Valjda grčkog playboya!?MOSALJOZE wrote:I još jedna odlična vijest:Bahrudin Atajić danas debitovao u dresu Celtica.Zamjenio je ČUPU ČUPAVOG.
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Bosanski_kralj
#7901 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
- DonVito
#7902 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
To je taj mladi Emir.todd_smith wrote:Drago mi je da imamo tako mlade igrace, ali sva ta 3 nisu prave rodjene vodje za ekipu, nema smisla pricati da mogu zamijeniti Emira

Uostalom kao sto kolega rece zar vodja treba da bude odbrambeni igrac..
Last edited by DonVito on 20/05/2013 00:20, edited 1 time in total.
- Logovan
#7903 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Konačno da Čupu neko smijeni sa vrha napada.MOSALJOZE wrote:I još jedna odlična vijest:Bahrudin Atajić danas debitovao u dresu Celtica.Zamjenio je ČUPU ČUPAVOG.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#7904 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
aj kako nevolem tog čupavog lika...al zaheban je do bola što jes jesBosanski_kralj wrote:Valjda grčkog playboya!?MOSALJOZE wrote:I još jedna odlična vijest:Bahrudin Atajić danas debitovao u dresu Celtica.Zamjenio je ČUPU ČUPAVOG.
nego jel ovaj mali Atajić 1005 ima naše državljanstvo da ne bude još jedan slučaj novinarske šuplje a lik godinu pasoš vadi?
- Dionysios
#7905 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dobar je mali, na twitteru stalno Bosnu pominje
nije mala stvar igrati sa 19 u Celticu! 
- salihamidžić 20
#7906 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Za mene on nije naš igrač sve dok ga ne vidim u dresu reprezentacije. Tako je isto bilo i za Izeta Hajrovića i Seferovića koji su izgleda samo napravili priču da ih selektor Švice što prije pozove.
- antifascism
#7907 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mali bi trebao dobit poziv u U21 repku.
- Charuga
- Globalni moderator
#7908 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jagodić: Atajić je skrenuo pažnju na sebe, želimo ga u timu
http://www.klix.ba/sport/nogomet/jagodi ... /130520042
http://www.klix.ba/sport/nogomet/jagodi ... /130520042
- JoseMujica
#7909 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
bome ja ne bi dumao nego zvao u U21 gdje odma i veliki selektor vidi o čem se tu radi
- JoseMujica
#7910 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
to je super jer onda 100% ima državljanstvo što skraćuje sve tehničke zahebancijeKvaziExpert wrote:i mene to interesuje, na transfermarketu mu nationality piše švedska i BiH, isto kao i u Zlatana na primjer
- antifascism
#7911 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mislim da mora promjeniti sportsko drzavljanstvo jer prvu pise SWE pa onda BIH. Ali nije igro ni za jednu mladu reprezentaciju sto je cudnoJoseMujica wrote:to je super jer onda 100% ima državljanstvo što skraćuje sve tehničke zahebancijeKvaziExpert wrote:i mene to interesuje, na transfermarketu mu nationality piše švedska i BiH, isto kao i u Zlatana na primjer
- JoseMujica
#7912 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
moguće da ga Škoti vode (klub) primarno kao Šveda zbog radne dozvole...mislim da u UK fudbalere iz ovih nordijskih zemalja tretiraju haman ko domaće.....
ako nije igrao za mlade mislim da onda ne bi trebalo da mora sportsko da mijenja već samo da odredi koje će...nadam se da neće mlogo kakit ovi naši i nek malca zovu u U21, neka upiše par minuta, pa neka se Švedu hebu sa promjenom sportskog ako im kad zatreba
ako nije igrao za mlade mislim da onda ne bi trebalo da mora sportsko da mijenja već samo da odredi koje će...nadam se da neće mlogo kakit ovi naši i nek malca zovu u U21, neka upiše par minuta, pa neka se Švedu hebu sa promjenom sportskog ako im kad zatreba
- and
#7913 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
iz fifinog statuta,on ima pravo igrati za nas,a ako je igrao za neku zemlju može tražiti promjenu sportskog državljanstva,ali ne može nastupati u takmičenjima u kojima je igrao za bivšu reprezentacijuantifascism wrote:Mislim da mora promjeniti sportsko drzavljanstvo jer prvu pise SWE pa onda BIH. Ali nije igro ni za jednu mladu reprezentaciju sto je cudnoJoseMujica wrote:to je super jer onda 100% ima državljanstvo što skraćuje sve tehničke zahebancijeKvaziExpert wrote:i mene to interesuje, na transfermarketu mu nationality piše švedska i BiH, isto kao i u Zlatana na primjer
1
Svaka osoba koja ima stalno državljanstvo koje nije ovisno o prebivalištu u određenoj zemlji,
ima pravo nastupa za reprezentativne momčadi saveza te zemlje.
