Nakon dugogodisnjeg koristenja Whey Gold 100% sad sam malo promijenio i pijem trenutno Nitro Tech, onako nije mi los, a posebno mi je ukus sjeo za promjenu (odusevio me Milk chocolate). Al treba znati da je sve to u pet deka, a Muscletech ipak malo puse cijene. Sreca pa sam ja svoj dobio besplatno od sefa.channel10 wrote:Da li je neko koristio Nitro Tech? Je li cemu?
Teretana
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Tyke
#7926 Re: Teretana
-
channel10
#7927 Re: Teretana
Uzeo sam nitro tech i nije los ukus, ali ubjedljivo najbolji ukus ima anabolic haloo, samo sto ga nema nigdje kupiti. Em dobro radi, em ima dobar ukusTyke wrote:Nakon dugogodisnjeg koristenja Whey Gold 100% sad sam malo promijenio i pijem trenutno Nitro Tech, onako nije mi los, a posebno mi je ukus sjeo za promjenu (odusevio me Milk chocolate). Al treba znati da je sve to u pet deka, a Muscletech ipak malo puse cijene. Sreca pa sam ja svoj dobio besplatno od sefa.channel10 wrote:Da li je neko koristio Nitro Tech? Je li cemu?
-
Tyke
#7928 Re: Teretana
Imas na PIK-u 99KM - 1,1kg.channel10 wrote:Uzeo sam nitro tech i nije los ukus, ali ubjedljivo najbolji ukus ima anabolic haloo, samo sto ga nema nigdje kupiti. Em dobro radi, em ima dobar ukusTyke wrote:Nakon dugogodisnjeg koristenja Whey Gold 100% sad sam malo promijenio i pijem trenutno Nitro Tech, onako nije mi los, a posebno mi je ukus sjeo za promjenu (odusevio me Milk chocolate). Al treba znati da je sve to u pet deka, a Muscletech ipak malo puse cijene. Sreca pa sam ja svoj dobio besplatno od sefa.channel10 wrote:Da li je neko koristio Nitro Tech? Je li cemu?
-
saale
#7929 Re: Teretana
neki savijet za stomak,,nikako da skinem salo,,znaci nisam debeo ali ga ima?
-
Mustang1
#7930 Re: Teretana
Gledaj burzuja
1kg-100 KM ja za 130 KM kupio 5kg 
-
Tyke
#7931 Re: Teretana
I ja od kolega nabavim za nesto manje od 100KM vrecu Whey Gold-a od 4,4kg, al vidis da na pik-u rokaju cijene spram naseg trzista.
-
Tyke
#7932 Re: Teretana
Korigujes hranu, smanjih dnevni unos kalorija (svedi na minimum UH, izbaci slatkise, sokove, nezdravu hranu) + trci redovno = sredjen stomak i otopljeno salo.saale wrote:neki savijet za stomak,,nikako da skinem salo,,znaci nisam debeo ali ga ima?
-
channel10
#7933 Re: Teretana
Nema. Samo izbace u ponudu, ali kad se nazove i trazi, onda nema, nestalo...Nema sta nisam pio, ali mi se najbolje pokazao ovaj anabolic haloo.Tyke wrote:Imas na PIK-u 99KM - 1,1kg.channel10 wrote:Uzeo sam nitro tech i nije los ukus, ali ubjedljivo najbolji ukus ima anabolic haloo, samo sto ga nema nigdje kupiti. Em dobro radi, em ima dobar ukusTyke wrote:Da li je neko koristio Nitro Tech? Je li cemu?
Nakon dugogodisnjeg koristenja Whey Gold 100% sad sam malo promijenio i pijem trenutno Nitro Tech, onako nije mi los, a posebno mi je ukus sjeo za promjenu (odusevio me Milk chocolate). Al treba znati da je sve to u pet deka, a Muscletech ipak malo puse cijene. Sreca pa sam ja svoj dobio besplatno od sefa.
-
hammers
#7934 Re: Teretana
Vozdra. Dosada nisam koristio nikakve proteine u prahu(ili kako se vec kaze) a nakon par mjeseci treniranja, htio bi i nesto od toga probati. Dosad sam proteine unosio iskljucivo iz hrane tipa jaje, sardine, piletina, grah? itd. Na fb sam naletio na ovu stranicu i zanima me da li je ovo kvalitetno, da li je cijena razumna itd. Ako moze neki komentar, pozitivan ili negativan nebitno, na ovaj proizvod. Hvala

- dust in the wind
#7935 Re: Teretana
ovako, poprilično intentenzivno vježbam. I trčim, i kardio vježbe razne i vježbe snage koliko mogu. Počelo me je stopalo godnji dio boljeti i oko velikog prsta. Nekad boloi dobro, nekad popusti. Juče sam podosta trčala i pješačila uzbrdo, danas dobro boli. imate li kakav savjet. mnogo mi se ne da puno pauzirati se vježbanjem i aktivnostima tog tipa. 
