Setovanje najvise zavisi od tvoje lokacije, odnosno koliko ima wifi mreza oko tebe.rida1976 wrote: Koja su to setovanja ako moćeš napisati da radi kako treba.
Link na moje postavke: http://prntscr.com/m3glik
Moderator: Benq
Setovanje najvise zavisi od tvoje lokacije, odnosno koliko ima wifi mreza oko tebe.rida1976 wrote: Koja su to setovanja ako moćeš napisati da radi kako treba.
Boga mi istinu zboriš, rade sve kamere čak i preko UniFi mreže, hvala tebi za info i El-Baketu na realizaciji!MTV wrote:Radar71 wrote: kod mene u mahali masovno cjepaju vozačke i prodaju auta jer nemaju kamere![]()
![]()
I te famozne kamere skines na mobitel Moja WEB TV i sve rade bez da si logiran u aplikaciji. Tako da...
Mislim da 5 GHZ moze pokriti svaki veci stan pa i kucu ako nije na 6 spratovadiablobih wrote:Pa domet 5 Ghz je uvijek manji, ne mozes ocekivati da bude veliki domet kao na 2.4.
Nema na cemu.Maharadza wrote:Boga mi istinu zboriš, rade sve kamere čak i preko UniFi mreže, hvala tebi za info i El-Baketu na realizaciji!MTV wrote:Radar71 wrote: kod mene u mahali masovno cjepaju vozačke i prodaju auta jer nemaju kamere![]()
![]()
I te famozne kamere skines na mobitel Moja WEB TV i sve rade bez da si logiran u aplikaciji. Tako da...
MTV wrote:

Kod je moguće unijeti samo ako se koriste Duo/Trio Grande Extra/Premium paketi ili novi Duo/Trio EON Light/Full/Premium paketi.ZPP wrote:Moze li pomoc?
Imam Duo net grande (45,90 KM placam).
EON koristim na mobitelu bez problema.
Pokusavam i na smart tv, instaliram aplikaciju, izbaci mi onaj aktivacijski kod ali ne mogu nigdje na mojtelemach.ba da nadjem gdje da ukucam taj kod.
Je li mogu ja sa ovim paketom koristiti EON i na smart tv?
Ako mogu, gdje upisujem kod koji mi izbaci?
Korisnik moze dodati rucno, to je druga stvar. Ne smije ih TotalTV samostalno staviti na listu bez odobrenja ili nadoknade, zato i nema svih FTA kanala na zvanicnoj listi. Sat platfoma je specficna, nije isto kao kabl i iptv. Tako da je u ovom slucaju sve u redu.Boban0726 wrote:Upravo to znaci.Svaki korisnik Totala pored fta kanala koje je Total dodao na listu moze dodati FTA kanale koji su mu interesantni i ne trebaju traziti odobrenje od tv kuce.Tv kuce koje namjeravaju naplacivati svoj program preko operatera kodiraju signal na satelitu.
A ne da neki pametnjakovic sjeti se da napravi paket od 5 KM i tu nabaca i kodirane i fta kanale.
Imamo već korisnike EON digitalne televizije, koja uredno fukcioniše i na drugim internet mrežama.semirsar » Yesterday, 6:29 pm
dzenanalic22 wrote:
Zanima me je li moguće bilo gdje u BiH uzeti ovu uslugu EON TV sa EON boxom, čuo sam negdje da trebaš samo imati internet nebitno koji operater?
ovo gori sto ti podebljah je zajeb samo takav ako uzmes zdravo za gotovo... kazali mi ofo ono, pitam ima li ko da je poceo to koristiti, kuzis.![]()
je li to bas tako, jerbo vidim da za istu stvar govore vise mogucnosti, ne bih da kraju imam samo 70% kanala koje mogu gledat'.
P.S. Ja sam cuo da imade i u BanjaLuci, ali da li i u punom kapacitetu a ne samo 70% kanalan e bih znao.
