dvojica od ovih će istrčati na marakanuPoint. wrote:
Vidi turista, onih sto nece vidjeti minute na terenu u Brazilu, sto su se izdvojili.
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- and
#7926 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- Zmijuga loma
#7927 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Iz slika je vidljivo da je ove sa štelom kolektiv ekskomunicirao. 
- kamen spoticanja
#7928 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kad se igra s slonovima? I ima li kakav prenos?
- It_is_a_Leclerc
#7929 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Muhamed Bešić nije turistaPoint. wrote:
Vidi turista, onih sto nece vidjeti minute na terenu u Brazilu, sto su se izdvojili.
Muhamed Bešić je igračina za ostatak društva
Nije dobio Zukanović vizu za SAD. Vjerovatno je neće ni dobiti.
U Brazil će vjerovatno direktno ići.
Daj Bože da je papirologija u pitanju, a ne neka zakulisna igra, da se u Zukanovom "odsustvu" ne pronađe razlog da ne bude druga opcija na beku.
-
palermo
#7930 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
I ja sma neku veče izrazio sumnju u to. Al kad bolje razmislim, nije zar da je i američki ambasador učesnik te zakulisne igre. Ipak bih rpije rekao da je ovdje riječ o američkoj sili. Može im se, pa i predsjednici vlada su kod njih čekali na vizu...It_is_a_Leclerc wrote:
Muhamed Bešić nije turista![]()
Daj Bože da je papirologija u pitanju, a ne neka zakulisna igra, da se u Zukanovom "odsustvu" ne pronađe razlog da ne bude druga opcija na beku.
- It_is_a_Leclerc
#7931 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sad čitam Zukanovića na sportsport. Kaže : "Nije kriva ambasada, već ljudi u savezu" 
- ljevoruki
#7932 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
@StariStari wrote:[Istorija se mozda ponavlja ... bar poenkad .... Ako idemo u u tu i takvu vrstu usporedbi ... i sto ti malo napomenu Danasnji ekvivalent ondasnjoj Njemackoj bi bila Argentina .... tuku nas dakle 4:1 ... jedini gol za Bosance je tada do tad u Hrvatskoj i Srbiji poprilicno slabo poznati Davor Jozic ....prekrasnim skokom na jednako lijep centarsut ... malo ko od onih koji nisu navijaci FK Sarajeva je u ostatku SFRJ imao pojma ko je taj sto Osimu igra halfa ...
Rasplet dogadjaja kasnije je obznanio i ustolicio istoga kao jednog od najboljih u nasoj ekipi .... da, u strateski najvaznijoj utakmici ...onoj protiv Kolumbije. Utakmici koja se nakon brodoloma protiv Njemaca - morala dobiti - ako smo mislili napraviti ista bolje od one generacije koja je igrala u Spaniji 82 .... i sta ? Pa, upada Jozic, prima dugu loptu na prsa, spusta je na voley i zgari je, do tad naspektakularnijem golmanu na turniru, kroz usi pod precku. A Davor je igrao halfa ... branica .... od centarfora na tom SP je takvo nesto mogao napraviti recimo van Basten ili Klinsman i ...ne jos puno njih.
Ekvivalent u istorijskom vremeplovu bi naravno bio susret protiv Nigerije ...znaci nakon havarije protiv Argentine (4:1) se pojavljuje tip koji je do tad bio relativno nepoznat .... igra halfa ... prima je na ivici 16-terca - i zbiberi - pod precku
? ko ? Tko ?
https://www.youtube.com/watch?v=LRxTDoARJ6g
Sunjic? .... Vranjes ? ... Bicakcic?bice napeto ocekivati
Bio na obadvije utakmice - u Milanu i Bolonji.
Jozicev gol protiv Columbije je remek djelo, treba samo reci da mu je PApe nabacio, k'o rukom.
Hajde da ne falim puno ove bordo momke da kazem da je Faruk na toj utakmici promasio penal, uhvatio mu loptu onaj cupo - Higuita.
- drug_profi
#7933 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Samo jedan sumnjiv podatak da ide uz tvoje ime i mozes ocekivati produuuženu proceduru. Sta ces. Takvu nam sretnu zemlju napravise.
Sa SFRJ pasosem nije trebala viza za USA. BTW.
Pa ne budi jugonostalgicar.
Sa SFRJ pasosem nije trebala viza za USA. BTW.
Pa ne budi jugonostalgicar.
-
cindrlimindrli
#7934 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne vjerujem da je u pitanju demonstracija sile, najvjerovatnije administrativna greska kod nase strane, a ovi mazgovi sa uzengijama na glavama imaju sablon ispred sebe i samo pravo. Imas ovo-check, imas ovo-check...nemas ono, stop-denied!palermo wrote:I ja sma neku veče izrazio sumnju u to. Al kad bolje razmislim, nije zar da je i američki ambasador učesnik te zakulisne igre. Ipak bih rpije rekao da je ovdje riječ o američkoj sili. Može im se, pa i predsjednici vlada su kod njih čekali na vizu...It_is_a_Leclerc wrote:
Muhamed Bešić nije turista![]()
Sad, jesu li nasi namjerno nesta zajebali...bolje da to ostavimo za poslije sp.
-
palermo
#7935 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ma nisam ni ja mislio namjerno da pokazuju silu, nego baš kao što ti napisa...check-ovo check -ono...i na kraju čekaj Zukane....valjda nisu namjerno, mislim ako su, otkriće se jednom, a onda tom ko je namjerno zajebao ne bi bilo lakocindrlimindrli wrote:
Ne vjerujem da je u pitanju demonstracija sile, najvjerovatnije administrativna greska kod nase strane, a ovi mazgovi sa uzengijama na glavama imaju sablon ispred sebe i samo pravo. Imas ovo-check, imas ovo-check...nemas ono, stop-denied!
