SDP
-
popajic
#7926 Re: SDP
Zar ima iko normalan da na bilo koji nacin brani ispade pjanog ministra ili da podrzava tiraniju slabijeg pola 
- nemam_ideje
#7927 Re: SDP
Logično da nema, barem ne ti trebao. Ako to čini onda se ne može baš nazvati "normalnom" osobom.
-
Bloger
#7928 Re: SDP
SDP je dobio izbore na prevaru, naslonio se na Avaz koji je stvarao atmosferu da je sve otišlo dođavola i da su promjene neohodne a sliču atmosferu stvarala je i FTV. Ljudi su povjerovali da SDP može obezbijediti promjene koje svi toliko prizivaju i glasali su za SDP. I naravno, prevarili se...A Komšić je pobijedio zato što su Bošnjaci sentimentalni prema pripadnicima druge nacije koji su ostali uz njih. Komšić je dobar samo zato što podržava bošnjačku politiku i zato je dobio više od 300 000 glasova.
- quasar
#7929 Re: SDP
Ih?
Na prevaru bas?
Na prevaru bas?
-
supervizor
#7930 Re: SDP
Ma jok, šalio sam se. Dobili su izboru jer imaju najbolji program koji su građani BiH pomno iščitali i uporedili s programima ostalih stranaka nakon čega su zaključili da je program SDP-a ubjedljivo najbolji.
I zato su glasali za SDP!!!
Poznato je da naši ljudi nisu povodljivi i lakomisleni i da glasaju razumno, to su dokazali bezbroj puta.
I zato su glasali za SDP!!!
Poznato je da naši ljudi nisu povodljivi i lakomisleni i da glasaju razumno, to su dokazali bezbroj puta.
- nemam_ideje
#7931 Re: SDP
Ko se šalio, bloger ili supervizor
Sipervizor dođe kao neki alter-ego blogeru 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#7932 Re: SDP
zaboravio s kojim je nickom pisaonemam_ideje wrote:Ko se šalio, bloger ili supervizorSipervizor dođe kao neki alter-ego blogeru
- nemam_ideje
#7933 Re: SDP
Bloger
supervizor
Nagradno pitanje, zašto je bloger aktivniji od supervizora
supervizor
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#7934 Re: SDP
mensecini da nece jos dugonemam_ideje wrote:Bloger
supervizor
- nemam_ideje
#7935 Re: SDP
Šmrc, postah cinkaroš, nesvjesno. Vratite nam blogera/supervizora
Nije pošteno, možda su to dvije osobe koje su se sasvim slučajno registrovale u istom danu i isto misle pa se nadopunjuju u postovima. Nije nemoguće. Ulažem svoj protest. Ode nam konstruktivna kritika 
- Intimus
#7936 Re: SDP
Možda je podvojena ličnost..?!plain vanilla wrote:zaboravio s kojim je nickom pisaonemam_ideje wrote:Ko se šalio, bloger ili supervizorSipervizor dođe kao neki alter-ego blogeru
-
agent_001
#7937 SDP
Nisam upravu si pogotovo Zlajine vratomije, nego mi zapelo za oko kad se Semiha spomenu, pa se prisjetih ko je sve galamio na nju i zašto, a gdje su i šta rade sada te galmđije, koje su tada bili kao "zabrinuti mladi i nezaposleni građani"Alfons Kauders wrote:nisi ti haman pratio forum zadnjih godinu dana...agent_001 wrote:Sva ona omladina iz nekakvih nevladinih organizacija, sto su prozivali Semihu za maloljetnicku delikvenciju, sto nije u nadlenosti njenoj tada bilo sad postala "omladina vladinih" organizacija, svi listom u raznim vladama na funkcijama!
I sam sam bio na tim protestima, tako da nebude da sam na strani ovih ZA fotelje!![]()
dio tih nevladinih je otisao u vlast...
a dio je otisao u tzv. "razocarane"...
koji provode malo vise vremena na forumu, jer oni prvi nece da se ofiraju u javnosti, da forumaju s posla... (drze se facebooka)
Najmanje u ova dva slučaja šta su mogli da urade je da smjene te bezgrešne ministre, a ne da nagrade ovog pjanu i premjeste one drotove, sve cool divno krasno, a premjestili ljude na lošija mjesta!
Dakle dvostruka mjerila, šta meni paše to je ok, šta nepaše nepriznajem, like poznati genocidni traktorista!
