Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#7926 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
eto vam vas struĆnjak
- Baltazar_khan
#7928 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
zalosno je sinoc bilo bez sjevera i hordi. al neka, nadam se da su pojedinci valjda progledali zbog cega traje bojkot. emigracija brat itd 
-
Proposition Joe
#7929 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
i dalje sam stava da bojkot nije rješenje.
Dođi, navijaj, daj podršku svome timu, skandiraj i prozivaj one koje smatraš odgovornim i to je to.
I u prvom mandatu je Mirzu otjerala puna tribina a ne bojkot i njena praznina.
Dođi, navijaj, daj podršku svome timu, skandiraj i prozivaj one koje smatraš odgovornim i to je to.
-
last mohicans
#7930 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Istog sam misljenje, mlitavo je to sve, bez efekta. Prošao sam preko kosevskog, vidio sam grupicu hordi gdje je mesdzid bio na kosevskom, cugaju pive, ne znam jesu li tu gledali, ima neko udruzenje, koliko vidjeh. Spontano navijanje sinoc i nije bilo tako loše u par navrata, mogla se dići ekipa, ali nije to kao navijanje 90 min. Ali luzerski mentalitet naših ekipa, ne mozemo govoriti više o ovoj ekipi, to se ponavlja sa svakom novom ekipom, da to više nije normalno.
-
Karikaturist
#7931 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ko ce im ugraditi pobjednicki mentalitet, nemamo trenera skolovanog vec godinama. Ne smijem ni zamisliti sta je u onim sferama koje obicnom navijaci nisu dostupne, mladje skole, manageri okolo kao lesinari i slicno..
Juce su se 4 kapitena promijenila, Ziljkic daje kapitensku Varesanovicu. Ovaj klub je taoc svojih ‘legendi’ i onih koji ga ‘vole’.
Juce su se 4 kapitena promijenila, Ziljkic daje kapitensku Varesanovicu. Ovaj klub je taoc svojih ‘legendi’ i onih koji ga ‘vole’.
-
mond
#7932 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Naprosto smo gladni te neke europske afirmacije i srljamo sa amaterima.
Ne znam šta je Mirviću u glavi i jel "glupi" amerikanac, al brate ako nisi do sad skontao onda i jesi glup.
Jel ono još jedna godina i onda ćemo biti naj na ušljivom Balkanu? Vrijeme leti. Vjerovatno se samo zagrijavamo
Ne znam šta je Mirviću u glavi i jel "glupi" amerikanac, al brate ako nisi do sad skontao onda i jesi glup.
Jel ono još jedna godina i onda ćemo biti naj na ušljivom Balkanu? Vrijeme leti. Vjerovatno se samo zagrijavamo
- Grean
#7933 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Proposition Joe wrote: ↑21/07/2023 09:59 i dalje sam stava da bojkot nije rješenje.
Sinocnja reakcija skoro citavog zapada gdje su izvizdali skandiranje "uprava napolje" od strane pojedinaca sa istoka govori da velika vecina navijaca Sarajeva nije na fonu onog sto se protura kao generalni stav navijaca.Baltazar_khan wrote: ↑21/07/2023 09:45 zalosno je sinoc bilo bez sjevera i hordi. al neka, nadam se da su pojedinci valjda progledali zbog cega traje bojkot. emigracija brat itd![]()
Ovaj rezultat nece promijeniti stav da svako normalan stoji iza onog ko ulaze tolike pare u klub a ne da trazi njegov odlazak. Sinocnja utakmica je najbolje pokazala koliko ljudi stoji iza kampanje kontra Mirvica.
Ono u cemu ja mogu reci da mijenjam misljenje je to je li Mirza rjesenje za klupu Sarajeva. Sinoc nismo imali nikakve igre, na sredini nas pojeli. Prizivao sam Mirzu na klupi jos kad su doveli Calu i treba priznati kad se napravi fula.
Ali HZ ne proziva Mirzu zbog trenerskog (ne)znanja ili rezultata vec radi izjave od prije 10 godina i to je problem. On je nama nesto reko' a ti koji ulazes milione ima nas da slusas. Otprilike tako je prevod ove situacije.
-
Anquilla
#7934 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nadam se da trenutno Mirza i Ismir pregovaraju o cifri za sporazumni raskid ugovora, ovaj sam ne zeli da ode…
Ne znam, nejasno je meni gdje mu je obraz, nije neki stranac, zivi u ovom gradu….
Ne znam, nejasno je meni gdje mu je obraz, nije neki stranac, zivi u ovom gradu….
- ultima_palabra
- Dinostula
#7936 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Super jos 30 milja kazne HOrde nam nabise kazni 70 milja za mjesec dana.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/uefa- ... /230721063
https://www.klix.ba/sport/nogomet/uefa- ... /230721063
-
Anquilla
#7937 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zar taj nije u zatvoru, ima li zamjenika kakvog za pregovaranje
-
Plunkett
#7938 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kako se ono kaze, sam pao, sam se ubio.
- rocco_siffredi
#7939 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mirvić, a samim tim i klub, je postao taoc podzemlja. Kome nije do sada postalo jasno, on je pored očiju slijep. Džaba mu je pričati.
