Što je najgore @omega će još da ispdane u pravu...rano počinje da hrače, ali pogodio je sa Husrefom da to nije to iako je uranio sa tjeranjima, a evo vrlo lako bi se moglo desiti i sa Dženanom...znali smo svi da nije trenerski mag, ali normalno da je dečku trebalo dati šansu nakon osvajanja kupa i onih nekoliko tekmi u ligi gdje smo čini mi se sve uzeli izuzev derbija na Grbavici gdje sm igrali 1-1..plus dobra igra bila, dobro se krenulo u EL i sad sranje
Ponavljam se ko papagaj, ali meni nije jasno šta je razlog svega ovoga...pa ne može biti zato što si prije tri dana zijanio 7-0 da samo zbog toga doživiš sličan debakl večeras..jer meni je x sa Travnikom kući haman ko onih 7-0, ovo je večeras i gore, kad znaš ko ti otkida bod, a mogo je i sva tri
Nakon ovoga sam poprilično ubijeđen da Dženan neće dočekati kraj sezone, previše je kikseva u tako malo odigranih utakmica, samo se bojim kada odluče da ga sklone, već ćemo debelo zaostajati, pa dok novi trener upozna ekipu, eto nas na jedno -7 ili-8

...dejavu vu iz godine u godinu

....ali ne može biti ni samo do Dženana, pa ja da sam ih večeras vodio, da su igrali ko ljudi dobili bi, kakvo je večeras se morali pokazati jebeno trenersko umijeće da bi dobio jebenog Travnika kod kuće i to sa ekipom koja nije da ne zna..pa nije baš da je ova ekipa u rangu one sa strašnim Melunovićem, Šunjevarićem, Radulovićem i ostalim panjevima pa smo i sa njima dobijali Travnik kući..meni se čini da se se neke naše "zvijezdice" već osilile pa biraju tekme šta li već, samo treba to pod hitno identifikovati i hirurški odstraniti...jer meni ne treba ekipa koja ima samo motiva kad igra velike utakmice, a za male ih zaboli penis...ako je tako, onda neka oni sebi traže klub lige petice ako misle da tamo mogu igrati, jer ovdje će igrati jednako i protiv Atrmitosa i protiv Travnika i protiv Borusije i protiv Obarske...tako da bi trebao da im se do znanja, ako neče uprava, valjda hoćemo mi...ili ćemo opet "igraj Sarajvo, nema veze"