Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
šatirana_ljubičica

#7926 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by šatirana_ljubičica »

OldMayor wrote:Realno ovi protesti nikome ne odgovaraju.

Fahri pogotovo - pa covjek ministar sigurnosti, a vidi sta se desava
SDP i SDA njima takodjer, oni su tu na vlasti - a sute.

I ovo je samo jos jedan dokaz da ovi protesti nisu dirigirani, jer da jesu pojavio bi se neko kome oni odgovaraju. Ovako objektivno ne odgovaraju nikome.

To sto je Fahro izasao pred medije, pa ko ce. On je ministar sigurnosti, a usput ubere jos koji poen.

To je ono što Fahro i želi da mislimo.
OldMayor

#7928 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by OldMayor »

šatirana_ljubičica wrote:

I ovo je samo jos jedan dokaz da ovi protesti nisu dirigirani, jer da jesu pojavio bi se neko kome oni odgovaraju. Ovako objektivno ne odgovaraju nikome.

To sto je Fahro izasao pred medije, pa ko ce. On je ministar sigurnosti, a usput ubere jos koji poen.
Evo ga krecu zavjerasi.

:oops:
dustaban

#7929 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by dustaban »

Ako mi ne mozemo uspostaviti nikakav SISTEM, a jucer smo sve jasno vidjeli, jucer nije RADILO NISTA sto bi trebalo liciti na SISTEM, ako nema SISTEMA ni na strani onih koji su protiv SISTEMA, ako se SISTEMSKI izvlace iz ovog haosa i nedjunarodne kurve, koje jako dobro znaju sta je SISTEM... ako smo dakle prepusteni mafijasima i onima koji dolaze S ONE STRANE SISTEMA... onda nam je Fahro najbolji izbor!
JThomas

#7930 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JThomas »

dustaban wrote:Ako mi ne mozemo uspostaviti nikakav SISTEM, a jucer smo sve jasno vidjeli, jucer nije RADILO NISTA sto bi trebalo liciti na SISTEM, ako nema SISTEMA ni na strani onih koji su protiv SISTEMA, ako se SISTEMSKI izvlace iz ovog haosa i nedjunarodne kurve, koje jako dobro znaju sta je SISTEM... ako smo dakle prepusteni mafijasima i onima koji dolaze S ONE STRANE SISTEMA... onda nam je Fahro najbolji izbor!
k'o biva fahro nema ništa sa korupcijom, bijedom i svime ostalim što je dovelo do ovoga juče? on nije sve ove godine dio establišmenta koji nas je doveo tu gdje jesmo, jelde? :D
dustaban

#7931 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by dustaban »

JThomas wrote:
dustaban wrote:Ako mi ne mozemo uspostaviti nikakav SISTEM, a jucer smo sve jasno vidjeli, jucer nije RADILO NISTA sto bi trebalo liciti na SISTEM, ako nema SISTEMA ni na strani onih koji su protiv SISTEMA, ako se SISTEMSKI izvlace iz ovog haosa i nedjunarodne kurve, koje jako dobro znaju sta je SISTEM... ako smo dakle prepusteni mafijasima i onima koji dolaze S ONE STRANE SISTEMA... onda nam je Fahro najbolji izbor!
k'o biva fahro nema ništa sa korupcijom, bijedom i svime ostalim što je dovelo do ovoga juče? on nije sve ove godine dio establišmenta koji nas je doveo tu gdje jesmo, jelde? :D
nisi me skonto...
šatirana_ljubičica

#7932 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

OldMayor wrote:
šatirana_ljubičica wrote:

Evo ga krecu zavjerasi.

:oops:
Jah, samo se ti tješi.
JThomas

#7933 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JThomas »

mislim on to hoće pokušati tako prikazati. ali ne mislim da će mu to uspjeti kod nekog velikog broja ljudi. možda se u najboljem slučaju vrati na rezultat sa zadnjih opštih izbora, a to za njegove ambicije i za glavnu riječ u vlasti neće biti dovoljno.
šatirana_ljubičica

#7934 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Treba podržati ovu inicijativu da se traži njegova ostavka.Koji bi mu to bio šamar!Neka vidi kako je kad se drugome jama kopa.... :D
ultima_palabra

#7935 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by ultima_palabra »

Kad vidim kako ga se panično i združeno boje minderaši i lažni Valteri, odjednom mi Fahro ne izgleda tako loš...
JThomas

#7936 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JThomas »

nikad ne treba zaboraviti da je on produkt tih istih minderaša i da će sutra opet sa njima ako mu to bude više u računu. i sa svakim drugim po potrebi.
Havatar

#7937 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Havatar »

ultima_palabra wrote:Kad vidim kako ga se panično i združeno boje minderaši i lažni Valteri, odjednom mi Fahro ne izgleda tako loš...
Svako ko voli Bosnu treba da je protiv podjele zemlje i njenog raspada.
Havatar

#7938 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Havatar »

arshavin wrote:Al kako je Fahro sve takticki odradio.

