Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
veljaca

#7926 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by veljaca »

SSemir wrote:"Kada je sudija dosudio penal i dobio crveni karton Sergio Ramos rekao sam ženi - ova igra je gotova, dosudit ce jos jedan penal, to se i desilo sada vjerujem da ste shvatili razlog zašto sam otišao iz Barcelone . . "
- Zlatan Ibrahimović.
:-) :-) :-) :-)

Samo da potvrdim, to mi je licno rekla Zlatanova zena, u neformalnom razgovoru dok smo letjeli prema Kuala Lumpuru. Zlatan je dok joj je to govorio bio malo pod gasom, i nije bas ni gledao prema TV-u. A i kako ce pored njenih oblina, sto jes, jes. Ni ja nisam slusao nju nego gledao obline njene, tako da nisam bio siguran dok to nisam procitao ovdje .....
Bjeezi ba ....

El Classico nakon duzeg vremena se mogao gledati ...

Anceloti je napravio gresku izvodjenjem Banzeme - trebao je izvesti Bejla ...
SSemir

#7927 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by SSemir »

Kemal Malovčić wrote:Zlatan Debil Ibrahimović

idemo dalje
a nekad si imao interesantne komentare
MyTao

#7928 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by MyTao »

SSemir wrote:"Kada je sudija dosudio penal i dobio crveni karton Sergio Ramos rekao sam ženi - ova igra je gotova, dosudit ce jos jedan penal, to se i desilo sada vjerujem da ste shvatili razlog zašto sam otišao iz Barcelone . . "
- Zlatan Ibrahimović.

"SSemir laze, ili mu je neko slagao" - Zlatan Ibrahimovic

Zlatana i Balotellia su do sada najmanje milion puta "citirali"... a neki jos da skontaju kako novine rade.
Kemal Malovčić

#7929 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Kemal Malovčić »

Možda sam ja imao interesantne komentare, možda. Ali s druge je strane sasvim izvjesno da taj polušved ima KOMPLEKSE.

Uvijek vi o sudijama i tome. Dosadno.
TheHound

#7930 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by TheHound »

- Zlatan Ibrahimović.
Izmisljeno od strane novinara, kao jos milion njegovih "izjava" do sad koje je i on sam demantovao.
Kad vidis video snimak gdje to govori onda povjeruj, do tad nista :)
kory_galaktikos

#7931 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by kory_galaktikos »

jeza u ledja wrote:
kory_galaktikos wrote:cuj ona gnjida slucajno stala na glavu pepe-a,ma nemoj mi rec,od onolikog terena on se sucajno nasao gazit njega po glavi bez i da se okrene posle da vidi dje to stao ili mozda nije osjetio aa
ajd ok je navijat za jednu ekipu,simpatisat jedne a ne volit druge igrace,ali biti namjerno slijep ee to je nesto sasvim drugo
Mozda se onako dvije gnjide pare?
heh vrlo vjerovatno,samo sto je jedna vazda izvuce deblji kraj
stup metropola

#7932 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by stup metropola »

Navijaci Reala stalno spominju sudije zato sto imaju osnova za spominjanje sudija

Sent from my A800 using Tapatalk
MyTao

#7933 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by MyTao »

Busket je supak... al' niko ne spominje sta se desilo prije ovog incidenta sa zivotinjom Pepe-om
5 0 5

#7935 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by 5 0 5 »

Xavi made 106 passes against Madrid, more than Alonso, Modrić and Di Maria together (101) ;)

Biskvit 74/75

http://j.mp/128fkPs
kory_galaktikos

#7936 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

e ovo je vec smijesno sta se radi,ciganluk na kub,bezobrazluk
i opet necete osvojit
5 0 5

#7937 Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by 5 0 5 »

kory_galaktikos wrote: e ovo je vec smijesno sta se radi,ciganluk na kub,bezobrazluk
i opet necete osvojit
Image