- MOSALJOZE
#7936 Re: Teretana
Odgovor pronadji u zadnjoj rečenici koju si napisaladust in the wind wrote:ovako, poprilično intentenzivno vježbam. I trčim, i kardio vježbe razne i vježbe snage koliko mogu. Počelo me je stopalo godnji dio boljeti i oko velikog prsta. Nekad boloi dobro, nekad popusti. Juče sam podosta trčala i pješačila uzbrdo, danas dobro boli. imate li kakav savjet. mnogo mi se ne da puno pauzirati se vježbanjem i aktivnostima tog tipa.
- dust in the wind
#7937 Re: Teretana
e nisi mi puno pomogao.heheh. šalim se. nije to tolika bol da se treba toliko pauzirati. bar mi se tako čini sadaMOSALJOZE wrote:Odgovor pronadji u zadnjoj rečenici koju si napisaladust in the wind wrote:ovako, poprilično intentenzivno vježbam. I trčim, i kardio vježbe razne i vježbe snage koliko mogu. Počelo me je stopalo godnji dio boljeti i oko velikog prsta. Nekad boloi dobro, nekad popusti. Juče sam podosta trčala i pješačila uzbrdo, danas dobro boli. imate li kakav savjet. mnogo mi se ne da puno pauzirati se vježbanjem i aktivnostima tog tipa.Neko opšte pravilo,kada su fizičke aktivnosti u pitanju,jeste da napraviš odredjenu pauzu(15-30 dana)i vidiš kako će tijelo reagovati.Ako ne bude promjena,traži hećima.
- MOSALJOZE
#7938 Re: Teretana
Odmor je za napredovanje važan,koliko i sam trening.dust in the wind wrote:e nisi mi puno pomogao.heheh. šalim se. nije to tolika bol da se treba toliko pauzirati. bar mi se tako čini sadaMOSALJOZE wrote:Odgovor pronadji u zadnjoj rečenici koju si napisaladust in the wind wrote:ovako, poprilično intentenzivno vježbam. I trčim, i kardio vježbe razne i vježbe snage koliko mogu. Počelo me je stopalo godnji dio boljeti i oko velikog prsta. Nekad boloi dobro, nekad popusti. Juče sam podosta trčala i pješačila uzbrdo, danas dobro boli. imate li kakav savjet. mnogo mi se ne da puno pauzirati se vježbanjem i aktivnostima tog tipa.Neko opšte pravilo,kada su fizičke aktivnosti u pitanju,jeste da napraviš odredjenu pauzu(15-30 dana)i vidiš kako će tijelo reagovati.Ako ne bude promjena,traži hećima.
-
hali gali halid
#7939 Re: Teretana
Tako sam ja previše trenirao, a malo odmarao, i opadne mi imunitet, razbolim se, zoster fasovao...
- Warashii
#7940 Re: Teretana
U principu nemam bas neki aman za aman komentar na ovo. Ali.hammers wrote:Vozdra. Dosada nisam koristio nikakve proteine u prahu(ili kako se vec kaze) a nakon par mjeseci treniranja, htio bi i nesto od toga probati. Dosad sam proteine unosio iskljucivo iz hrane tipa jaje, sardine, piletina, grah? itd. Na fb sam naletio na ovu stranicu i zanima me da li je ovo kvalitetno, da li je cijena razumna itd. Ako moze neki komentar, pozitivan ili negativan nebitno, na ovaj proizvod. Hvala
Cijena je razumna s obzirom da, koliko sam vidio, u pitanju je samo koncentrat whey-a bez izolata a ima izolat proteina soje, sto je donekle minus.
Manje vise sve je to u nekih 5 deka, koliko para toliko kvalitete odnosno sastava.
20gr proteina je na ustrb drugih stvari a nije ni to malo ( jos kad bi jednom poceli pisati kojih proteina, ovdje moze biti omjer 10-10gr ili nekako drugacije), ima kreatina i taurina ( pa je zbog tog i navedeno da se pije dovoljno vode ), ovo ostalo je manje vise klasika s tim da ima malo vise secera ali ni to ne smeta u velikoj mjeri.