-
monrou
#7938 Re: SDP
Meni ovaj forium lici na skupinu placenika SDP-a,ne daj Boze da neko izjavi nesto degutantno protiv komunjara odmah bi bio cenzurisan
Uzas, u kakav ste se narod pretvorili. Evo bas procitah "Komšić: Što se mene tiče, BiH neće podržati Vuka Jeremića", a pitam se kakvu lnametljivu politku vodi ovaj limitari politicar. Zaboli mene sto je on otjerao Kusturicu itd..., kad apsolutno nista nije uradio za vrijeme svog mandata. Nek me neko ispravi, ako grijesim!
Svasta sam htjela napisati u ovom postu ali me prodje volja kad procitah ovoliko gluposti.

Svasta sam htjela napisati u ovom postu ali me prodje volja kad procitah ovoliko gluposti.
- quasar
#7939 Re: SDP
...pa se postavlja pitanje zasto si uopste ista napisala.monrou wrote:Meni ovaj forium lici na skupinu placenika SDP-a,ne daj Boze da neko izjavi nesto degutantno protiv komunjara odmah bi bio cenzurisanUzas, u kakav ste se narod pretvorili. Evo bas procitah "Komšić: Što se mene tiče, BiH neće podržati Vuka Jeremića", a pitam se kakvu lnametljivu politku vodi ovaj limitari politicar. Zaboli mene sto je on otjerao Kusturicu itd..., kad apsolutno nista nije uradio za vrijeme svog mandata. Nek me neko ispravi, ako grijesim!
Svasta sam htjela napisati u ovom postu ali me prodje volja kad procitah ovoliko gluposti.![]()
![]()
- Alfons Kauders
#7940 Re: SDP
quasar wrote:...pa se postavlja pitanje zasto si uopste ista napisala.monrou wrote:Meni ovaj forium lici na skupinu placenika SDP-a,ne daj Boze da neko izjavi nesto degutantno protiv komunjara odmah bi bio cenzurisanUzas, u kakav ste se narod pretvorili. Evo bas procitah "Komšić: Što se mene tiče, BiH neće podržati Vuka Jeremića", a pitam se kakvu lnametljivu politku vodi ovaj limitari politicar. Zaboli mene sto je on otjerao Kusturicu itd..., kad apsolutno nista nije uradio za vrijeme svog mandata. Nek me neko ispravi, ako grijesim!
Svasta sam htjela napisati u ovom postu ali me prodje volja kad procitah ovoliko gluposti.![]()
![]()
supak
-
monrou
#7941 Re: SDP
Da bi ti, te takvi poput tebe koji su placeni za komentarisanje na forumu imali sta citiratiquasar wrote:...pa se postavlja pitanje zasto si uopste ista napisala.monrou wrote:Meni ovaj forium lici na skupinu placenika SDP-a,ne daj Boze da neko izjavi nesto degutantno protiv komunjara odmah bi bio cenzurisanUzas, u kakav ste se narod pretvorili. Evo bas procitah "Komšić: Što se mene tiče, BiH neće podržati Vuka Jeremića", a pitam se kakvu lnametljivu politku vodi ovaj limitari politicar. Zaboli mene sto je on otjerao Kusturicu itd..., kad apsolutno nista nije uradio za vrijeme svog mandata. Nek me neko ispravi, ako grijesim!
![]()
- Alfons Kauders
#7942 Re: SDP
i to supak placenik
- saibaba
#7944 Re: SDP
Meni nije jasno kako se niko ih "ne vladinog" sektora tipa "dosta" i slicni demagozi nije pobunio nizasta vec godinu dana !? A prilika je bilo.. recimo :
- Smjena direktora skole zato sto je po hodnicima pricao protiv ministra ...
- madner
#7946 Re: SDP
Javi mi se da dobijes i dodatak, moze to i vise.HAVANA wrote:Boli me ćuna,meni stoja dnevnica.
- Alfons Kauders
#7947 Re: SDP
buuuuuuuuuuaaa smijenili direktoraaaaasaibaba wrote:Meni nije jasno kako se niko ih "ne vladinog" sektora tipa "dosta" i slicni demagozi nije pobunio nizasta vec godinu dana !? A prilika je bilo.. recimo :
- Alfons Kauders
#7948 Re: SDP
NVZ nudi 18 dana godisnjeg + regresmadner wrote:Javi mi se da dobijes i dodatak, moze to i vise.HAVANA wrote:Boli me ćuna,meni stoja dnevnica.
-
monrou
#7949 Re: SDP
Vjeovatno je u prethodnim postovima neko to napisao, ali moram ponoviti. 40.000 je dzuturum od Behmena urucio Nini Badrić za jedno skromno novogodisnje gostovanje
... a Zemaljski muzej je dobio malo vise od toga
smjesno, toliko o gradonacelniku grada.