Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
Avetinho

#7926 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Avetinho »

Ženski Dr.Med wrote:i neznam zasto spominjes drugi svjestki rat ?
Ova zadnja stranica diskusije je posljedica komentara nekog zutokljunca (vidi na vrhu strane) kako je sukob u Palestini u razmjerama Drugog svjetskog rata. Svako normalan bi se na to poredjenje zgrozio. E onda ti uleti sa "pa jeste, i fasisti u Njemackoj (nisu fasisti u Njemackoj nego nacisti. Fasisti u Italiji) su ne-znam-sta radili itd."
Nije isto ono sta su "fasisti" u Njemackoj radili, sa onim kroz koje grozote je gotovo cijeli svijet prolazio tokom 6 stravicnih godina.
stotka12

#7927 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by stotka12 »

Ja Sam Odavle wrote:
Ženski Dr.Med wrote: Nije isto ono sta su "fasisti" u Njemackoj radili, sa onim kroz koje grozote je gotovo cijeli svijet prolazio tokom 6 stravicnih godina.
E pa pitaj palestince koji se radjaju odrastaju i umiru u ratu/okupacija koja ne traje 6 g vec 64 g dal ih je briga kako svijet prolazi?
Za zrtve Zlocina je svejedno cijim ce ih zrtvama zvati.
Avetinho

#7928 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Avetinho »

stotka12 wrote:
Ja Sam Odavle wrote:
Ženski Dr.Med wrote: Nije isto ono sta su "fasisti" u Njemackoj radili, sa onim kroz koje grozote je gotovo cijeli svijet prolazio tokom 6 stravicnih godina.
E pa pitaj palestince koji se radjaju odrastaju i umiru u ratu/okupacija koja ne traje 6 g vec 64 g dal ih je briga kako svijet prolazi?
Za zrtve Zlocina je svejedno cijim ce ih zrtvama zvati.
Da li se ova glista jos rasteze? Slusaj, to sto me boli zub vec pet godina i ziv se napatih, ne znaci da sam zrtva fasistickog terora u razmjerama Drugog svjetskog rata. Pitaj ti mene da li me je briga kako svijet prolazi.
bingov buraz

#7929 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by bingov buraz »

Ne mozes porediti 2 svj. rat sa izraelskom agresijom na Palestinu ali mozes patnje Palestinaca sa zuboboljom

Licemjeru :mrgreen:
zlata

#7930 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by zlata »

bingov buraz wrote:Ne mozes porediti 2 svj. rat sa izraelskom agresijom na Palestinu ali mozes patnje Palestinaca sa zuboboljom

Licemjeru :mrgreen:
Evo kako ljude boli zub...
i s'kakvim se cionistickim zlotvorima moraju suocavat ispred svoje kuce.....
kad im se dosele pred vrata....iznad glave....ispred kuce....iza'kuce
cak i na okupirane teritorije.

http://www.youtube.com/watch?v=IDZKaYj7DgM
http://www.youtube.com/watch?v=oEuqxNftTL8
http://www.youtube.com/watch?v=Oxjlw-7GzWs

Da'Bog'da zub ISTO OVAKO bolio.

A i sve nase ostale forumske "rezervne Cioniste:.

Jer se OVAKO stvarao cionisticki raj.

Najprije su kupili nesto malo zemlje od veleposjednika,

a onda gooooodinama spremali plan, kako ce terorizirat domorodce, i

izcjedit ih sa njihove domovine.....SVIM metodama.

Jos SAMO FALI da otvore logore k'o Hitler.

VOJSKA JE TU,
isto k'o sto je bila u Sarajevu.
DA GLEDA
kako se narod mrcvari, ubija,
dok se ne RAZPAMETI, poludi, eventualno,
ODSELI,
ili poludi od bjesa....i preuzme mjere u svoje ruke....
ako je uopce vise zdrav, normalan kad prezivi sve te patnje i maltretiranja.

