Dešavanja u Srbiji

Post Reply
kost_u_grlu

#7926 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kost_u_grlu »

muha_sa wrote: Johny--smjenite Hasima Tacija i vozdra--zar je to problem :-) imate iskustva u tome--od "desavanja naroda"do "jogurt revolucije".
Muha, zvao sam te na kafu, nisi dosao :)

Smenice on sam sebe, upropastice svoj narod, pogledaj kakvu je emisiju napravio italijanski novinar RAI o svercu droge iz Afganistana preko Kosova, kako je to doslo do Tacija, kako je ubijao novinare koji su pisali o tome...

http://www.youtube.com/watch?v=fnUerv1PoxU

Kad pogledas ovo jasno ce ti biti o cemu se tu zapravo radi...

Znate i vi kakva je to ekipa, ali se drzite onoga "neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj"...
kiky

#7927 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

ma, kao i uvijek ...
svi nešto nevaljaju samo su srbi čisti i pravi ...
stara prežvakana priča, kosko ...
nema se razloga da se nešto posebno gotive šiptari ...
al pustite ih na miru i pogledajte šta se po srbiji radi i kakvi vam moralni političari & bizmismeni upravljaju zemljom ...
sve go šljam ..
čak i za bosanske pojmove ...
:D
muha_sa

#7928 Re: Desavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

kost_u_grlu wrote:
muha_sa wrote: Johny--smjenite Hasima Tacija i vozdra--zar je to problem :-) imate iskustva u tome--od "desavanja naroda"do "jogurt revolucije".

Smenice on sam sebe, upropastice svoj narod, pogledaj kakvu je emisiju napravio italijanski novinar RAI o svercu droge iz Afganistana preko Kosova, kako je to doslo do Tacija, kako je ubijao novinare koji su pisali o tome...

Znate i vi kakva je to ekipa, ali se drzite onoga "neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj"...
doce Muha na kafu--na Adi je popijemo :D trenutno Muha u jebenoj vukojebini Swedskoj :lol:
Ama,ja sam za to da ga smijenite--jel Kosovo jos Srbija il jok :? sto se tih kriminalnih puteva tice :-) oni me plaho i ne zanimaju---ima ko ce se s njima obracunat --kad tad :D
kost_u_grlu

#7929 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kost_u_grlu »

kiky wrote:ma, kao i uvijek ...
svi nešto nevaljaju samo su srbi čisti i pravi ...
stara prežvakana priča, kosko ...
nema se razloga da se nešto posebno gotive šiptari ...
al pustite ih na miru i pogledajte šta se po srbiji radi i kakvi vam moralni političari & bizmismeni upravljaju zemljom ...
sve go šljam ..
čak i za bosanske pojmove ...
Kiky, rekao sam da obozavam tvoje postove, tako da ni ovom necu nista zameriti :)
kiky

#7930 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

nego, jesil to ti johny ...
muha_sa

#7931 Re: Desavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

kiky wrote:nego, jesil to ti johny ...
jok--eto ti si :lol:
kost_u_grlu

#7932 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kost_u_grlu »

muha_sa wrote: doce Muha na kafu--na Adi je popijemo :D trenutno Muha u jebenoj vukojebini Swedskoj :lol:
Ama,ja sam za to da ga smijenite--jel Kosovo jos Srbija il jok :? sto se tih kriminalnih puteva tice :-) oni me plaho i ne zanimaju---ima ko ce se s njima obracunat --kad tad :D

Kad otopli malo vredi na Adi meraciti koke iz zavetrine...uz pivo ;-)

'bes Svedsku, ladno al standard 8)
kost_u_grlu

#7933 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kost_u_grlu »

kiky wrote:nego, jesil to ti johny ...
Ubise Dzonija odavno, ja sam njegov sin, SANU-ov mali od palube :lol:
kiky

#7934 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kiky »

ubila vas majka ...
samo mjenjate te nikove pa nemože čovjek da vas skonta ....
šta ima u begišu ...
nihoniho

