Ma masoni su za sve krivijeza u ledja wrote: Opet dokaz kako trolovi CILJANO sire propagandu socijalnim mrezama.
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- raoul duke
#7951 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- insomnia78
#7952 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma slicica je samo ilustracija, ne kontate vi to. Niste na tom stupnju akide
-
Fudo387
#7953 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Insomnia druze, moze li misljenje strucnog lica glede ovih tvrdnji?pici wrote:HAVANA wrote:Jes meni ovaj francuski romantican.Evo i fudo mi sad romantican.
najbolje je kad francuskinju natežeš a ona stenje i psujeje na francuskom... koda prducka kroz svilu. ma ko ih nebi voljo
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7954 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
sad će ćHelli su salikom to vama sve pojasnit, pojma vi nejmate
- jeza u ledja
#7955 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da, jedno s drugim nema apsolutno nikakvih dodirnih tacaka. JFK je bio zesci antikomunista, sto je vrlo smijesno u kontekstu toga da ga neki danas ljubitelji "slobodarskih istocnih tradicija" stavljaju na pijedestal borca za pravdu.salik79 wrote:Btw, da objedinimo i ovu ilustraciju, posto je identicna navedenoj, kao i prateci audiosnimak:
https://mic.com/articles/125813/jimmy-c ... .GHdgpQ8Pz
'ta ce njih dvojica teoreticara...
Jimmy Carter u ovom intervjuu prica o uticaju novca na izbore. Kaze da se on ne bi mogao kandidovati na izborima jer ne bi mogao skupiti toliko novca koliko je potrebno - jer je danas tako. A zasto je tako, to je valjda sporedna stvar oko koje se postavljas citata uopste ne interesuje.
Interesantno je da obovatelj IR Iran smatra prikladnim citiranje americkog predsjednika koji je predsjedavao za vrijeme iranske revolucije, koji je bio haver sa omrazenim Rezom Pahlavijem i koji ga je poslije primio kad su ga ovi sutnuli nakon revolucije, sto je samo po sebi jos vise zategnulo odnose izmedju dvije zemlje.
Pretpostavljam, doticnom trolu to nije ni palo na pamet jer slabo poznaje historiju, osim naravno ako nije ilustrovana nekom fotosopiranom ilustracijom.
- insomnia78
#7956 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ako mule kazu JFK je dobar ko je insan da sumnja.
- pici
#7957 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
SAD pred potpunim kolapsom: Ovo je nezapamćeno
Berlin -- Sam poziv na generalni štrajk 17. februara u SAD pokazuje koliko je u zemlji jak otpor prema predsedniku Donaldu Trampu. Da li će plan uspeti, ostaje neizvesno.
Dojče vele (DW) navodi da odgovor na pitanje kada je poslednji put održan generalni štrajk koji je paralizovao SAD glasi: Nikad.
"Generalni štrajkovi ne postoje u Sjedinjenim Američkim Državama", kaže istoričar Kevin Bojl i stručnjak za američke društvene pokrete.
Istoričar sa Univerziteta Sirakjuz Endrju Vender Koen dodaje da generalni štrajkovi postoje na lokalnom nivou, ali da su i oni veoma retki.
"Poslednji veliki štrajk održan je 1946. godine u Oklandu u Kaliforniji", kaže Koen.
ma hajte molim vas, dajte tVumpu malo da hoda kroz belu kuću u ogrtaču... jeste pederi i lezbejke
- Pandakonda
#7958 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Alexu bratu sretan rođendan
The truth is out there

-
Drvenija87
#7959 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nasao si pravi izbor-https://alexjonesexposed.info/ .Pandakonda wrote:Alexu bratu sretan rođendanThe truth is out there
![]()
...
Nije ni cudo sto ste najveci gubitnici na Balkanu, vjerujuci u zavjere smisljene od strane CIA i Cionista.
-
Drvenija87
- Pandakonda
#7961 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zašto su Bosanci najveći gubitnici na balkanu ?Drvenija87 wrote:Nasao si pravi izbor-https://alexjonesexposed.info/ .Pandakonda wrote:Alexu bratu sretan rođendanThe truth is out there
![]()
...
Nije ni cudo sto ste najveci gubitnici na Balkanu, vjerujuci u zavjere smisljene od strane CIA i Cionista.
Zar
-
Drvenija87
#7962 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sarkazam u obliku Jonesa ,Banona,Seselja...Pandakonda wrote:Zašto su Bosanci najveći gubitnici na balkanu ?Drvenija87 wrote:Nasao si pravi izbor-https://alexjonesexposed.info/ .Pandakonda wrote:Alexu bratu sretan rođendanThe truth is out there
![]()
...
Nije ni cudo sto ste najveci gubitnici na Balkanu, vjerujuci u zavjere smisljene od strane CIA i Cionista.![]()
Zarne predstavlja sarkazam
Ne Bosanci ,nego pripadnici najmnogobrojnijeg naroda na Balkanu.
Diktatori i vozdovi su vam u krvi,nazalost.
- Pandakonda
#7963 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja Srbije ocima nisam vidio niti iko iz moje porodice tako da ne znam odakle ti ideja da sam ja srbinDrvenija87 wrote: Sarkazam u obliku Jonesa ,Banona,Seselja...
Ne Bosanci ,nego pripadnici najmnogobrojnijeg naroda na Balkanu.
Diktatori i vozdovi su vam u krvi,nazalost.
- jeza u ledja
#7965 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovako kad pogledas vise ovih twitova odjednom vidis kakav je imbecil.
