Desavanja u Hrvatskoj
- nosara
#7952 Re: Desavanja u Hrvatskoj
I ja tebe...Banksy wrote:
Imas najjaci avatar na forumu... Ljubi ga brat... Jedini hrvat koji mi imponuje...
- Banksy
#7953 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Od sve one gamadi, Miki je još i najbolji ...nosara wrote:I ja tebe...Banksy wrote:
Imas najjaci avatar na forumu... Ljubi ga brat... Jedini hrvat koji mi imponuje...
- spreca
#7954 Re: Desavanja u Hrvatskoj
A sto ste zapelo sa tim fasadama..........pa svi bi hodali sa obuceni odjecom iz poznatih kuca,jeli po najboljim restoranima...vozali mercedese,Porshe i imali svoje avione......ali nemoze dok nas lopovi kradu.....niko nije protiv fasade.......ako mislite da je ljudima drago sto nemaju fasadu e onda sa vama nesto nije u redu........treba donijeti zakon da se samo moze imati Mercedes...i to novi.....a ko nema nek placa kaznuBanksy wrote:Dobro si ... Nevjerovatno je kakve se gluposti valjaju, i to bučno i samouvjereno.daddy-kool wrote:JohnnyS wrote:OK, vi ste u pravu. Jebo fasadu. To je za homoseksualce...![]()
Ma treba skinuti i postojeće. 'ta će država nešto uređivati.
Ništa, nema od nas ništa. Dok pokrepaju ove Titine generacije što ponešto i znaju i žele, taman će se i raspasti i Titina infrastruktura, a onda stižu ovi štaćenamfasada i tu negdje završavamo karijeru ... U jarku poplavljenih rijeka, u odronima magistralnih puteva širine tri metra, u vatrenim stihijama koje gasi kiša, u otklizalim kućama bez fasada, u najzagađenijim gradovima Evrope, bez azila za pse, s javnim kuhinjama bez kruha ...http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/25500 ... ljeba.html
Kakva Evropa, kakve fasade, kakvi bakrači ... Spašavaće se žive glave, a sve grohotom se smijući i rugajući civilizaciji.
- nosara
#7955 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pravo da ti kazem, jebes gradjane drzave koja je u eu i nato koji nisu u stanju zaradit novog merdzu... Idemo delati...!spreca wrote: A sto ste zapelo sa tim fasadama..........pa svi bi hodali sa obuceni odjecom iz poznatih kuca,jeli po najboljim restoranima...vozali mercedese,Porshe i imali svoje avione......ali nemoze dok nas lopovi kradu.....niko nije protiv fasade.......ako mislite da je ljudima drago sto nemaju fasadu e onda sa vama nesto nije u redu........treba donijeti zakon da se samo moze imati Mercedes...i to novi.....a ko nema nek placa kaznu
DANAS objavljeni prvi podaci Državnog zavoda za statistiku pokazuju da je stopa nezaposlenosti u prosincu porasla na na 19,6%, što je 0,4 postotna boda više u odnosu na studeni.
To je već četvrti mjesec zaredom kako je nezaposlenost u porastu.
Prema podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, u njihovoj evidenciji trenutno je preko 328 tisuća nezaposlenih, što je porast za više od 11 tisuća osoba u odnosu na kraj 2014. godine.
Zbog očekivane stagnacije gospodarstva znatno poboljšanje situacije na tržištu rada teško je očeivati.
- spreca
#7956 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nebih me iznenadilo da za par mjeseci cujem da HR vec dozivjela scenario Grcke.......a o tome govore mnogi detalji...cuj nemas fasade plati kaznu svaki mjesec oko 400 ojranosara wrote:Pravo da ti kazem, jebes gradjane drzave koja je u eu i nato koji nisu u stanju zaradit novog merdzu... Idemo delati...!spreca wrote: A sto ste zapelo sa tim fasadama..........pa svi bi hodali sa obuceni odjecom iz poznatih kuca,jeli po najboljim restoranima...vozali mercedese,Porshe i imali svoje avione......ali nemoze dok nas lopovi kradu.....niko nije protiv fasade.......ako mislite da je ljudima drago sto nemaju fasadu e onda sa vama nesto nije u redu........treba donijeti zakon da se samo moze imati Mercedes...i to novi.....a ko nema nek placa kaznu![]()
DANAS objavljeni prvi podaci Državnog zavoda za statistiku pokazuju da je stopa nezaposlenosti u prosincu porasla na na 19,6%, što je 0,4 postotna boda više u odnosu na studeni.
