¡zavist detected!elk wrote:ćuj da fejs kupi euro?
profi kradljivac strimova i frajer koji ni pekaru ne plaća?
da baho i drekavac rade?
on, da kupi euro?
on?![]()
![]()
![]()
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#7901 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
-
elk
- KatarinaKosaca
#7903 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
O tome sam i pisala, kako na BHT ne znate jezike zato i tesko rjesavate probleme sa Zenevomelk wrote:ne razumem
-
Mustang1
#7904 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Na ovom forumu se gleda samo kako ce ko koga pljunuti. Taman da i Igman otkupi Euro i da reis prenosi utakmice svejedno mi je samo nek bude prenosa. Eno svakako Igman u HD.u 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#7905 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
mene tv ne zanima, samo da te pozdravimKatarinaKosaca wrote: O tome sam i pisala, kako na BHT ne znate jezike zato i tesko rjesavate probleme sa Zenevom
- It_is_a_Leclerc
#7906 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
BHT se, po zakonu, ne financira primarno iz marketinga. I da se financira, od tog živjeti ne bi mogao, jer marketing u ovoj zemlji dere jedino OBN koji ima najgledaniji televizijski format u historiji bh. televizije - Zvezde Granda, i na kojima samo zarade što BHT reklamama i pretplatom ne može za mjesec dana.KatarinaKosaca wrote:Imam pravo kritizirati svakoga kome imam zakonsku obavezu davati novac i ko trosi moj novac. Koji primitivan mentalitet, ne smije se pitati za svoje pare!. Zato nam se salteruse i ponasaju kako se ponasaju zato iBHT ne zna sta je dici dupe i pokusati naci koju reklamu, sta je uzeti kameru izaci na ulicu i pokusati nesto proizvesti. Vrh je sijelo—emisija gdje dezurni analiticari poslije dva vinjaka dodju da palamude kako su nacionañne stranke krive za rat.It_is_a_Leclerc wrote:Opet kritikujete sirotinju što vam umjesto bureka iznijela luk u vodi.KatarinaKosaca wrote:Jedini danas radili prijenos utalmice. Dok ostali partiJoti cmizdre za sadakom i repriziraju partizanske filmove. U ovoj degutantnoj kolektivnoj pljuvacini vrijedi spomenuti da je BIH osvojila svoj prvi kup.
Plati, pa se klati.
Dotad - nemate pravo na kritiku.
Sorry.
Što je to tako - druga je tema.
Opet kažem, "pokušati nešto proizvesti" košta. A kad si televizija koja ne plaća struju i koja se pogađa sa Elektroprivredom da im odgode plaćanje "do boljeg", onda jednostavno nemaš ni za pokušaj.
Žao mi je što im je EBU progledao kroz prste. Volio bih da su zabranili prijenose EP u BiH, kao kakvu-takvu kaznu neodgovornim građanima koji nemaju sluha i razumijevanja za zakonsku obavezu plaćanja poreza.
-
elk
#7907 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dear kathy,ekavica,a i nerazumevanje, su bili samo za tebe.i onu nedavnu provalu za otvorenu temu"sveze jagode".mislim da tebi ovo nije bilo tesko razumeti.iako toliko postova i svadja(uspela zakuhati i na temi uzgoj lesnika...),nije lako coveku ostati pametan.ima dobar hodza u tutinu,ako zelis broj,stojim na raspolaganju.lijep pozdrav,vidimo se na nekoj drugoj temi,gdje,po obicaju,briljiras. 
- KatarinaKosaca
#7908 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
i ovo bjese sve sto imas reci o temi?elk wrote:Dear kathy,ekavica,a i nerazumevanje, su bili samo za tebe.i onu nedavnu provalu za otvorenu temu"sveze jagode".mislim da tebi ovo nije bilo tesko razumeti.iako toliko postova i svadja(uspela zakuhati i na temi uzgoj lesnika...),nije lako coveku ostati pametan.ima dobar hodza u tutinu,ako zelis broj,stojim na raspolaganju.lijep pozdrav,vidimo se na nekoj drugoj temi,gdje,po obicaju,briljiras.
