u pet deka. Kazem bolje je napravio od Saida, ali ako uzmem u obzir sta je mogao postici, tanko je to, jer jednostavno nije bio taj kapacitet. Ovaj je ipak direktno iz Slobode u Werder, samo sto je invalid u glavu bio, pa to sve sjebao.
Medunjanin s druge strane, imao je slicnu pricu kao momci negdje iz sredine posta, dakle sve preduslove da postanu vrhunski fudbaleri, trening centre itd, bio u zemlji gdje bruse "dijamante", ali onda odlazi u Spaniju, sto nije lose je l', pa onda 10 koraka unazad sa Izraelom i ta poznata prica oko toga... :roll:
pirmin

#7954 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by pirmin »

antifascism wrote:
Herr Flick wrote:Sta je sa Anelom Hadzicem,vidim potpisao za Sturm a igra u sredini,mogao bi on zamjeniti Zahirovica
Zahirovic je za njega Mekelele
:thumbup:
Jebo igraca koji ne moze maketi iz raspale austrijske lige. :wink:
jeza u ledja

#7955 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Medunjanin je po meni najgori primjer "unazad".

Lik je igrao za prvaka svijeta (ili Evrope?) , a sad u shlj klubu B lige Evrope.
jeza u ledja

#7956 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

MOSALJOZE wrote:
jeza u ledja wrote:MOSALJOZE nastavlja u svom stilu. :D
8)
4allmay haters
:lol: :thumbup:
Herr Flick

#7958 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Herr Flick »

pirmin wrote:
antifascism wrote:
Herr Flick wrote:Sta je sa Anelom Hadzicem,vidim potpisao za Sturm a igra u sredini,mogao bi on zamjeniti Zahirovica
Zahirovic je za njega Mekelele
:thumbup:
Jebo igraca koji ne moze maketi iz raspale austrijske lige. :wink:
Pa sta je onda bjeloruska liga kojoj igra Zahirovic u velikom poznatom klubu Dinamu Minsk.inace Dinamo Minsk je veci i poznatiji klub od Sturma :roll: :roll:
Arteta

#7959 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

Herr Flick wrote:
Pa sta je onda bjeloruska liga kojoj igra Zahirovic u velikom poznatom klubu Dinamu Minsk.inace Dinamo Minsk je veci i poznatiji klub od Sturm Graza :-) :-)
Siguran sam da se igra bolji fudbal nego u Austrijskoj.
Mozda su u Austriji vece pare ali Bate bi ih sve rasturio, nije ni DInamo Minsk za baciti.
Herr Flick

#7960 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Herr Flick »

Arteta wrote:
Herr Flick wrote:
Pa sta je onda bjeloruska liga kojoj igra Zahirovic u velikom poznatom klubu Dinamu Minsk.inace Dinamo Minsk je veci i poznatiji klub od Sturm Graza :-) :-)
Mozda su u Austriji vece pare ali Bate bi ih sve rasturio, nije ni DInamo Minsk za baciti.
Ti to gledao njihove utakmice pa si tako siguran? :-)
Arteta

#7961 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

Herr Flick wrote:
Arteta wrote:
Herr Flick wrote:
Ti to gledao njihove utakmice pa si tako siguran? :-)
Da, gledao sam, i Bejloruse i Austrijance.
frngla

#7962 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by frngla »

Jedini kvalitetan bjeloruski tim je BATE Borisov, ostalo je cirkus... Austrijska liga je loša, ali bolja od bjeloruske...
antifascism

#7963 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by antifascism »

Hadzic nebi imao mjesto ni u Zelji a i Sesar ima mnogo uspjesniju karijeru.
limeni

#7964 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by limeni »

antifascism wrote:Hadzic nebi imao mjesto ni u Zelji a i Sesar ima mnogo uspjesniju karijeru.
da, zanimljivo je da hadzic nije ostisao makar u bazel, austriju ili rapid..mislim da je on prosjecan igrac, ali nadam se da ce me pozitivno iznenadit
Artest

#7965 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

Momak se zajebo sto je ganjo papire uopste. Ovako je ispusio na obje strane.