-
RNG_25
#7966 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Pravo dražestan lik, ovaj Trump.
- Acid25
#7967 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Je li pao establišment? 
-
RNG_25
#7968 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Šta se pravdaš bezveze. Ako nisi 100 % identičnog mišljenja kao i oni - ne valjaš. Džaba ti argumenti i ostalo.Pandakonda wrote:Ja Srbije ocima nisam vidio niti iko iz moje porodice tako da ne znam odakle ti ideja da sam ja srbinJa sam Bosanac i Hercegovac, ništa više ništa manje
Ti si vjerovatno jedan od onih SDA/Erdogan omladinaca kojima je svako srbin, rus itd. ako ne razmišlja kao vi.
P.S. Pravdanje je traćenje truda, uvijek i u svakom slučaju.
- jeza u ledja
#7969 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Prime minister Shinzo?
Mogu se kladit da misli da mu je to prezime, a ono "Abe" skraceno od Abraham.
Mogu se kladit da misli da mu je to prezime, a ono "Abe" skraceno od Abraham.
-
daddy-kool
#7970 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
The Spy Revolt Against Trump Begins
Intelligence Community pushes back against a White House it considers leaky, untruthful and penetrated by the Kremlin
In truth, it may already be too late. A new report by CNN indicates that important parts of the infamous spy dossier that professed to shed light on President Trump’s shady Moscow ties have been corroborated by communications intercepts. In other words, SIGINT strikes again, providing key evidence that backs up some of the claims made in that 35-page report compiled by Christopher Steele, a former British intelligence official with extensive Russia experience.
A senior National Security Agency official explained that NSA was systematically holding back some of the “good stuff” from the White House, in an unprecedented move. For decades, NSA has prepared special reports for the president’s eyes only, containing enormously sensitive intelligence. In the last three weeks, however, NSA has ceased doing this, fearing Trump and his staff cannot keep their best SIGINT secrets.
Since NSA provides something like 80 percent of the actionable intelligence in our government, what’s being kept from the White House may be very significant indeed. However, such concerns are widely shared across the IC, and NSA doesn’t appear to be the only agency withholding intelligence from the administration out of security fears.
What’s going on was explained lucidly by a senior Pentagon intelligence official, who stated that “since January 20, we’ve assumed that the Kremlin has ears inside the SITROOM,” meaning the White House Situation Room, the 5,500 square-foot conference room in the West Wing where the president and his top staffers get intelligence briefings. “There’s not much the Russians don’t know at this point,” the official added in wry frustration.
None of this has happened in Washington before.
http://observer.com/2017/02/donald-trum ... n-embassy/
Intelligence Community pushes back against a White House it considers leaky, untruthful and penetrated by the Kremlin
In truth, it may already be too late. A new report by CNN indicates that important parts of the infamous spy dossier that professed to shed light on President Trump’s shady Moscow ties have been corroborated by communications intercepts. In other words, SIGINT strikes again, providing key evidence that backs up some of the claims made in that 35-page report compiled by Christopher Steele, a former British intelligence official with extensive Russia experience.
A senior National Security Agency official explained that NSA was systematically holding back some of the “good stuff” from the White House, in an unprecedented move. For decades, NSA has prepared special reports for the president’s eyes only, containing enormously sensitive intelligence. In the last three weeks, however, NSA has ceased doing this, fearing Trump and his staff cannot keep their best SIGINT secrets.
Since NSA provides something like 80 percent of the actionable intelligence in our government, what’s being kept from the White House may be very significant indeed. However, such concerns are widely shared across the IC, and NSA doesn’t appear to be the only agency withholding intelligence from the administration out of security fears.
What’s going on was explained lucidly by a senior Pentagon intelligence official, who stated that “since January 20, we’ve assumed that the Kremlin has ears inside the SITROOM,” meaning the White House Situation Room, the 5,500 square-foot conference room in the West Wing where the president and his top staffers get intelligence briefings. “There’s not much the Russians don’t know at this point,” the official added in wry frustration.
None of this has happened in Washington before.
http://observer.com/2017/02/donald-trum ... n-embassy/
-
daddy-kool
#7971 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Donald Trump visit to the UK 'will be rescheduled' to avoid embarrassing him
Holding it in late summer means that parliament will be in recess – and won't be around to object
http://www.independent.co.uk/news/world ... 77126.html
Holding it in late summer means that parliament will be in recess – and won't be around to object
http://www.independent.co.uk/news/world ... 77126.html
-
RNG_25
- raoul duke
#7973 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
RNG, Panda, KikibombonaRNG_25 wrote:Šta se pravdaš bezveze. Ako nisi 100 % identičnog mišljenja kao i oni - ne valjaš. Džaba ti argumenti i ostalo.Pandakonda wrote:Ja Srbije ocima nisam vidio niti iko iz moje porodice tako da ne znam odakle ti ideja da sam ja srbinJa sam Bosanac i Hercegovac, ništa više ništa manje
Ti si vjerovatno jedan od onih SDA/Erdogan omladinaca kojima je svako srbin, rus itd. ako ne razmišlja kao vi.
P.S. Pravdanje je traćenje truda, uvijek i u svakom slučaju.
Konkretno jedini koji su doprinijeli temi i davno ukazali na pobjedu Trumpa. Sve ostalo libtard trollovi i SDA/Erdogan omladinci kao sto je gore vec navedeno, cast izuzucima naravno.
- Acid25
#7974 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Donesite ovom gore vode. Ožednelo se, pišući ovako dubokoumne komentare. 
- pici
#7975 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
tVumpe uz tebe smo do posljednjeg pod kruškom