Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Point. wrote:Za BL uopste nije dobro da Bajern ostane ovako dominantan jos par godina. Tu ligu vise nece niko pratiti ako se pobjednik zna vec u predsezoni. Ko je tu kriv, pa mislim krivi su svi. Ostali sto ne znaju, dok jebeni Bajern pokupova sve sto valja od ostatka lige. Sta ublehe i neznalice rade od velikana poput Stuttgarta, HSV-a i Werder, pa to je za robije i vjesanja.
Pa pita li se vise ista Seeler u HSV-u jebem ga ja, kako on to ne moze poslozit?! Sta uradise od onakvog kluba, strasno! Jos fakat imaju extra bazu i sto se navijaca tice i grada!
Nego, sta je sa Andresom Moellerom, je l' ziv taj covjek?
Partijaner wrote:Kakav Uwe, ne pita se on nista od 98 jos.
Andi koliko znam usavrsava trenersku poziciju i ponekad bude gost komentator.
Ima li ba gdje kakav link da se Doppelpass gleda online, to je emisija mog djetinjstva i jedna od boljih sportskih emisija bila, tu sto pametnih stvari cujes, cudo jedno!
Doduse, nije to to bes Latteka, al' eto.
Ima li ba gdje kakav link da se Doppelpass gleda online, to je emisija mog djetinjstva i jedna od boljih sportskih emisija bila, tu sto pametnih stvari cujes, cudo jedno!
Ima bolan, samo pitaj.
Evo ti par linkova gdje pratim programe i to dobrog kvaliteta.
Nisu valjda Uli i Hopfner jedini sposobni ljudi u tolikoj sili od Njemacke? Koliko se samo kuka bude mi krivo sto Bayern ne moze da zavrsi sezonu sa 34 pobjede. Bruka medju toliko luzerskih ekipa. Nema para, nema para mora se zivjeti od prodaje bla bla. Dobro onda bar prodaji ko Atletiko Madrid i Porto. Da oni mozda ne zive od TV prava, ili da i njih ne gura industrija, ili kakvih 900 miliona navijaca? How yes no. Ovi u Atletiku se napeli sve troskove srezali da Falcao ostane samo da bi ga tusnuli za 60 miliona. Ovi puste Ozila za 17. U Brazilu oni nekakvi indijanci ukinuli zensku ekipu da zadrze jel ono bi Neymara da bi ga dogodine za brutalne pare prodali, ovi nece da produze sa Lewom ni da ga prodaju za 30 pa on ode djaba. Jes, Bayern ih satra.
ledeni_caj wrote:Nisu valjda Uli i Hopfner jedini sposobni ljudi u tolikoj sili od Njemacke? Koliko se samo kuka bude mi krivo sto Bayern ne moze da zavrsi sezonu sa 34 pobjede. Bruka medju toliko luzerskih ekipa. Nema para, nema para mora se zivjeti od prodaje bla bla. Dobro onda bar prodaji ko Atletiko Madrid i Porto. Da oni mozda ne zive od TV prava, ili da i njih ne gura industrija, ili kakvih 900 miliona navijaca? How yes no. Ovi u Atletiku se napeli sve troskove srezali da Falcao ostane samo da bi ga tusnuli za 60 miliona. Ovi puste Ozila za 17. U Brazilu oni nekakvi indijanci ukinuli zensku ekipu da zadrze jel ono bi Neymara da bi ga dogodine za brutalne pare prodali, ovi nece da produze sa Lewom ni da ga prodaju za 30 pa on ode djaba. Jes, Bayern ih satra.
pa bila su to druga vremena u bundesligi.
ribery i robben placeni po 24M.
cak je i reus prije 2 godine kostao isto 17M a jedno 3x je bolji od özila.
Ima li se igdje ba skinuti, pogledati, onaj film Die Mannshaft, platio bih za link jebem ga ja! Bas mi se gleda, sinoc free tv premiera bila, ali nemam jebenog ARD-a!!!
BHF_Manijak wrote:Ima li se igdje ba skinuti, pogledati, onaj film Die Mannshaft, platio bih za link jebem ga ja! Bas mi se gleda, sinoc free tv premiera bila, ali nemam jebenog ARD-a!!!
Ma sve ove stranice ti traze registraciju odnosno da platis, a ja sams e sa placenjem naravno zajebavao! Ali snasao sam se kako god, skinuo sam film - hvala u svakom slucaju!