#7935 Re: Desavanja u Srbiji

Post by nihoniho »

kost_u_grlu wrote:
Pitanje Kosova i BIH ima svojih razlicitosti i dodirnih tacaka,
naravno, dodirne tacke su im sto su i jedna i druga drzava bile zrtve srpske hegemonisticke, agresivne politike i na srecu uspjele opstati .
uz duzno postovanje prema svim stradalim, srbi su u svoje egzoduse isli, najcesce, skupa sa svojom porazenom zlocinackom vojskom, po oprobanom principu "il etnicki cista , srpska ili traktori, kamioni pa na "slobodne teritorije"
kost_u_grlu

#7936 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kost_u_grlu »

kiky wrote:ubila vas majka ...
samo mjenjate te nikove pa nemože čovjek da vas skonta ....
šta ima u begišu ...
Mart je uvek sizofren mesec, budi se raja iz zimskog sna, godisnjica Milosevicu, Djindjicu, danas progona na Kosovu, uvek je pojacana doza adrenalina...

Realno, dali bi Kosovo za finale svetskog u fudbalu :) Sportska groznica je ipak jaca od svih ovih politickih masturbacija, ceka se malo lepse vreme da izadju curice sa suknjicama iz svojih zimskih rovova...

Kako je u Sarajevu, jel jos stoji zena na vratima Zelje2 koja mase ljudima da udju unutra, puno ko oko, sedis u redu pored ljudi koje ne poznajes 8)
Sezam

#7937 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Sezam »

kost_u_grlu wrote:

Evo, odgledao sam cijeli program. To za drogu i mafiju je manje vise poznato, samo nisam znao da je toliko ocito. :shock:

A sto se tice stradanja Srba na Kosovu, iako pojedinacno zalim kroz sta ti jadni ljudi prolaze (i sam sam osjetio na kozi), nisam mogao a da ne primjetim kako bukvalno svo zlo kroz koje Srbi na Kosovu prolaze (maltretiranja, ubistva, protjerivanja, paljenje bogomolja) - Bosnjaci su prosli kroz aposolutno istu golgotu u periodu 92 - 95, i to bas od strane Srba. Da li se radi o karmi li ne, ostavljam tebi da protumacis...

Tako da u stvari tvoje poredjenje kosovskih Albanaca i bosanskih Srba i ima smisla. Skoro su pa isti. Zaista je tesko reci ko je blizi civilizacijskom dnu.
kost_u_grlu

#7938 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kost_u_grlu »

Sezam wrote:
Evo, odgledao sam cijeli program. To za drogu i mafiju je manje vise poznato, samo nisam znao da je toliko ocito. :shock:

A sto se tice stradanja Srba na Kosovu, iako pojedinacno zalim kroz sta ti jadni ljudi prolaze (i sam sam osjetio na kozi), nisam mogao a da ne primjetim kako bukvalno svo zlo kroz koje Srbi na Kosovu prolaze (maltretiranja, ubistva, protjerivanja, paljenje bogomolja) - Bosnjaci su prosli kroz aposolutno istu golgotu u periodu 92 - 95, i to bas od strane Srba. Da li se radi o karmi li ne, ostavljam tebi da protumacis...

Tako da u stvari tvoje poredjenje kosovskih Albanaca i bosanskih Srba i ima smisla. Skoro su pa isti. Zaista je tesko reci ko je blizi civilizacijskom dnu.
Sa vecinom cu se sloziti, ali ima jedna razlika.

Sve ono sto su cinili Srbi u zadnjem ratu je dokumentovano, procesuirano, osudjeno, ceo svet zna za patnje Bosnjaka...

A sta je sa ovim Srbima na Kosovu, nikoga nije briga, niko od njihovih dzelata nije osudjen, to je bruka i sramota da u 21 veku neko zivi u takvom getu, a da mi slusamo o "najmladjim evropljanima", "mladoj demokratiji na Kosovu" :roll:

I na sve to ti neko trazi da priznas takvu drzavu, a ako to ne radis onda si "novi Milosevic", "velikosrbin"... nece Srbi nikad priznati takvu drzavu, treba da se postigne neka saradnja sa Pristinom, ali na nizem nivou, u vezi tehnickih pitanja, ali dati saglasnost da jedan narod ima 2 drzave u srcu Evrope, i da to bude jedinstven slucaj na svetu... ne moze...
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#7939 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Toto »

kost_u_grlu wrote: Mart je uvek sizofren mesec, budi se raja iz zimskog sna, godisnjica Milosevicu, Djindjicu, danas progona na Kosovu, uvek je pojacana doza adrenalina...
...dan zena
zavrzlama