U svakom slucaju niti smrdi niti mirise, a opet zasto ne probati, i ja sam uzeo Body&Ft opet iako sam otisao sa namjerom da uzmem ON Gold Standard ( i krivo mi je sto nisam uzeo ) .
- afa87
#7941 Re: Teretana

Gdje kupiti? Koliko para? pitam za Sarajevo
- Daryl Dixon
-
Mustang1
#7943 Re: Teretana
Zafir te nagovorio ?Warashii wrote:U principu nemam bas neki aman za aman komentar na ovo. Ali.hammers wrote:Vozdra. Dosada nisam koristio nikakve proteine u prahu(ili kako se vec kaze) a nakon par mjeseci treniranja, htio bi i nesto od toga probati. Dosad sam proteine unosio iskljucivo iz hrane tipa jaje, sardine, piletina, grah? itd. Na fb sam naletio na ovu stranicu i zanima me da li je ovo kvalitetno, da li je cijena razumna itd. Ako moze neki komentar, pozitivan ili negativan nebitno, na ovaj proizvod. Hvala
Cijena je razumna s obzirom da, koliko sam vidio, u pitanju je samo koncentrat whey-a bez izolata a ima izolat proteina soje, sto je donekle minus.
Manje vise sve je to u nekih 5 deka, koliko para toliko kvalitete odnosno sastava.
20gr proteina je na ustrb drugih stvari a nije ni to malo ( jos kad bi jednom poceli pisati kojih proteina, ovdje moze biti omjer 10-10gr ili nekako drugacije), ima kreatina i taurina ( pa je zbog tog i navedeno da se pije dovoljno vode ), ovo ostalo je manje vise klasika s tim da ima malo vise secera ali ni to ne smeta u velikoj mjeri.
U svakom slucaju niti smrdi niti mirise, a opet zasto ne probati, i ja sam uzeo Body&Ft opet iako sam otisao sa namjerom da uzmem ON Gold Standard ( i krivo mi je sto nisam uzeo ) .
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7944 Re: Teretana
testa+metan, sve ostalo je bacanje para 
- Warashii
#7945 Re: Teretana
Heh ma i jest i nije.Mustang1 wrote: Zafir te nagovorio ?Jesi uzeo sivu ili bijelu kutiju
Vec sam koristio ovaj B&F, onako, ali nisam nikako ON pa sam njega zelio da "oprobam".
Siva je kutija, prosla je bila bijela, to im valjda novo pakovanje? U svakom slucaju je manja sto mi se svidja.
- dust in the wind
#7946 Re: Teretana
hvala na savjetima...tako nekako i kombinujem. plus trčanje 1 ili 2 sedmično. mada su mi bolje kardio treninzi sa vlastitim tijelom, kombinacije svega pomalo... u svakom slučaju pomogao si miDaryl Dixon wrote:Radi malo i sa težinama, napravi program, jedan-dva dana kardio jedan-dva dana tegovi i miksaj, ubacuj štrik, trbušnjake, još vreću ako imaš gdje će ti kraj biti. Znaci akcenat malo stavi na ruke, stomak, ledja, grudi, odmori malo noge ima jos fore do ljetadust in the wind wrote:ovako, poprilično intentenzivno vježbam. I trčim, i kardio vježbe razne i vježbe snage koliko mogu. Počelo me je stopalo godnji dio boljeti i oko velikog prsta. Nekad boloi dobro, nekad popusti. Juče sam podosta trčala i pješačila uzbrdo, danas dobro boli. imate li kakav savjet. mnogo mi se ne da puno pauzirati se vježbanjem i aktivnostima tog tipa.Nego, banane (kalij), minerali, mlijeko (kalcij), magnezij (popij nekad onu malu flašicu dobro je i za probavu i za zdravlje općenito), šumeće tablete mix ovoga svega ja našao u apoteci kod Bezistana par markica, napravi pauzu 3-4 dana (mišići rastu, oblikuju se i regenerišu kada se odmaraš), izmasiraj se ponekad sa nekom kremom bolje sa kremom koja žari/grije - bolji efekat nego sa onom koja hladi - barem meni. Ja sam isto imao problema sa bolovima u tom predjelu noge kod MMA treninga još bos kad treniram, pa sparingovanje, fokuseri itd i najviše mi je pomogao C vitamin od 1000mg imas u MuscleFreaku kupiti ili bilo gdje drugo, pogledaj u apotekama. I ono najvažnije - zagrijavanje prije treninga i istezanje poslije treninga. Sretno.
