jeza u ledja wrote:MOSALJOZE nastavlja u svom stilu.
4allmay haters
Moderators: Charuga, Tomahawk11
jeza u ledja wrote:MOSALJOZE nastavlja u svom stilu.
Recimo sto se tice nekog progresa u karijeri, najvecu kapu mogu skinuti Zukanovicu i Dzeki, koji su poceli na nasim kaljuzama, a napravili su dobre, a u Dzekinom slucaju, odlicne karijere. OStali momci su imali daleko bolje uslove u startu, treninge, uslove rada, ljude oko sebe, uprte su oci u njih bile, jednom rijecju imali su - sistem.palermo wrote: Begović, Mujdža, Zukanović, Spahić, Salihović, Ibišević, Džeko, Misimović, Pjanić, Ibričić, Medunjanin, Lulić.....možda sam nekog i zaboravio, ni sa jednim se Said ne može porediti. Ne može zato što svi ovi imaju izgrađene i potvrđene karijere, a Said je u 25 godini opet na početku. A nisam ja protiv Saida (gluho bilo da ga ismijavam), možda za godinu dana on svašta nešto uradi, , ali porediti ga, u ovom trenutku, sa velikanima našeg fudbala je.....u najmanju ruku nefer prema njima.
antifascism wrote:Zahirovic je za njega MekeleleHerr Flick wrote:Sta je sa Anelom Hadzicem,vidim potpisao za Sturm a igra u sredini,mogao bi on zamjeniti Zahirovica
MOSALJOZE wrote:jeza u ledja wrote:MOSALJOZE nastavlja u svom stilu.![]()
4allmay haters
Pa sta je onda bjeloruska liga kojoj igra Zahirovic u velikom poznatom klubu Dinamu Minsk.inace Dinamo Minsk je veci i poznatiji klub od Sturmapirmin wrote:antifascism wrote:Zahirovic je za njega MekeleleHerr Flick wrote:Sta je sa Anelom Hadzicem,vidim potpisao za Sturm a igra u sredini,mogao bi on zamjeniti Zahirovica![]()
Jebo igraca koji ne moze maketi iz raspale austrijske lige.
Siguran sam da se igra bolji fudbal nego u Austrijskoj.Herr Flick wrote:
Pa sta je onda bjeloruska liga kojoj igra Zahirovic u velikom poznatom klubu Dinamu Minsk.inace Dinamo Minsk je veci i poznatiji klub od Sturm Graza![]()
Ti to gledao njihove utakmice pa si tako siguran?Arteta wrote:Siguran sam da se igra bolji fudbal nego u Austrijskoj.Herr Flick wrote:
Pa sta je onda bjeloruska liga kojoj igra Zahirovic u velikom poznatom klubu Dinamu Minsk.inace Dinamo Minsk je veci i poznatiji klub od Sturm Graza![]()
Mozda su u Austriji vece pare ali Bate bi ih sve rasturio, nije ni DInamo Minsk za baciti.
Da, gledao sam, i Bejloruse i Austrijance.Herr Flick wrote:Ti to gledao njihove utakmice pa si tako siguran?Arteta wrote:Siguran sam da se igra bolji fudbal nego u Austrijskoj.Herr Flick wrote:
Mozda su u Austriji vece pare ali Bate bi ih sve rasturio, nije ni DInamo Minsk za baciti.
da, zanimljivo je da hadzic nije ostisao makar u bazel, austriju ili rapid..mislim da je on prosjecan igrac, ali nadam se da ce me pozitivno iznenaditantifascism wrote:Hadzic nebi imao mjesto ni u Zelji a i Sesar ima mnogo uspjesniju karijeru.
Odavno bolji komentar nije niko ostavio na ovoj temizdici1 wrote:Kad se pomene mogućnost da neki bosanac igra za neku drugu reprezentaciju (Hadžić-Austrija ili S.Hajrović-Švicarska) onda je on za nas Messi, a kad treba igrati za Bih, onda ne bi imao mjesta ni u Želji. Fuj mentalitet.
Vazda naš narod ovako.zdici1 wrote:Kad se pomene mogućnost da neki bosanac igra za neku drugu reprezentaciju (Hadžić-Austrija ili S.Hajrović-Švicarska) onda je on za nas Messi, a kad treba igrati za Bih, onda ne bi imao mjesta ni u Želji. Fuj mentalitet.
Hadzica su hvalili samo neznalice i Sead Susic.zdici1 wrote:Kad se pomene mogućnost da neki bosanac igra za neku drugu reprezentaciju (Hadžić-Austrija ili S.Hajrović-Švicarska) onda je on za nas Messi, a kad treba igrati za Bih, onda ne bi imao mjesta ni u Želji. Fuj mentalitet.
Hadzic nema mjesta u Austriji._terminaš_ wrote:Vazda naš narod ovako.zdici1 wrote:Kad se pomene mogućnost da neki bosanac igra za neku drugu reprezentaciju (Hadžić-Austrija ili S.Hajrović-Švicarska) onda je on za nas Messi, a kad treba igrati za Bih, onda ne bi imao mjesta ni u Želji. Fuj mentalitet.Pljujemo dolazak nekog novajlije a ne bi ni u snu poželjeli da taj novajlija zaigra za neku drugu reprezentaciju.
![]()
Ja jedva čekam da vidim ovog Hadžića na djelu.
pa dobro mozda se momak pokaze i jednog dana zaigra za real ili manchester ali ja mislim da je on nazalost prosjecan igrac..hajrovic i seferovic ce takodjer uvijek biti prosjek, oni ce put eldina jakupovica...bicakcic i kolasinac su igraci koje treba zaganjat i pridobitzdici1 wrote:Kad se pomene mogućnost da neki bosanac igra za neku drugu reprezentaciju (Hadžić-Austrija ili S.Hajrović-Švicarska) onda je on za nas Messi, a kad treba igrati za Bih, onda ne bi imao mjesta ni u Želji. Fuj mentalitet.
Hajrovic mladji da, ali Izmet Hajrovic ce imati dobru karijeru. Ne bas Real ili Manchester ali nesta poput Seville ili Hamburga.limeni wrote:pa dobro mozda se momak pokaze i jednog dana zaigra za real ili manchester ali ja mislim da je on nazalost prosjecan igrac..hajrovic i seferovic ce takodjer uvijek biti prosjek, oni ce put eldina jakupovica...bicakcic i kolasinac su igraci koje treba zaganjat i pridobitzdici1 wrote:Kad se pomene mogućnost da neki bosanac igra za neku drugu reprezentaciju (Hadžić-Austrija ili S.Hajrović-Švicarska) onda je on za nas Messi, a kad treba igrati za Bih, onda ne bi imao mjesta ni u Želji. Fuj mentalitet.