FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
jedan od mnogih
#7901 Re: FK Zeljeznicar
ŠAMPIONEEEEEEEEEEE aaaaaaaaaaaaa koja gotiva ne mogu da vjerujem. Hvala igračima, hvala upravi na ovim lijepim trenutcima. Hvala ti Bože što je šampion ljoŽe.
-
elSaik
#7902 Re: FK Zeljeznicar
Navodno su naši igrači nakon tekme otišli na jug i navijali! SVI PRED STADION!
- perke
-
Vjeruj!
#7904 Re: FK Zeljeznicar
Da ti pravo kazem, treba vratit ove prugaste dresove, mnogo su mocniji.perke wrote:
- Šibicar
#7905 Re: FK Zeljeznicar
Titula je našaaaaaaaaaaaaaaa
VOLIM TE ŽELJOOOOOOOOOOOO!
VOLIM TE ŽELJOOOOOOOOOOOO!
- Petit_Beurre
#7906 Re: FK Zeljeznicar
Hoce li to biti docek pred grbavicom?elSaik wrote:Navodno su naši igrači nakon tekme otišli na jug i navijali! SVI PRED STADION!
-
jedan od mnogih
#7907 Re: FK Zeljeznicar
NaravnoPetit_Beurre wrote:Hoce li to biti docek pred grbavicom?elSaik wrote:Navodno su naši igrači nakon tekme otišli na jug i navijali! SVI PRED STADION!
-
elSaik
#7908 Re: FK Zeljeznicar
Mogući protivnici u 2. krugu kvalifikacija za Ligu Prvaka:
Hapoel Tel Aviv (1st)
Sparta Prague (1st)
Rosenborg (1st)
Red Bull Salzburg (1st)
Litex Lovech (1st)
Dinamo Zagreb (1st)
Partizan (1st)
BATE (1st)
Lech Poznań (1st)
Žilina (1st)
Sheriff Tiraspol (1st)
Omonia (1st)
AIK (1st)
Bohemians (1st)
Ekranas (1st)
Aktobe (1st)
Hapoel Tel Aviv (1st)
Sparta Prague (1st)
Rosenborg (1st)
Red Bull Salzburg (1st)
Litex Lovech (1st)
Dinamo Zagreb (1st)
Partizan (1st)
BATE (1st)
Lech Poznań (1st)
Žilina (1st)
Sheriff Tiraspol (1st)
Omonia (1st)
AIK (1st)
Bohemians (1st)
Ekranas (1st)
Aktobe (1st)
-
bejzik
#7909 Re: FK Zeljeznicar
daj litex da im se osvetimo sa 9-0
- zeljonista
#7910 Re: FK Zeljeznicar
stipu ba jufke,nego da vidimo ko bi nam najbolje odogovarao...ja mislim ovaj AIK iz stokholma,mada bi radi sminke volio klub iz praga 
-
salle_eh1986
#7911 Re: FK Zeljeznicar
bod kao kuća, malo čudno jer da slavimo samo bod protiv slabijih od nas ali eto poklopilo se da nam to odgovara...
Željo je šampion, oooooo ooooooooooooo ooooooooooooooooooooo
Željo je šampion, oooooo ooooooooooooo ooooooooooooooooooooo
-
moke.ch
#7912 Re: FK Zeljeznicar
Izadjite na balkone
pozdravite SAMPIONE
sampione plave boje
i prvake zemlje svoje
Naprijed Zeljo ljubavi moja
pozdravite SAMPIONE
sampione plave boje
i prvake zemlje svoje
Naprijed Zeljo ljubavi moja
- Lekler
#7914 Re: FK Zeljeznicar
Slijedece godine je ŠB jedini konkurent,a za LP mi je svejedno koga cemo dobiti...
-
oridjidji
#7915 Re: FK Zeljeznicar
Komšijama plave boje želim čestitati titulu, abd i uspjeh u kupu.
Ljudi sretno u Evropi.
P.S.
Pitar
Ljudi sretno u Evropi.
P.S.
Pitar
- cartman
#7916 Re: FK Zeljeznicar
zeljonista wrote:stipu ba jufke,nego da vidimo ko bi nam najbolje odogovarao...ja mislim ovaj AIK iz stokholma,mada bi radi sminke volio klub iz praga
Kad bi AIK dobili.. prosli bi ih ko od shale! Oni su ove godine truba trubadur! Ispadaju is prve svedske lige, ochajni su.
@oridjiji svaka ti chast. procitao sam ti post na derby temi i odusevio si me i od srca hvala =)
-
oridjidji
#7917 Re: FK Zeljeznicar
jbg nisam papak ni opanak da komšijama loše želim... iako sam pitar i volim Sarajevo, ja sam i uz željine tekme odrastao... Drago mi je što ste se vratili na ovako dobar način i pokazali da vam je mjesto u vrhu... Žao mi je samo što vam mi nismo konkurencija za titulu, a dobre smo šanse imali za to, ali jbg nismo imali sreće. Nikad više pehova u jednoj sezoni nismo imali... ali biće bolje abd... Sretno u Evropi Plavi...cartman wrote:zeljonista wrote:stipu ba jufke,nego da vidimo ko bi nam najbolje odogovarao...ja mislim ovaj AIK iz stokholma,mada bi radi sminke volio klub iz praga
Kad bi AIK dobili.. prosli bi ih ko od shale! Oni su ove godine truba trubadur! Ispadaju is prve svedske lige, ochajni su.
