semirsar wrote: sad ce zbog tebe zabranit skidanje apk na njiov box
![]()
nista skinuto nije. instaliran kodi sa google play-a
Moderator: Benq
semirsar wrote: sad ce zbog tebe zabranit skidanje apk na njiov box
![]()
Pa jes', ali... nije poenta u tome, ipak je t-mach pdf, Kodi je u drugom, vlastitom pdf-u, zato velim da si fulio pdfzdruzdjo wrote: nista skinuto nije. instaliran kodi sa google play-a
![]()
![]()
semirsar wrote:Pa jes', ali... nije poenta u tome, bukvalno ovdje nudis ljudima da putem pp pokazes kako i na koji nacin da uzivaju u sadrzaju koji im inace nije dostupan putem paketa, kuzis... jbg, ipak je t-mach pdf, zato velim da si fulio pdfzdruzdjo wrote: nista skinuto nije. instaliran kodi sa google play-a
![]()
![]()
@zdruzdjo nemoj vise nikad to da pises ovdje, jer to nemamo u okviru paketa. Nemoj govorit da postoje torrenti i ostale stvari.semirsar wrote:Pa jes', ali... nije poenta u tome, bukvalno ovdje nudis ljudima da putem pp pokazes kako i na koji nacin da uzivaju u sadrzaju koji im inace nije dostupan putem paketa, kuzis... jbg, ipak je t-mach pdf, zato velim da si fulio pdfzdruzdjo wrote: nista skinuto nije. instaliran kodi sa google play-a
![]()
![]()
Ti s marsa, sta li, o torrentima nije bilo reci ovdje, mada ima malo dodirne veze.odmor wrote:
@zdruzdjo nemoj vise nikad to da pises ovdje, jer to nemamo u okviru paketa. Nemoj govorit da postoje torrenti i ostale stvari.
semirsar wrote:Ti s marsa, sta li, o torrentima nije bilo reci ovdje, mada ima malo dodirne veze.odmor wrote:
@zdruzdjo nemoj vise nikad to da pises ovdje, jer to nemamo u okviru paketa. Nemoj govorit da postoje torrenti i ostale stvari.
Ma jook ba.semirsar wrote:......Kako god, ne zamjeri na opasci, ja to 'nako...
imam taj paket i definitivno :crnivrag wrote:Dakle da se riješe nedoumice jednom za sva vremena.Telemach wrote:
Znači ako korisnik uzme samostalni EON TV paket (recimo EON TV Premium paket), onda mu svi kanali iz ponude (uključujući i Sport Klub 4K) rade putem EON box-a na internet mreži bilo kojeg providera u BiH?
Ja također imam isti problem ponekad.jasko__ wrote:Ljudi ima li iko problema sa eon boxom i daljinskim..meni daljinski prestane raditi odjednom..i kad kliknem par tipki na njemu da proradi, box se resetuje..i ide ono ucitavanje kao kad se ugasi napon..ima li iko tih problema??
@Telemach molim za misljenje??
Znaci nemas ono sto placas, ne valja tohdmintel wrote:imam taj paket i definitivno :crnivrag wrote:Dakle da se riješe nedoumice jednom za sva vremena.Telemach wrote:
Znači ako korisnik uzme samostalni EON TV paket (recimo EON TV Premium paket), onda mu svi kanali iz ponude (uključujući i Sport Klub 4K) rade putem EON box-a na internet mreži bilo kojeg providera u BiH?
ne rade sk 4k ( nema ga u listi ), za sada
ne rade arene, za sada
i ako ga imas u paketu ipak se ne mozes registrovati na hbogo jer je uslov tm internet
ostalo sve radi i to jako dobro.
ja generalno nemam problema i veoma sam zadovoljan.
traži 3928 S koji ima 5 Ghz i daleko je bolji od Ubee modemarida1976 wrote:Ljudi, treba mi preporuka vas koji koristite 5 GHz mrežu u svojim kućama. Uskoro mi ističe ugovor na Trio grande paketu i planiram preći na Eon premium. Pošto imam dosta uređaja u kući koji su 5 GHz planiram svakako uzeti i dual ruter. Eh sad, čitam dosta po forumima da ljudi imaju dosta problema sa stabilnošću Telemach/SBB Ubee modem/ruter. Ljudi se žale na domet, onda da im često puca konekcija itd. Zanima me da li vi koji ga imate ovdje imate takve probleme? Šta mi savjetujete, da li da prlikom prelaska na EON premium tražima taj Ubee ili da ostanem na postojećem Technicolor EPC3928 i na njega spojim neki bolji AP, recimo Ubiquiti AP Lite ili AP LR?
Imao sam 3928S, nema 5GHz mrezu.aditon wrote:traži 3928 S koji ima 5 Ghz i daleko je bolji od Ubee modemarida1976 wrote:Ljudi, treba mi preporuka vas koji koristite 5 GHz mrežu u svojim kućama. Uskoro mi ističe ugovor na Trio grande paketu i planiram preći na Eon premium. Pošto imam dosta uređaja u kući koji su 5 GHz planiram svakako uzeti i dual ruter. Eh sad, čitam dosta po forumima da ljudi imaju dosta problema sa stabilnošću Telemach/SBB Ubee modem/ruter. Ljudi se žale na domet, onda da im često puca konekcija itd. Zanima me da li vi koji ga imate ovdje imate takve probleme? Šta mi savjetujete, da li da prlikom prelaska na EON premium tražima taj Ubee ili da ostanem na postojećem Technicolor EPC3928 i na njega spojim neki bolji AP, recimo Ubiquiti AP Lite ili AP LR?
Da, bilo je price, ali ja konkretno na svom modelu nisam mogao prebaciti na 5GHz, odnosno zatamnjen je padajuci "meni" u kojem bi trebala biti opcija za 5GHz.DON_eARL wrote:Pisao je neko da je imao taj model ali je mogao samo birati 2.4 ili 5GHz, jer ima samo jednu antenu u sebi.
@jasko__,jasko__ wrote:Ljudi ima li iko problema sa eon boxom i daljinskim..meni daljinski prestane raditi odjednom..i kad kliknem par tipki na njemu da proradi, box se resetuje..i ide ono ucitavanje kao kad se ugasi napon..ima li iko tih problema??
@Telemach molim za misljenje??
Hercegoviina wrote:evo ljudi zatamnili božićnu liturgiju na rts...koje su to budale...ko ima ekskluzivna prava da prenosi u bih?
BHT1.kakaljin wrote:Hercegoviina wrote:evo ljudi zatamnili božićnu liturgiju na rts...koje su to budale...ko ima ekskluzivna prava da prenosi u bih?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Djelomicno si u pravu. RTS2 je zatamnjen preko DVB-C mreze, dok isti uredno radi preko EON web aplikacije.Boban0726 wrote:Na RTS 2 ide bozicna liturgija bez zatamnjivanja,ne znam o cemu vi?
RTS 1 je blokiran jer ide deciji film "Zlogonje"
Slat ce oni zahtjeve za zatamnjenje svega i svacega dok im se ne udovolji..Hercegoviina wrote:ekskluzivna prava za božićnu liturgiju...svašta sam čuo, ali to ne još