To je već četvrti mjesec zaredom kako je nezaposlenost u porastu.
Prema podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, u njihovoj evidenciji trenutno je preko 328 tisuća nezaposlenih, što je porast za više od 11 tisuća osoba u odnosu na kraj 2014. godine.
Zbog očekivane stagnacije gospodarstva znatno poboljšanje situacije na tržištu rada teško je očeivati.
- nosara
#7957 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kakav grcki scenario, Hrvati nemaju damu za radikalne promjene...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7958 Re: Desavanja u Hrvatskoj
prva posjete KITAroviĆke kod kurCa 
- spreca
#7959 Re: Desavanja u Hrvatskoj
kao da ce ih neko pitati kad mecka zaigra pred banskim dvorimanosara wrote:Kakav grcki scenario, Hrvati nemaju damu za radikalne promjene...
- Banksy
#7960 Re: Desavanja u Hrvatskoj
žao mi je, iz postova koje si nanizao iznad, čitam da bi trud oko odgovora bio čisto gubljenje vremena, izvini ...spreca wrote:A sto ste zapelo sa tim fasadama..........pa svi bi hodali sa obuceni odjecom iz poznatih kuca,jeli po najboljim restoranima...vozali mercedese,Porshe i imali svoje avione......ali nemoze dok nas lopovi kradu.....niko nije protiv fasade.......ako mislite da je ljudima drago sto nemaju fasadu e onda sa vama nesto nije u redu........treba donijeti zakon da se samo moze imati Mercedes...i to novi.....a ko nema nek placa kaznuBanksy wrote:
Ništa, nema od nas ništa. Dok pokrepaju ove Titine generacije što ponešto i znaju i žele, taman će se i raspasti i Titina infrastruktura, a onda stižu ovi štaćenamfasada i tu negdje završavamo karijeru ... U jarku poplavljenih rijeka, u odronima magistralnih puteva širine tri metra, u vatrenim stihijama koje gasi kiša, u otklizalim kućama bez fasada, u najzagađenijim gradovima Evrope, bez azila za pse, s javnim kuhinjama bez kruha ...http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/25500 ... ljeba.html
Kakva Evropa, kakve fasade, kakvi bakrači ... Spašavaće se žive glave, a sve grohotom se smijući i rugajući civilizaciji.
- spreca
#7961 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Hvala...nemoras se trudi .....tesko bi me i ubijedila.....od lijepih fasada se ne zivi bolje a ni zeludac nije puniji
- Zompir
#7963 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Sto bi onda za svoje rekao, kakva su muda raspadnutih, apsisalih, izjebanih titoista, napokeljo?nosara wrote:Kakav grcki scenario, Hrvati nemaju damu za radikalne promjene...
-
zg2
#7964 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Hrvatska-NATO ... Hrvatska -Grčko/Argentinski scenario
Ima li još koji komentar za masturbaciju , na temu "HR propada, blago nama Mi nismo kao oni"
Komentari bolesnika - za njih jedna malo starija fotka:

Ima li još koji komentar za masturbaciju , na temu "HR propada, blago nama Mi nismo kao oni"
Komentari bolesnika - za njih jedna malo starija fotka:

- stiv33
#7965 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ne znam što vas toliko taj Brisel hebe, kako ćete tek preživjeti kad se uvede šengenska granicaLajavikrelac wrote:Jbg neko u BG u SIV po mišljenje, a neko u Brisel na teretnu kapiju da se naguzistiv33 wrote:hehe, takvi su nekad išli po svoje mišljenje u beograd, a sada idu u banju luku kod kuma mileZompir wrote:Zanimljivo je tvoje kacenje, spreca, a cak ti nisam ni spocitavao kakve debilne gluposti pises, to ti meni dobronamjerno, po savijesti? Ne zelim se vratiti unazad, jer u tvojim rijecima se naslucuje, sto je cinjenica, da imas misljenje o svemu, to nije dobro ni za tebe, vjeruj.
