Gospodin Misimović vam je napravio 90% ove ekipe. Pravac u Rajlovac pa ga nadjite u Megamixu.
Jeste, Amar je kriv koji je tu 3mjeseca a ne oni koji su tu bili 3 godine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nije svetac ali ga pojedini tako gledaju i nece priznati da se nista posebno nije promjenilo u Zelji njegovim dolaskom osim da ce nas Sarajevo na Grbavici nakon dugo vremena otresti ko sljivu. Veliki trener ostavlja Veselinovica i Zeca na klupi a stavlja Zajmovica koji je objektivno u ovom trenutku iza ove dvojice. Sta objektivno moze Zeljo sa Sabanom i Hajdarevicem u sredini????? Dva fina djecaka i to je sve. Ni jedan od njih nije "Pjanic" niti nekakav ekstra talent. Bez obzira na potpisan ugovor sa Grcima mene mali Saban nije nikada nesto pretjerano odusevljavao a Hajdarevic je najbolje igrao u Adzmovo vrijeme. Ja sam rekao da Osim nece donjeti nista posebno jer ce prije svega nastaviti sudijsko izivljavanje nad Zeljom a Osim da je fudbalski trener ioel kvalitetniji nakon onih silnih titula imao bi pozive sa svih strana.Qler wrote:Ma ni Amar nije svetac... Nit svemoguć nit čudotvorac... Nama treba ozbiljan trener koji će izgurati sezonu i da nešto napravi od tima... Amara su doveli zato što je Amar a ne što je dobar...
eki fol, pa ne sjecam se da smo nekad u misketova doba ovako ocajni bili protiv fkssime_cipol wrote:Fulili ste forum. Lobotomija vam je na 3 spratu.
Gospodin Misimović vam je napravio 90% ove ekipe. Pravac u Rajlovac pa ga nadjite u Megamixu.
Pa ojacali pitari a mi stagnirali sa Misketom i postajali sve goriKinaski wrote:eki fol, pa ne sjecam se da smo nekad u misketova doba ovako ocajni bili protiv fkssime_cipol wrote:Fulili ste forum. Lobotomija vam je na 3 spratu.
A evo vidim "imacu pojma" bas dobro idesime_cipol wrote:Pa ojacali pitari a mi stagnirali sa Misketom i postajali sve goriKinaski wrote:eki fol, pa ne sjecam se da smo nekad u misketova doba ovako ocajni bili protiv fkssime_cipol wrote:Fulili ste forum. Lobotomija vam je na 3 spratu.
Doslo na naplatu 3 godine nemaca pojma u klubu.
U Misketovo doba smo odigrali 12 utakmica protiv Pitara i 5 dobili, jednu izgubili i ostalo je bilo nerjeseno. I u svakoj sezoni smo se jedini sa Zrinjskim borili za titule. Jedino ova polusezona sa Odovicem je bila totalni promasaj i ono sto zamjeram upravo Misimovicu je smjena i Petrovica i Adzema. Da je bilo koji ostao dvije sezone uzeli bi titulu.Kinaski wrote:eki fol, pa ne sjecam se da smo nekad u misketova doba ovako ocajni bili protiv fkssime_cipol wrote:Fulili ste forum. Lobotomija vam je na 3 spratu.
Majstore ne da se nije popravilo, nego je gore. Sta ti nije jasno ?sime_cipol wrote:Ono sto je Misimović zajebo 3 godine, ne može se popraviti za 3mj
Sta je gore? Gore od 5 poraza u nizu?Kinaski wrote:Majstore ne da se nije popravilo, nego je gore. Sta ti nije jasno ?sime_cipol wrote:Ono sto je Misimović zajebo 3 godine, ne može se popraviti za 3mj
Pa pola vas je ovdje slinilo da se smjeni Adzem i dovede Odovic i na kraju krajeva sta??? 5 poraza pa 5 poraza. Eto u ovih 6 utakmica sa Oism puno su pokazali postigli 5 golova, primili isto toliko, dozivili jedan od najtezih poraza na Grbavici od Sarajeva i od 18 bodova osvojili na jadevite jade 8!!!!sime_cipol wrote:Sta je gore? Gore od 5 poraza u nizu?Kinaski wrote:Majstore ne da se nije popravilo, nego je gore. Sta ti nije jasno ?sime_cipol wrote:Ono sto je Misimović zajebo 3 godine, ne može se popraviti za 3mj
jedino da istrci Zrinjski na terenKinaski wrote:vrijeme je da se ponovi zrinjski u mostaru3-3
Pa sta, ja sam svakako ovu sezonu halalio jos u novembru. Sarajevo bolje, sportski je pružiti ruku nekome ko te posteno pobjedi.hrasno38 wrote:
Pa pola vas je ovdje slinilo da se smjeni Adzem i dovede Odovic i na kraju krajeva sta??? 5 poraza pa 5 poraza. Eto u ovih 6 utakmica sa Oism puno su pokazali postigli 5 golova, primili isto toliko, dozivili jedan od najtezih poraza na Grbavici od Sarajeva i od 18 bodova osvojili na jadevite jade 8!!!!
Ja cekam, u kom minute je Zrinjski dao prvi gol?Kinaski wrote:vrijeme je da se ponovi zrinjski u mostaru3-3
E moj prijatelju najgore je kad nasjednes na price strane koja gura sasvim nesto drugo radi nekakvih drugih ciljeva. Ja znam da sam se u periodu Misimovica radovao na derbijima i cucao skoro do zadnjih kola grickajuci nokte hocemo li ili necemo biti prvaci. Ta prica kako je Misimovic unistio ide od klasicnih lezihljebovica i karinasa. Ali dobro evo odlicno nam je krenulo poslije Misimovica. Sarajevo nas nikada u samostalnoj BiH na Grbavici nije dobilo sa tri razlike!sime_cipol wrote:Pa sta, ja sam svakako ovu sezonu halalio jos u novembru. Sarajevo bolje, sportski je pružiti ruku nekome ko te posteno pobjedi.hrasno38 wrote:
Pa pola vas je ovdje slinilo da se smjeni Adzem i dovede Odovic i na kraju krajeva sta??? 5 poraza pa 5 poraza. Eto u ovih 6 utakmica sa Oism puno su pokazali postigli 5 golova, primili isto toliko, dozivili jedan od najtezih poraza na Grbavici od Sarajeva i od 18 bodova osvojili na jadevite jade 8!!!!
Bice bolje, sa Misimovicem i puskurcima ne bi bilo. Ovo je rezultat 3 godine njihovog rada na sportskom segmentu u klubu.