Cionisti vazda prepredaju o "palestinskim teoriristima",
a Palestinci zive pod svakodnevnim cionistickim terorom
od kad znaju za sebe.

http://www.youtube.com/watch?v=1r0ThNj8fak
http://www.youtube.com/watch?v=5WaCJn4hdjc
hrastov žižak

#7931 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by hrastov žižak »

Ja Sam Odavle wrote:Slusaj, to sto me boli zub vec pet godina i ziv se napatih, ne znaci da sam zrtva fasistickog terora u razmjerama Drugog svjetskog rata. Pitaj ti mene da li me je briga kako svijet prolazi.
S onim kome ovakvo poredjenje pada na pamet nema smisla diskutovati. Sto mi ovo treba?
fakat
htcxone

#7932 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by htcxone »

@ja nisam odavle mrzi sve sto ima veze sa islamom i vjerom tako da sam siguran da bi sutra prvi uzeo pušku na poziv cionista ;) :zzzz:
ps dao Bog da ti dijete sa tobom godinu dana ima tu "zubobolju" !
semirizsvemira

#7933 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by semirizsvemira »

Suska se da cionisti traze rezervnu drzavu . A poznato je da su prvo planirali JAR za svoju drzavu jos davno davno . Navodno jedan dio USA bi oni proglasili svojom drzavom kao sto su osnovali svoju pokrajinu u Sovjetskoj Rusiji kada su sve svoje protivnike poubijali ili poslali u logore smrti . To stu cionisti radili po Rusiji je zlocin kakav se ne pamti , samo u Ukrajini 7 miliona poubijanih .
Znaju oni da nece moci tu zivjeti vjecno i da ce jednog dana kada rikne saud familija biti prpa . Tu je i Sirija , Egipat , Jordan , Libanon . Probudice se i Libija a Maroko i Tunis su to vec uradili . Eto ode i i ono djubre Liberman . Poznata je njegova izjava koju nasi podanicki mediji kao ni mediji na Zapadu nisu prenijeli ili na zadnjim stranicama novina uz reklame za mrsavljenje da se palestinsko pitanje moze rijesiti samo ubijanjem atomskim oruzjem . A ahmednedzada su objesili davno zato sto je govorio istinu a , da naravno istina boli
ArthurSpooner

#7934 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by ArthurSpooner »

htcxone wrote:@ja nisam odavle mrzi sve sto ima veze sa islamom i vjerom tako da sam siguran da bi sutra prvi uzeo pušku na poziv cionista ;) :zzzz:
Pa sta ako mrzi sve sto ima veze sa islamom? Njegova stvar. Vecina ljudi na ovoj temi mrzi sve sto ima veze sa jevrejima pa ne vidim da imas nesto protiv toga.
Bosanski_kralj

#7935 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bosanski_kralj »

ArthurSpooner wrote:
htcxone wrote:@ja nisam odavle mrzi sve sto ima veze sa islamom i vjerom tako da sam siguran da bi sutra prvi uzeo pušku na poziv cionista ;) :zzzz:
Pa sta ako mrzi sve sto ima veze sa islamom? Njegova stvar. Vecina ljudi na ovoj temi mrzi sve sto ima veze sa jevrejima pa ne vidim da imas nesto protiv toga.
:-) :-) :-)
ArthurSpooner

#7936 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by ArthurSpooner »

Sasvim sam u pravu. Pogledaj samo komentare pojedinaca (oni koji nisu obrisani), pogledaj kako se obracaju ljudima koji kazu da konflikt nije crno-bijel ("Jahud", "Efraime" :-) ) Najzabavnije od svega ja da oni najveci antisemiti najglasnije kukaju o islamofobiji.

Evo, ja sam islamofob. I sta cemo sad :)
Bosanski_hibrid

#7937 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bosanski_hibrid »

ArthurSpooner wrote:Sasvim sam u pravu. Pogledaj samo komentare pojedinaca (oni koji nisu obrisani), pogledaj kako se obracaju ljudima koji kazu da konflikt nije crno-bijel ("Jahud", "Efraime" :-) ) Najzabavnije od svega ja da oni najveci antisemiti najglasnije kukaju o islamofobiji.

Evo i ja sam antičifut, pa ništa :bih:
ArthurSpooner

#7938 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by ArthurSpooner »

Tvoje pravo.
mO k3

#7939 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by mO k3 »

Ja iskreno nemam nista protiv jevreja ,nego protiv politike iz raela koju prema palestincima i svojim susjedima .
Sta je jos zanimljivo da svaki "napad" od strane palestinaca se naziva teroristicki akt ,dok iz rael ubija sirom svijeta iranske naucnike ,dok unistava palestinske kuce ne koristi se termin teroristicki napad nego tihi rat
stotka12

#7940 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by stotka12 »

ArthurSpooner wrote:Sasvim sam u pravu. Pogledaj samo komentare pojedinaca (oni koji nisu obrisani), pogledaj kako se obracaju ljudima koji kazu da konflikt nije crno-bijel ("Jahud", "Efraime" :-) ) Najzabavnije od svega ja da oni najveci antisemiti najglasnije kukaju o islamofobiji.

