Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ugasise signal na mojoj tv hayata tv je isključen sa platforme moje tv u ponedjeljak ja odem raskinuti ugovor sa bh teleckom dana 01.02.2026 godine internet je odron u bh teleckomu gdjece radnici hayata tv politički je odradzeno samo pred mjesec ramazana koji dolazi dana 19.02.2026 godine zato su i ugasilo signal na platformi moje tv u ponedjeljak ja ode pod pisati ugovor sa telemahom tamo ima hayat tv ja sam 10 godina na mojoj tv hoce još da dodatno plaćaš 5 km za sportske kanale dosta više i bh teleckom i da znaju da se ne smiju igrati sa gradzanima Bosne i Hercegovine kako će sad izgubiti svoje kupce nema više miliona sami sebi traže belaja
tobejarabi
E ovo vam je trojka komunisti eto narode pa bujrum glasaj opet neka je samo ste govorili nek nije SDA pa neka je i gore pa ljudi dočite sebi Jel vidite da su postavljeni da nas stave ko palestince jeste svjesni više dignemo se narode oružje u ruke nema drugog načina da spasimo državu ova trojka ide da nas nema jeste svjesni ovo ako ostane ovako sa konakovičem nikšičem ramom i ova vlast vjerujte druga Palestina
Lives in Oberhausen, Germany
Tobejarabi 2x. Nadam se da se oakvi mogu prijaviti njemackoj, jer je opasnost i tamo.
Last edited by peca777 on 02/02/2026 12:39, edited 1 time in total.
Ugasise signal na mojoj tv hayata tv je isključen sa platforme moje tv u ponedjeljak ja odem raskinuti ugovor sa bh teleckom dana 01.02.2026 godine internet je odron u bh teleckomu gdjece radnici hayata tv politički je odradzeno samo pred mjesec ramazana koji dolazi dana 19.02.2026 godine zato su i ugasilo signal na platformi moje tv u ponedjeljak ja ode pod pisati ugovor sa telemahom tamo ima hayat tv ja sam 10 godina na mojoj tv hoce još da dodatno plaćaš 5 km za sportske kanale dosta više i bh teleckom i da znaju da se ne smiju igrati sa gradzanima Bosne i Hercegovine kako će sad izgubiti svoje kupce nema više miliona sami sebi traže belaja
iz zadnje klupe wrote: ↑02/02/2026 12:29
Zašto se nije išlo na uvođenje Hayata kao dodatnog programa, evo ja bih prvi platio ne 2KM već 5KM, jer mi se roditelji posebno mati, jedino smiri kada gleda Almasu i Mirana, ovako joj ostaju politička prepucavanja na Face-u , FTV i BHT , od kojih ženi samo skače pritisak, pa posljedično i meni, ja bi ukinuo FTV, BHT , Face, i svi koji samo dižu tenzije radi gledanosti, a koje ne rješavaju nijedan problem
Izaslo je negdje saopštenje Mediasky operatera da bi zbog Hayata morali podići pretplatu za 2KM. Al da nisu 2KM problem već ugovor kakav im se daje na potpis a koji omogućava vlasniku prava da povećava cijenu kada poželi.
Mediasky je isto bila primorana isključiti Hayat.
studeni76 wrote: ↑02/02/2026 12:32
svesuper5
Jbt pa danima ti se objasnjavalo i ti samo predješ preko toga i udri po svom
ok,ja sam sam samo spominjao da to nije od jucer,i odkud sad u izbornoj godini.Jer prica o ovome je bila i prije dvije godine ako se ne varam.
Samo bi jos volio da vidim kojeg datuma je taj VIP uputio bh operatirima da im se plati.
iz zadnje klupe wrote: ↑02/02/2026 12:29
Zašto se nije išlo na uvođenje Hayata kao dodatnog programa, evo ja bih prvi platio ne 2KM već 5KM, jer mi se roditelji posebno mati, jedino smiri kada gleda Almasu i Mirana, ovako joj ostaju politička prepucavanja na Face-u , FTV i BHT , od kojih ženi samo skače pritisak, pa posljedično i meni, ja bi ukinuo FTV, BHT , Face, i svi koji samo dižu tenzije radi gledanosti, a koje ne rješavaju nijedan problem
Kakav vam je pritisak u kuci nedjeljom u 19:15? Znaci sve ukinuti a ostaviti Hayat?
svesuper5
ok,ja sam sam samo spominjao da to nije od jucer,i odkud sad u izbornoj godini.Jer prica o ovome je bila i prije dvije godine ako se ne varam.
Samo bi jos volio da vidim kojeg datuma je taj VIP uputio bh operatirima da im se plati.
Pa i to ti se govorilo da je Hayat pokrenuo priču baš sada zato što je izborna godina. Eto sam si našao po kojem zakonu posluje BH telecom. Ovdje su bili prinudjeni da ugase signal do okončanja spora.
I treba znati da se Hayat godinama nije žalio jer je kroz reklamu naplaćivao grdne pare od Telecoma. E sad toga pranja para više nema pa je zinula guzica za 25mil. Valja finansirat kampanju.
Btw što nisi poslušao bivšeg reisa pa bi spoznao istinu prije sedmicu
svesuper5
Pa i to ti se govorilo da je Hayat pokrenuo priču baš sada zato što je izborna godina. Eto sam si našao po kojem zakonu posluje BH telecom. Ovdje su bili prinudjeni da ugase signal do okončanja spora.
I treba znati da se Hayat godinama nije žalio jer je kroz reklamu naplaćivao grdne pare od Telecoma. E sad toga pranja para više nema pa je zinula guzica za 25mil. Valja finansirat kampanju.
