Dres reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Koja marka za novi BH dress????

Poll ended at 31/07/2009 23:13

Umbro
17
9%
Le qoc sportif
17
9%
Hummel
4
2%
Nike
46
24%
Adidas
59
30%
Puma
26
13%
Kappa
12
6%
Lotto
2
1%
Legea
6
3%
Reebok
5
3%

Total votes: 194

missko

#7901 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by missko »

Zar ne rekose da ce se baraz igrat u novim?
Ja samo aktueliziram FB profil od haSpe i tu cekam sliku s novim dresom. :D :bih:
A na ledjima Dzeko kao Dzamija
Laertes

#7902 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Laertes »

luckylaka wrote:Poslao email na Adidas za novi BiH dres ni habera,zvao chiku u soccer shop da pitam kad stizu Bih dresovi kaze nema nista za sada.Pa kad izlazi jebem ga.Ko da ga na ruke strikaju.
Uzimaju mjeru svakom igraču. Nije to ba mala zajebancija novi adidas dres.
luckylaka

#7903 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

JoseMujica wrote:
luckylaka wrote:Poslao email na Adidas za novi BiH dres ni habera,zvao chiku u soccer shop da pitam kad stizu Bih dresovi kaze nema nista za sada.Pa kad izlazi jebem ga.Ko da ga na ruke strikaju.
negdje početkom novembra Lucky...mislim da je tek predstavljanje za neke 3 hefte
Pa zar nije ovo sto kaze ,,missko"Obecano baraz u novim dresovima.A ok baraz i jeste u novembru more bit da ce biti novi ali valjda su za simpatizere trebali ranije pustiti u prodaju
plagijator1975

#7904 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by plagijator1975 »

Valja mi ga nekupit kad izađe! :D :D :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#7905 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

luckylaka wrote:
JoseMujica wrote:
negdje početkom novembra Lucky...mislim da je tek predstavljanje za neke 3 hefte
Pa zar nije ovo sto kaze ,,missko"Obecano baraz u novim dresovima.A ok baraz i jeste u novembru more bit da ce biti novi ali valjda su za simpatizere trebali ranije pustiti u prodaju

kake su naše kenje biče ko i s prošlim...donijeli igraćima na samu utakmicu...još na njima tragovi od pegle ekonoma pashe
:-)

svudže se oko tih novih dresova spektakl napravi...predstavljanje ovo ono, otpjeva Halid jednu, pa misica prošeta novu garnituru na štrafti, pa Enis i Milan isprićaju vic, neko od reprezentativaca da izjavu tipa kako su ovi dresovi vrh tehnologije bla bla bla
luckylaka

#7906 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Moj Mujice ovdje se pravi spektakl kada se nova pertla za cipele pojavi a nasi uhljupi ne znajuko sav normalan svijet obicni dres predstaviti.Njima je u interesu staviti na konto tih 12 miliona eura koliko slijedi ako se kvalifikujemo za euro pa ces onda vidjeti predstave u Francuskoj(ko u Brazilu).Zene,djeca,stricevi,komsije... sve na racun saveza jede,pije,hebe kurve.Nije teme al nece im biti tako lako u Francuskoj ko u Brazilu ako se kvalifikujemo.Ceracemo se. :(P.S. U Brazilu Salem hebe curu od 20 a ja od 60 :( on na racun saveza a ja o svom trosku.Evi ti q..c Seleme sto ces u Parizu.
JoseMujica

#7907 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

Salemov transport košta za trojicu, a dok ga nahrane nemaju igraći šta jest i onda se ćudimo što gubimo :roll:

I nek se Salem makne iskuhinje :!:
luckylaka

#7908 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

JoseMujica wrote:Salemov transport košta za trojicu, a dok ga nahrane nemaju igraći šta jest i onda se ćudimo što gubimo :roll:

:lol: Usanovica umjesto Salema(eno ga izisao iz zatvora sad ga treba uhraniti)A i jes bolji covjek od Salema.Na gostovanjima casti parama iz saveza i koga zna i koga ne zna. :lol: Jednom nam i cure narucio na racun saveza. :P
Laertes

