znači za moj paket duo net extra ostaje ista cijena?Telemach wrote:Zdravo aditon,aditon wrote:čitam danas u Avazu, tj nisam čitao ali sam vidio da se spominje opet neki novi cjenovnik od februara...u kojem dijelu je došlo do izmjene cjenovnika?
Izmjene se odnose na SVOD pakete.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- aditon
#79476 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- crnivrag
#79477 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Trenutno aktuelna EON programska shema: https://telemach.ba/Binary/10677/EON-pr ... -shema.pdf
Trenutno aktuelna D3 programska shema: https://telemach.ba/Binary/10676/D3-shema.pdf
Trenutno aktuelna D3 programska shema: https://telemach.ba/Binary/10676/D3-shema.pdf
- plagijator1975
#79478 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala drugcrnivrag wrote:Kod mene normalno radi EON Smart app na Vorke Z6 box-u, i sve funkcije rade putem daljinskog od box-a.plagijator1975 wrote:Pozdrav
Da li neko od vas ima iskustva sa android boxom (ne EON) i EON smart tv aplikacijom. Interesuje me da li i je to u potpunosti isto kao EON box, odnosno da li je ista funkcija daljinskog i da li ima problema sa slikom jer je u pitanju WI-FI konekcija, a ne lan kabl.
Moja je dilema da li da kupim Android box, pošto sam na EON full paketu, pa imam valjda pravo na tu jednu aplikaciju za smart TV, koliko sam upratio![]()
EON box već koristim i prezadovoljan sam, samo me interesuje da li bi sve isto bilo i sa nekim drugim boxom
Slika je identična kao i putem EON box aplikacije (ako podesiš u postavkama CBR i 7 Mbps), s tim da putem te aplikacije nemaš SK 4K, erotske kanale, Zauder folder, te nemaš mogućnost odabira titla i audio jezika (svi kanali imaju srpski prevod), te nemaš mogućnost uključivanja teletext-a.
- crnivrag
#79479 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
https://telemach.ba/a33641/podrska/vije ... analu.htmlNova godina donosi i nove serije na TOP kanalu
TOP kanal je za sam početak 2019. godine spremio iznenađenje za svoje gledaoce i počinje emitovanje dvije potpuno nove serije – hrvatske „Stella“ i danske „Rita“ ali donosi i dugo očekivani nastavak popularne i nagrađivane serije „Domovina“.
Ljubitelji ove američke serije, koji su na TOP kanalu imali prilike da kroz šest sezona prate agentkinju CIA Carrie Mathison, će od 8.1. uživati u nastavku ovog političkog trilera.
Nova sezona, koju su gledaoci širom svijeta ocijenili kao najbolju do sad, ima 12 epizoda i emitovat će se radnim danima od 21 sat.
Od 9.1. u 20 sati počinje emitovanje serije „Stella“ koja dolazi iz produkcije hrvatske televizije Nova, jedne od članice United Media kompanije. U muzičko-dramskoj seriji autorke Jelene Veljače gledaoci će pratiti životni put dvije mlade, talentovane devojke na putu prema zvijezdama u muzičkom takmičenju „Stella“ - jedna se bori za majčin život a druga za majčinu ljubav.
Stella donosi intrigantne, zabavne, ali i dirljive trenutke koji osvajaju srca gledalaca svih generacija.
TOP kanal na male ekrane u regionu donosi i politički nekorektnu dansku seriju o nastavnici u osnovnoj školi „Rita“. Ona je omražena među roditeljima, stručnjacima i svima koji pokušavaju da je kontrolišu. Međutim, učenici je obožavaju, jer znaju da se ona bori za njih. Rita je vječita buntovnica, zbog čega često ulazi u konflikte, možda zato što je i sama još uvijek dijete.
Serija će se emitovati vikendom od 19 sati a prva epizoda je na programu 12.1.
- Telemach
#79480 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnivrag wrote:Šta tačno u vezi SVOD paketa, pošto Vam izvod još nije dostupan na web stranici?Telemach wrote:
Zdravo aditon,
Izmjene se odnose na SVOD pakete.