Dakle da se riješe nedoumice jednom za sva vremena.Telemach wrote:
BN music je dodao Total na listu kao fta kanal tako da ne pije vodu da slobodne kanale ne smije operater staviti na listu bez odobrenja tv kucefusion_ba wrote:Korisnik moze dodati rucno, to je druga stvar. Ne smije ih TotalTV samostalno staviti na listu bez odobrenja ili nadoknade, zato i nema svih FTA kanala na zvanicnoj listi. Sat platfoma je specficna, nije isto kao kabl i iptv. Tako da je u ovom slucaju sve u redu.Boban0726 wrote:Upravo to znaci.Svaki korisnik Totala pored fta kanala koje je Total dodao na listu moze dodati FTA kanale koji su mu interesantni i ne trebaju traziti odobrenje od tv kuce.Tv kuce koje namjeravaju naplacivati svoj program preko operatera kodiraju signal na satelitu.
A ne da neki pametnjakovic sjeti se da napravi paket od 5 KM i tu nabaca i kodirane i fta kanale.
Dosao sa banjalukaforuma jer ga tamo niko nedozivljava.fusion_ba wrote:Pa dobro, ti vjeruj u te svoje teorije.Ja iz pouzdanih izvora znam da operateri placaju CNN, BBC World News itd iako su FTA na satelitu, doduse nesto sitno placaju ali dakle nije besplatno.
Da dodam, bez EON Box-a, samo smart tv aplikacija kao u ovoj ponudi,crnivrag wrote:Dakle da se riješe nedoumice jednom za sva vremena.Telemach wrote:
Znači ako korisnik uzme samostalni EON TV paket (recimo EON TV Premium paket), onda mu svi kanali iz ponude (uključujući i Sport Klub 4K) rade putem EON box-a na internet mreži bilo kojeg providera u BiH?
SK4K je dostupan samo preko koaksijale na boxu i DVBC uz D3CAM, ne može na OTT 100%.crnivrag wrote:Dakle da se riješe nedoumice jednom za sva vremena.Telemach wrote:
Znači ako korisnik uzme samostalni EON TV paket (recimo EON TV Premium paket), onda mu svi kanali iz ponude (uključujući i Sport Klub 4K) rade putem EON box-a na internet mreži bilo kojeg providera u BiH?
Rekoh da nisu šta skontali pošto postoji link na SK 4K kanal za EON web app, ali kada se otvori dobije se poruka da se kanal ne nalazi na trenutnoj EON listi (ponudi).DON_eARL wrote:
SK4K je dostupan samo preko koaksijale na boxu i DVBC uz D3CAM, ne može na OTT 100%.
klasicna supremacija na dijelucrnivrag wrote: Inače evo jedna obavijest za sve koji imaju box, upravo sam shvatio da mi je lični android box na neki način oduzimao dio funkcionalnosti EON box-a, te nakon uklanjanja HDMI kabla iz ličnog box-a, proradilo mi je potpuno upravljanje EON box-om putem daljinskog od TV-a, a čak se sad u isto vrijeme pale i gase EON box i TV.
Fulio si ti PDF, sram te bilo.zdruzdjo wrote:Evo samo da I ja podjelim sa populacijom.
Za mnoge to je izmisljanje tople vode ali eto. Ja sam znao za to vec neki period, ali sad sam se nakanio da provjerim.
Znaci KODI 17.xx radi ko' flak na EON boxu
Nasao sam jedan build na kojem imaju i nasi kanali. ali I "gotovi" filmovi I serije. furaju I titlovi. naravno tu je HD rezolucija.
tu I tamo ima nekih glitch-eva ali ipak razumljivo. nije oficijelna stvar.
Necu da reklamiram build ovdje jer ipak je to svojevrsna piraterija pa ako ko hoce bujrum na pm pa cu dati adrese.
Savjet: Ako vam ko preporuci ne instalirajte Popcorn jer je bagovit I lose radi sa box-om. pogotovo zato sto stalno skida material I tovari ga na memoriju.