#7909 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Laertes »

luckylaka wrote:
JoseMujica wrote:Salemov transport košta za trojicu, a dok ga nahrane nemaju igraći šta jest i onda se ćudimo što gubimo :roll:

:lol: Usanovica umjesto Salema(eno ga izisao iz zatvora sad ga treba uhraniti)A i jes bolji covjek od Salema.Na gostovanjima casti parama iz saveza i koga zna i koga ne zna. :lol: Jednom nam i cure narucio na racun saveza. :P
Sad si gotov od Fate. Ako i izbrišeš svoj post, moj ne možeš. :D
JoseMujica

#7910 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

de ba nije Fata luda žena

uzela je ona prvo PIN kod pa onda ćuku puščala s lanca
House

#7911 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by House »

baraž u novim dresovima 8) 'nači bože!
luckylaka

#7912 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Laertes wrote:
luckylaka wrote:

Sad si gotov od Fate. Ako i izbrišeš svoj post, moj ne možeš. :D
Jarane ja svaki post koji napisem Fata uradi,,Submit" :D :lol: Ne vjerujem da sam ovo napisao
luckylaka

#7913 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

JoseMujica wrote:de ba nije Fata luda žena

uzela je ona prvo PIN kod pa onda ćuku puščala s lanca
:lol: Fata svjetska zena.Jednom meni nabacivala svoju prijateljicu da je silujem :DOdosmo mi od teme.Haj sto dobiem od Fate po nosu mogao bi i od moderacije :P
JoseMujica

#7914 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

Fata je za Cmolju liberal :lol: :lol: :lol: :lol:
luckylaka

#7915 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

JoseMujica wrote:Fata je za Cmolju liberal :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Laertes

#7916 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Laertes »

Fatu za moderatora!
mO k3

#7917 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by mO k3 »

kao sto sam vec ranije napisao imam prijatelja koji radi u adidasu "srednji menedzment" pa sam ga pitao da li ima sanse da vidi ili cak da mi posalje sliku novih dresova . Odma mi je u startu reko da nema sanse .
Laertes

#7918 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Laertes »

mO k3 wrote:kao sto sam vec ranije napisao imam prijatelja koji radi u adidasu "srednji menedzment" pa sam ga pitao da li ima sanse da vidi ili cak da mi posalje sliku novih dresova . Odma mi je u startu reko da nema sanse .
A što nema šanse? Nema novh dresova ili je top secret? Ili on nije dovoljno visoko u firmi da to može vidjeti?
mO k3

#7919 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by mO k3 »

Laertes wrote:
mO k3 wrote:kao sto sam vec ranije napisao imam prijatelja koji radi u adidasu "srednji menedzment" pa sam ga pitao da li ima sanse da vidi ili cak da mi posalje sliku novih dresova . Odma mi je u startu reko da nema sanse .
A što nema šanse? Nema novh dresova ili je top secret? Ili on nije dovoljno visoko u firmi da to može vidjeti?
Odijel za sebe top secret , nije dovoljno visok , nazalost
plagijator1975

#7920 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by plagijator1975 »

Pa već smo ih vidjeli, par stranica nazad na ovoj temi :izet:
Point.

#7921 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Point. »

ernadr wrote:
Pa već smo ih vidjeli, par stranica nazad na ovoj temi :izet:
Nisu to pravi.
plagijator1975

#7922 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by plagijator1975 »

Di su ovi novi dresovi, predstavljanje na dan utakmice?
Mustang1

#7923 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

Jesu ono pravi sta vam je :D Ljudi na onoj stranici znaju kako ce izgledati dresovi Spanije i svih drugih a da ne znaju kako ce nasi izgledati :D I uvijek ovako budu slike kod njih leaked. I za prosle nase dresove su bile slike prije nego je onaj nabildani kolega Dzeke navuko onu vrecu na sebe :D
luckylaka

#7924 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Juce navratio u Soccer shop da vidim za dres momak koji radi kaze naruceno sizu poslije 20-og,sto znaci ako ne laze nakon baraza.
karanana

#7925 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by karanana »

pa zar nije neko rekao da bi se u barazu u novim trebalo igrati?
Post Reply