Nema veze za trofej. Bitno je da smo vas nalupali dva puta ove sezone. A ni Atleticu niste mogli pera odbiti. Kako vi ono volite reći: "lako je protiv Osasune". :D

5 0 5

#7938 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by 5 0 5 »

Image

Lezione Di Calcio. ;)

Kemal Malovčić

#7939 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Kemal Malovčić »

505 kralju. :mrgreen:
tzipiripi

#7940 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by tzipiripi »

kory_galaktikos wrote:
e ovo je vec smijesno sta se radi,ciganluk na kub,bezobrazluk
i opet necete osvojit
Image
Image
Sergio Ramos kaže:
“It was a very tense Clásico with a lot of goals, and there are no excuses. We have always had this type of game where there is only one protagonist. We don't generally talk about referees, but for the good of Real Madrid and of football, let's hope Undiano does not officiate another of our games this season, because coincidentally something always happens. First in the Camp Nou and today in the Bernabéu”.

“We have to pick ourselves up, we won't feel sorry for ourselves. Everyone saw what happened today. You go home feeling powerless and that you could have got more from the game. If they wanted to balance the table, they've done it, but Real Madrid will keep on fighting for La Liga".

“I am surprised that they chose him. That is why there are people to take measures. There are some referees who are at one level and others who are above them. In these games where there is so much at stake you have to have the best there is. For this kind of game you have to have people who are more experienced or better prepared".

"Today's defeat is a shame because it was an important step, but there are things you cannot fight against and things that are predetermined. There is nothing you can do. When you are the biggest team in the world there is a lot of envy. And when you have the chance to get a big lead there are things you cannot fight against".

"It was a very intense and high-tempo Clásico, and there were spells in which they dominated and others in which we did. But when you go a man down against a Barcelona who dominate possession it is complicated".

“As captain I am the first to say it. Enough of keeping quiet. It is not a question of being a baby about it, not at all. If they win by other means well done to them. You have to be a good winner and a good loser but it comes to the point where the squad is tired of it. I don't have to say anything to the Federación. Sánchez Arminio is there to make the decisions. And for the good of Madrid, let's hope that we don't get Undiano in the final of the Copa".

“If Ronaldo said people don't want us to win the Liga it is because that's what we're all thinking. It's not just Cristiano who thinks that. Real Madrid is here on its own merit. We have to fight and we will do so. If there are obstacles put in our way we will fight through them, but there are people with a lot of responsibility in our country and in this sport for making decisions”.“I've seen the replays. You have to see both sides of the story. I think the penalty on Ronaldo was outside the box and Alves didn't receive a yellow. In Xabi's there was contact but I don't think it was a penalty. In my sending off Neymar was offside beforehand and I didn't touch him. He was looking for contact. I slowed down because I would rather he scored that to be sent off and leave the team with 10 men. The club will appeal, but given what happened here, it won't make any difference”.
Iluminati, reptili, masoni, UNICEF.... opet! :-)
Last edited by tzipiripi on 25/03/2014 09:42, edited 1 time in total.
5 0 5

#7941 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by 5 0 5 »

tzipiripi wrote: Iluminati, reptili, masoni, UNICEF.... opet! :-)
Plačipičke. Imaju bod prednosti. Sve je u njihovim rukama. Ali ne, naviklo je to na sadaku. Kako je Messi rekao prošle godine kada su izgubili od Madrida. "Utakmica je bila odlična. Ovaj put su bili bolji od nas". I kraj priče. Move on.

Tomahawk11
Globalni moderator

#7942 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Tomahawk11 »

505sCrtom wrote:
Plačipičke. Imaju bod prednosti. Sve je u njihovim rukama. Ali ne, naviklo je to na sadaku. Kako je Messi rekao prošle godine kada su izgubili od Madrida. "Utakmica je bila odlična. Ovaj put su bili bolji od nas". I kraj priče. Move on.