#7940 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

[list=]Sve ono sto su cinili Srbi u zadnjem ratu je dokumentovano, procesuirano, osudjeno, ceo svet zna za patnje Bosnjaka...[/list][/b]

svi znaju i svi priznaju samo srbi ne...mladica se krije u srbiji...rezolucija o Srebrenici se ne usvaja...koljaci marsiraju u mjestima gdje su klali dok im narod klica....hajde trijezne glave razmisli gdje leze svi problemi danas...

srbiji je strateski interes podrzavanje zlocina u BIH...
BiH-x

#7941 Re: Desavanja u Srbiji

Post by BiH-x »

Karma je kucka :)

srpski zlocini nad Albancima:

(da ne budimo jednostrani :) )
Sezam

#7942 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Sezam »

kost_u_grlu wrote:
Sezam wrote:

Sa vecinom cu se sloziti, ali ima jedna razlika.

Sve ono sto su cinili Srbi u zadnjem ratu je dokumentovano, procesuirano, osudjeno, ceo svet zna za patnje Bosnjaka...

A sta je sa ovim Srbima na Kosovu, nikoga nije briga, niko od njihovih dzelata nije osudjen, to je bruka i sramota da u 21 veku neko zivi u takvom getu, a da mi slusamo o "najmladjim evropljanima", "mladoj demokratiji na Kosovu" :roll:

I na sve to ti neko trazi da priznas takvu drzavu, a ako to ne radis onda si "novi Milosevic", "velikosrbin"... nece Srbi nikad priznati takvu drzavu, treba da se postigne neka saradnja sa Pristinom, ali na nizem nivou, u vezi tehnickih pitanja, ali dati saglasnost da jedan narod ima 2 drzave u srcu Evrope, i da to bude jedinstven slucaj na svetu... ne moze...
To je naravno za svaku osudu, ali ja cu ti sada pokusati objasniti zasto je to tako. Do tebe je da probas shvatiti.

Ovako. Sve negdje do druge polovine 1994. Srbi su uzivali potpunu (iako skrivenu) podrsku zapada - tj vecine evropskih zemalja, kao npr Britanije, Francuske, Rusije itd, dok su ostale samo ponavljale prazne floskule o neminovnosti prekida sukoba...e sad, tu je negdje doslo do greske u proracunu, kao prvo Bosnjaci su odbili da budu istrijebljenji, a kao drugo, bosanski Srbi se i nisu pokazali kao disciplinovana vojska, koja je dovoljno inteligentna da zna kad treba stati. Ratko Mladic u svemu tome ima veliku ulogu, on namjerno prkosi NATO u okolici Gorazda u to vrijeme, NATO bombarduje par srpskih tenkova, Srbi zavezu NATO vojnike za stubove...itd...zatim se desi 1995 i sve sto se desi...i nakon toga su NATO (Amerikanci) rekli Srbima (Slobi): nema vise zajebavanja. Sa nama se vise ne mozete zajebavati. Jedan pogresan potez i odoste u p...u m......u.

E sad, zahvaljujuci tradicionalnoj srpskoj tvrdoglavosti i inatu sa jedne strane, te neumornom lobiranju Albanaca sa druge strane, a bogami i zelji NATO-a da isproba tehnologiju prije nego nagrne na Irak, doslo je do rata izmedju NATO i Srbije (taj sam rat, mislim savim objektivno, nazvao: Evil vs Evil :evil: )...a posljedice su takve kakve jesu, ali istina uvijek izadje na vidjelo, to je sigurno...

