FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#79351 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Za sve postoji prvi put.
Sve se na terenu vidjelo kako je ko radio prethodni period. Nije Sarajevo preko noci postalo bolje od nas. Niti je osvojilo titulu večeras. Titula se osvaja kroz cijelu godinu.
Last edited by sime_cipol on 06/04/2019 21:27, edited 1 time in total.
relativno84

#79352 Re: FK Željezničar

Post by relativno84 »

Na stranu sva opravdanja, ali ovo je jedna velika sramota.
wewa

#79353 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

Ovo je nasa realnost, vec dugo. Nemamo cestite igre sezonama, ne stima napad, nemamo kreativca, odbrana suplja na sve strane... Zivo je cudo da ovakvim rezultatom ne gubimo svaku tekmu. A naravno da to Zeljo nije zasluzio.

I na kraju, Manijacima bi bilo bolje da se bave loptom a ne paradama. Bore se protiv zabrana pirotehnike a drugima bi zabranjivali okupljanje. Na cast im.
Dead Man Walking

#79354 Re: FK Željezničar

Post by Dead Man Walking »

sime_cipol wrote:Fulili ste forum. Lobotomija vam je na 3 spratu.
Gospodin Misimović vam je napravio 90% ove ekipe. Pravac u Rajlovac pa ga nadjite u Megamixu.
Jeste, Amar je kriv koji je tu 3mjeseca a ne oni koji su tu bili 3 godine :-)
Pasa moj dobri, prefuro si ti davno taj treci sprat sa tom pricom. Yebo te Misimovic, sto ne igraju igraci koje je Amar doveo? Jel doveo 7-8 novih?!Sto mu ne igra taj Bajic, Klepac? Ako ne mogu pored ovakve konkurencije igrati kakvi su to invalidi i kakav je slijepac taj koji ih je takve doveo?
Alfa_i_Omega

#79355 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Strašno.

Željezničar za život cijeli!
Itsoktobealone

#79356 Re: FK Željezničar

Post by Itsoktobealone »

Hahahahahah jebo li vas Amar Osim. Ovako ne bi (niti smo) prošli ni sa Admirom Adžemom.

Al' neka, ako je potrebno da Željezničar ovako propati da bi ovi ublehaši što su tjerali prošle garniture dozvali se pameti i jednom za svagda skontali da veze sa fudbalom nemaju, neka pati. Nek pati Željo. Nekad je to neophodno zlo.
DonieBrasco

#79357 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

Nemojte se iznenaditi ako opet ode na odmor prije vremena.
al_akhisari

#79358 Re: FK Željezničar

Post by al_akhisari »

:evil: nije uopće problem izgubiti, ali ovakva igra, nemoć :shock: francuzi bi za ovo kazali "blamaž" :lol: nadam se da uprava upravoovog trenutka piše ukaz, kojim će gospodi trenerima i onima koji se nazivaju igračima fk željezničar, barem pola mjesečnog primanja vratiti u kasu :evil:
sime_cipol

#79359 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

DonieBrasco wrote:Nemojte se iznenaditi ako opet ode na odmor prije vremena.
Elegantne, imas sport1, tamo si interesantan, ovdje ne :lol:
RasAlGhul

#79360 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Najveća greška prošle Uprave je što za trenera nisu doveli Vinka Marinovića, što ga nisu pod svaku cijenu doveli i dali liku platu koliku hoće.

Kao što sam i rekao prošle sedmice ljudi će nas oderati samo tako, što se i desilo, hvala Bogu pa nije bila petrda. Osimovim fudbal sa krkanima na terenu, Sipović, mrtvi Bogičević, pa uvodi Stanića :lol: :lol: Teško da ćemo se oporaviti od ovoga i izboriti Evropu, dolazi Široki, idemo Čeliku i Slobodi koji će još više poginuti na terenu od pitara da je ne izborimo. Neka smo Fufbol klab :lol:
Burdus

#79361 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Burdus wrote:Majku vam jebem redom u supak
I upravi i amaru i zubanovicu i hrapovicima
Vecu blamazu ne pamti ovaj stadion
Alfa_i_Omega

#79362 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

sime_cipol wrote:
DonieBrasco wrote:Nemojte se iznenaditi ako opet ode na odmor prije vremena.
Elegantne, imas sport1, tamo si interesantan, ovdje ne :lol:
Pusti covjeka neka yebe, ima puno pravo. Ovakva utakmica zasluzuje sve moguce kritike koje postoje i nema ga koji je nevin, prvi Amar pa svi ostali za njim.

Evropa kako znamo. Bice grcevita borba, sreca pa nismo jedina kanta u ligi.
avetinja

#79363 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

Ovo je bruka.

