Moje krdo shejtana
Moderator: anex
Ne znam... meni je ovo na slicici isto k'o pas
NeenaSa wrote:![]()
![]()
Za prvu recenicu.
Sta bi tek rekla da sam napisao da je kralj, nakon smrti svoje ljubimice, njenu kozu (u bajci, buhe imaju kozu) koristio da bi testirao potencijalne zetove... onaj pravi je morao pogoditi cija je koza u pitanju...NeenaSa wrote:Za ps., ma, bjez' ba.![]()
Nemam vise snage da ih ispracam kamo god da odlaze kad napuste ovaj svijetNeenaSa wrote:P.s.
Pomislih da si postavio kucnog ljubimca.
ma samo se maskiraoJohn Cleese wrote:
Ne znam... meni je ovo na slicici isto k'o pasi to lijep, dodao bih
![]()
ma jok, ne mogu ga ruziti ni da hocushmizlica wrote: ma viđu negra što je ozbiljanjel ga ovo ružiš pa pozorno sluša
i kakve to čarapice ima na šapama
John Cleese wrote: Sta bi tek rekla da sam napisao da je kralj, nakon smrti svoje ljubimice, njenu kozu (u bajci, buhe imaju kozu) koristio da bi testirao potencijalne zetove... onaj pravi je morao pogoditi cija je koza u pitanju...
Sreca, pa ne napisah![]()
![]()
![]()
Nemam vise snage da ih ispracam kamo god da odlaze kad napuste ovaj svijetNeenaSa wrote:P.s.
Pomislih da si postavio kucnog ljubimca.![]()
A da prihvatim da se brinem o ljubimcu za koga je izvjesno da bi me nadzivio - mislim da nije fer...
Razmisljam da kupim one papagajke u kaFezu, kojim se kolega forumas nedavno pohvalio![]()
Njanjavi wrote:Kakooooo znaaaas da je bretonaaaac hahahahaha ja znam da je nesta sa b al da me ubijes nisam znao kako tacno ide naziv pasmine![]()
![]()
![]()
Bujrum da rostilj zapalimo
Nikad nisam imao pasce koje tako slijepo slusa nit sam zelio da takav bude.¤ jelena ¤ wrote:Njanjavi wrote:Kakooooo znaaaas da je bretonaaaac hahahahaha ja znam da je nesta sa b al da me ubijes nisam znao kako tacno ide naziv pasmine![]()
![]()
![]()
Bujrum da rostilj zapalimo![]()
Slučajno...jedan poznanik imao, prelijepa bila i prepametna, ali ne ono poslušno pametna tipa: sjedi, lezi, knozi i te gluposti za pokazivanje,
nego nekako... baš imala karakter.Tvoja Illa me baš podsjetila na nju, ista boja, šare... sve...
A i rođakov komšija ima jednog, crno-bijelog, isto prelijep, ali je gazda lovac, vodi ga u lov i opsjednut je rasama i karakteristikama pa ga izbjegavam da šta ne lanem.
Roštilj - more...a malci su ti ružni pravo... i taj mačor blesavi...
![]()

Njanjavi wrote:Joj super, ono nisam vidio nikad.
Prvo ko i svaka macka je bio distanciran od ille kad je tek dosao, ono macji instinkt, al vremenom vidio da ga ne napada.
Illa je maza zesca.
I kako se okotila, on im ko pravi tetak, skacu po njemu, glabaju ga, ma ni mrve agresivnosti cak i pri hranjenju ono, pusta ih cooler mrtvi da mu rade sta oce.
Neki dan zaspala cukica na njemu, ma nestvarno ih vidit kako se ususkaju skupa, haos.
A i on je znao na illi zaspat x puta.

ma ona sve kopira od svoje mame...a mama pobudali za mackom :Njanjavi wrote:Ne mora znacit da je lavez zbog macke iz neke agresije, mozda bi se samo igrala pa laje.