@oridjiji svaka ti chast. procitao sam ti post na derby temi i odusevio si me i od srca hvala =)
- cartman
#7918 Re: FK Zeljeznicar
oridjidji wrote:jbg nisam papak ni opanak da komšijama loše želim... iako sam pitar i volim Sarajevo, ja sam i uz željine tekme odrastao... Drago mi je što ste se vratili na ovako dobar način i pokazali da vam je mjesto u vrhu... Žao mi je samo što vam mi nismo konkurencija za titulu, a dobre smo šanse imali za to, ali jbg nismo imali sreće. Nikad više pehova u jednoj sezoni nismo imali... ali biće bolje abd... Sretno u Evropi Plavi...cartman wrote:zeljonista wrote:stipu ba jufke,nego da vidimo ko bi nam najbolje odogovarao...ja mislim ovaj AIK iz stokholma,mada bi radi sminke volio klub iz praga
Ma prijatelju vjeruj mi sve ce biti bolje do godine, samo da se malo strasti smire, i da se neke stvari napokon srede. Zar nebi bilo idealno da i Zeljo i Sarajevo igraju u nekim evropskim tekmama. Pa to bi bila fantazija!
-
oridjidji
#7919 Re: FK Zeljeznicar
Nije to bilo od Malage i Besiktasa u gradu... Biće opet abd ubrzo... Sad će stari vuk sarajevskog fudbalskog kriminalnog miljea da se vrati na ćelo saveza... Oštri brko Jusuf Pušina za čijih godina su sarajevski klubovi bili u največoj ekspanziji, dominaciji i najboljim sportskim godinama ponovo se vraća na čelo našeg ohrndanog nogometnog saveza...Tako da nam se pišu bolji dani sarajevskih klubova...cartman wrote:oridjidji wrote:cartman wrote:
jbg nisam papak ni opanak da komšijama loše želim... iako sam pitar i volim Sarajevo, ja sam i uz željine tekme odrastao... Drago mi je što ste se vratili na ovako dobar način i pokazali da vam je mjesto u vrhu... Žao mi je samo što vam mi nismo konkurencija za titulu, a dobre smo šanse imali za to, ali jbg nismo imali sreće. Nikad više pehova u jednoj sezoni nismo imali... ali biće bolje abd... Sretno u Evropi Plavi...
Ma prijatelju vjeruj mi sve ce biti bolje do godine, samo da se malo strasti smire, i da se neke stvari napokon srede. Zar nebi bilo idealno da i Zeljo i Sarajevo igraju u nekim evropskim tekmama. Pa to bi bila fantazija!
- ultima_palabra
#7920 Re: FK Zeljeznicar
HAJDE ŽELJO ZABIJ GO
SAMO TEBI PJEVAMO
ŽELJO TI SI ŠAMPION
PJEVA CIJELI STADION
SAMO TEBI PJEVAMO
ŽELJO TI SI ŠAMPION
PJEVA CIJELI STADION
-
Ali_G
#7921 Re: FK Zeljeznicar
Znas kad cemo prezimiti u Evropi s takvim razmisljanjima? Nikad!
Nek uzme titulu Modrica al nek je uzmu posteno, a ne zato sto je lokalni lola na celu saveza il sto se slavi neki jubilej
Nek uzme titulu Modrica al nek je uzmu posteno, a ne zato sto je lokalni lola na celu saveza il sto se slavi neki jubilej
-
biće_šta_bude
#7922 Re: FK Zeljeznicar
Ne vjerujem, ne vjerujem, ne vjerujem, ne vjerujem
Jah. Burna noć
Ne vjerujem ja i dalje dok ne odigramo utakmice sa Borcem i Laktašima.
SAMO HRABRO I PONOSNO
Jah. Burna noć
Ne vjerujem ja i dalje dok ne odigramo utakmice sa Borcem i Laktašima.
SAMO HRABRO I PONOSNO
- Charuga
- Globalni moderator
#7923 Re: FK Zeljeznicar
JER SI JEDAN JEDINI
JER SI NEPOBJEDIVI
NAPRIJED ZELJO
NAPRIJED MOJA LJUBAVI
JER SI NEPOBJEDIVI
NAPRIJED ZELJO
NAPRIJED MOJA LJUBAVI
- mrtva kokoš
#7924 Re: FK Zeljeznicar
jesi dobro sada, si vidio da nema razloga za strahPlavih_11 wrote:JER SI JEDAN JEDINI
JER SI NEPOBJEDIVI
NAPRIJED ZELJO
NAPRIJED MOJA LJUBAVI
- Charuga
- Globalni moderator
#7925 Re: FK Zeljeznicar
Djaba, to je nesto sto je jace od mene. Nije to strah da kazem da se bojim neke ekipe ali jednostavno nervoza proradi u meni. To je tako vec dugi niz godina i ne mogu nista protiv toga. Cim je utakmica pocela vec je bilo malo lakse.
Sad nam slijede dvije utakmice u 3 dana u kojima cemo rjesavati broj osvojenih pehara ove godine ..
Sad nam slijede dvije utakmice u 3 dana u kojima cemo rjesavati broj osvojenih pehara ove godine ..