Protiv Omana bih volio vidjet Besica u prvih 11.
zdici1

#7966 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by zdici1 »

Kad se pomene mogućnost da neki bosanac igra za neku drugu reprezentaciju (Hadžić-Austrija ili S.Hajrović-Švicarska) onda je on za nas Messi, a kad treba igrati za Bih, onda ne bi imao mjesta ni u Želji. Fuj mentalitet.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#7967 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

:thumbup: :lol: :lol: žalosno al istinitu...ma kukala mu majka ko je sa nama ikaka posla imao
frngla

#7968 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by frngla »

zdici1 wrote:Kad se pomene mogućnost da neki bosanac igra za neku drugu reprezentaciju (Hadžić-Austrija ili S.Hajrović-Švicarska) onda je on za nas Messi, a kad treba igrati za Bih, onda ne bi imao mjesta ni u Želji. Fuj mentalitet.
Odavno bolji komentar nije niko ostavio na ovoj temi :thumbup: tačno tako :bih:
Logovan

#7969 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Logovan »

zdici1 wrote:Kad se pomene mogućnost da neki bosanac igra za neku drugu reprezentaciju (Hadžić-Austrija ili S.Hajrović-Švicarska) onda je on za nas Messi, a kad treba igrati za Bih, onda ne bi imao mjesta ni u Želji. Fuj mentalitet.
Vazda naš narod ovako. :-) Pljujemo dolazak nekog novajlije a ne bi ni u snu poželjeli da taj novajlija zaigra za neku drugu reprezentaciju. :skoljka:
Ja jedva čekam da vidim ovog Hadžića na djelu.
antifascism

#7970 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by antifascism »

Hadzica su hvalili samo neznalice i Sead Susic.

I kakva Austrija ba? :lol: Pa za cijelu karijeru nebi skupio 2 nastupa za A-tim Austrije.

Najveci uspjeh mu je 3 minuta u U21 protiv Albanije, radi se o novom Jakirovicu koji ce skupiti 5-6 nastupa i to je to. Htjeo je da upise par nastupa za BiH da bi mogao dobiti sto bolji ugovor (Ried je napustio bez odstete) ali eto nije stigo. Jos je Sead Velicanstveni vuko veze u Hajduku (gdje igraju Tino-Sven i Vrsajevic) pa se jos pricalo da Splitski gigant zeli dovesti Hadzica. Ali eto, potpiso je ugovor sa Sturmom, i to na 2 godine :skoljka:
Last edited by antifascism on 22/05/2013 13:41, edited 2 times in total.
antifascism

#7971 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by antifascism »

_terminaš_ wrote:
Vazda naš narod ovako. :-) Pljujemo dolazak nekog novajlije a ne bi ni u snu poželjeli da taj novajlija zaigra za neku drugu reprezentaciju. :skoljka:
Ja jedva čekam da vidim ovog Hadžića na djelu.
Hadzic nema mjesta u Austriji.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#7972 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

dok imamo rezultate neka dovode koga hoće......bolje i imati 20 osrednjih igrača u pool-u za izbor nego nemati niti jednoga
limeni

#7973 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by limeni »

pa dobro mozda se momak pokaze i jednog dana zaigra za real ili manchester ali ja mislim da je on nazalost prosjecan igrac..hajrovic i seferovic ce takodjer uvijek biti prosjek, oni ce put eldina jakupovica...bicakcic i kolasinac su igraci koje treba zaganjat i pridobit
antifascism

#7974 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by antifascism »

limeni wrote:
pa dobro mozda se momak pokaze i jednog dana zaigra za real ili manchester ali ja mislim da je on nazalost prosjecan igrac..hajrovic i seferovic ce takodjer uvijek biti prosjek, oni ce put eldina jakupovica...bicakcic i kolasinac su igraci koje treba zaganjat i pridobit
Hajrovic mladji da, ali Izmet Hajrovic ce imati dobru karijeru. Ne bas Real ili Manchester ali nesta poput Seville ili Hamburga.
antifascism

#7975 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by antifascism »

Hrgota pozvan u A reprezentaciju Svedske ali odbio. Znaci da ce igrati za Hrvatsku.
Post Reply