- Kinaski
#7914 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Iskreno mali nije nesto , svakako ga zvat u U21 ali on ce biti tek prosjecni igrac Celtica (prosjecnog evropskog kluba)
- and
#7915 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
naravno da momak ima velike šanse da igra za njemačku a selekciju,a ako izabere bih to može biti samo srcem.antifascism wrote:shake69 wrote:Idi se ti u Studio fino ismijati pa se vrati. Nije bitno ko je 'vodonosa' ove vijesti nego autenticnost izjava i medija koji su prenijeli iako nije prvi put od ove familije. Ocigledno se ljudima ide na SP a rijec je o racionalnom stavu koji se uvije moze obojiti patriotizmom. Tesko je pomisliti da bi bio s Nijemcima u avionu za Brazil a jos igra za mladje kategorije. Nema logike.![]()
Momak je sa 19 godina dobio poziv u Njemacku U21 gdje je poslije Gintera najmladji igrac. Nebi rekao da je on izgubio nadu da ce ikada igrati za Njemacku A repku pa izabrao nas![]()
Ako izaberes Bosnu prije Njemacke il' si budala ili volis Bosnu, nema to veze sa racionalizmom.
u tom slučaju svaka čast i to su igrači koje trebamo.
još uvijek imamo samo priče da momak želi igrati za nas.treba konkretno krenuti u realizaciju,a to je vađenje pasoša i zahtjev za promjenu sportskog državljanstva.dok god igra za njemačku u21 znači da nije ni podnio zahtjev za promjenu sportskog državljanstva.
- JoseMujica
#7916 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
u svakom slučaju je i prosječni igrač prosječnog evropskog kluba bolji od naših domaćih mega igrača, mega klubova iz mega ligeKinaski wrote:Iskreno mali nije nesto , svakako ga zvat u U21 ali on ce biti tek prosjecni igrac Celtica (prosjecnog evropskog kluba)
-
vryzas
#7917 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Inace nasih prvih 11 su svi extra igraci i nosioci igre u najboljim klubovima na kontinentu...pardon, pika li se Kina?Kinaski wrote:Iskreno mali nije nesto , svakako ga zvat u U21 ali on ce biti tek prosjecni igrac Celtica (prosjecnog evropskog kluba)
- jeza u ledja
#7918 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Evroazijski kontinent.vryzas wrote:Inace nasih prvih 11 su svi extra igraci i nosioci igre u najboljim klubovima na kontinentu...pardon, pika li se Kina?Kinaski wrote:Iskreno mali nije nesto , svakako ga zvat u U21 ali on ce biti tek prosjecni igrac Celtica (prosjecnog evropskog kluba)
- MOSALJOZE
#7919 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Evo sad pišu da Miske ima problema sa koljenom 
- It_is_a_Leclerc
#7920 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Logično da ima...
Samo sam se pitao koji će nas peh ovaj put sahvatati..
Samo sam se pitao koji će nas peh ovaj put sahvatati..
- antifascism
#7921 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jos ako se Pjanic povrijedi, a znamo da hoce, jebena situacija 
- jeza u ledja
#7922 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Said moze sam promjesati Latviju da ne znaju vise jesu li Letonija, Latvija ili Litva. 
- BHF_Manijak
#7923 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Smijesno ili ne, ali upravo igraci tipa Said, ili slicni brzaneri tehnicari su potrebni protiv ekipa koje igraju fudbal slican Latviji, ili ekipe koje bunker igraju.
Kako god, volio bih ga vidjeti u rosteru za dvomec sa Slovacima, sad mislim da je jos uvijek prerano.
Kako god, volio bih ga vidjeti u rosteru za dvomec sa Slovacima, sad mislim da je jos uvijek prerano.
- jeza u ledja
#7924 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Tacno tako. Takve ekipe se mogu dobiti na individualni kvalitet.\
PS: Naravno, uvijek mozemo imati los dan.
-
palermo
#7925 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
I Said je taj individualni kvalitetjeza u ledja wrote:Tacno tako. Takve ekipe se mogu dobiti na individualni kvalitet.\
Šala mala, nemam ja ništa protiv Saida, čak bih ga i zvao, al mi malo malo smiješno, neki dan jedan upoređuje Saida sa Vedom, sada kada se spomene individualni kvalitet, opet Said primjer