Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drugtito2011 wrote: ↑23/08/2022 11:27
Nije čudo što nam je država u q. Zamislite koliko je @Hakiz i njemu sličnih na vodećim pozicijama. Imali smo puno sreće da preživimo i opstanemo.
Prigodan tekst za zelene termite.
Na strateskim mjestima njihovi ljudi
Kurvini sinovi
Lutke od krvi bez trunke ideje
Ubice na cesti
Losa noc bjezim iz grada
Oni dolaze
Kurvini sinovi
Samo što ćemo ubrzo promijeniti dio teksta u "ONI ODLAZE"
Sada mi i mrtvu majku zoveš kurvom?
Je li to atmosfera koju nam trojka donosi preko svojih vjernika?
@drugtito2011 želim ti dug život i tešku bolest za to što mi tako majku spominješ.
Nije čudo što nam je država u q. Zamislite koliko je @Hakiz i njemu sličnih na vodećim pozicijama. Imali smo puno sreće da preživimo i opstanemo.
Kurvini sinovi
Ubice na cesti
Losa noc bjezim iz grada
Oni dolaze
Kurvini sinovi
@drugtito2011 želim ti dug život i tešku bolest za to što mi tako majku spominješ.
a to što te nazvao ubicom na cesti i termitom, to ti ne znači ništa?
hahahah ko ti je kriv što si se pronašao
Kurvini sinovi
Ubice na cesti
Losa noc bjezim iz grada
Oni dolaze
Kurvini sinovi
Kurvini sinovi
Ubice na cesti
Losa noc bjezim iz grada
Oni dolaze
Kurvini sinovi
Hakiz wrote: ↑23/08/2022 11:54
Kada je sada ovako, šta li će tek biti ako osvoje sve. Dernek.
Pa nece biti ovog negativnog naboja. Tvoja partija ce konacno shvatiti da je porazena, morat ce napraviti cistitku i krenuti od nule, pa onda za 15tak godina mozda i uspije da se probije na nekim novioima i pocne da doprinosi drustvu.
tramvajtrojka wrote: ↑23/08/2022 11:27
znaci po tebi izgradnja skoro pa 12km pruge je losa stvar za godinu dana , gdje jos ima godina dana roka za ostalih osam kilometara
logika i matematika na nivou
ma pusti ih
sad su dobili zadatak da pričaju kako se gradi "malo pruge" i kako je sav javni saobraćaj u gradu zbog toga obustavljen
valjda računaju povjerovaće im neki debil
Jeko sad ovaj balvan?
Treba jos da pored vucicevog ebrd-a bude da trojka suruje i sa hrvatima
Hakiz wrote: ↑23/08/2022 11:08
To neka uhljebska taktika
Tvoja. Ni u jednom tvom postu nije bilo analize izgradnje pruge, sta donosi i koliko ce koristiti stanovnicima, koliko ce se manje auta unistavati, ali i saobracaj ubrzati. Niti jedan komentar!
Tebi je u glavi rok koji je naveden, jer je za tebe neuspjesan projekat nesto najbitnije. Treba pokazati da trenutni nisu nista bolji od sdO, da ne donose nista novo. Ipak, pored vlastitih ociju, to ce tebi i slicnima tesko proci, kad tad ce i oni prividno slijepi progledati. Ako ne bude rok, naci ce se nesto drugo, samo da bude prividno neuspjesno, da se smanji Šteta štete
Svaki prelazak preko raskrsnice je jedan mali esker za politicku proslost prethodnih vlasti. Svaka voznja tramvajem ce pokazati da moze bolje i da treba traziti jos vise.
Prema tome, dvolicnost ostavi za partijski skup, tu ti treba borba, jer svako ga svakome meće. Ovdje budi samo realan.
Čovjeku su vazda neki uhljebi u glavi. Nekakve traume vuče,valjda se cijeli život pokušava uhljebiti ali mu ne ide.
