SDP

Post Reply
popajic

#7926 Re: SDP

Post by popajic »

Zar ima iko normalan da na bilo koji nacin brani ispade pjanog ministra ili da podrzava tiraniju slabijeg pola :?
nemam_ideje

#7927 Re: SDP

Post by nemam_ideje »

Logično da nema, barem ne ti trebao. Ako to čini onda se ne može baš nazvati "normalnom" osobom.
Bloger

#7928 Re: SDP

Post by Bloger »

SDP je dobio izbore na prevaru, naslonio se na Avaz koji je stvarao atmosferu da je sve otišlo dođavola i da su promjene neohodne a sliču atmosferu stvarala je i FTV. Ljudi su povjerovali da SDP može obezbijediti promjene koje svi toliko prizivaju i glasali su za SDP. I naravno, prevarili se...A Komšić je pobijedio zato što su Bošnjaci sentimentalni prema pripadnicima druge nacije koji su ostali uz njih. Komšić je dobar samo zato što podržava bošnjačku politiku i zato je dobio više od 300 000 glasova.
quasar

#7929 Re: SDP

Post by quasar »

Ih?
Na prevaru bas?
supervizor

#7930 Re: SDP

Post by supervizor »

Ma jok, šalio sam se. Dobili su izboru jer imaju najbolji program koji su građani BiH pomno iščitali i uporedili s programima ostalih stranaka nakon čega su zaključili da je program SDP-a ubjedljivo najbolji.
I zato su glasali za SDP!!!
Poznato je da naši ljudi nisu povodljivi i lakomisleni i da glasaju razumno, to su dokazali bezbroj puta.
nemam_ideje

#7931 Re: SDP

Post by nemam_ideje »

Ko se šalio, bloger ili supervizor :lol: Sipervizor dođe kao neki alter-ego blogeru :oops:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#7932 Re: SDP

Post by plain vanilla »

nemam_ideje wrote:Ko se šalio, bloger ili supervizor :lol: Sipervizor dođe kao neki alter-ego blogeru :oops:
zaboravio s kojim je nickom pisao :lol:
nemam_ideje

#7933 Re: SDP

Post by nemam_ideje »

Bloger

supervizor

Nagradno pitanje, zašto je bloger aktivniji od supervizora :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#7934 Re: SDP

Post by plain vanilla »

nemam_ideje wrote:Bloger

supervizor

Nagradno pitanje, zašto je bloger aktivniji od supervizora :D
mensecini da nece jos dugo :D
nemam_ideje

#7935 Re: SDP

Post by nemam_ideje »

Šmrc, postah cinkaroš, nesvjesno. Vratite nam blogera/supervizora :x Nije pošteno, možda su to dvije osobe koje su se sasvim slučajno registrovale u istom danu i isto misle pa se nadopunjuju u postovima. Nije nemoguće. Ulažem svoj protest. Ode nam konstruktivna kritika :x
Intimus

#7936 Re: SDP

Post by Intimus »

plain vanilla wrote:
nemam_ideje wrote:Ko se šalio, bloger ili supervizor :lol: Sipervizor dođe kao neki alter-ego blogeru :oops:
zaboravio s kojim je nickom pisao :lol:
Možda je podvojena ličnost..?! :mrgreen:
agent_001

#7937 SDP

Post by agent_001 »

Alfons Kauders wrote:
agent_001 wrote:Sva ona omladina iz nekakvih nevladinih organizacija, sto su prozivali Semihu za maloljetnicku delikvenciju, sto nije u nadlenosti njenoj tada bilo sad postala "omladina vladinih" organizacija, svi listom u raznim vladama na funkcijama!
I sam sam bio na tim protestima, tako da nebude da sam na strani ovih ZA fotelje!
nisi ti haman pratio forum zadnjih godinu dana... :D

dio tih nevladinih je otisao u vlast...

a dio je otisao u tzv. "razocarane"...

koji provode malo vise vremena na forumu, jer oni prvi nece da se ofiraju u javnosti, da forumaju s posla... (drze se facebooka)
Nisam upravu si pogotovo Zlajine vratomije, nego mi zapelo za oko kad se Semiha spomenu, pa se prisjetih ko je sve galamio na nju i zašto, a gdje su i šta rade sada te galmđije, koje su tada bili kao "zabrinuti mladi i nezaposleni građani"
Najmanje u ova dva slučaja šta su mogli da urade je da smjene te bezgrešne ministre, a ne da nagrade ovog pjanu i premjeste one drotove, sve cool divno krasno, a premjestili ljude na lošija mjesta!
Dakle dvostruka mjerila, šta meni paše to je ok, šta nepaše nepriznajem, like poznati genocidni traktorista!
monrou