Nije dao policiji ovlasti,namjerno pustio da se zapali sve kako bi pokazao svu nemoc SDP i SDA.Ali gori su ovi sto u njemu vide nekog spasioca od njega samog.
:thumbup:
šatirana_ljubičica

#7939 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

da si to rekao u '92-oj pa hajd....
OldMayor

#7940 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by OldMayor »

Polako, tek se zakuhava. Ali ja sam siguran da Fahro nije iza ovoga, jer je to preocito. A lik nije toliko glup, da uradi tako ocitu stvar. Vi mislite da jeste, ali vidjet cemo sta ce jos isplivat.
Banksy

#7941 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Banksy »

OldMayor wrote: Polako, tek se zakuhava. Ali ja sam siguran da Fahro nije iza ovoga, jer je to preocito. A lik nije toliko glup, da uradi tako ocitu stvar. Vi mislite da jeste, ali vidjet cemo sta ce jos isplivat.
Ne misli niko, spinuju iz Centrale.
JThomas

#7942 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JThomas »

k'o sad fahro drži kantonalnu i federalnu policiju, jelde?

ogulite jabuku...
Nero Histrion

#7943 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Nero Histrion »

šatirana_ljubičica wrote:Treba podržati ovu inicijativu da se traži njegova ostavka.Koji bi mu to bio šamar!Neka vidi kako je kad se drugome jama kopa.... :D
Radoncic nije moja solja caja, da se razumijemo. No ne mogu a da ne upitam sta je sa ostavkama Zlaje, Baketa, Zeljkovica, Efendica, Covica ... Budimira ... da ne nabrajam ... iko???? Ispadose oni sada spasitelji :run:. Fuj!
Last edited by Nero Histrion on 08/02/2014 12:17, edited 1 time in total.
Banksy

#7944 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Banksy »

ultima_palabra wrote:
Kad vidim kako ga se panično i združeno boje minderaši i lažni Valteri, odjednom mi Fahro ne izgleda tako loš...
Ako je za hapšenje bande, ima moj glas. I on i bilo ko drugi s tom agendom.
šatirana_ljubičica

#7945 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

OldMayor wrote:Polako, tek se zakuhava. Ali ja sam siguran da Fahro nije iza ovoga, jer je to preocito. A lik nije toliko glup, da uradi tako ocitu stvar. Vi mislite da jeste, ali vidjet cemo sta ce jos isplivat.

Kakvi preocito, nisi bio skonto dok ti ja ne rekoh, a sad kao fol preocito :D

I da se zna samo, nisam ni na Lagumdzijinoj strani, a ni SDA-ovci mi nisu mili baš...Tako da nemojte misliti da sad sjedim placena da pisem komentare protiv Fahre.Nisam ja ni protiv njega, u sustini, sve dok on nije protiv NAS.A najjaca izjava danas (izvinjavam se sto ne citiram) je ''ako je spreman paliti i rusiti drzavne institucije u ime naroda, bice spreman i ubijati narod radi naroda).
ultima_palabra

#7946 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by ultima_palabra »

JThomas wrote:nikad ne treba zaboraviti da je on produkt tih istih minderaša i da će sutra opet sa njima ako mu to bude više u računu. i sa svakim drugim po potrebi.
Treba ustalasati ovu žabokrečinu... ako je potreban durmitorski mentalitet i napoleonski sindrom za to, so be it.
šatirana_ljubičica

#7947 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Nero Histrion wrote:
šatirana_ljubičica wrote:Treba podržati ovu inicijativu da se traži njegova ostavka.Koji bi mu to bio šamar!Neka vidi kako je kad se drugome jama kopa.... :D
Radoncic nije moja solja caja, da se razumijemo. No ne mogu a da ne upitam sta je sa ostavkama Zlaje, Baketa, Zeljkovica, Efendica, Covica ... Budimira ... da ne nabrajam ... iko???? Ispadose oni sada spasitelji :run:. Fuj!

Ma jok, daleko od spasitelja.Ali ružno je da se iskoristi gužva na ovakav način...
A što se tiče pobrojanih...daleko im kuća :run:
JThomas

#7948 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JThomas »

ultima_palabra wrote:
JThomas wrote:nikad ne treba zaboraviti da je on produkt tih istih minderaša i da će sutra opet sa njima ako mu to bude više u računu. i sa svakim drugim po potrebi.
Treba ustalasati ovu žabokrečinu... ako je potreban durmitorski mentalitet i napoleonski sindrom za to, so be it.
možda je potreban, ali nije dovoljan... :D
Havatar

#7949 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Havatar »

OldMayor wrote:Polako, tek se zakuhava. Ali ja sam siguran da Fahro nije iza ovoga, jer je to preocito. A lik nije toliko glup, da uradi tako ocitu stvar. Vi mislite da jeste, ali vidjet cemo sta ce jos isplivat.
Glup je ko novinar.
ultima_palabra

#7950 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by ultima_palabra »

JThomas wrote:
ultima_palabra wrote:
možda je potreban, ali nije dovoljan... :D
Možda je dovoljan za neki početak.
Post Reply