Zdravo
Novina 1 – Omogućili smo SVOD-e za korisnike D3 preko Multiscreen-a i EON app-a – pored toga što već postoji određena postavka kataloga za D3 korisnike preko STB-a, uvodimo mogućnost gledanja cjelokupnog SVOD sadržaja preko Multiscreen-a i EON aplikacije za korisnike D3.
Nova izmjena – u postavkama SVOD-a po paketima na svim platformama – NG+ i My Baby TV će biti uključena tek od EON Full paketa.
Hopster, NG+, My Baby TV, Zauder, Pickbox i dalje ostaju kao dodatna opcija.
Zvanično novi cjenovnik stupa na snagu 9.2.2019. godine.
- crnivrag
#79481 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zahvaljujem na informacijamaTelemach wrote: Zdravo![]()
Novina 1 – Omogućili smo SVOD-e za korisnike D3 preko Multiscreen-a i EON app-a – pored toga što već postoji određena postavka kataloga za D3 korisnike preko STB-a, uvodimo mogućnost gledanja cjelokupnog SVOD sadržaja preko Multiscreen-a i EON aplikacije za korisnike D3.
Nova izmjena – u postavkama SVOD-a po paketima na svim platformama – NG+ i My Baby TV će biti uključena tek od EON Full paketa.
U međuvremenu sam došao do papirnog izvoda cjenovnika u dnevnoj štampi, i vidio da se izmjena odnosi na nove SVOD pakete.
Da li to znači da će katalog Hopster biti dostupan tek od 09.02.2019. ili će navedeni SVOD folder postati dio EON ponude i nekad ranije?
- aditon
#79482 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
telemach, opet mi niste odgovorili,...jel poskupljuju D3 paketi ili ne???????
- Telemach
#79483 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne poskupljuju paketi, sve izmjene idu u korist korisnika.aditon wrote:telemach, opet mi niste odgovorili,...jel poskupljuju D3 paketi ili ne???????
-
dzipalo
#79484 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach imate PPTelemach wrote:.
Last edited by dzipalo on 09/01/2019 14:56, edited 1 time in total.
- Telemach
#79485 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prema najavi, Hopster ide od 15.1.2019. godine.crnivrag wrote:Zahvaljujem na informacijamaTelemach wrote: Zdravo![]()
U međuvremenu sam došao do papirnog izvoda cjenovnika u dnevnoj štampi, i vidio da se izmjena odnosi na nove SVOD pakete.
Da li to znači da će katalog Hopster biti dostupan tek od 09.02.2019. ili će navedeni SVOD folder postati dio EON ponude i nekad ranije?
-
kormax
#79486 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Odgovorite čovjeku na pitanje, i mene živo zanima hoće li biti opetaditon wrote:čitam danas u Avazu, tj nisam čitao ali sam vidio da se spominje opet neki novi cjenovnik od februara...u kojem dijelu je došlo do izmjene cjenovnika?
- aditon
#79487 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
da i to doživim od Telemacha...Telemach wrote:Ne poskupljuju paketi, sve izmjene idu u korist korisnika.aditon wrote:telemach, opet mi niste odgovorili,...jel poskupljuju D3 paketi ili ne???????
ipak, too good to be true...
edit:
šta predstavlja ovaj multiscreen? Jel to nešto u sklopu VoD-a na risiveru?
Last edited by aditon on 09/01/2019 15:00, edited 1 time in total.
-
kormax
#79488 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To je lijepo čutiTelemach wrote:Ne poskupljuju paketi, sve izmjene idu u korist korisnika.aditon wrote:telemach, opet mi niste odgovorili,...jel poskupljuju D3 paketi ili ne???????
-
DON_eARL
#79489 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
EON na mobitelima, računarima i sl. Ona opcija gdje imaš 5 uređaja u paketu na EON-u.aditon wrote:da i to doživim od Telemacha...Telemach wrote:Ne poskupljuju paketi, sve izmjene idu u korist korisnika.aditon wrote:telemach, opet mi niste odgovorili,...jel poskupljuju D3 paketi ili ne???????
edit:
- Dosadno mii
#79490 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
sumnjamaditon wrote:da i to doživim od Telemacha...Telemach wrote:Ne poskupljuju paketi, sve izmjene idu u korist korisnika.aditon wrote:telemach, opet mi niste odgovorili,...jel poskupljuju D3 paketi ili ne???????
edit:
na kraju će skroz ukinuti d3 pakete
- N.N.