https://www.youtube.com/watch?v=2AO__EdzM-Q
- spreca
#7966 Re: Desavanja u Hrvatskoj
sta ce se izmjeniti?.......ona i sad postoji......a i tebi mile nesto dragstiv33 wrote:Lajavikrelac wrote:
ne znam što vas toliko taj Brisel hebe, kako ćete tek preživjeti kad se uvede šengenska granica![]()
- stiv33
#7967 Re: Desavanja u Hrvatskoj
jest drag mi je, onako iz daleka...nego ti postaješ dosadan, uostalom imam pametnijeg posla ajde vozdraspreca wrote:sta ce se izmjeniti?.......ona i sad postoji......a i tebi mile nesto dragstiv33 wrote:Lajavikrelac wrote:
ne znam što vas toliko taj Brisel hebe, kako ćete tek preživjeti kad se uvede šengenska granica![]()
https://www.youtube.com/watch?v=TPAKA1RvlYs
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7968 Re: Desavanja u Hrvatskoj
da se vaši cijenjeni nickovi ne bi više povlačili po kaljuži sarajevskih foruma, ja sam vam izašao u susret.
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Zompir, stiv33
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Zompir, stiv33
- Danguba
#7969 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Demokracija na hrvatski nacin...
Ukinuti status nacionalnih manjina
Srna - 22.01.2015 22:52
ZAGREB - Hrvatski poslanik u Evropskom parlamentu Ruža Tomašić smatra da bi u Hrvatskoj trebalo ukinuti status nacionalnih manjina.
"Svi manjinci koji imaju državljanstvo Hrvatske su politički Hrvati, a oni bez državljanstva su naši gosti", kaže Tomašićeva.
Prema njenim riječima, u tom slučaju nikome ne bi bilo ni bolje, ni gore zato što je pripadnik manjinskog ili većinskog naroda, prenose hrvatski mediji.
"Svi smo u tom slučaju ravnopravni i zajednički radimo na boljitku ove države. Manjinci ne bi glasali po uputstvu nekoga iz Srbije ili neke druge strane države, već bi u Saboru branili interese Hrvatske i svih njenih građana", rekla je Tomašićeva.
- stakasa
#7970 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ECB upumpao pare danas, svima unutar EU jeftinije zaduzivanje tako da bi se do ljeta opet trebalo zafestat
- Banksy
#7971 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pored ovakve ljevice (koja baš na svakome raskršću, kad god je dakle trebalo „raspiriti ideološku vatru“, bez greške srednjim putem udara glavom u banderu.), kome treba desnica ...
IVO BALDASAR 'Dan je holokausta, ustaštvo za mene nije dobro, ali ja ne bih micao natpis Za dom spremni...'
http://www.jutarnji.hr/baldasar-zalosta ... a/1283169/
BORIS DEŽULOVIĆ Za klaunačelnika Splita imam vijest: Za dom spremni nije stari hrvatski pozdrav
http://www.jutarnji.hr/boris-dezulovic- ... v/1282178/
- ronnie
#7972 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ivan Vilibor Sinčić konačno priznao gdje je bio i što je radio ratne 1991. godine.
http://www.jutarnji.hr/ispovijest-vilib ... -/1282331/

http://www.jutarnji.hr/ispovijest-vilib ... -/1282331/
-
zg2
#7973 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Bolesno i krajnje NE inteligentno je postavljati pitanje za spomenutog I.V. Sinčića (rođenog 1990. g) , kao gdje je bio 1991.gronnie wrote:Ivan Vilibor Sinčić konačno priznao gdje je bio i što je radio ratne 1991. godine.![]()
Isto pitanje bi se trebalo postaviti NAJ poznatijem dezerteru među hrvatskim političarima; čuvenom HDZ lajavcu F.Matošiću (rođenog 1961.g),
zar ne?