A ja cisto sumnjam da srpsko rukovodstvo ne bi sutra napustilo ideju srpskog Kosova, da im se ponudi spajanje sa RS. Toliko o licemjerstvu sadasnje srpske politike.
dallton

#7943 Re: Desavanja u Srbiji

Post by dallton »

evo provale dana, mjeseca, godine, decenije, stoljeca, milenija

Milo Đukanović: "Ulazak Crne Gore u NATO predstavlja poraz velikosrpske ideje"

17. 03. 2010. • 17:02 A. B.
Veličina slova: Standardna veličina slova Srednja veličina slova Najveća veličina slova
image Milo Đukanović / 24sata.info

*** SPAM *** - Protivnici nezavisne Crne Gore boje se njenog ulaska u NATO jer će tada u potpunosti propasti njihovi pokušaji da destabilizuju državu, izjavio je u srijedu za Radio Crne Gore premijer Milo Đukanović dodajući da će ulazak u NATO predstavljati poraz velikosrpske ideje.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
bravo kralju, ovo stvarno rijetki mogu, nevjerovatno, isti frajer koji je bio na strani te ideje zabija jos jedan glogov kolac u tijelo onoga sto je ostalo od ideje velike, povecane, bar malo velike, neformalno velike, "granice kao demarkaciona zona" srbije i jos proglasava kraj borbe
1gorstak

#7944 Re: Desavanja u Srbiji

Post by 1gorstak »

dallton wrote:evo provale dana, mjeseca, godine, decenije, stoljeca, milenija

Milo Đukanović: "Ulazak Crne Gore u NATO predstavlja poraz velikosrpske ideje"

17. 03. 2010. • 17:02 A. B.
Veličina slova: Standardna veličina slova Srednja veličina slova Najveća veličina slova
image Milo Đukanović / --- SPAM ---

*** SPAM *** - Protivnici nezavisne Crne Gore boje se njenog ulaska u NATO jer će tada u potpunosti propasti njihovi pokušaji da destabilizuju državu, izjavio je u srijedu za Radio Crne Gore premijer Milo Đukanović dodajući da će ulazak u NATO predstavljati poraz velikosrpske ideje.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
bravo kralju, ovo stvarno rijetki mogu, nevjerovatno, isti frajer koji je bio na strani te ideje zabija jos jedan glogov kolac u tijelo onoga sto je ostalo od ideje velike, povecane, bar malo velike, neformalno velike, "granice kao demarkaciona zona" srbije i jos proglasava kraj borbe
Djukanovic jeste son of a bitch, ali je (sada) nas son of a bitch.
dallton

#7945 Re: Desavanja u Srbiji

Post by dallton »

ma lijepo je gledati kako dojucerasnji jaran g.zi srpsku bracu na vrlo bolan nacin
Bosnolog

#7946 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Bosnolog »

Ista prica iz Srbije protiv drzave Kosovo i CG je osvetnicko pakosno frustrirajuca kao etiketiranju mafijasko duhansko kokainskoj drzavi CG i Kosovu ,....Dukanovic je najvice sjebo Srbiju i velikosrpsku ideologiju iako je isti bio sluga Milosevicu i SANU mentorima,.....

Ocito je drugo oko progledalo kad je trebalo i spasi se iz velikosrpskih kandzi i povrati crnogorsku drzavnost,naciju,jezik,crkvu uz pomoc Bosnjaka,Albanaca,i Hrvata koji zive u CG.Sad Dukanovic hebe velikosrbe u nerv njihove ideoogije i kvari im planove.Priznaje Kosova je najveci nokaut Srbije od strane Dukanoviceve CG a ulazak u NATO je smar Rusiji i so na ranu glogovog kolca nakon uspostave diplomaskih odnosa CG i Kosova,......
Bosnolog

#7947 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Bosnolog »

dallton wrote:ma lijepo je gledati kako dojucerasnji jaran g.zi srpsku bracu na vrlo bolan nacin
off topik /politicki vic u kontekstu ovih dogadaja/ :mrgreen:
Srbijanac i crnac inace pederi boravili /ljetovali/na crnogorskom primorju i onaku o sumrak se odluce na ljubavni cin u parku snogu preko klupe ,..... naide ti crnogorac peder i vidi crno dupe da se mrda u mraku,...prisloni ga Mrco crncu,u meduvremenu naide crnogorska murija i vidi trojicu na kamari,....Pandur sav izbezumljen udari Mrca po ledima rukom ,..zapitavsi ga "Sto cinis Jadzo,...a Mrco ce ti njemu "Vidis jadzo da hebem Srbijanca kroz Indigo"
kost_u_grlu

#7948 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kost_u_grlu »

Sezam wrote:
To je naravno za svaku osudu, ali ja cu ti sada pokusati objasniti zasto je to tako. Do tebe je da probas shvatiti.