Za prelaske preko pruga - sasvim dovoljan razlog da podržim rekonstrukciju, jer kad se sjetim kako samo godinama lomio auto na nekim prelascima (naročito kad sam u zelenom valu pa na smijem previše usporiti zbog vozila iza a kao da prelazim preko trupaca). Kompletna tramvajsma pruga je bila velika sramota za jedan glavni grad usred Evrope.
Last edited by Laplace on 23/08/2022 12:22, edited 1 time in total.
Hakiz wrote: ↑23/08/2022 11:54
Kada je sada ovako, šta li će tek biti ako osvoje sve. Dernek.
Pa nece biti ovog negativnog naboja. Tvoja partija ce konacno shvatiti da je porazena, morat ce napraviti cistitku i krenuti od nule, pa onda za 15tak godina mozda i uspije da se probije na nekim novioima i pocne da doprinosi drustvu.
Kako nisam član ni jedne partije, a ni stranke, "moja" neće biti ništa.
A vjeruj mi, znam da nećeš, ali vjeruj mi, nikako ne bi želio da bude poražena stranka ili partija za koju glasam. Garantujem ti.
A možda i bi, ali u tom slučaju bi bio primjenjiv vapaj "Oprosti im, oče, jer ne znaju šta rade".
Last edited by Hakiz on 23/08/2022 12:07, edited 1 time in total.
Kurvini sinovi
Ubice na cesti
Losa noc bjezim iz grada
Oni dolaze
Kurvini sinovi
Prije svega nisam spomenu tvoju porodicu. Nikad i nikome na ovom forumu nisam spomenuo porodicu. Tekst se odnosi isključivo na SDA termite. I tu je kraj priče. Sve ostale insinuacije su čista fula.
A TEBI SE IZVINJAVAM AKO SAM TE POVRIJEDIO NA BILO KOJI NAČIN. NIJE MI BILA NAMJERA.
Prije svega nisam spomenu tvoju porodicu. Nikad i nikome na ovom forumu nisam spomenuo porodicu. Tekst se odnosi isključivo na SDA termite. I tu je kraj priče. Sve ostale insinuacije su čista fula.
A TEBI SE IZVINJAVAM AKO SAM TE POVRIJEDIO NA BILO KOJI NAČIN. NIJE MI BILA NAMJERA.
Hakiz wrote: ↑23/08/2022 12:06
Kako nisam član ni jedne partije, a ni stranke, "moja" neće biti ništa.
Ma znam, to i jest problem. Najgori su oni koji nisu clanovi, ali džepom ili interesom jesu. Rak rana ovog drustva.
Tvoji postovi to govore, draze ti je da ovo bude neuspjesan projekat, pa se trazi nesto sto ce to potvrditi. Nekad su to bile sine, pa ugovor, pa rok, sad je red dosao na šta ono?
Koliko se napinjete na prstiće jasno govori da ste ispucali artiljerije ko rusi, a da 01.09 nije ni stigao.
made_in_sarajevo wrote: ↑23/08/2022 11:26
ja opet kazem, kako bi samo volio vidjeti hakiza na poslu kako se striktno drzi rokova, zakona, propisa, zareza, ovako bas kao na forumu sto stalno ponavlja nije zavrseno, kasni se, probija se rok, nije zavrsno, kasni se, probija se rok i tako dalje
Kakvo crno poštovanje rokova kad liku uhljebljenje ne izlazi iz uma?
Login77777 wrote: ↑23/08/2022 11:25
Slegno se sendvic od jucer pocela nova smjena Hakiza.
#hakizam
#pitajhakiza
#pravdazahakiza
#stoperica
Izgleda da su mu u sendvič stavili pokvarenu majonezu.
Sta god da su dali ocito mu nije dobro leglo.
Ovu temu ce se dovesti u red kada se sa iste odstrani Hakiz koji samo spama i botuje za zelene.
Kao sto se pruga uvela u red cim je skinuta SDA s kantona.
Čuj, ja nekako ne mogu da vjerujem da lik nije uspio da shvati poentu tvog komentara ali izgleda da ipak nije. Ili namjerno trolla.