Ne treba veliki IQ niti matematičko znanje za objašnjenje ...

- Grover
#7974 Re: Desavanja u Hrvatskoj

LOGORI U NEZAVISNOJ DRŽAVI HRVATSKOJ
Na području Nezavisne Države Hrvatske tijekom 1941. i 1942. osnovano je oko trideset njemačkih, talijanskih i ustaških logora. Po svojoj namjeni i funkciji bili su uglavnom sabirni, tranzitni i iseljenički, a neki od njih radni i koncentracijski.
Od prosinca 1941. Nijemci su na području NDH imali pod svojom upravom Judenlager Semlin - Židovski logor u Zemunu, a od početka 1943. logore u Sisku, Vinkovcima i Jankomiru pokraj Zagreba.
U području pod talijanskom upravom bili su organizirani sabirni logori za Židove u Kraljevici, na otoku Braču, u gradu Hvaru te u Gružu, Kuparima i na Lopudu pokraj Dubrovnika.
Na teritoriju anektiranom i pripojenom Italiji nalazili su se fašistički logori za Hrvate, Srbe, Slovence i antifašiste (članove Komunističke partije Hrvatske i pripadnike Narodnooslobodilačkog pokreta) na otoku Molatu pokraj Zadra (osnovan u lipnju 1942.) i otoku Rabu (osnovan u srpnju 1942.).
Prvi ustaški koncentracijski logor u NDH, Danica osnovan je već 15. travnja 1941. pokraj Koprivnice.
Prve masovne likvidacije zatočenika ustaše su provodile u Jadovnu na Velebitu te u logorima Slana i Metajna na otoku Pagu, koji su bili dijelovi velebitsko-primorskog sustava ustaških koncentracijskih logora sa sjedištem u Gospiću. Djelovali su od sredine lipnja do 25. kolovoza 1941., kada su Talijani okupirali to područje NDH.
Uz koncentracijski logor Jasenovac, koji je najduže djelovao, a po broju zatočenika i prostoru koji je obuhvaćao bio najveći ustaški logor, osnovani su veliki logori u Krušćici pokraj Travnika, u Tenji pokraj Osijeka, u Đakovu, Loborgradu pokraj Zlatara i u Sisku.
Osnivanje i rad logora bili su u nadležnosti Ravnateljstva za javni red i sigurnost, koje je utemeljeno 7. svibnja 1941., odnosno Ureda III Ustaške nadzorne službe nakon njezina utemeljenja u kolovozu 1941.
- ronnie
#7975 Re: Desavanja u Hrvatskoj
U svakom slučaju pred gospodinom Sinčićem je velika politička budućnost. Moramo se polako privikavati da na scenu dolazi nova generacija političara koji su neopterećeni Jugoslavijom (jer se tada nisu niti rodili ili su se ne sjećaju tog perioda jer su bili djeca). Bit će zanimljivo u dogledno vrijeme gledati kako se političari više ne svađaju čiji otac je bio partizan a čiji ustaša i sličnih glupih stvari iz prošlosti već oko gospodarskog programa okrećući se sadašnjosti i budućnosti.zg2 wrote: Bolesno i krajnje NE inteligentno je postavljati pitanje za spomenutog I.V. Sinčića (rođenog 1990. g) , kao gdje je bio 1991.g
Isto pitanje bi se trebalo postaviti NAJ poznatijem dezerteru među hrvatskim političarima; čuvenom HDZ lajavcu F.Matošiću (rođenog 1961.g),
zar ne?
Ne treba veliki IQ niti matematičko znanje za objašnjenje ...