#79491 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koji je najjeftiniji TV paket za prikljuciti ? Samo TV treba, nista net i telefon.
Starce mi danima zovu, kao iskljucit ce im analogiju i mora se preci na digitalu, pa da vidim, sta je najjeftinije od toga da im prikljucim
Starce mi danima zovu, kao iskljucit ce im analogiju i mora se preci na digitalu, pa da vidim, sta je najjeftinije od toga da im prikljucim
- Dosadno mii
#79492 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ukucaj telemach novi cjenovnik 2018N.N. wrote:Koji je najjeftiniji TV paket za prikljuciti ? Samo TV treba, nista net i telefon.
Imas taj od 23,90 KM paket
- Telemach
#79493 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo N.N.N.N. wrote:Koji je najjeftiniji TV paket za prikljuciti ? Samo TV treba, nista net i telefon.
Cijena Start paketa digitalne televizije iznosi 3,00KM mjesečno dodatno na cijenu analogne televizije.
U okviru naše ponude trenutno nudimo opciju besplatne digitalizacije. Dostavite nam broj u pp, vrlo rado ćemo Vas pozvati i upoznati sa svim opcijama.
-
sencobih
#79494 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne mogu da vjerujem da idu tako nisko da zovu i prijete narodu da će im isključiti analognu kablovsku , ako ne uzmu neki digitalni paket.N.N. wrote:Koji je najjeftiniji TV paket za prikljuciti ? Samo TV treba, nista net i telefon.
- crnivrag
#79495 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne prijete, već samo obaviještavaju korisnike da ta usluga uskoro više neće biti dio Telemach ponude, i da za iste novce korisnik može dobiti preko 135 kanala u digitalnom formatu.sencobih wrote:
Ne mogu da vjerujem da idu tako nisko da zovu i prijete narodu da će im isključiti analognu kablovsku , ako ne uzmu neki digitalni paket.
-
sencobih
#79496 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako za iste kad je najjeftiniji paket 23.90KM?crnivrag wrote:Ne prijete, već samo obaviještavaju korisnike da ta usluga uskoro više neće biti dio Telemach ponude, i da za iste novce korisnik može dobiti preko 135 kanala u digitalnom formatu.sencobih wrote:
Ne mogu da vjerujem da idu tako nisko da zovu i prijete narodu da će im isključiti analognu kablovsku , ako ne uzmu neki digitalni paket.
- crnivrag
#79497 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ali ako to uradiš u okviru besplatne digitalizacije postojećeg legalnog analognog priključka, onda ćeš besplatno dobiti resiver/CAM modul i za istih 19.90 KM pratiti preko 135 digitalnih TV kanala (pročitaj obavijest na njihovoj web stranici).sencobih wrote:
Kako za iste kad je najjeftiniji paket 23.90KM?
- Radar71
-
alipasijaner
#79499 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@T
Samo da se zahvalim.. tehnicar je jos jucer dosao, detektovao i rijesio problem..
Hvala
Samo da se zahvalim.. tehnicar je jos jucer dosao, detektovao i rijesio problem..
Hvala
- Tesla Edison
#79500 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To je možda prvu godinu a ostalo je oko 23 KM.crnivrag wrote:Ali ako to uradiš u okviru besplatne digitalizacije postojećeg legalnog analognog priključka, onda ćeš besplatno dobiti resiver/CAM modul i za istih 19.90 KM pratiti preko 135 digitalnih TV kanala (pročitaj obavijest na njihovoj web stranici).sencobih wrote:
Kako za iste kad je najjeftiniji paket 23.90KM?
Neće stalno biti 19.90 jer bi se tad bunili oni koji već koriste start paket po regularnoj cijeni i start paket bi onda morao biti besplatan za sve što se sigurno neće desiti.