Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
andr0id wrote:Hajmo hitno! Koliko je para da se otkljuca s3 samsung galaxy? Dolazi mi nov iz amerike..
Sent from my GT-i9001 using Tapatalk 2
Jarane tebi vec mjesecima dolazi taj telefon :lol:
Haj nek bude hairli
Otkljucavanje oko 20KM.
N4
Jarane, kupljen nov glajnc! I dobijem email, mogu li ga otkljucati ovdje. Kazem covjeku cekaj. Kontam dok vidim koliko je para otkljucavanje pa da kazem toliko, i dobijem i para.. znaci 20 ok. Hvala. Doci ce do mjesec dana, dok covjek iz usa dodje, sabur
Nema . Znam proceduru ali sam zaboravio fucking password a bez njega mi ne da da obrisem stari. Thats a problem:oops:
Edit: Rjesio problem, nasao uputstvo za model telefona na netu:mrgreen: Hvala frendu
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
imam dva problema sa xperia p. prvo sam od sebe skida slikice nekih igrica i dolaze mi stalno notifikacije da skinem neke igrice. pocelo iz cista mira dolaziti??
drugi problem, kontakti i registar poziva se sam od sebe obrisao. kad pokusam ubaciti ponovo kontakte sa sim kartice jednostavno ne moze,a ako ih vucem sa maila nesto onda pokaze ali ne sve...?
made_in_sarajevo wrote:imam dva problema sa xperia p. prvo sam od sebe skida slikice nekih igrica i dolaze mi stalno notifikacije da skinem neke igrice. pocelo iz cista mira dolaziti??
drugi problem, kontakti i registar poziva se sam od sebe obrisao. kad pokusam ubaciti ponovo kontakte sa sim kartice jednostavno ne moze,a ako ih vucem sa maila nesto onda pokaze ali ne sve...?
made_in_sarajevo wrote:imam dva problema sa xperia p. prvo sam od sebe skida slikice nekih igrica i dolaze mi stalno notifikacije da skinem neke igrice. pocelo iz cista mira dolaziti??
To prvo, vjerovatno su reklame koje ti serviraju aplikacije koje imas instalirane , kad si na netu . Mozda ti je chekirano da automatski skida apdejte sa Play Store
Može li mi neko preporučiti kakvu dobru navigaciju za ovaj sgs 3, pošto mi onaj igo što sam koristio na staroj sgs dvici ne odgovara, jednostavno premala rezolucija pa ružno izgleda na ekranu.
Maharadza wrote:Može li mi neko preporučiti kakvu dobru navigaciju za ovaj sgs 3, pošto mi onaj igo što sam koristio na staroj sgs dvici ne odgovara, jednostavno premala rezolucija pa ružno izgleda na ekranu.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
imao sam ga na dvici za njenu rezoluciju i izgledao je kako treba, onako kako je izgledao i na iphoneu i svim smartphoneovima koje sam imao prije, mozda si imao neku verziju koja nije bila bas za S2 ?
stroga normala wrote:Ima IGO Primo sa rezolucijom za S3.
Što se ostalih navigacija tiče, Waze uopšte nije loš, čak naprotiv... A džabalesku je na Google Play Store-u
Maharadza wrote:Može li mi neko preporučiti kakvu dobru navigaciju za ovaj sgs 3, pošto mi onaj igo što sam koristio na staroj sgs dvici ne odgovara, jednostavno premala rezolucija pa ružno izgleda na ekranu.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
imao sam ga na dvici za njenu rezoluciju i izgledao je kako treba, onako kako je izgledao i na iphoneu i svim smartphoneovima koje sam imao prije, mozda si imao neku verziju koja nije bila bas za S2 ?
Ružno sam formirao rečenicu, na s2 je navigacija super izgledala samo sada na s3 nije čemu. Ali evo našao sam i nabacio igo primo za ovu s3 rezoluciju (1280x720) i sada izgleda super.
A igo mape se uvijek moraju posebno skinuti i kopirati u folder, zavisno koje zemlje želiš, što uopšte nije loše, meni npr. odgovara jer ubacim samo mape zemalja koje me zanimaju.
PS. Jesu li ikako izlazile nove mape za BIH i Balkan generalno?
Što se ostalih navigacija tiče, Waze uopšte nije loš, čak naprotiv... A džabalesku je na Google Play Store-u
je li offline ili online (tj ima li mape u sebi ili ih skida?)
nisam mogao zakjuciti iz opisa na playu
tnx
Evo sad sam gledao i ipak je online, s tim što učita mapu i ta mapa se može gledati i offline, ali čim se ode na opciju Navigate zahtjeva internet konekciju, tako da je Igo Primo još uvijek najbolja opcija za navigaciju
Aplikacija pod nazivom ExynosAbuse valjda za 30tak sekundi rootuje s3 bez odina itd. Davno sam nekad na galaxy s radio root pa sam sve zaboravio i zanima me najsigurniji nacin root-ovanja da li ovo preporucujete, dakle instalira se na telefon i sve odradi a sto je najbitnije posto imam garanciju jos godinu dana kasnije se preko iste aplikacije moze odraditi unroot.
Šteta što više ljudi ne koristi ovu social based navigaciju
Btw ne troši puno downloada, samo 0,5 Mb na 30 km vožnje.
svakom preporučam ko ima smartphone i neku od pretplata sa uključenim mjesečnim internetom