Kakvu, bolan, sadaku? Mene bi bilo stid....koja sadaka :-) Mislis na dva penala i crveni 8-)
I mani se te price o dobrim vilama iz Barce i zlocama iz Madrida....
''Barcelona je bila superioran protivnik i moramo se usredotočiti na tu činjenicu. Odlično smo kontrolirali loptu i napravili smo dovoljno da upišemo pobjedu u ovom spektakularnom meču."
Ko da si mu PR.... treba malo biti realan, naravno da se pisu tri boda na kraju, ali valjati gluposti....
drugtito2011

#7943 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by drugtito2011 »

Tomahawk11 wrote:
505sCrtom wrote:

Kakvu, bolan, sadaku? Mene bi bilo stid....koja sadaka :-) Mislis na dva penala i crveni 8-)
''Barcelona je bila superioran protivnik i moramo se usredotočiti na tu činjenicu. Odlično smo kontrolirali loptu i napravili smo dovoljno da upišemo pobjedu u ovom spektakularnom meču."
Ko da si mu PR.... treba malo biti realan, naravno da se pisu tri boda na kraju, ali valjati gluposti....
Oni koji se trebaju STIDITI su igrači RM zbog svoje (ne)igre i (ne)zalaganja svih 90 minuta. Jedan nosi broj 7, a drugi broj 11. Takodje igrač RM sa brojem 4, valjda zbog navike, nije uspio završiti utakmicu. Kako se to konstantno ponavlja možda bi ga trebalo odvesti do psihologa.

A kad već spominješ sadaku, pogledaj snimak drugog poluvremena 52. minut i reci je li u pitanju kombinacija sadake i odličnih glumačkih sposobnosti igrača RM sa brojem 7, ili je možda u pitanju nešto što obični ljudi nisu vidjeli.

I za kraj preporuka: Riješite se navika koje vam je nametnuo prevodilac i počnite igrati fudbal/nogomet, što uključuje i ponašanje na terenu i van terena.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#7944 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by JoseMujica »

drugtito2011 wrote:
I za kraj preporuka: Riješite se navika koje vam je nametnuo prevodilac i počnite igrati fudbal/nogomet, što uključuje i ponašanje na terenu i van terena.
:thumbup: sve rečeno

Dok je to radio Real je bio nadmoćan u ovoj utakmici i doslovno je skoro svaki napad Reala bio gol....ovakve utakmice se ne igraju na kapaljku
TheHound

#7945 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by TheHound »

Tomahawk11 wrote:
505sCrtom wrote:

Ne, nego misli na sadaku kod Realovog penala nad Ronaldom koji je bio van kaznenog.
Sto se ostalog tice, imate gifove, snimke pogledajte i uvjerite se da nije bilo sadake od strane sudije nego je sadaka dosla od strane igraca Reala koji su navikli da im se tolerise udaranje protivnika sto je ovaj put ipak sankcionisano.

Koliki idiot treba biti Ramos da i nakon pregledanih snimaka tvrdi da nije dirao Neymara, pa stvarno on vas simpatizere Reala smatra idiotima kad vas tjera da pored svojih ociju ipak vjerujete njegovim lazima :D :D :D

I mani se ti price o teorijama zavjere protiv Reala, bas bi vam svirao penal van kaznenog da vas je htio zakinuti, ne kontam jednostavno vasu logiku. Kakve su to frustracije da ni pored vlastitih ociju ne zelis da vidis. Dobijes penal koji nije penal i onda kujes neke teorije zavjere, WTF?
kory_galaktikos

#7946 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

505sCrtom wrote:
kory_galaktikos wrote: e ovo je vec smijesno sta se radi,ciganluk na kub,bezobrazluk
i opet necete osvojit
Image