Btw što nisi poslušao bivšeg reisa pa bi spoznao istinu prije sedmicu
Pa nisam,jer ovde ima trojkinih botova kojim smeta avdo i istraga.
OK priznajem ,pogresio sam.BH Telecom i ostali operateri su upravu.Hajat trazi nesto nemoguce.
tobejarabi
E ovo vam je trojka komunisti eto narode pa bujrum glasaj opet neka je samo ste govorili nek nije SDA pa neka je i gore pa ljudi dočite sebi Jel vidite da su postavljeni da nas stave ko palestince jeste svjesni više dignemo se narode oružje u ruke nema drugog načina da spasimo državu ova trojka ide da nas nema jeste svjesni ovo ako ostane ovako sa konakovičem nikšičem ramom i ova vlast vjerujte druga Palestina
Tobejarabi 2x. Nadam se da se oakvi mogu prijaviti njemackoj, jer je opasnost i tamo.
Ovi još traže Aliju na listiću da ga zaokruže kad glasaju… nOrod znO…
Problem je u tome sto je Hayat vec primio uplatu za ovaj period od portugalske firme… i sad bi oni trebali vratiti pare da prekinu ugovor. Tako rece Svrakic.
Osnivači privrednog subjekta ''VIP TEAM'' su privredni subjekti ''MAYFAIR MANAGEMENT LIMITED'',
sa nacionalnim identifikacionim brojem pravnog lica: 980435030 i sjedištem na adresi Dixcart House Fort
Charles Charlestown, Nevis, Saint Kitts and Nevis i privredni subjekt CARLTON INTERNATIONAL
LIMITED sa nacionalnim identifikacionim brojem pravnog lica: 980435021 i sjedištem na adresi Dixcart
House Fort Charles Charlestown, Nevis, Saint Kitts and Nevis
Entropio wrote: ↑02/02/2026 12:52
Problem je u tome sto je Hayat vec primio uplatu za ovaj period od portugalske firme… i sad bi oni trebali vratiti pare da prekinu ugovor. Tako rece Svrakic.
Entropio wrote: ↑02/02/2026 12:52
Nek se obrati pomozi.ba
Mogao je svaki od ovih sto kukaju po cenera i problem rijesen Ali mislim da niko marke dao ne bi
Cekam ja tamo 97 djevojku na Mjedenici, kad ide Beba niz stepenice save skarica pridje i poljubi me, gledam ja nju gleda ona mene kaze "joj izvini, ja mislila moj momak" i produzi prema drveniji.
Zakon u Bosni i Hercegovini je jasno definisao ovu situaciju. Pravilom o distribuciji TV kanala u kablovskim operaterima u BiH iz 2016. godine, koje je još na snazi, jasno je definisano da kablovski operateri moraju distribuirati domaće TV kanale koji emituju svoj program putem zemaljskih predajnika na nekomercijalnoj osnovi, sve do trenutka kada emiter zatraži finansijsku naknadu za to reemitovanje. U tom slučaju kablovski operateri više nemaju obavezu distribucije tog programa.
Slična situacija se do sada dešavala sa televizijama N1 i BN, koje se zbog naplate svojih prava više ne emituju kod dijela kablovskih operatera. Ako bi se naknada platila jednom domaćem kanalu, morala bi se platiti i za svih ostalih 66 domaćih TV emitera, čime bi cijena pretplate krajnjim korisnicima znatno porasla.
S obzirom na to da operateri ne mogu davati novac jednoj televiziji, a ne davati drugoj, Hayatu predlažemo da u kablovskim operaterima bude dostupan kao Pay TV kanal, odnosno kanal sa dodatnom pretplatom. Time bi se zadovoljili i zakon, i pretplatnici, i Hayat TV. Svaki gledalac bi, ukoliko to želi, plaćao naknadu za gledanje Hayat TV po cijeni koju Hayat sam odredi i u tom slučaju bi mu program bio dostupan. Ovo smatramo najtransparentnijim i najpoštenijim rješenjem.
tobejarabi
Ovo da kopiras na chat GPT 20 grafickih bi izgorilo.
Zeštoka reakcija Konakovića: Konaković o isključenju Hayata s manjih kablovskih operatera: Bando, jesu li vam i za ovo krivi Trojka i Konaković?
Nakon Raportove informacije da su i manji kablovski operateri ukinuli Hayat iz svoje mreže zbog prijetnji tužbom kompanije VIP Team, oglasio se predsjedik NiP-a Elmedin Konaković…
Naime, pravni spor BH Telecoma i drugih kablovskih operatera sa kompanijom koja ima prava na distrubuciju programa Hayata i drugih kanala prerasla je u političku temu. Hayat tvrdi da je BH Telecom donio odluku po političkom naputku Trojke, odnosno Konakovića.
Hayat cijelu priču usmjerava na BH Telecom, a ignorira što su i drugi kablovski operateri bili primorani uraditi isto zbog ogromnih cifri koje traži VIP Team za programe nekoliko bh. kanala.
"Da mi imamo slabiju kičmu koja se lako savija vi bi nas natjerali da BH Telecom plati silne milione offshore kompaniji bliskoj režimu u Srbiji.
Pod naletom vaše patetike, nana i deda koje ste slagali, svih javnih ličnosti koje ne znaju o čemu se radi i pod pritiskom vaših uvreda i prijetnji ova bi se kičma savila, da je slabija.
Manji kablovski operateri koji imaju oko 40.000 pretplatnika (TXTV Tuzla, Amb Net, Neon Solucije) isključili su Hayat zbog tužbe i prijetnji Vip Teama.
Zanimljivo je i da je Vip Team tražio sudsku zabranu emitovanja Hayata i ostalih kanala koje zastupa. Jel’ vam bando i za ovo kriva Trojka i Konaković?", naveo je Konaković u objavi na Facebooku.