Ovako. Sve negdje do druge polovine 1994. Srbi su uzivali potpunu (iako skrivenu) podrsku zapada - tj vecine evropskih zemalja, kao npr Britanije, Francuske, Rusije itd, dok su ostale samo ponavljale prazne floskule o neminovnosti prekida sukoba...e sad, tu je negdje doslo do greske u proracunu, kao prvo Bosnjaci su odbili da budu istrijebljenji, a kao drugo, bosanski Srbi se i nisu pokazali kao disciplinovana vojska, koja je dovoljno inteligentna da zna kad treba stati. Ratko Mladic u svemu tome ima veliku ulogu, on namjerno prkosi NATO u okolici Gorazda u to vrijeme, NATO bombarduje par srpskih tenkova, Srbi zavezu NATO vojnike za stubove...itd...zatim se desi 1995 i sve sto se desi...i nakon toga su NATO (Amerikanci) rekli Srbima (Slobi): nema vise zajebavanja. Sa nama se vise ne mozete zajebavati. Jedan pogresan potez i odoste u p...u m......u.

E sad, zahvaljujuci tradicionalnoj srpskoj tvrdoglavosti i inatu sa jedne strane, te neumornom lobiranju Albanaca sa druge strane, a bogami i zelji NATO-a da isproba tehnologiju prije nego nagrne na Irak, doslo je do rata izmedju NATO i Srbije (taj sam rat, mislim savim objektivno, nazvao: Evil vs Evil :evil: )...a posljedice su takve kakve jesu, ali istina uvijek izadje na vidjelo, to je sigurno...

A ja cisto sumnjam da srpsko rukovodstvo ne bi sutra napustilo ideju srpskog Kosova, da im se ponudi spajanje sa RS. Toliko o licemjerstvu sadasnje srpske politike.
Sa necim se slazem, sa necim ne...iznecu svoje vidjenje ukupne medjunarodne i geopoliticke scene.

Krajem 80-ih dolazi do pada Berlinskog zida, urusavanja Varsavskog pakta, bilo je ocigledno nestajanja bipolarnog sveta i dominacija samo jedne supersile Amerike. Svi narodi koji su bili sa istocne strane gvozdene zavese su gledali kako da se izvuku iz ruskih kljesta komunizma i siromastva i priblize zapadu. Jugoslavija je zahvaljujuci Titu imala light komunizam, sedenje na 2 stolice, relativno pristojan zivot dotiran kreditima sa zapada i saradnjom sa nesvrstanim.
Titovom smrcu zavrce se kreditna slavina, moramo da isplacujemo te dugove, naglo opada standard, nije bilo cvrste ruke i autoriteta u drzavi, izbijaju na pozornicu nacionalisticki programi koji nikad do kraja i nisu bili reseni, vec samo gurnuti pod tepih u toku "bratstva i jedinstva". Jos 1981 Albanci koji su imali sva prava iz Ustava 1974 prave masovne demonstracije "Kosovo Republika" koje policija i vojska guse u krvi.

Srbija docekuje to razdoblje u jako negativnom formatu, jedina je podeljena na 2 autonomne pokrajne koje po ustavu imaju nadleznosti republike, Beograd kontrolise samo uzu Srbiju, Kosovo klizi ka nezavisnosti a Novi Sad je na pristojnoj distanci od Beograda, bilo je jasno da ce se Juga raspasti, sve su jaci centrifugalni tonovi iz Ljubljane i Zagreba, 2 miliona Srba disolucijom Juge na proste cinioce ostaje van granica Srbije.

To je sve plodno tle za jacanje jakog nacionalizma, on se zasniva na strahu sta ce biti sa Srbima i srpskom drzavom kad se Juga raspadne, pre svega sta ce biti sa Kosovom, jer da nije bilo tog problema tesko da bi Milosevic zajahao vlast i dobio toliku podrsku. Napravljen je katastrofalno los izbor, otvoren je cep divljeg nacionalizma koji onda vise nije mogao da se zaustavi, kao odgovor na to javlja se Tudjman u Hrvatskoj i ulazimo na put bez povratka...

