Dajte Inter da se igramo, da se igramo
Sent from my YUSUN W91 using Tapatalk
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ponos moj <3Šveđanin wrote:
da nisi mislio istočnijeBaltazar_khan wrote:kad smo dogurali do zadnje prepreke (3 pretkolo ucl 2007, play off el 2009) oba puta smo dobili teške a nimalo atraktivne protivnike. dynamo kyiv i cfr cluj. nadam se trećoj sreći, da bude šta zapadnije
Jbg, ali se ulozeno i vrati.Nuken wrote:Sad shvatam ono " plače od sreće"
Dajte Inter da se igramo, da se igramo... Nismo ni svjesni koliki je ovo uspjeh za FK SARAJEVO i bh.fudbal. Da i ostali klubovi pokušaju nešto učiniti u Evropi popravila bi se cjelokupna situacija u bh fudbalu. Izgubiš kod kuće utakmice i u gostima nadoknadis rezultat.To mogu samo veliki Evropski klubovi
+ kad sam pročitao da ćemo avionom u BL nisam mogo vjerovati..Pojedini klubovi jedva plate bus, a prvoj ligi ne treba ni govoriti.Za mene je ovo svemirski uspjeh.Nista se ne može preko noći napraviti. Za sve treba dosta vremena i novca
Sent from my YUSUN W91 using Tapatalk
Računaj još i Basel. Teški ali neatraktivni.Baltazar_khan wrote:kad smo dogurali do zadnje prepreke (3 pretkolo ucl 2007, play off el 2009) oba puta smo dobili teške a nimalo atraktivne protivnike. dynamo kyiv i cfr cluj. nadam se trećoj sreći, da bude šta zapadnije
mislio sam na zapadnu evropu naravnonKrkan wrote:da nisi mislio istočnijeBaltazar_khan wrote:kad smo dogurali do zadnje prepreke (3 pretkolo ucl 2007, play off el 2009) oba puta smo dobili teške a nimalo atraktivne protivnike. dynamo kyiv i cfr cluj. nadam se trećoj sreći, da bude šta zapadnije
al-em wrote:dzeno je napokon shvatio da duljevic mora igrati umjesto bilbije,te da u slucaju negativnog rezultata ubacuje bicu sa klupe,jer rezervnog napadaca nemamo
sa ovom postavom mi cemo u ligi minimalno svaku utakmicu davati 2 komada
ja video priloga sniman iz tramvaja
nabijem ga ko spava u 10drugi profil wrote:Jbg treba razumjet i druge. Ljudima valja spavati.
Slavice se, ne mora se grad dici.