Sad, jesu li nasi namjerno nesta zajebali...bolje da to ostavimo za poslije sp.
-
isx
#7936 Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Normalno. Lik je predao papire savezu za aplikaciju za vizu prije pola amerikanaca u StLouisu.It_is_a_Leclerc wrote:Sad čitam Zukanovića na sportsport. Kaže : "Nije kriva ambasada, već ljudi u savezu"
- Point.
#7937 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Koda gledam Zukanovic se izvisiti i nece ni vidjeti Brazila. U tom slucaju nekog treba ozbiljno kandzijati. Da li ce Zuka biti igrac koji ce otpasti sa spiska, da se ovi amateri sto je Pape pozvao (mislim na Avdiju, Avduku i Tina) uvuku?
Paranoja.
Paranoja.
- and
#7938 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
trebao je zuka preko mexica probatiisx wrote:Normalno. Lik je predao papire savezu za aplikaciju za vizu prije pola amerikanaca u StLouisu.It_is_a_Leclerc wrote:Sad čitam Zukanovića na sportsport. Kaže : "Nije kriva ambasada, već ljudi u savezu"
stvarno je malo nejasno za ove vize,da vrhunski sportista,učesnik svjetskog ne dobije vizu automatski.
- jeza u ledja
#7939 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja se nadam da Zukanovic nece ispusiti za Brazil.
Inace, nije ni prvi ni zadnji ko je imao problema sa vizom. Citao sam ovakve naslove milion puta, ne samo vezano za bh drzavljane, ili za SAD.
@ and, radi se o vizi za SAD, boli njih cuna za Brazil.
Inace, nije ni prvi ni zadnji ko je imao problema sa vizom. Citao sam ovakve naslove milion puta, ne samo vezano za bh drzavljane, ili za SAD.
- and
#7940 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ok,ali ako su ovi novinari za 48 sati dobili vizu,ne kontam koji bi razlog mogao biti da zukanović ne dobije?jeza u ledja wrote:Ja se nadam da Zukanovic nece ispusiti za Brazil.![]()
a da oni to dobro rade i procjenjuju imali smo priliku vidjeti kad su oni došli da se žale u pentagon,avionom
- skenderija04
#7941 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa da na Klixu citamo. "U El Pasu uhapsen drzavljanin Bosne i Hercegovine Zukanovic"and wrote: trebao je zuka preko mexica probati![]()
stvarno je malo nejasno za ove vize,da vrhunski sportista,učesnik svjetskog ne dobije vizu automatski.
- jeza u ledja
#7942 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma znam primjera takvih koliko hoces. Neko vadio vizu 10 puta i odjednom mu nesto zabrane, jer je fulio neku glupost. Vjeruj mi to ti zna bit lutrija, pogotovo ako nisi iskusan u ispunjavanju kojekakvih formulara. To ti je generalan problem danas kad se sve toliko automatizuje pa cim nesto ne valja ovom ce davati gresku. I ovom ako je mrsko s tim da se bakce on ce udariti pecat da si zabranjen.and wrote:ok,ali ako su ovi novinari za 48 sati dobili vizu,ne kontam koji bi razlog mogao biti da zukanović ne dobije?jeza u ledja wrote:Ja se nadam da Zukanovic nece ispusiti za Brazil.![]()
a da oni to dobro rade i procjenjuju imali smo priliku vidjeti kad su oni došli da se žale u pentagon,avionom
Zbog glupih procedura, sve vise zemalja uvodi i Amerima vizu. Lakse je po nekim zemljama L. Amerike i Azije putovati s nasim, nego sa americkim pasosem.
Uglavnom, ne vjerujem u neku urotu, ali ako se pojavi u Americi, to debelo umanjuje potencijalnu minutazu Zukanovicu u Brazilu.
- Point.
#7943 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kad je Medunjanin mogo dobiti vizu bez problema sa onom friskom, vehabijskom bradom, zasto nije Zuka?
Ili je Zukanovic sta zajebo, ili je neki uhljhp iz saveza zajebo, ili je neki americki prdonja u ambasadi zajebo ili je ovo samo nacin da se Zukanovic obrise sa spiska kao visak, na malo advanced nacin. Drugog objasnjenja nemam.
Ili je Zukanovic sta zajebo, ili je neki uhljhp iz saveza zajebo, ili je neki americki prdonja u ambasadi zajebo ili je ovo samo nacin da se Zukanovic obrise sa spiska kao visak, na malo advanced nacin. Drugog objasnjenja nemam.
-
Itakoto
#7944 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Koliko vec dugo znamo da cemo imati pripreme u SAD? Naj javasluk, odgovorni u Savezu su papire vjerovatno predali prosle sedmice. 
- IcedMFEarth
#7945 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa logično da je neko zajeboPoint. wrote:Kad je Medunjanin mogo dobiti vizu bez problema sa onom friskom, vehabijskom bradom, zasto nije Zuka?![]()
- House
#7946 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
and wrote:dvojica od ovih će istrčati na marakanuPoint. wrote:
Hoće Bešić i Višća , ostali mogu igrati Žikino Kolo po faveli
- House
#7947 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Edin H. wrote:Je li istina da su Amerikanci pomijesali igrace kad su Zuki spucali tarabu?House wrote:Brada heroj , a ne zločinac
Nisu

Ne vidim nikakav problem
- MOSALJOZE
#7948 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Al kako meni Bešić autoritativno izgleda
-
todd_smith
#7949 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Viscu i Avdiju isti otac pravio
- jeza u ledja
#7950 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Meni izgleda ko zivac. Spahic junior.MOSALJOZE wrote:Al kako meni Bešić autoritativno izgleda