Zapad je na pocetku rata bio nezainteresovan, Bush stariji je slavio pobedu u Kuvajtu, Evropa nespremna za brzu reakciju, i Milosevic je imao odresene ruke da vodi rat za koji je imao jako malo vremena da ga zavrsi. Nisu oni njega podrzavali ali ga nisu sprecavali, ali on je radio sve da ih od stanja pospanosti i slavlja okrene protiv sebe, nije hteo da se sastane sa americkim ambasadorom Cimermanom, vodio je otvoreno rusofilsko-komunisticku politiku, cak je isao i protiv Jeljcina podrzavajuci komuniste, tako da ni sa te strane nije imao podrsku.

Sam je srljao u rat, jeste imao na papiru ogromnu silu ali u praksi JNA nije bila formatirana za unutrasnje sukobe, to se videlo najbolje kod Vukovara kad je morao da srusi ceo grad da bi ga osvojio, pocetkom 1992 potpisuje se primirje u Hrvatskoj, i mislim da je vec tad shvatio da nema nista od krnje Juge u kojoj bi on bio boss, ali ga je inercija izazivanja krize i ratova povukla i u Bosni. To sto je Karadzic govorio da ce unistiti sve Muslimane, to je bila opasno degenerisana poruka, ali u praksi nije bilo sanse da se unisti 2 miliona ljudi koji brane svoju jedinu zemlju. Udareno je svom silom, na pocetku, ali kako je vreme prolazilo bilo je jasno da se ne moze okupirati cela Bosna, da je cena toga prevelika, Srbi su osvojili nekih 70% prostora i sa tim bili zadovoljni, ali nije to moglo da se dobije i na papiru, Milosevic pokusava 1993 da nagovori Karadzica da potpise mir, ovaj ga odjavljuje, nastavlja rat sam, i takva odluka je kostala zivota mnoge ljude i posle toga imamo Srebrenicu kao krunu te zlocinacke ratne politike, i maloumne osvete kad je bilo jasno da kola idu nizbrdo.

Tacno je ovo sto si rekao, da tek 1994 zapadu je konacno dopizdeo Milosevic, ali su zbog geopolitike i kreirali ovakav Dejton, hteli su da stvore takve entitete koje mogu kontrolisati, da niko ne bude pobedjen, nisu hteli da totalno slome Srbe jer su se plasili dominacije Muslimana, a tragom te politike se i danas vode.

Sto se tice Kosova, problem je visevekovni, ovo sto se dogadjalo 90-ih je samo logican epilog, tesko je tu moglo proci bez rata, Srbi nikad ne bi pristali na svojevoljnu amputaciju te teritorije, ja prvi podrzavam odvajanje od Albanaca, ali ne i ovakvu drzavu koju su stvorili.
vee-jay

#7949 Re: Desavanja u Srbiji

Post by vee-jay »

kost_u_grlu wrote: Ti koji najavljujes rat "cim gora ozeleni" sa RS drzis nekom moralno predavanje o necemu. To sto ti govoris je isto kao kad bi ja rekao - kockas se sa necim sto nemas, teritoriju RS si izgubio u ratu...

Jel ti to zvuci ok, ne zvuci ti, e tako meni zvuci i ova tvoja prica...

Srbija u faktickom smislu kontrolise sever Kosova, i za to se vredi boriti, nikakvim ratom, nego ostrom diplomatskom borbom, drzanje Pristine u vecitom sahu, onemogucivanja da postanu clan UN i drugih svetskih organizacija.

Ovo oko zlocina, licis mi na Jevreje, sta god urade lose brane se Holokaustom. Sorry, ja cu da pricam i o srpskim zrtvama, nisu one manje vredne ni od albanskih ni od bosnjackih... Ne volis ove snimke rusenja crkve, ruse ti mit o jadnim i ugrozenim Albancima...e vidis kakvi su kad im se dozvoli, nekontrolisana rulja koja pali crkvu staru vekovima.
Kakvo izvrtanje cinjenica. :-) Onog dana kada RS prizna citav zapadni svijet ona je drzava.

