Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dr_Proka wrote:
Glavno pitanje je što ih ne reemituje? Da te napomenem da su sa totala izbacili novu m i još nema zamjene, a nisu vratili pink m
Cinemania iz nekog razloga zabranjuje reemitiranje van Srbije, Crne Gore i Makedonije, Doma TV i Mini TV bi trebali da mogu ići, jer su dobijeni u paketu sa kupovinom Nove TV HR.
A što se tiče Nove M, mislim da ne žele da je ubace iz razloga što je program skoro potpuno identičan Novoj BH, i vjerovatno bi ista bila zatamnjena 98% u toku dana
Benq wrote:Je li kod tebe D3 stb ili eon stb ? Na EON-u radi kako treba.
EDIT: Moja greska, nisam ni vidio da sam na Eurosport 1 SD, tu radi sve ok, na Eurosport 1 HD je isto kao kod tebe, kocka se slika. Nisi precizirao koju verziju kanala vracas unazad pa sam provjeravao SD verziju
Do mene. Zaboravio sam da uopšte ima SD verzija, ne znam ni na kojem je kanalu.
Znači nisam jedini, čudno mi bi, normalno radi sve, a kad vratiš kocke sve neke, mislio sam ono na početku bude tako, ali sam onda ubrzavao i opet se isto dešava.
jasko__ wrote:Ljudi jel zvanicno da nikako ne moze EON mobilna aplikacija na Telecomovom internetu??
Evo pokusavam, neki bezze kanali rade..al npr Sportklub nece
Ne jednom, tristo puta se pričalo o tome u ovoj temi...
Pa normalno da ne može jer zamisli samo koliko bi bilo 'sharing'-a računa jer svako može imati 5 uređaja na eon-u. Siguran sam da bi mnogi onda uzeli samo internet paket od telecoma npr i još ovamo nešto platiš za eon acc i gledaš SK i arene bez da moraš tražiti stream i sl.
Je li normalno da epg kaze jedno a pustaju nesto sasvim drugo na tv? Primjer pink action - kaze epg u 1900 Umri muski 3 a prije minut je poceo I, Robot.
melb26sa wrote:Je li normalno da epg kaze jedno a pustaju nesto sasvim drugo na tv? Primjer pink action - kaze epg u 1900 Umri muski 3 a prije minut je poceo I, Robot.
Nisam ovo ranije primjetila.
Pink je malo bolestan, oni daju semu, i onda je promijene bez ikakvih najava.
Dr_Proka wrote:
Glavno pitanje je što ih ne reemituje? Da te napomenem da su sa totala izbacili novu m i još nema zamjene, a nisu vratili pink m
Cinemania iz nekog razloga zabranjuje reemitiranje van Srbije, Crne Gore i Makedonije, Doma TV i Mini TV bi trebali da mogu ići, jer su dobijeni u paketu sa kupovinom Nove TV HR.
A što se tiče Nove M, mislim da ne žele da je ubace iz razloga što je program skoro potpuno identičan Novoj BH, i vjerovatno bi ista bila zatamnjena 98% u toku dana
Mene više interesuje doma tv jer dosta dobrih serija ima, a za djecu bi mogao mini tv, ali ne znam koji bi kanal bio viška.
Desavaju se neki problemi sa D3 mini uređajem, u toku dana nekoliko puta se desi da dodje do "skremblovanja" kanala, počelo se dešavati da jednostavno zaledi pa se mora čekati da se resetuje ili to ručno uraditi.
U D3 mini ide ona kao sim kartica. Znate li do čega je ?
Desavaju se neki problemi sa D3 mini uređajem, u toku dana nekoliko puta se desi da dodje do "skremblovanja" kanala, počelo se dešavati da jednostavno zaledi pa se mora čekati da se resetuje ili to ručno uraditi.
Benq wrote:Je li kod tebe D3 stb ili eon stb ? Na EON-u radi kako treba.
EDIT: Moja greska, nisam ni vidio da sam na Eurosport 1 SD, tu radi sve ok, na Eurosport 1 HD je isto kao kod tebe, kocka se slika. Nisi precizirao koju verziju kanala vracas unazad pa sam provjeravao SD verziju
Do mene. Zaboravio sam da uopšte ima SD verzija, ne znam ni na kojem je kanalu.
Znači nisam jedini, čudno mi bi, normalno radi sve, a kad vratiš kocke sve neke, mislio sam ono na početku bude tako, ali sam onda ubrzavao i opet se isto dešava.
@Berba22,
Dostavite nam broj Ugovora i kontakt telefon u pp i provjerit ćemo.
jasko__ wrote:Ljudi jel zvanicno da nikako ne moze EON mobilna aplikacija na Telecomovom internetu??
Evo pokusavam, neki bezze kanali rade..al npr Sportklub nece
@jasko__,
Eon aplikaciju možete koristiti i na drugim mrežama ali su pojedini kanali rezervisani za Telemach.