Evo usitnilo do iftara, pa malo i um na proplanke otisao...jedini izlaz u netu ...
Hvala Allahu pa je i vrijeme bas za post uskladjeno!
Nego, sta se veceras krcka za iftara???
kolega wrote:alejkumusselam, ... ih, sad bih zapalio malo do stambola
Iftar, aksam, fajcak. Zatim, palenje prve cigare, a onda fajcak u aut i rafalno je'nu o drugu. Selam alejkum. P.s. Jel ko nasiv'o ?arzuhal wrote:Alejkumu selam & selam alejkum i merhaba![]()
Jel se moglo zapalit?
merhabaarzuhal wrote:Alejkumu selam & selam alejkum i merhaba![]()
Jel se moglo zapalit?

kolega wrote:alejkumusselam, ... ih, sad bih zapalio malo do stambola
Veliš, potrebna je samo jedna vatraCAUS-VISOKO wrote:Iftar, aksam, fajcak. Zatim, palenje prve cigare, a onda fajcak u aut i rafalno je'nu o drugu. Selam alejkum. P.s. Jel ko nasiv'o ?arzuhal wrote:Alejkumu selam & selam alejkum i merhaba![]()
Jel se moglo zapalit?
Mi smo još blagoslovljeni tim odnosom naših nana, nena, majki, deda prema nama i našim prema njimahadzinicasa wrote:merhabaarzuhal wrote:Alejkumu selam & selam alejkum i merhaba![]()
Jel se moglo zapalit?(rece ona a rijec joj donese miris rahmetli nanine avlije i kako odskrine vrata od kuce i pod basamacima vikne "merhaba majka, ja sam")
jastaje sve se jedna na drugu slazu
prelijepo
Dosta je bilo,neka mi Allah oprosti,iskreno trazim magfiret, ali ono vise ne mogu da citam, one bljuvotine i lazi...Dobro je pa ne lanuh nista...Lijepi editarzuhal wrote:BHF Manijače, brate, jarane, legendo![]()
Aplauz za zadnji post!
Sto ti rec co`ek od ibadeta...arzuhal wrote:Jok, zauzet sam idućijeh dana i noći
Zbog liga Lillo...Kako bi igraci nakon reprezentativnih obaveza mogli prije da se u klubove vrate i nastave sa trenaznin procesom i kako bi odmorniji bili, novo pravilo FIFA-e i UEFA-e koje stupa na snagu od ovih kvalifikacijalilla wrote:Haj' ti meni reci što se to sad utakmice igraju utorkom i petkomBHF_Manijak wrote: A i tekma utorak...Jes da je iftar preci,ali musko je musko
lilla wrote:O, Manijak nam se vratio s bojišta![]()