Nema veze za trofej. Bitno je da smo vas nalupali dva puta ove sezone. A ni Atleticu niste mogli pera odbiti. Kako vi ono volite reći: "lako je protiv Osasune". :D

jebem ga ja,moram se ici zalit onima gdje sam gledo tekmu,kak ja nisam vidjeo to razvaljivanje
to su samo vidjeli nasi strucnjaci sa foruma i tamo na el mundu heh..dok se velika vecina ismijava na racun tog namlacivanja i superiorne pobjede,ti ako si ponosan na ono ok,cestitam od srca svaka cast..jos jedna u nizu 4546665. velika utakmica barSe koja je u najmanju ruku sumnjiva,ali to su vec standardi i jbg...lijep pozz :D
TheHound

#7947 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by TheHound »

kory_galaktikos wrote:
505sCrtom wrote:
i opet necete osvojit
Image

jebem ga ja,moram se ici zalit onima gdje sam gledo tekmu,kak ja nisam vidjeo to razvaljivanje
to su samo vidjeli nasi strucnjaci sa foruma i tamo na el mundu heh..dok se velika vecina ismijava na racun tog namlacivanja i superiorne pobjede,ti ako si ponosan na ono ok,cestitam od srca svaka cast..jos jedna u nizu 4546665. velika utakmica barSe koja je u najmanju ruku sumnjiva,ali to su vec standardi i jbg...lijep pozz :D
Hahaha bas vas je 505 opisao kako treba, onom rjecju sto pocinje sa placi... :D :D
I ti si sve vidio, samo neces da priznas. Ta vecina sto ismijava su naravno simpatizeri Reala (iako i njih ima dosta koji su priznali da sudija nije ostetio Real, to su naravno ljudi koji koriste mozak vise od 2% i ne vode se frustracijama :) ).

Opet da spomenemo Elche kao jedan od primjera postenih pobjeda Reala.

U El Clasicu Real dobije nepostojeci penal i opet se nadju zatucani simpatizeri koji tvde da postoji neka urota protiv njih hahaha, nevjerovatno.
Kome se bolan jos svira nepostojeci penal kad mu se zeli nastetiti? Kakva je to lokiga jadan ne bio, izidji malo iz kutije :D
tendzera

#7948 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by tendzera »

Druže, djaba trošiš slova na tastaturi, nećeš ti njima ništa dokazati, jer oni to naprosto ne žele uvidjeti :mrgreen:
TheHound

#7949 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by TheHound »

tendzera wrote:Druže, djaba trošiš slova na tastaturi, nećeš ti njima ništa dokazati, jer oni to naprosto ne žele uvidjeti :mrgreen:
A evo i ja kontam, nakon svih gifova koje gledaju al vide kroz njih, i dalje tvrde da su svirani nepostojeci penali za Barcu nema smisla dalje objasnjavati.

Frustracije valjda sta ces, dva puta izgube Clasico, nikom ne bi bilo lako pa hajd trebamo bit malo i solidarni :)
Tomahawk11
Globalni moderator

#7950 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Tomahawk11 »

Gledaj ti Barcinih advokata....

@The Hound, kakva ba zavjera? Gdje sam ja to spomenuo :shock:
Samo sam prokomentarisao da je bezobrazluk pricati o sadaci, pogotovo ko je gledao utakmicu.
Sto je bezobrazluk? Real je bio bolja ekipa na terenu do tog crvenog kartona. Sta je sve Benz promasio, to je strasno.
Iz Barce trebaju biti posteni (ko sto im se lijepe pridjevi da su velike postenjacine), pa reci da su itekako zadovoljni konacnim rezultatom obzirom na razvoj situacije na terenu.
Sta ste se vise uhvatili tog penala van 16? Lahko je pricati kad se pregleda iz 18 uglova, 50 nekih usporenih snimaka, sudija to vidi u tom momentu, da li je dobro vidio ili nije, ko to moze znati? I to jos da se toga hvataju navijaci Barce? Pa ponovo pitam, jel vas stid? :mrgreen:
Locked