- omega369
#7940 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kao sto napisah, Mirvic je ispao debil a uz to je strasno srozao klub u evropskim tokovima da je to za plakati. Trebace nam nekoliko godina dobrih rezultata u evropi da se ugled povrati
Ako debilu to nije jasno neka se ubije
Ako debilu to nije jasno neka se ubije
-
last mohicans
#7941 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja sam od dobro obavještenog novinara isto čuo, da smo u raljama kriminalaca. Ko je platio, kakvim novcem i na koji način silna obeštećenja, Boga pitaj. Istreseš se tolike novce, platiš obeštećenja, a nikad ranije nisi, onda ostaviš lika koji ni blizu nije taj nivo, da vozi avion, a autiće je vozao. Na šta će ovo izaći, samo Allah zna. Toliki napor da izboriš tu usranu Evropu, onda u prvom kolu ispadneš. Ne mogu ovako napamet da upoređujem, evo iz glave skoru kompletnu zadnju liniju je promijenio od prošle utakmice, oba stopera i golmana, Zeljković je bio prošlu zadnji vezni, sad stoper. Duraković prošlu propado ko kauč,opet počeo. Kako da ti nešto očekuješ kad nisi siguran ko da ti igra zadnju liniju. A zasto izvede Aničića i ubaci Šerbu, pitam se, ne znam je li imao žuti, a i sve ostale izmjene su katastrofalne. Sve najbolje igrače je izveo i uopće nije ni pomišljao na penale. Zalosno.rocco_siffredi wrote: ↑21/07/2023 13:36 Mirvić, a samim tim i klub, je postao taoc podzemlja. Kome nije do sada postalo jasno, on je pored očiju slijep. Džaba mu je pričati.
Last edited by last mohicans on 21/07/2023 14:07, edited 1 time in total.
- van Basten
#7942 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Danas nikakvih izjava instagramske uprave? Nikakve price o balkanskom iskoraku za 2 godine, o igracima koji su sadasnjost i buducnost kluba, o bilo cemu...
Bio je red oglasiti se, nesto reci poslije blamaze i propale sezone u julu vec.
Nisam protiv Mirvica, gdje ces biti protiv ako covjek trosi svoje milione, ali brate dragi ako ne znas plati nekome ko zna.
Ja nisam bio protiv Mirze zbog tih izjava prije 10 godina (iako su bile bezobrazne, a i ovovremenske izjave pokazuju da nista pametniji postao nije), nego zato sto je i tad pokazao da ne zna. A u medjuvremenu nista naporedovao nije pa da covjek kaze - ok, naucio je nesto u tih 10 godina, daj ga ovamo. Prosle sezone smo Evropu izborili jer je konkurencija bila ocajna i individualni kvalitet igraca nam je bio dovoljan, iako je i tu bilo trenerskih bravura za hvatati se za glavu. A ove evropske tekme i jedan, za evropski nivo, ispodprosjecan trener bio je dovoljan da ogoli svo njegovo neznanje i onim najzagrizenijim mirzinim navijacima
Bio je red oglasiti se, nesto reci poslije blamaze i propale sezone u julu vec.
Nisam protiv Mirvica, gdje ces biti protiv ako covjek trosi svoje milione, ali brate dragi ako ne znas plati nekome ko zna.
Ja nisam bio protiv Mirze zbog tih izjava prije 10 godina (iako su bile bezobrazne, a i ovovremenske izjave pokazuju da nista pametniji postao nije), nego zato sto je i tad pokazao da ne zna. A u medjuvremenu nista naporedovao nije pa da covjek kaze - ok, naucio je nesto u tih 10 godina, daj ga ovamo. Prosle sezone smo Evropu izborili jer je konkurencija bila ocajna i individualni kvalitet igraca nam je bio dovoljan, iako je i tu bilo trenerskih bravura za hvatati se za glavu. A ove evropske tekme i jedan, za evropski nivo, ispodprosjecan trener bio je dovoljan da ogoli svo njegovo neznanje i onim najzagrizenijim mirzinim navijacima
- omega369
#7943 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moze on trositi svoje milione i negdje drugo. Nek nas ne bruka vise. Dosta je
I niko u ovoj sugavoj ligi nije napredovao kao trener. Sve je to goli amaterizam, mocvara
I niko u ovoj sugavoj ligi nije napredovao kao trener. Sve je to goli amaterizam, mocvara
- rocco_siffredi
#7944 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hoćete da vam kažem ko je nosio pare u Mostar prije utakmice sa Zrinjskim?
Kad je Peljto pitao igrače Zrinjskog gdje su majice za proslavu titule, a oni rekli to će biti neko drugo kolo. E moji pitari
Kad je Peljto pitao igrače Zrinjskog gdje su majice za proslavu titule, a oni rekli to će biti neko drugo kolo. E moji pitari
-
Anquilla
#7945 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Beganovicu koliko danas zakazati psihologa.
Nije lagan teret koji nosi, nadam se da se nece pogubiti u sezoni pred nama.
Nije lagan teret koji nosi, nadam se da se nece pogubiti u sezoni pred nama.
-
El_comadante
#7946 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mirza odlazi
- omega369
#7947 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hajde recirocco_siffredi wrote: ↑21/07/2023 14:37 Hoćete da vam kažem ko je nosio pare u Mostar prije utakmice sa Zrinjskim?
Kad je Peljto pitao igrače Zrinjskog gdje su majice za proslavu titule, a oni rekli to će biti neko drugo kolo. E moji pitari![]()
Ja ti kazem da je to laz. I imali su spremne majice
-
il dottore
#7948 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nemoj nama braca, nego u FUP pravorocco_siffredi wrote: ↑21/07/2023 14:37 Hoćete da vam kažem ko je nosio pare u Mostar prije utakmice sa Zrinjskim?
Kad je Peljto pitao igrače Zrinjskog gdje su majice za proslavu titule, a oni rekli to će biti neko drugo kolo. E moji pitari![]()
Al ozbiljno
-
mond
#7949 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zna ko je nosio pare, pretpostavljam da zna i sumu
Da niko nije gledao tu utakmicu pa možda da im se i povjeruje
- omega369
#7950 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Niko ne izmislja kao pitar, jos ako u kafani negdje cuje nesto