Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
luckylaka wrote:Poslao email na Adidas za novi BiH dres ni habera,zvao chiku u soccer shop da pitam kad stizu Bih dresovi kaze nema nista za sada.Pa kad izlazi jebem ga.Ko da ga na ruke strikaju.
Uzimaju mjeru svakom igraču. Nije to ba mala zajebancija novi adidas dres.
luckylaka wrote:Poslao email na Adidas za novi BiH dres ni habera,zvao chiku u soccer shop da pitam kad stizu Bih dresovi kaze nema nista za sada.Pa kad izlazi jebem ga.Ko da ga na ruke strikaju.
negdje početkom novembra Lucky...mislim da je tek predstavljanje za neke 3 hefte
Pa zar nije ovo sto kaze ,,missko"Obecano baraz u novim dresovima.A ok baraz i jeste u novembru more bit da ce biti novi ali valjda su za simpatizere trebali ranije pustiti u prodaju
negdje početkom novembra Lucky...mislim da je tek predstavljanje za neke 3 hefte
Pa zar nije ovo sto kaze ,,missko"Obecano baraz u novim dresovima.A ok baraz i jeste u novembru more bit da ce biti novi ali valjda su za simpatizere trebali ranije pustiti u prodaju
kake su naše kenje biče ko i s prošlim...donijeli igraćima na samu utakmicu...još na njima tragovi od pegle ekonoma pashe
svudže se oko tih novih dresova spektakl napravi...predstavljanje ovo ono, otpjeva Halid jednu, pa misica prošeta novu garnituru na štrafti, pa Enis i Milan isprićaju vic, neko od reprezentativaca da izjavu tipa kako su ovi dresovi vrh tehnologije bla bla bla
Moj Mujice ovdje se pravi spektakl kada se nova pertla za cipele pojavi a nasi uhljupi ne znajuko sav normalan svijet obicni dres predstaviti.Njima je u interesu staviti na konto tih 12 miliona eura koliko slijedi ako se kvalifikujemo za euro pa ces onda vidjeti predstave u Francuskoj(ko u Brazilu).Zene,djeca,stricevi,komsije... sve na racun saveza jede,pije,hebe kurve.Nije teme al nece im biti tako lako u Francuskoj ko u Brazilu ako se kvalifikujemo.Ceracemo se. :(P.S. U Brazilu Salem hebe curu od 20 a ja od 60 on na racun saveza a ja o svom trosku.Evi ti q..c Seleme sto ces u Parizu.
JoseMujica wrote:Salemov transport košta za trojicu, a dok ga nahrane nemaju igraći šta jest i onda se ćudimo što gubimo
I nek se Salem makne iskuhinje
Usanovica umjesto Salema(eno ga izisao iz zatvora sad ga treba uhraniti)A i jes bolji covjek od Salema.Na gostovanjima casti parama iz saveza i koga zna i koga ne zna. Jednom nam i cure narucio na racun saveza.
JoseMujica wrote:Salemov transport košta za trojicu, a dok ga nahrane nemaju igraći šta jest i onda se ćudimo što gubimo
Usanovica umjesto Salema(eno ga izisao iz zatvora sad ga treba uhraniti)A i jes bolji covjek od Salema.Na gostovanjima casti parama iz saveza i koga zna i koga ne zna. Jednom nam i cure narucio na racun saveza.
Sad si gotov od Fate. Ako i izbrišeš svoj post, moj ne možeš.
Sad si gotov od Fate. Ako i izbrišeš svoj post, moj ne možeš.
Jarane ja svaki post koji napisem Fata uradi,,Submit" Ne vjerujem da sam ovo napisao
kao sto sam vec ranije napisao imam prijatelja koji radi u adidasu "srednji menedzment" pa sam ga pitao da li ima sanse da vidi ili cak da mi posalje sliku novih dresova . Odma mi je u startu reko da nema sanse .
mO k3 wrote:kao sto sam vec ranije napisao imam prijatelja koji radi u adidasu "srednji menedzment" pa sam ga pitao da li ima sanse da vidi ili cak da mi posalje sliku novih dresova . Odma mi je u startu reko da nema sanse .
A što nema šanse? Nema novh dresova ili je top secret? Ili on nije dovoljno visoko u firmi da to može vidjeti?
mO k3 wrote:kao sto sam vec ranije napisao imam prijatelja koji radi u adidasu "srednji menedzment" pa sam ga pitao da li ima sanse da vidi ili cak da mi posalje sliku novih dresova . Odma mi je u startu reko da nema sanse .
A što nema šanse? Nema novh dresova ili je top secret? Ili on nije dovoljno visoko u firmi da to može vidjeti?
Odijel za sebe top secret , nije dovoljno visok , nazalost
Pa već smo ih vidjeli, par stranica nazad na ovoj temi
Pa već smo ih vidjeli, par stranica nazad na ovoj temi
Jesu ono pravi sta vam je Ljudi na onoj stranici znaju kako ce izgledati dresovi Spanije i svih drugih a da ne znaju kako ce nasi izgledati I uvijek ovako budu slike kod njih leaked. I za prosle nase dresove su bile slike prije nego je onaj nabildani kolega Dzeke navuko onu vrecu na sebe