oooooo kako dobre vijesti na rano jutro
da prozivite ostatak zivota u zdravlju i veselju
...jestel' mislili da ce bit' 'armonika e fakat sam radosna zbog vas
Moderator: anex
...jestel' mislili da ce bit' 'armonika minjonja wrote:kakavdanak, neizmjerno mi je drago zbog tebe, zene i bebe!!!! samo zbog vas udjem na ovaj forum da vidim kako ste, tako mi je drago!! da bude ziv i zdrav sto godina, da jedni druge usrecujete i nadopunjujete.
bizet wrote:@kakav danak, magarece godine, cestitam
oooooo kako dobre vijesti na rano jutro
da prozivite ostatak zivota u zdravlju i veselju...a nema veselja bez...bez dobre muzike
...jestel' mislili da ce bit' 'armonika
e fakat sam radosna zbog vas
Alhemicarkaa wrote:Čestitke i od mene tatama, ljubite i mirišite bebe.
krompir i riza wrote:Danak, jarane, cestitam vam, neka vam je ziv i zdrav.
P.S. Kad budes mijenjao pelene, pokusaj zapamtiti da one ljepljive trakice idu pozadi, ne naprijedUstedices puno zivaca i vremena
![]()
Cestitke i ostalim tatama i mamama!
krompir i riza wrote:Sve se nauci kad ti se zaprijeti sankcijama.Ja jos samo da naucim dojit i mogu mamu zamijeniti u svakoj situaciji
. Ne sikiraj se, bices pravi tata-mata, nek je pisonja stigao ziv i zdrav.

Magarece_godine wrote:Uhhhhhhh hvala svima
Postao sam babo![]()
![]()
kakavdanakneiskustvu wrote:POSTAO SAM TATA!!!!!!
+1 princezaAnelicha wrote:Cestitke tatama i mamamada su vam bebice zive i zdrave i, sto vec neko rece, bili bolji od vas
![]()
A neko napisa, falit ce curicaa... ee pa nece, evo kod mene jedneusli u 9ti mjesec uspjesno
![]()
![]()
i kad smo vec tu, jel neko imao osjecaj, uvjerenje.. nesto... da ce se poroditi prije termina ?
Ja sam jedna od tih :$ povrh svega, osjecam povremeno pritisak dolje... prevrtanja, 'guranja' po stomaku su vec uobicajena...
I jos nesto, kad ste vi poceli s kupoovinom stvarcica ? I sta se kupovalo za 'prvu ruku' ?![]()
Ljubaaaac za sve bebice maleneee
manekenka u penziji wrote:+1 princezaAnelicha wrote:Cestitke tatama i mamamada su vam bebice zive i zdrave i, sto vec neko rece, bili bolji od vas
![]()
A neko napisa, falit ce curicaa... ee pa nece, evo kod mene jedneusli u 9ti mjesec uspjesno
![]()
![]()
i kad smo vec tu, jel neko imao osjecaj, uvjerenje.. nesto... da ce se poroditi prije termina ?
Ja sam jedna od tih :$ povrh svega, osjecam povremeno pritisak dolje... prevrtanja, 'guranja' po stomaku su vec uobicajena...
I jos nesto, kad ste vi poceli s kupoovinom stvarcica ? I sta se kupovalo za 'prvu ruku' ?![]()
Ja nisam nista kupila, ali sam zato sve prije tri mjeseca dobila. Jedino mi fali flasica za čaj, pelene, nešto kremica, kupkica i to je to. Kontam počet od ovog mjeseca da kupujem. (Ulazim u 8.)
krompir i riza wrote:Sve se nauci kad ti se zaprijeti sankcijama.Ja jos samo da naucim dojit i mogu mamu zamijeniti u svakoj situaciji
. Ne sikiraj se, bices pravi tata-mata, nek je pisonja stigao ziv i zdrav.
suspect_zero wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:POSTAO SAM TATA!!!!!!
Iskrene čestitke![]()
manekenka u penziji wrote:Ma nije rano, taman ti je sad. Bolje ti je da si pripremis sto vise možeš. Kupi gaze, još par bodica, rukavice, sve to operi i ispeglaj da ti je spremno. Imaš u dm-u onaj termometar za vodu kad budeš kupala bebu, oko 4 KM, to je super stvar.
Samo da utefterim nece faliti curicaAnelicha wrote:Cestitke tatama i mamamada su vam bebice zive i zdrave i, sto vec neko rece, bili bolji od vas
![]()
![]()
![]()