Nisam ja tebi nista rekao.Samo redam prioritete.Imao sam ja para i prije rata,dalabu.Propio,prodrogiro,proputovo...Da ne bi torte,sad bi na barama bio.Connaisseur Karlin wrote:pa i ti meni fino rece, eto nemam porodicu, a sto ce mi pak novac , to je ionako usput , razmisli malo sto pisesHAVANA wrote:Pa naravno da trebaju pare.Ustanem i zaradim ih.Ha ja.Sta me ba jebete.De vako,de nako.Nikako ne valja.Pare su svuda oko nas.
Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- HAVANA
#7951 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
-
Fudo387
#7952 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Zato je ovaj svijet i propo, zbog utrke za lovom, vazda nam malo. I sve smo sjebali oko sebe, puse mu tornado u Mostaru, a on se cudi kako?
Niko ne razmislja sta ce biti sa planetom sutra, daj ti njemu platu, a tamo nek’ se lozi sta hoce.
Nema nam spasa.
Niko ne razmislja sta ce biti sa planetom sutra, daj ti njemu platu, a tamo nek’ se lozi sta hoce.
Nema nam spasa.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#7953 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Treba samo pit pusit i seksat seFudo387 wrote:Zato je ovaj svijet i propo, zbog utrke za lovom, vazda nam malo. I sve smo sjebali oko sebe, puse mu tornado u Mostaru, a on se cudi kako?
Nema nam spasa.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#7954 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Da makar smijem trave zapalit pa da mi lakše bude, ovako me može zovnut sutra na ljekarski, može za godinu, a test na droge eliminatoran. 
- Connaisseur Karlin
#7955 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
ulaganje u nekretnine razumijem, ko moze, zasto ne, moj stri je u Australiji imao vilu od 20 soba, kasnije je prodao, zasto necendlerbing wrote:Umjesto normalnog automobila, neki od 100k, umjesto kuće ili stana vila, umjesto mobitela od 500-600 maraka onaj od 2000 itd.Connaisseur Karlin wrote:sto podrazumijevas pod luksuzomcendlerbing wrote:Pare trebaju, luksuz ne treba.
skupi mobitlei jesu gluspost, ali je vec gluspot kad tkao skup mobitel kupi osoba koja nema ni za vaznije stvari u zivotu
pa dobro, jeste ljepse voziti maserati od golfa , netko moze sebi priustiti , ne vidim to kao problem
-
Fudo387
#7956 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
I ja pisam u flasicu svaki drugi dan.Jimmy McNulty wrote:Da makar smijem trave zapalit pa da mi lakše bude, ovako me može zovnut sutra na ljekarski, može za godinu, a test na droge eliminatoran.
Sta je to uvelo, nemre se cojek drogirat i pit.
Mamu im kapitalisticku.
- Connaisseur Karlin
#7957 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
pa ne mozes redati prioritete ako ti nisu isti ponudjeni u zivotu , nisi ni ti znao kakv ces imati brak, jel' takoHAVANA wrote:Nisam ja tebi nista rekao.Samo redam prioritete.Imao sam ja para i prije rata,dalabu.Propio,prodrogiro,proputovo...Da ne bi torte,sad bi na barama bio.Connaisseur Karlin wrote:pa i ti meni fino rece, eto nemam porodicu, a sto ce mi pak novac , to je ionako usput , razmisli malo sto pisesHAVANA wrote:Pa naravno da trebaju pare.Ustanem i zaradim ih.Ha ja.Sta me ba jebete.De vako,de nako.Nikako ne valja.Pare su svuda oko nas.
imam novac cijeli zivot, ali to nije bila moja poanata HAVANA
- tuzlak1212
#7958 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Svi na forumu imaju pare citav zivot 
- haubica_i_to_teshka
#7959 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ja razmishljam o buducnosti,ekoloshki osvijeshcen.Fudo387 wrote:Zato je ovaj svijet i propo, zbog utrke za lovom, vazda nam malo. I sve smo sjebali oko sebe, puse mu tornado u Mostaru, a on se cudi kako?