- Thorgerson
#7909 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Meni samo nije jasno kako nekome moze biti drago da drzavna tv propadne.
A i ovi na fejsu bi to jedva cekali imam osjecaj, a jebo to sto su i Baho i Senad tu gdje jesu zahvaljujuci toj istoj televiziji koju ne propustaju da hraknu, vecinom Senad.
A i ovi na fejsu bi to jedva cekali imam osjecaj, a jebo to sto su i Baho i Senad tu gdje jesu zahvaljujuci toj istoj televiziji koju ne propustaju da hraknu, vecinom Senad.
- Radio Sarajevo
#7910 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Katarina još ovdje hvali uživaoca kokaina. Hajde, valjda uzmeš koju mrvicu od PTSP-ovca
, pa između pedeset tisuća postova dobiješ i za kifle.
- sunceKOtepsija
#7911 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
plain vanilla wrote:mene tv ne zanima, samo da te pozdravimKatarinaKosaca wrote: O tome sam i pisala, kako na BHT ne znate jezike zato i tesko rjesavate probleme sa Zenevom![]()
- karanana
#7912 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
da, ponovo vidim ljubomorne duse koje bi da povlache chize sa senchijem ali nemaju tu mogucnost.
ali jebo vise tu izlizanu erszebet pricu. na temu.....mirna je dobra. ne bi joj oprostio niti se danima dizo i izlazio iz nje. ali brate, nula je kad je u pitanju vodjenje programa. evo gledam je na uzbudjenje, nula bodova kako vodi razgovor i to sponzorisani program. dva puta pita isto, nelogicna pitanja, shablonski....a i dikcija je nula bodova.
ali opet kazem, strahovit zestok i dugotrajan sex do oticanja polnih organa nikad ne bi dosao u pitanje.
ali jebo vise tu izlizanu erszebet pricu. na temu.....mirna je dobra. ne bi joj oprostio niti se danima dizo i izlazio iz nje. ali brate, nula je kad je u pitanju vodjenje programa. evo gledam je na uzbudjenje, nula bodova kako vodi razgovor i to sponzorisani program. dva puta pita isto, nelogicna pitanja, shablonski....a i dikcija je nula bodova.
ali opet kazem, strahovit zestok i dugotrajan sex do oticanja polnih organa nikad ne bi dosao u pitanje.
- radiša
-
vade_mecum
#7914 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ok. ne znam kako da procesiram ovu informaciju
-
julisiz es grant
#7915 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
vade_mecum wrote:ok. ne znam kako da procesiram ovu informaciju![]()
- It_is_a_Leclerc
#7916 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Njegova konvertibilnost je njegova lična stvar. Ono što ja mogu reći je da o Marjanu Mijajloviću, u karakternom, i komentatorskom smislu, zbilja mislim sve najgore, kao i, uostalom, o cijeloj ovoj televiziji, njenom vlasniku, te većini ljudi koji se daju preveslati na ovaj plitki patriotizam i nacionalističko preseravanje.
-
Srebrni
#7917 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
...jer je patriotizam ekskluzivno pravo javnog propalog servisa. Ja Makija ( ili sad vec Mukija) gotivim. Koliko znam nikome nista nazao covjek nije uradio. Oni sto ga znaju, a ne vole, vjerovatno su ljubomorne duse.It_is_a_Leclerc wrote:Njegova konvertibilnost je njegova lična stvar. Ono što ja mogu reći je da o Marjanu Mijajloviću, u karakternom, i komentatorskom smislu, zbilja mislim sve najgore, kao i, uostalom, o cijeloj ovoj televiziji, njenom vlasniku, te većini ljudi koji se daju preveslati na ovaj plitki patriotizam i nacionalističko preseravanje.