Gdje si u pravu,gdje kazes"vecina Forumasa" ili gdje navodis pojedince da mrze sve sto ima veze sa benu Israilom?

I vecina obrisanih komentara je bila od Benu israila iliti njihovih podrzavaca koji su na uvredljiv i primitivan nacin pokazivali svoju islamofobiju.

Pa to sa kukanjem ide ruka uz ruku ,danas ja sjutra ti :-D .

Velika vecina tih antisemita je citljivo napisala da nisu protiv jevreja nego protiv cionista koji srecu svoju na tudjoj nesreci grade,citav svijet jedno a aipac drugo ,ima se moze se :skoljka: .
semirizsvemira

#7941 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by semirizsvemira »

Vecina domicilnih jevreja koji su zivjeli pod islamskom upravom stotinama godina ( od Saladunia Ayubija ) u miru sa muslimanima mrze izrael kao drzavu jer oni kazu da nije istina da im je obecana nekakva drzava . Neki njihovi rabini kazu da je jedina prava Islam ( video se moze naci na netu ) a oni zele da i dalje zive u miru sa muslimanima i krscanima . Posto vecina od forumasa znanje o ovom sukobu zna iz novina i sa vijesti onda je tesko razumiti neke stvari jer se informacije serviraju u korist samo jedne strane . Mnogi jevreji koji napuste izrael ( a napustila ih je cetvrtina of 90-ih ) kazu da bas zbog te agresivne politike dodjosa koji imaju vlast i mjenjaju imena a sa Plestinom i izraelom nisu imali nista , ama bas nista dok nisu dosli . Provjerite samo odakle su dosli i kako su se prije zvali njhove vodje i politicari od 1948 . KOliko njih je rodjeno tu ? :lol: Niko ne mrzi jevreje zato sto su jevreji nego zbog onoga sto podrzavaju tj cionizam , najveca posast savremog doba .Naravno da ogroman broj jevreja ne podrzava cionizam , cak su i veliki protivnici cionizma . Naravno , ja ne mrzim ni jednog covjeka jer je to haram niti iko u mojoj familiji to cini . Nije nam to u krvi a mrziti nesto sto je Allah stvorio je haram i glupost . Ukzati na nepravdu i zlocine koji cine cionisti se pripisuje kao mrznja prema jevrejima sto je laz koju cionisti provlace godinama .
jasko_ba

#7942 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jasko_ba »

Izraelsko Ministarstvo unutrašnjih poslova saopćilo je da je u ponedjeljak odobrilo gradnju 1.500 stanova u Ramat Shlomu, u okupiranom i pripojenom Istočnom Jerusalemu
Give peace a chance :lol: :lol:
:x :x
Avetinho

#7943 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Avetinho »

Rock Flock wrote:
Ja Sam Odavle wrote:
Ženski Dr.Med wrote:i neznam zasto spominjes drugi svjestki rat ?
Ova zadnja stranica diskusije je posljedica komentara nekog zutokljunca (vidi na vrhu strane) kako je sukob u Palestini u razmjerama Drugog svjetskog rata. Svako normalan bi se na to poredjenje zgrozio. E onda ti uleti sa "pa jeste, i fasisti u Njemackoj (nisu fasisti u Njemackoj nego nacisti. Fasisti u Italiji) su ne-znam-sta radili itd."
Nije isto ono sta su "fasisti" u Njemackoj radili, sa onim kroz koje grozote je
gotovo cijeli svijet prolazio tokom 6 stravicnih godina
.
:-) :-) :-) I tebi je istorija jaca strana Sesljevo i cetnicko napuhivanje 1941 - 1945 nisu 6 nego cetri ali eto u sarajevu ubise 5000 Srba kazu u republici genocidnoj
Rok Flok, knjigu u ruke, pa utvrdi lekciju iz istorije: Drugi svjetski rat.
Majko moja, s kim ja diskutujem.
mO k3

#7944 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by mO k3 »

@ja sam odavle najlakse je reci "sa kim ja diskutujem" iskreno jaranski mani se ove teme jer nemas argumenata ,zdrav covjeciji razum ce reci ovo sta se palestincima nije u redu i da onaj zid okolo ono malo zemlje sto je ostalo gdje palestinci zive nista nije bolje od varavskog geta
dragonz

#7945 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by dragonz »

