Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- 512MB
#7926 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nezna se ko je od vas dvojice bolji jebac jal statisticar
a Hafize ako ti je to struka ko sto velis, ovde u ojropi se doslovno jame za te data scientists. Sutra ti nadjem poso za 150k € mjesecno bez po muke (odbi 5% sta ide u moj padze) Steta brate da takav talenat tu u tom kamenjaru propada 
- seln
#7927 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jebo - ne jebo, kurcu vrijeme prolazi.spreca wrote:Ma na Do'tura sam mislio...vrijeme mu je ...da mu kita dzabe ne propadaAlfons Kauders wrote:Ko? Ja ili on?spreca wrote:Pa jadnicak se nije ni ozenio...stoli boze
Ja imam izgovor - premlad sam, i smatram da treba ici po redu.
Takodjer... Koji ce mi to kurac u zivotu?
- mO k3
#7928 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Za Deutschland spremni .... 
- Alfons Kauders
#7929 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
U nas u kolektivu jedva $130k godisnje kad se sve odbije.512MB wrote:Nezna se ko je od vas dvojice bolji jebac jal statisticara Hafize ako ti je to struka ko sto velis, ovde u ojropi se doslovno jame za te data scientists. Sutra ti nadjem poso za 150k € mjesecno bez po muke (odbi 5% sta ide u moj padze) Steta brate da takav talenat tu u tom kamenjaru propada
Ima HDZ para, pa moze priustiti kadar... A ne ko NVZ, samo ljubav
- BHCluster
#7930 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Cega se pametan stidi ... NeJma kod "njih" ni srama ni morala.`Tako mal narod a toliko zlocina pocinili, tzv nositelji europskih vrijednosti.Alfons Kauders wrote:Kad se zlocinci iz Grabovice budu slikali po novinama, sa predstavnicima Europskog Parlamenta, ruku pod ruku s Bakirom i reisom Kavazovicem, onda cemo moci pricati o nekoj ekvivalenciji.Hafis wrote:I u Grabovici je bilo djece.
Do tad - jok!
Tako se moj doktore pravi razlika izmedju individualne i kolektivne odgovornosti, izmedju pojedinacnih zlocina i zlocinacke politike.
Tako da postoje one presude po kojim si ti ucestvovao u UZP-u, a nisam siguran da ces naci nesto slicno za moju malenkost.
- Point.
#7931 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis ne samo da je akademik, lingvisticar, ekonomicar, profesor, politicki analiticar i jebac, nego je i vidovnjak. On naime zna da bi Caco bio politicar da je ziv sada. Kakva gromada evropskog, uljudbenog vrijednasa.
- 512MB
#7932 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Alfons Kauders wrote:U nas u kolektivu jedva $130k godisnje kad se sve odbije.512MB wrote:Nezna se ko je od vas dvojice bolji jebac jal statisticara Hafize ako ti je to struka ko sto velis, ovde u ojropi se doslovno jame za te data scientists. Sutra ti nadjem poso za 150k € godisnje bez po muke (odbi 5% sta ide u moj padze) Steta brate da takav talenat tu u tom kamenjaru propada
Ima HDZ para, pa moze priustiti kadar... A ne ko NVZ, samo ljubav
- Alfons Kauders
#7933 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nemojte zajebavati doktora, jer ce vas covjek vaditi iz logora kada opet bude belaj.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7934 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pucat ce ausvajs pecate za prolazak kroz legitimni teritorij 
- Acid25
#7935 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Point. wrote:Hafis ne samo da je akademik, lingvisticar, ekonomicar, profesor, politicki analiticar i jebac, nego je i vidovnjak. On naime zna da bi Caco bio politicar da je ziv sada. Kakva gromada evropskog, uljudbenog vrijednasa.
Ma on ti je bre:

- Alfons Kauders
#7936 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Steta samo sto je ko fol agnostik, pa ne moze prodavati krstenice za stoju ko 1993.pici wrote:pucat ce ausvajs pecate za prolazak kroz legitimni teritorij
Valja mu naci nekog uzoritog fratra za te stvari. Recimo, cujem da je Dario Kordic slobodan...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7937 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Alfons Kauders wrote:Steta samo sto je ko fol agnostik, pa ne moze prodavati krstenice za stoju ko 1993.pici wrote:pucat ce ausvajs pecate za prolazak kroz legitimni teritorijU Tuzli najvise katolika bilo 1994, a nesto kukaju da su ugrozeni.
![]()
Valja mu naci nekog uzoritog fratra za te stvari. Recimo, cujem da je Dario Kordic slobodan...
-
Us and them
#7938 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Interesantno je biti bosanskohercegovački Hrvat: Jedan moj prijatelj iz sela pored Tuzle gleda samo hrvatske programe na televiziji, kupuje skoro isključivo hrvatske proizvode i slično. Ja i on kao da živimo u paralelnim dimenzijama, na istom tlu i ne daleko jedan od drugog a ja kao da živim u BiH a on u Hrvatskoj.
Otvoreno podržava "'Erceg - Bosnu", s time da za njeg Erceg - Bosna nije isto kao za mene i za Međunarodni sud pravde, po njemu je Erceg - Bosna odbranila Bosnu i Hercegovinu
, tako da su određene rasprave uzaludne.