Nema nam spasa.
Novac ulazem u solarnu farmu (9mw
- 512MB
#7960 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jimmy i Detroit se satrase ljudima ( Havani/Fudi/Insomnii) pojasnjavat stvari koji fax u zivotu iznutra vidili nisu a kamoli poslusali jedno predavanje... EPIC
I da, i ja sam pored punog radnog vremena zavrsio fax (1 bakk, 2x master) i to sve i jedno predavanje bilo na engleskom jeziku, i znam ih barem pet koji su slicno radili...
I da, i ja sam pored punog radnog vremena zavrsio fax (1 bakk, 2x master) i to sve i jedno predavanje bilo na engleskom jeziku, i znam ih barem pet koji su slicno radili...
- animals
#7961 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jedina istina je da je covjek nezadovoljan, bez obzira sta imao..
i ta glad ga i tjera da napreduje, inace bi bili jos u kamenom dobu..
i lovili rucak svaki dan..zar ne..
i ta glad ga i tjera da napreduje, inace bi bili jos u kamenom dobu..
i lovili rucak svaki dan..zar ne..
-
Fudo387
#7962 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Doktore, mene sve ovo zabrinjava.haubica_i_to_teshka wrote:Ja razmishljam o buducnosti,ekoloshki osvijeshcen.Fudo387 wrote:Zato je ovaj svijet i propo, zbog utrke za lovom, vazda nam malo. I sve smo sjebali oko sebe, puse mu tornado u Mostaru, a on se cudi kako?
Nema nam spasa.Kuca ,sve shto moze na solarnu energiju
![]()
Novac ulazem u solarnu farmu (9mw) dovoljno za 1 500 domacinstava.
Nece na dobro.
- Connaisseur Karlin
#7963 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
hahahaha, ti oziljno hoces da Fudonju strese hercikahaubica_i_to_teshka wrote:Ja razmishljam o buducnosti,ekoloshki osvijeshcen.Fudo387 wrote:Zato je ovaj svijet i propo, zbog utrke za lovom, vazda nam malo. I sve smo sjebali oko sebe, puse mu tornado u Mostaru, a on se cudi kako?
![]()
- 512MB
#7964 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Covjek bi pomislio da tebe i Fudu ameri tojest francuzi drze kao taoce...insomnia78 wrote:Pa kukajte
-
Fudo387
#7965 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Otkud znas da nismo?512MB wrote:Jimmy i Detroit se satrase ljudima ( Havani/Fudi/Insomnii) pojasnjavat stvari koji fax u zivotu iznutra vidili nisu a kamoli poslusali jedno predavanje... EPIC![]()
Havana ima vise skole od citavog salzburga.
- Connaisseur Karlin
#7966 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
a bolje bi bilo da smo radili poluradno vrijeme , ali nismo imali izbora, kao ni vecina osoba tokom skolovanja na Zapadu512MB wrote:Jimmy i Detroit se satrase ljudima ( Havani/Fudi/Insomnii) pojasnjavat stvari koji fax u zivotu iznutra vidili nisu a kamoli poslusali jedno predavanje... EPIC![]()
- haubica_i_to_teshka
#7967 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
lijepo sam te savjetovao, dodji vamoFudo387 wrote:Doktore, mene sve ovo zabrinjava.haubica_i_to_teshka wrote:Ja razmishljam o buducnosti,ekoloshki osvijeshcen.Fudo387 wrote:Zato je ovaj svijet i propo, zbog utrke za lovom, vazda nam malo. I sve smo sjebali oko sebe, puse mu tornado u Mostaru, a on se cudi kako?
