hordas 87 wrote:...vi ko neki manijaci sto cijenite nas klub, mozete sta pricati protiv Blekica, i on vam je takav jer je stao uz svoju grupu i nepravi se kao vasi licemjeran, svaka mu cast na tome, ja se iz dana u dan stidim sve vise mojih jarana radi mnogo nekih stvari...jedino sto cijenim jeste ono "ime" od tm-a i zelje....ii ja koliko znam imate svoj dio foruma sta se javljate uopste ovdje..
Iskreno sam ocekivao da ce neko ovako prokomentarisati iako apsolutno nemas nikakve argumente za svoje kuckanje. Jedno je stati uz grupu (bilo koju), a drugo ponasati se onako kao on Kosevu! Dali je uopste ono stajanje uz "HZ" ili nije svako ima svoje misljenje, a za mene je ono intelektualno ponizavanje prisutnih svidjelo se to nekome ili ne. Razgovarao sam sa relativno mnogo onih kojima je Sarajevo u srcu i velika vecina dijeli moje misljenje! Elem, formirati misljenje o Blekicu na osnovu "samo onoga" bilo bi neozbiljno ali ponasanje odmah nakon izbora, u medjuvremenu i sada sve ti se samo kaze! Pojavio se primitivni anonimac (isto misljenje imam i o Zuji da nebi bilo zabune) zeljan prezentacije i imenena, usao u "konflikt" i izmanipulisao jedan odredjeni broj ljudi, a kada mu se sefu to nije svidjelo lagano nestao bez traga! Suma sumarum, oni koji vole Sarajevo su ulozili truda i truda da ga tu dovedu u nadi za bolje sutra, a on osim sto ih je obrukao jos i utackao se! Rezultat njegovog cetveromjesecnog rada je... Dobro je. Moze bolje. Ponovo, a vrijeme cini svoje!
Uzgred, ovo je javni forum na kojem mogu da citam, razmjenjujem misljenja, sugerisem, potvrdjujem... i sve to u okvirima lijepog ponasanja sto ce reci pisem i citam gdje ja hocu, a ne gdje me Blekic uputi!
P.S. Niti sam vrijedjao, niti provocirao i razmisli malo o svom ponasanju!