Ali to je prokletstvo BiH. Momak je regulara, šta god da zatražim ako može pomoći - pomoći će, ne vidim neku razliku između mene i njega, sličan jezik(rekao bih isti ali on govori "kava"), mentalitet, smisao za humor, pomalo je strašno da si ipak drugčiji od nekog ko ti je toliko "sličan". Jer, samo malo dalje Hrvati koji nisu bili ništa više različiti od tamošnjih Bošnjaka su iste protjerivali, zatvarali u logore, ubijali...
Otvoreno podržava "'Erceg - Bosnu", s time da za njeg Erceg - Bosna nije isto kao za mene i za Međunarodni sud pravde, po njemu je Erceg - Bosna odbranila Bosnu i Hercegovinu
Ali to je prokletstvo BiH. Momak je regulara, šta god da zatražim ako može pomoći - pomoći će, ne vidim neku razliku između mene i njega, sličan jezik(rekao bih isti ali on govori "kava"), mentalitet, smisao za humor, pomalo je strašno da si ipak drugčiji od nekog ko ti je toliko "sličan". Jer, samo malo dalje Hrvati koji nisu bili ništa više različiti od tamošnjih Bošnjaka su iste protjerivali, zatvarali u logore, ubijali...
- GeeTnT
#7939 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Vinjeta kroz kamenjar se spominjala daaavnooo....pici wrote:pucat ce ausvajs pecate za prolazak kroz legitimni teritorij
-
kockakockica
-
zenit dozic
#7941 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Joj koje samaranje rvatske europske nejaci u prilogukockakockica wrote:
-
megaman4
#7942 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I onda kazu ostani ovdje?zenit dozic wrote:Joj koje samaranje rvatske europske nejaci u prilogukockakockica wrote:
U ovom blatu gdje svaki cas moze ponovo zapucati.
Jos smo mi u 90-im godinama, bolje receno nikada nismo ni izasli, i tek cemo izaci kada vjera i nacija ne budu na prvom, nego na predzanjem i zadnjem mjestu, kao sto je svugdje u civilizovanom svijetu, gdje je dobar radnik i covjek na prvom mjestu i gdje se prilikom zaposljavanja ne gleda ni vjera ni nacija, nego sta znas raditi i hoces li raditi.
Ovo gore napisano je nemoguca misija za glavesine koji BiH vode ka vjecitoj tami i mraku, i bit ce gore nego u doba srednjeg vijeka i crkve. Ko razmislja svojom glavom, zna sta ceka ovakvu BiH ali i druge zemlje regije.
-
Hafis
#7943 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jao redakcijskog osvrta.
Ovdje bi i Gebels imao što naučiti.
- bingov buraz
#7944 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Gebels ne Gebels cinjenica je da koncert posvecen ratnim zlocincima.
-
Hafis
#7945 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Što se tiče redakcijskog osvrta , ovo je klasičan govor mržnje. Kakve veze ima Thompson s Košnikom? mislim, čudi me da se nisu i Ante Starčevića sjetili i odnosa dalmatinskih konobara na Jadranu prema Bosancima.bingov buraz wrote:Gebels ne Gebels cinjenica je da koncert posvecen ratnim zlocincima.
I kao šlag na tortu, normalno ide GS stručnjak iz kroatistike i kroatologije lijeve nacionalsocijalističke orjentacije.
Nego, da se vratim na temu. Thompson ne pjeva za zločince kako piše u osvrtu, već za neparavomoćno osuđenu skupinu ljudi. A to je iskreno rečeno velika razlika. Što ako ih sud oslobodi?
I ne vidjeh redakcijske ''osvrte'' kada se pravomoćno osuđen ratni zločinac Delić kopao uz vojne počati.
A inače da se razumijemo, osobno sam protiv ove manifestacije.
Općenito, protiv svega sam što me podsjeća na rat. Bilo da se rasdi o nekakvim godišnjicama kojekavih stradanja, do skupova potpore. Ja bih to sve ustavom zabranio.
- bingov buraz
#7946 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ako si protiv opravdanja nema.Pozdrav.
-
Hafis
#7947 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nisam, nikoga opravdavao, samo sam se osvrnuo na ovaj ''redakcijski osvrt'' koji me je podsjetio na Bakira Hadžiomerovića iz njegovih zlatnih dana na FTV. Ne bi me čudilo ni da je on autor.bingov buraz wrote:Ako si protiv opravdanja nema.Pozdrav.
Ali ipak nije, jer u tekstu fali onaj pridjev 'kriminalizirani'' '' bez kojeg nije išao niti jedan njegov prilog, bilo da se radi o stranci, narodu ili jednom čovjeku
- BHCluster
#7948 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kao sto ranije nije koristio zlocin da opravda zlocin. Bolesnik.
- moa
#7949 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma fasisti, rasisit, ustase.. Sta je sa Antom Jelavicem ispalio se covjek nakon drzavnog udara. Sad gladi jajca po Jadranu.
Last edited by moa on 25/05/2017 12:14, edited 1 time in total.
-
Hafis
#7950 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
nacisti, separatisti, ubojice, kriminalci, remetilački faktor