- KatarinaKosaca
#7918 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
...jer je patriotizam ekskluzivno pravo javnog propalog servisa. Ja Makija ( ili sad vec Mukija) gotivim. Koliko znam nikome nista nazao covjek nije uradio. Oni sto ga znaju, a ne vole, vjerovatno su ljubomorne duse.
———————————————————+1, sinoc odgledah finale bez tona.......nemam potrebe, oriva ni zelje danas blatiti one neznalice, posebice «karakterno», jer ih me poznajem. Dakle, opcija mute na daljinskom i kao da si na utakmici uzivo. Marjan akoje nasao nesto u vjeri islama za srecu i dobrobit, sretno mu bilo kao i u svakom drugom pogledu
———————————————————+1, sinoc odgledah finale bez tona.......nemam potrebe, oriva ni zelje danas blatiti one neznalice, posebice «karakterno», jer ih me poznajem. Dakle, opcija mute na daljinskom i kao da si na utakmici uzivo. Marjan akoje nasao nesto u vjeri islama za srecu i dobrobit, sretno mu bilo kao i u svakom drugom pogledu
- karanana
#7919 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
+2.
gotivim makija kao komentatora i znalca. njegove privatne stvari me ne zanimaju. cak mi malo ide na zivce ovo sa vijestima od jucer o konverziji.
za to me boli karina. a ovi koji nesto kao znaju o njemu, vaki je naki je, shmrche, duguje, vara....garantujem da se niko ovdje nije iz prve ruke javio tako da uopste ne mogu to da kupim zdravo za gotovo.
gotivim makija kao komentatora i znalca. njegove privatne stvari me ne zanimaju. cak mi malo ide na zivce ovo sa vijestima od jucer o konverziji.
za to me boli karina. a ovi koji nesto kao znaju o njemu, vaki je naki je, shmrche, duguje, vara....garantujem da se niko ovdje nije iz prve ruke javio tako da uopste ne mogu to da kupim zdravo za gotovo.
-
nema me tamo
#7920 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Šta ne možeš da kupiš?
Lik se lupa spidom ko dalabu.
Lik se lupa spidom ko dalabu.
- simonese
#7921 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
znam nekoliko ljudi kojima je ostao duzan bruku paraSrebrni wrote:...jer je patriotizam ekskluzivno pravo javnog propalog servisa. Ja Makija ( ili sad vec Mukija) gotivim. Koliko znam nikome nista nazao covjek nije uradio. Oni sto ga znaju, a ne vole, vjerovatno su ljubomorne duse.It_is_a_Leclerc wrote:Njegova konvertibilnost je njegova lična stvar. Ono što ja mogu reći je da o Marjanu Mijajloviću, u karakternom, i komentatorskom smislu, zbilja mislim sve najgore, kao i, uostalom, o cijeloj ovoj televiziji, njenom vlasniku, te većini ljudi koji se daju preveslati na ovaj plitki patriotizam i nacionalističko preseravanje.
- Edin H.
#7922 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kamatari?simonese wrote:
znam nekoliko ljudi kojima je ostao duzan bruku para
- simonese
#7923 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ne,normalni ljudi koji su samo htjeli da mu pomognuEdin H. wrote:Kamatari?simonese wrote:
znam nekoliko ljudi kojima je ostao duzan bruku para
- navedeni
#7924 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Baš bi volio vidjeti da neko Dodiku pokaže ovo priznanje o genocidu što se desilo u Senada.. Da vidimo što je promijenio mišljenje
-
Nero Histrion
#7925 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
E jest' vala, fino rek'o Dodik da se zna sta je bilo u Srebrenici ... g e n o c i d ... i to bi mu trebalo pustati svaki dan, ha se probudi, pa po cijeli dan. A i njegovom glasackom tijelu!navedeni wrote:Baš bi volio vidjeti da neko Dodiku pokaže ovo priznanje o genocidu što se desilo u Senada.. Da vidimo što je promijenio mišljenje