U posljednjih 10 kola jesenjeg dijela smo osvojili 8 bodova, a u 10 kola proljeca 13
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- decko_sa_kovaca
#79051 Re: Premijer liga BiH
Napredak je ocigledan
U posljednjih 10 kola jesenjeg dijela smo osvojili 8 bodova, a u 10 kola proljeca 13
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#79052 Re: Premijer liga BiH
Preporodjenidecko_sa_kovaca wrote:Napredak je ocigledan
@Logovani, nama samo dragi Bog moze pomoci.
-
mirza_15
#79053 Re: Premijer liga BiH
Akšam je između 19:50 i 21:30 u Sarajevu. Ako su htjeli klanjati "u vakat" teško bi mogli stići do neke džamije, pogotovo ako su došli organizovano. Ne znam zašto vam uopšte smeta što se neko moli Bogu. Nisu nikoga udarili, napali, uvrijedili...armin071 wrote:Dupla govna samo nam prate „standarde“ nase nam drzave. Koga uopste zanima ko i da li je klanjao?! I zajebali smo i arape sa klanjanjem na otvorenom. Pravi vjernici da se ne uvrjede ali valjda ima neki red gdje se klanja. Jos samo da po wc-ima pocnu klanjati a dzamija vise nego drveca kako u Sa tako i u Tz. Ali jok ba u dzamiji te ne vidi nikoemigrazione wrote:Kakav jebacki naslovGrupa Manijaka klanjala ispred Tušnja![]()
Odosmo od teme, kolo za infarkta bar sto se pitara tice. Ista meta isto odstojanje. Ali lazni se ne predaju. Bice zajebano u Tuzli, a ostalo bi se i moglo izgurati...
A za novinare se slažem. Ne znam zašto je ovo uopšte bitno da se nađe na portalu. Vjerovatno zato što mi sada ovdje komentarišemo, a to donosi klikove, klikovi reklame, reklame novac...
- plain vanilla
#79054 Re: Premijer liga BiH
Ne bih se upustala u rasprave, samo evo dvije informacije. Nije nepoznato da se na Tusnju.prodaje alkohol, svako malo nas kazne zbog toga.mirza_15 wrote:
Akšam je između 19:50 i 21:30 u Sarajevu. Ako su htjeli klanjati "u vakat" teško bi mogli stići do neke džamije, pogotovo ako su došli organizovano. Ne znam zašto vam uopšte smeta što se neko moli Bogu. Nisu nikoga udarili, napali, uvrijedili...
A za novinare se slažem. Ne znam zašto je ovo uopšte bitno da se nađe na portalu. Vjerovatno zato što mi sada ovdje komentarišemo, a to donosi klikove, klikovi reklame, reklame novac...
Drugo, dzamija je udaljena pet minuta pjeske.
Ali svako zna svoje, i nek klanja gdje hoce, bezveze je o tome raspravljati.
Uzeli su bod s igracem vise, mashala
- ZonFon
#79055 Re: Premijer liga BiH
Skontale kone da im ni Amaw ne moze pomoci sa se vjeri okrenuli 
-
Nadzorna_ploca
#79056 Re: Premijer liga BiH
Poslije x godina dosli ljudi na vrijeme na tekmu da sad hodaju gore dole trazeci dzamiju..ne ide vala. 
- decko_sa_kovaca
#79057 Re: Premijer liga BiH
Pa vanila ti ne mozes maknut gore, od autobusa na tribinu sa tribine u autobus uz pratnju policije. Kakvo setanje 5 minuta do stadiona.
Po meni uopste nije do amara toliko jer imas ogranicene igrace koji su promjenili 4 trenera ne moguce je da ni jedan ne valja. Dobro nam je reko krcmarevic kolika god on ubleha bio da se ciljevi celnika kluba ne moguci za ostvariti sa trenutnim igrackim kadrom i covjek je sam odstupio jer je vidio cime raspolaze.
Ono sto sam reko da smo napredovali koliko god to preglupo zvucalo na papiru je tako. Ne pobjedjujemo al i ne primamo puno golova niti gubimo, naspram jeseni gdje smo svaku tekmu primali go i skoro svaku gubili ovo je napredak
Po meni uopste nije do amara toliko jer imas ogranicene igrace koji su promjenili 4 trenera ne moguce je da ni jedan ne valja. Dobro nam je reko krcmarevic kolika god on ubleha bio da se ciljevi celnika kluba ne moguci za ostvariti sa trenutnim igrackim kadrom i covjek je sam odstupio jer je vidio cime raspolaze.
Ono sto sam reko da smo napredovali koliko god to preglupo zvucalo na papiru je tako. Ne pobjedjujemo al i ne primamo puno golova niti gubimo, naspram jeseni gdje smo svaku tekmu primali go i skoro svaku gubili ovo je napredak
- animus
#79058 Re: Premijer liga BiH
Ništa novo u Tuzli. Zapni protiv sarajevskih klubova po cijeni povreda i kartona a onda slijedece kolo opusteno turisticki.