Tako mi neba i Danice! (1)
A znaš li ti šta je Danica? (2)
Zvijezda blistava! (3)
Nema čovjeka nad kojim neko ne bdije. (4)
Nek čovjek pogleda od čega je stvoren! (5)
Stvoren je od tekućine koja se izbaci, (6)
koja između kičme i grudi izlazi, (7)
i On je, zaista, kadar da ga ponovo stvori (8)
onoga Dana kada budu ispitivane savjesti, (9)
kada čovjek ni snage ni branioca neće imati. (10)
I tako mi neba puna kiše (11)
i Zemlje koja se otvara da rastinje nikne, (12)
Kur'an je, doista, govor koji rastavlja istinu od neistine, (13)
lakrdija nikakva on nije! (14)
Oni se služe spletkama, (15)
a Ja ih uništavam – (16)
zato nevjernicima još vremena dadni, još koji trenutak ih ostavi. (17)

At-Tariq
sumirprimus

#7946 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sumirprimus »

ja i..?
Avetinho

#7947 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Avetinho »

Ženski Dr.Med wrote:@ja sam odavle najlakse je reci "sa kim ja diskutujem" iskreno jaranski mani se ove teme jer nemas argumenata ,zdrav covjeciji razum ce reci ovo sta se palestincima nije u redu i da onaj zid okolo ono malo zemlje sto je ostalo gdje palestinci zive nista nije bolje od varavskog geta
Nemam kome reci "s kim diskutujem"?

S likom koji ne zna kada je poceo Drugi svjetski rat? S likom koji poredi dogadjaje u Gazi sa masovnim krvoprolicem u Drugom svjetskom ratu?

Konobar, daj nam svima ovoga na cemu su Zenski Dr.Med i Red Flock!
semirizsvemira

#7948 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by semirizsvemira »

Meir Hirsch, glavni rabin jevrejske organizacije Neturei Karta, koja se smatra jednom od najtajanstvenijih zajednica, kazao je da je jedino rješenje za palestinsku krizu da Palestina ponovo postane jedna država, čija će se teritorija prostirati u granicama prije 1948. godine.

On je istakao da se Jevreji i Palestinci mogu, kao što su i ranije, okupiti pod krovom jedne države.

"Mislim da Izrael treba biti obrisan sa lica zemlje u potpunosti. To je najispravniji put", izjavio je on.

Hirsch je kazao da je Izrael okupirao palestinsku teritoriju.

"Ako pričamo o miru, onda bi Izrael trebao vratiti Palestini njihovu zemlju", dodao je glavni rabin Neturei Karta
zlata

#7949 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by zlata »

Evo kako mocni Cionisti u SAD-u,
odlucuju ko sta ko moze i dokle moze

http://mondoweiss.net/2012/12/the-war-o ... is-on.html

The war over Chuck Hagel's possible appointment to be Secretary of Defense has begun in earnest, but right now at the fringe: leading the attack are neoconservatives at the Weekly Standard and the Republican Jewish Coalition who surely hope to nip this idea in the bud lest a Republican who has been openly critical of Israel gets a top policy job.

Following an earlier anonymous threat he published from an alleged congressional staffer to paint Hagel as an "anti-Semite," neoconservative godfather Bill Kristol has published "a fact sheet circulating widely on Capitol Hill" (who knows what that means?) that seeks to portray Chuck Hagel as an Israel-hater who would appease Iran. Some of the fact sheet's assertions will please those who seek a balanced American policy in the Middle East: ``

Ko god pisne protiv Izraela, proglasen je anti-Semitom..... :roll:
jefferson

#7950 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jefferson »

zlata wrote:Evo kako mocni Cionisti u SAD-u,
odlucuju ko sta ko moze i dokle moze

http://mondoweiss.net/2012/12/the-war-o ... is-on.html

The war over Chuck Hagel's possible appointment to be Secretary of Defense has begun in earnest, but right now at the fringe: leading the attack are neoconservatives at the Weekly Standard and the Republican Jewish Coalition who surely hope to nip this idea in the bud lest a Republican who has been openly critical of Israel gets a top policy job.

Following an earlier anonymous threat he published from an alleged congressional staffer to paint Hagel as an "anti-Semite," neoconservative godfather Bill Kristol has published "a fact sheet circulating widely on Capitol Hill" (who knows what that means?) that seeks to portray Chuck Hagel as an Israel-hater who would appease Iran. Some of the fact sheet's assertions will please those who seek a balanced American policy in the Middle East: ``

Ko god pisne protiv Izraela, proglasen je anti-Semitom..... :roll:
A gdje pro-arapski lobi u americi?
Niko ne brani pro-izraelskom lobiju da radi sta hoce, i oni to rade. Pitanje je sto nema pro-arapskog lobija?
Znas ono, ko prvi djevojci djevojka njemu!
Locked