![]()
Nece na dobro.
sredim ti peMziju i josh te zaposlim na farmi
- HAVANA
#7968 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Imam guzicu.Prije rata imao taman koliko treba.Pa mi malo bilo, pa poceo raditi,vrtiti,svirati...sta god je moglo i gdje je bilo para.A rat,rat me mnogo naucio.Sta cijeniti.A taj jad i bijeda se ne moze opisati.Manje ne postoji.I teze.Ovo poslije je sve super.Sta god da bude,propo,ne propo...pisem se u plusu.Ni sanjao nisam da cu dobaciti do ovde gdje sam sada.tuzlak1212 wrote:Svi na forumu imaju pare citav zivot
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#7969 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ni sanjao nije koliko ga ljubavi ceka,
prvi ples gitare na struju i Rock'n'Roll.
Ni slava, ni godine ga promijenile nisu,
samo ovdje zaista mozes ostati svoj.
prvi ples gitare na struju i Rock'n'Roll.
Ni slava, ni godine ga promijenile nisu,
samo ovdje zaista mozes ostati svoj.
- Maraschino
#7970 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
I danas citam da je plata direktoru Shella povecana plata za duplo u odnosu na proslu godinu i sada je 3,25 miliona(necega) mjesecno.
Pa mater mu, misli li ikako umirati?
Pa mater mu, misli li ikako umirati?
Last edited by Maraschino on 14/03/2019 23:57, edited 1 time in total.
- haubica_i_to_teshka
#7971 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ozbiljan sam.Connaisseur Karlin wrote:hahahaha, ti oziljno hoces da Fudonju strese hercikahaubica_i_to_teshka wrote:Ja razmishljam o buducnosti,ekoloshki osvijeshcen.Fudo387 wrote:Zato je ovaj svijet i propo, zbog utrke za lovom, vazda nam malo. I sve smo sjebali oko sebe, puse mu tornado u Mostaru, a on se cudi kako?
![]()
![]()
![]()
Solarni paneli kuci shto imam ,pokrijem svu potroshnju+ auto, ostatak energije prodam drzavi
- HAVANA
#7972 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Bravo.Jebaji ga,ja sam onaj sto je trebe ispred skole ceko s gitarom.Ko losa suadu.512MB wrote:Jimmy i Detroit se satrase ljudima ( Havani/Fudi/Insomnii) pojasnjavat stvari koji fax u zivotu iznutra vidili nisu a kamoli poslusali jedno predavanje... EPIC![]()
- Connaisseur Karlin
#7973 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
znam, pisala sma za Fudonju , jer zafrkava narod na temi , a moj rodjak je i prije rata furao solarnu energiju , a kod vas Juznije , je solarna odlicna investicijahaubica_i_to_teshka wrote:Ozbiljan sam.Connaisseur Karlin wrote:hahahaha, ti oziljno hoces da Fudonju strese hercikahaubica_i_to_teshka wrote:
Ja razmishljam o buducnosti,ekoloshki osvijeshcen.Kuca ,sve shto moze na solarnu energiju
![]()
![]()
![]()
Solarni paneli kuci shto imam ,pokrijem svu potroshnju+ auto, ostatak energije prodam drzavi
- 512MB
#7974 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa i od drmr-ova i advokata su djeca radila pored faxa, pa preko ljeta tri mjeseca udri potegni... Insomnia misli on se namucio jadan sto je moro napustit rajvosa i raju, a tip sletio u sredjeno francusko gnijezdo bez po mukeConnaisseur Karlin wrote:a bolje bi bilo da smo radili poluradno vrijeme , ali nismo imali izbora, kao ni vecina osoba tokom skolovanja na Zapadu512MB wrote:Jimmy i Detroit se satrase ljudima ( Havani/Fudi/Insomnii) pojasnjavat stvari koji fax u zivotu iznutra vidili nisu a kamoli poslusali jedno predavanje... EPIC![]()
- 512MB
#7975 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Eto nasumicno predpostavljam da nisteFudo387 wrote:Otkud znas da nismo?512MB wrote:Jimmy i Detroit se satrase ljudima ( Havani/Fudi/Insomnii) pojasnjavat stvari koji fax u zivotu iznutra vidili nisu a kamoli poslusali jedno predavanje... EPIC![]()
Havana ima vise skole od citavog salzburga.