#7938 Re: SDP

Post by monrou »

Meni ovaj forium lici na skupinu placenika SDP-a,ne daj Boze da neko izjavi nesto degutantno protiv komunjara odmah bi bio cenzurisan :-) Uzas, u kakav ste se narod pretvorili. Evo bas procitah "Komšić: Što se mene tiče, BiH neće podržati Vuka Jeremića", a pitam se kakvu lnametljivu politku vodi ovaj limitari politicar. Zaboli mene sto je on otjerao Kusturicu itd..., kad apsolutno nista nije uradio za vrijeme svog mandata. Nek me neko ispravi, ako grijesim!

Svasta sam htjela napisati u ovom postu ali me prodje volja kad procitah ovoliko gluposti. :run: :run: :run:
quasar

#7939 Re: SDP

Post by quasar »

monrou wrote:Meni ovaj forium lici na skupinu placenika SDP-a,ne daj Boze da neko izjavi nesto degutantno protiv komunjara odmah bi bio cenzurisan :-) Uzas, u kakav ste se narod pretvorili. Evo bas procitah "Komšić: Što se mene tiče, BiH neće podržati Vuka Jeremića", a pitam se kakvu lnametljivu politku vodi ovaj limitari politicar. Zaboli mene sto je on otjerao Kusturicu itd..., kad apsolutno nista nije uradio za vrijeme svog mandata. Nek me neko ispravi, ako grijesim!

Svasta sam htjela napisati u ovom postu ali me prodje volja kad procitah ovoliko gluposti. :run: :run: :run:
...pa se postavlja pitanje zasto si uopste ista napisala.
Alfons Kauders

#7940 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

quasar wrote:
monrou wrote:Meni ovaj forium lici na skupinu placenika SDP-a,ne daj Boze da neko izjavi nesto degutantno protiv komunjara odmah bi bio cenzurisan :-) Uzas, u kakav ste se narod pretvorili. Evo bas procitah "Komšić: Što se mene tiče, BiH neće podržati Vuka Jeremića", a pitam se kakvu lnametljivu politku vodi ovaj limitari politicar. Zaboli mene sto je on otjerao Kusturicu itd..., kad apsolutno nista nije uradio za vrijeme svog mandata. Nek me neko ispravi, ako grijesim!

:D

supak

monrou

#7941 Re: SDP

Post by monrou »

quasar wrote:

Da bi ti, te takvi poput tebe koji su placeni za komentarisanje na forumu imali sta citirati :-):run: :run:
Alfons Kauders

#7942 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

i to supak placenik

madner

#7943 Re: SDP

Post by madner »

Necu ni ja podrzat Vuka, stas sad? :D
saibaba

#7944 Re: SDP

Post by saibaba »

Meni nije jasno kako se niko ih "ne vladinog" sektora tipa "dosta" i slicni demagozi nije pobunio nizasta vec godinu dana !? A prilika je bilo.. recimo :
- Smjena direktora skole zato sto je po hodnicima pricao protiv ministra ...
HAVANA

#7945 Re: SDP

Post by HAVANA »

Boli me ćuna,meni stoja dnevnica. 8)
madner

#7946 Re: SDP

Post by madner »

HAVANA wrote:Boli me ćuna,meni stoja dnevnica. 8)
Javi mi se da dobijes i dodatak, moze to i vise. :D
Alfons Kauders

#7947 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

saibaba wrote:Meni nije jasno kako se niko ih "ne vladinog" sektora tipa "dosta" i slicni demagozi nije pobunio nizasta vec godinu dana !? A prilika je bilo.. recimo :
- Smjena direktora skole zato sto je po hodnicima pricao protiv ministra ...
buuuuuuuuuuaaa smijenili direktoraaaaa
Alfons Kauders

#7948 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

madner wrote:
HAVANA wrote:Boli me ćuna,meni stoja dnevnica. 8)
Javi mi se da dobijes i dodatak, moze to i vise. :D
NVZ nudi 18 dana godisnjeg + regres :D
monrou

#7949 Re: SDP

Post by monrou »

Vjeovatno je u prethodnim postovima neko to napisao, ali moram ponoviti. 40.000 je dzuturum od Behmena urucio Nini Badrić za jedno skromno novogodisnje gostovanje :-)... a Zemaljski muzej je dobio malo vise od toga :-) smjesno, toliko o gradonacelniku grada.
madner

#7950 Re: SDP

Post by madner »

20 dana. Novi zakon je novi zakon :D
Post Reply