Dok je Slobode Zrinjski se ne treba sikirati za titulu. Jedino ih Husref moze zeznuti pa se onda pljuje po njemu iz nemoci.
Dok je Slobode Zrinjski se ne treba sikirati za titulu. Jedino ih Husref moze zeznuti pa se onda pljuje po njemu iz nemoci.
- animus
#79059 Re: Premijer liga BiH
Sve si u pravu ali brate niste se smjeli odreci curjurica i arezine u takvoj situaciji. Sa njima bi sada bili duplo opasniji.decko_sa_kovaca wrote:Pa vanila ti ne mozes maknut gore, od autobusa na tribinu sa tribine u autobus uz pratnju policije. Kakvo setanje 5 minuta do stadiona.
- decko_sa_kovaca
#79060 Re: Premijer liga BiH
Za curjurica bi se slozio a za arezinu ne bi.
Amar je smatrao da moze izborit evropu sa jeftinijim igracima od curjurica da li ce uspjet vidjet cemo
Amar je smatrao da moze izborit evropu sa jeftinijim igracima od curjurica da li ce uspjet vidjet cemo
- plain vanilla
#79061 Re: Premijer liga BiH
animus wrote:Ništa novo u Tuzli. Zapni protiv sarajevskih klubova po cijeni povreda i kartona a onda slijedece kolo opusteno turisticki.![]()
Jos kmecite?
Igrali smo bez cetiri standardna igraca, ostali s igracem manje i Zeljo nista. Sta je trebalo, da izadjemo s terena da klub iz metropole moze dat gol napokon?
De ba, saberi se.
- plain vanilla
- decko_sa_kovaca
#79063 Re: Premijer liga BiH
Onaj je davno trebo dobit crveni
Mozda bi ga dali da smo imali jedno 50 minuta igraca vise
- plain vanilla
#79064 Re: Premijer liga BiH
Mozda, a mozda i ne bidecko_sa_kovaca wrote:Onaj je davno trebo dobit crveni
Losi ste, bgm.
I mi smo, naravno, ali vecina nasih nije ni za kantonalnu ligu.
Ali.dobar Zec, valjao nam je
- decko_sa_kovaca
#79065 Re: Premijer liga BiH
Mislim da bi nasi mogli u drugoj federalnoj
- plain vanilla
#79066 Re: Premijer liga BiH
Imate vi dobrih igraca, ne zezaj. Jos par dobrih i Amar ce to lijepo poslagati.decko_sa_kovaca wrote:Mislim da bi nasi mogli u drugoj federalnoj
- decko_sa_kovaca
#79067 Re: Premijer liga BiH
Ima 3-4 al i oni upadnu u siviloplain vanilla wrote:Imate vi dobrih igraca, ne zezaj. Jos par dobrih i Amar ce to lijepo poslagati.decko_sa_kovaca wrote:Mislim da bi nasi mogli u drugoj federalnoj
- plain vanilla
#79068 Re: Premijer liga BiH
Pa da, zato vam trebaju pojacanja. Amar radi koliko moze u trenutnim uslovima.decko_sa_kovaca wrote:
Ima 3-4 al i oni upadnu u siviloplain vanilla wrote:Imate vi dobrih igraca, ne zezaj. Jos par dobrih i Amar ce to lijepo poslagati.decko_sa_kovaca wrote:Mislim da bi nasi mogli u drugoj federalnoj
Koliko god mi izgledali jadni, da nije Nale ispali bi iz lige. Ako nas ne pojacaju, ne trebamo ni igrati sljedece godine, a on treba pobjeci. Kad se samo sjetim njegove price kako nam je bolje na pripreme u Medjugorje nego uTursku
- decko_sa_kovaca
#79069 Re: Premijer liga BiH
Ja nisam nikakav strucnjak al evo sta ste losiji od nas po rezultatima a mi ko biva pripremali se u turskoj na suncu a vi u blatu
- Logovan
- plain vanilla
#79071 Re: Premijer liga BiH
Bome, za duplu nisam sigurnaLogovan wrote:![]()
- Logovan
#79072 Re: Premijer liga BiH
Nisam ni ja.plain vanilla wrote:Bome, za duplu nisam sigurnaLogovan wrote:![]()
- plain vanilla
#79073 Re: Premijer liga BiH
Sretan Vaskrs drugarima koji slave 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#79074 Re: Premijer liga BiH
Vidim Tuzlaci navalili da nam preuzmu tradiciju derbija s komšijama

- plain vanilla
#79075 Re: Premijer liga BiH
Zbog lijepe igre? Neizvjesnog rezultata? Puno prilika? Pozrtvovane igre?Tomahawk11 wrote:Vidim Tuzlaci navalili da nam preuzmu tradiciju derbija s komšijama![]()