Sa ovakvom igrom nećemo ni Evropu izboriti.
sime_cipol

#79364 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Ma hocemo, jer su ostali gori od nas :D
Burdus

#79365 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Stace nam evropa?
Da nas siluju i kantaju Armenski klubovi i da uzmemo koju paru da se moze kamataru plata platiti i sve sto je u ugovoru zabiljezeno?
Bjezite levati, vi i evropa
Bolje se ne blamirati
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#79366 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Ajde sto smo izgubili to zaista nije problem jer Sarajevo ove godine igra fudbal za razliku od mnogih nego sto su nas ponizili kao nikada do sada na nasem terenu i sto su nam kao nikada do sada na nasem terenu strpali 3 KOMADA.
Ja i dalje evo kontam zasto su Veselinovic i Zec ostali na klupi.
Dead Man Walking

#79367 Re: FK Željezničar

Post by Dead Man Walking »

Nista oni nisu odigrali jer nisu imali potrebe, a da jesu bilo bi pet komada.
RasAlGhul

#79368 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

hrasno38 wrote:Ajde sto smo izgubili to zaista nije problem jer Sarajevo ove godine igra fudbal za razliku od mnogih nego sto su nas ponizili kao nikada do sada na nasem terenu i sto su nam kao nikada do sada na nasem terenu strpali 3 KOMADA.
Zato što Amar voli krkane u ekipi, a ne brze igrače, Zec bi im djecu pravio, kao i Veseli kojeg ubacuje u 82. minuti :lol: Moramo dobiti Široki i Čelik, da ne pričam sve utakmice na gostovanju za to 4. mjesto, ali teško sa krkanima
FreakyStyley

#79369 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Ma meni su nekako opet gayevi najveci problem. :-?
Burdus

#79370 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

RasAlGhul wrote:
hrasno38 wrote:Ajde sto smo izgubili to zaista nije problem jer Sarajevo ove godine igra fudbal za razliku od mnogih nego sto su nas ponizili kao nikada do sada na nasem terenu i sto su nam kao nikada do sada na nasem terenu strpali 3 KOMADA.
Zato što Amar voli krkane u ekipi, a ne brze igrače, Zec bi im djecu pravio, kao i Veseli kojeg ubacuje u 82. minuti :lol: Moramo dobiti Široki i Čelik, da ne pričam sve utakmice na gostovanju za to 4. mjesto, ali teško sa krkanima
Nije bitno krkan ili njezan bitno je da je jeftin :D
LSD

#79371 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

Kakav crni Veselinović, šta vam je.

Ja kad sam ti pisao da je ovo najgora poslijeratna ekipa Želje, ti meni ne vjeruješ.
Pa eto, veceras si se valjda uvjerio kakvi su to jadnici.

Sve ovo treba s noge na nogu, od golmana do napadaca. Dovesti novih 10 igraca i krenuti iznova sa pravljenjem tima.
hrasno38

#79372 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Znaci i u onoj jebenoj krizi rezultata sa Odovicem u jesenjoj sezoni nije nas niko ovako ni priblizno nalupao a Pitari su nas jedva dobili i to na Kosevu sa 2:1. Dakle od 13 utakmica kuci 5 dobili, 3 nerjeseno i 5 izgubili uz gol razliku od 17:18!!! U gostima 12 utakmica isto 5 pobjedam 3 nerjesene i 4 poraza i gol razlika 15:10!!!!! Znaci Grbavica postaje "UKLETA" doduse mozda su igraci Zelje stvarno naucili igrati samo na oranicama jer na pravom terenu se pokazaju umjece a na oranici sirova snaga i sreca!!! Kada budemo poceli na Grbavici da pobjedjujemo bez problema znajte da smo dobili odlican tim koji zna igrati fudbal.
hrasno38

#79373 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

LSD wrote:
Kakav crni Veselinović, šta vam je.

Ja kad sam ti pisao da je ovo najgora poslijeratna ekipa Želje, ti meni ne vjeruješ.
Pa eto, veceras si se valjda uvjerio kakvi su to jadnici.

Sve ovo treba s noge na nogu, od golmana do napadaca. Dovesti novih 10 igraca i krenuti iznova sa pravljenjem tima.
Veselinovic je za Zaimovica Mesi! A i Zec mladji.......I interesantno je kako skreces pricu u pogresnom pravcu. Jel Osim sastavljao ekipu za drugio dio sezone? JESTE! Jel on doveo igrace koje je htio? JESTE! Jel on se zahvalio nekima od igraca koji su sigurno imali mjesta u ovih 11? JESTE! Jel izvrsio kompletne pripreme sa tom ekipom? JESTE! O cemu onda pricamo??? Pricamo o tome da je Amar doveo letve. Znaci na ljeto opet novi tim, pa ko zna mozda nekome prasne pa opet otpuste trenera mada cisto sumnjam jer ovaj drzi dosta konaca opet u klubu. OK ja sam rekao da me boli kurac za ovu polusezonu ali da pocinjem Amaru da brojim pluseve i minuse od sljedece. Doduse zaista nisam racunao da ga ovoliko Husref moze poniziti!
LSD

#79374 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

Ništa on jarane nije sastavljao, vec samo zateko 20 i nešto levata koji su zalutali u fudbal. To je zaostavština predhodne garniture i trebat ce dugo vremena da se taj škart rasčisti. Sve sam ti to vec ranije objasnio.
Usput je otjerao 5-6 parazita koji si najviše sisali Želju, al nije mogao sve jer s nekim moraš igrati.

Opet ti kažem, na ljeto ce ih Amar sve nabiti nogom. Sve redom koliko ih ima.
Ovo je katastrofalno loša ekipa, amateri koji ne zaslužuju da nose Željin dres.
Burdus

#79375 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Kako je krenulo on ce biti nabijen
Veze sa futboolom on nema
Post Reply