-
Mustang1
#7947 Re: Teretana
Ona bijela je Just protein. Imas njega sada 5kg 135KM dobijes i glutamin i jos nestoWarashii wrote:Heh ma i jest i nije.Mustang1 wrote: Zafir te nagovorio ?Jesi uzeo sivu ili bijelu kutiju
Vec sam koristio ovaj B&F, onako, ali nisam nikako ON pa sam njega zelio da "oprobam".
Siva je kutija, prosla je bila bijela, to im valjda novo pakovanje? U svakom slucaju je manja sto mi se svidja.
- Warashii
#7948 Re: Teretana
Mustang1 wrote: Ona bijela je Just protein. Imas njega sada 5kg 135KM dobijes i glutamin i jos nestoA ovaj sivi je whey perfection. U ovom prvom valjda ima casein i sta sve ne.
Mislim da su sve pakovali u te bijele kutije a sada kao malo "sminkaju" .
Sto se samog B&F tice jedino me nervira sto ne mogu mnogo podataka tj. misljenja o njima naci kao o drugima ( ON, BSN, Dymatize, Muscletech i sl. ) sve na holandskom, jednostavno nisu mnogo zastupljeni. Cim ih nema na bodybuilding meni suveli
- Daryl Dixon
- dust in the wind
#7950 Re: Teretana
Radi malo i sa težinama, napravi program, jedan-dva dana kardio jedan-dva dana tegovi i miksaj, ubacuj štrik, trbušnjake, još vreću ako imaš gdje će ti kraj biti. Znaci akcenat malo stavi na ruke, stomak, ledja, grudi, odmori malo noge ima jos fore do ljeta
Nego, banane (kalij), minerali, mlijeko (kalcij), magnezij (popij nekad onu malu flašicu dobro je i za probavu i za zdravlje općenito), šumeće tablete mix ovoga svega ja našao u apoteci kod Bezistana par markica, napravi pauzu 3-4 dana (mišići rastu, oblikuju se i regenerišu kada se odmaraš), izmasiraj se ponekad sa nekom kremom bolje sa kremom koja žari/grije - bolji efekat nego sa onom koja hladi - barem meni. Ja sam isto imao problema sa bolovima u tom predjelu noge kod MMA treninga još bos kad treniram, pa sparingovanje, fokuseri itd i najviše mi je pomogao C vitamin od 1000mg imas u MuscleFreaku kupiti ili bilo gdje drugo, pogledaj u apotekama. I ono najvažnije - zagrijavanje prije treninga i istezanje poslije treninga. Sretno.
[/quote]
hvala na savjetima...tako nekako i kombinujem. plus trčanje 1 ili 2 sedmično. mada su mi bolje kardio treninzi sa vlastitim tijelom, kombinacije svega pomalo... u svakom slučaju pomogao si mi
. I još nešto da te pitam pošto vidim da si susretljiv, gdje mogu kupiti sobni bicikl. gledala sam u merkatoru, tj. konzumu na socijalnom, u inter sportu I tamo mi malo poskupi. 400, 500 maraca cijene. znaš li gdje ima do 300? hvala jod jednom[/quote]
Imas za tri stoje sobni bic kupiti u SCC-u u Sport Life-u na trecem, cini mi se, spratu. Ovo ti je provjereno jer sam ja sebi kupio prije pola godine kada sam kupovao tegove i ostale zezancije za svoju kucnu teretanu. Zadovoljan sam malo je reci
[/quote]
hvala. pogledat ću. to mi je taman cijena. ma I ja sebi mjesecima pravim. pomalo nabavljam
hvala na savjetima...tako nekako i kombinujem. plus trčanje 1 ili 2 sedmično. mada su mi bolje kardio treninzi sa vlastitim tijelom, kombinacije svega pomalo... u svakom slučaju pomogao si mi
Imas za tri stoje sobni bic kupiti u SCC-u u Sport Life-u na trecem, cini mi se, spratu. Ovo ti je provjereno jer sam ja sebi kupio prije pola godine kada sam kupovao tegove i ostale zezancije za svoju kucnu teretanu. Zadovoljan sam malo je reci
hvala. pogledat ću. to mi je taman cijena. ma I ja sebi mjesecima pravim. pomalo nabavljam