Ono oko drzanje nekoga u sahu, kako ja vidim: dok Srbija umislja da drzi Kosovo u sahu, citava zapadna hemisfera drzi sve vise Srbiju u sahu. Tadic ne prima one nagrade bez veze :wink:

A na ovo o Jevrejima samo dvije rijeci: "Turci" i "Jasenovac" ... Pa nakon toga, idemo u pokolj...
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#7950 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Toto »

dallton wrote:ma lijepo je gledati kako dojucerasnji jaran g.zi srpsku bracu na vrlo bolan nacin
a ko je jaran

rod rodjeni
jedna sisa zadojila
jedna mati odgojila

a on izdo rod i porod

Prije dva dana je pukla bruke i nova afera u Srbiji.

Jugoslav Cosic novinar b92, javno na TV, linkom povezo nekog crnogorskog srbina, opozicionara iz CG i srpskog mafijasa iz Svicarske, sa kojim Srbija hoce da napravi drzavni udar u Crnoj Gori i dovede svoju marionetsku vladu na Celo CG.

http://www.b92.net/video/video.php?nav_ ... _id=417952

Tog srpskog mafijasa je inace srbijanska vlast stavila na crvenu interpolovu potjernicu. Posto je Lepi Cane mafiozo bio drzavni sluzbenik UDB-e kome je Srbija osnovala firmu u Svicarskoj za pranje mafijaskih para, srbi ga optuzuju -po komunistickom zakonu- za zloupotrebu sluzbenog polozaja. :lol: :lol: :lol:
Svicarsko zakonodavstvo ne ganja biznismene koji u privatnoj firmi "zloupotrebe polozaj", pa svicarski Interpol nece da isporuci lepog Caneta Subotica i sad Srbija preko Vuka Jercemije ganja svicarsko pravosudje -kao sto ganja britansko i bh sustvo - jer nece da slusaju komande iz Srbija i nece da se upetljavaju u srpsko-crnogorski bratoubilacko mafijaski rat.

Mafijas iz svicarske na TV poco navoditi 'kontroverzne' srpske biznismene i tajkune kojima je posudjivo milione dolara za kupovinu srbijasnke privrede i politicara. Ti srpski tajkuni su sponzori srpske politike pa se ocekuje da Tadic da izjavu kako on nema nista protiv ako svicarska ne isporuci srpskog mafijasa Srbiji.

U sve je upetljan i drugi Srbin crnogorskog porijekla Ratko Knezevic.

Ratku Knezevicu je Dukanovic vjencani kum pa ga je Milo postavio za crnogorskog diplomatu u Americi, a ima ihrvatsko :? drzavljanstvo i zivi u Londonu. I ovaj se sa MIlom posvadjao zbog para i politicke vlasti pa sad reflektira da postane novi premijer CG
Knezevic je inace bio kucni prijetelj sa hrvatskim novinarskim tajkunom Pukanicem, kojeg je ubila srbijanska mafija i Americkim ambasadorom u srbiji Montgomerijem - kojeg je americka administracija izbacila sa posla i sad zivi u Dubrovniku. Pukanic je godinu dana u Globusu objavljivao napise o srbijanskoj mafiji tesko optuzujuci premijera Dindica.

Pukanic je optuzivao Dindica jer je ovaj raznim mjerama vlade bukvalno odsjekao lanac duhanske mafije koji je dolazio iz Fabrike duhana Rovinj, koja proizvodi Ronhil M - najpopularmiju cigaru na Srbijanskom trzistu. Hrvatski kartel duhansko drogeraske mafije na celu sa Hrvojeme Pertacom - inace dobrim Pukanicevim- prijeteljem je Hrvatska razvalila uz pomoc americke DEA.

Americka DEA je u obracunima sa juznoamerickim kokainskim kartelima naletla na srbijansku mafiju kojoj je Srbija dugo godina bila sigurno utociste. Pod pritiskom Amerike Srbija je morala uhapsiti jednog od bosova Sarica -koji je bivsi suzbenik BIA-e, ali mu je po starosrpskom obicaju dojavila da "pobjegne" iz Srbije da bi Srbija mogla da optuzuej celi svet da je i bjelosvjetsku mafiju napuskerala na jadnu i prepostenu Srbiju.

Duhanska mafija ima i svoj ogranak koji ide preko BiH, ali zbog siromastva nasih gradanja ova ogranak ne svercuje americki Malboto vec hrvatski Ronhil, pa se amricka DEA ne bavi intezivno ovim slucajem, jedino preko nekog Rafi Gregorijana ponekad isprepada Ronhil mafiju.
Post Reply