Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
samo_ovaj_put

#7901 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

Neelix wrote:deder procitaj temu, odgovoreno je na to nekoliko puta na zadnji par strana. a dotad, hajmo o utakmici.
mene utakmica ne zanima
nanda_

#7902 Re: FK Sarajevo

Post by nanda_ »

Ma ne znam jednostavno sve je ovo cirkus i ako se ovako nastavi ode jos jedna sezona bez evrope ode jos jedna godina neke bitke za nesto protiv nekog za neki cilj ... mislim stvarno dokle vise da nam se drugi smiju a vjerujte smiju nam se mmnogi sutra nas jedno selo listica izbacuje iz kupa a mi cemo se sad kao boriti samim sa sobom znaci nije mi jasno kako ljudi mogu radit protiv "svog kluba" :shock: umjesto da svi pa i baljak,basic ,blekic,suman nije bitno ko sve sjednu i da se dogovore hajd ti ulozi tolko, ti tolko i da napravimo jaku ekipi u ovoj cemer ligi al ne daj da ja uzmem sto mogu da uzmem i pokradem, da glumim silu cisti sarajevsko-bosanski glupi mentalitet :|
Samo cu jos ovo reci nema napretka ni milimetar sve dok ne bude takvo okruzenje i situacija gdje ce jedan covjek kupit i vodit klub ovako ti ne znas ko pije o ko placa ko kojoj struji pripada, da se nije zamjerio onome ... samo da ti se :-) :-x
Bo Bo

#7903 Re: FK Sarajevo

Post by Bo Bo »

Ljudi,radi li kod vas forum na fksinfu?
lerdi

#7904 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

Bo Bo wrote:Ljudi,radi li kod vas forum na fksinfu?
Ne radi i neće raditi do daljnjeg ;)
Bo Bo

#7905 Re: FK Sarajevo

Post by Bo Bo »

lerdi wrote:
Bo Bo wrote:Ljudi,radi li kod vas forum na fksinfu?
Ne radi i neće raditi do daljnjeg ;)
Hvala ;-)
emigrazione

#7906 Re: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Smijesno je da simpatizer kluba koji se godinama borio za opstanak ovdje ''zalijepi'' ramba-godine kurcu prolaze :roll:
Sve ovo sto se desava nama je POZITIVNO...znaci ne gura se glava u pijesak i ne ceka se neko cudo, dok se baljak zvaljak i ostali (sjeme im se zatrlo) ne maknu iz naseg kluba borba se nastavlja...sta je problem
a.dis

#7907 Re: FK Sarajevo

Post by a.dis »

Borba se ne nastavlja povlacenjem pozitivnih struktura kluba
emigrazione

#7908 Re: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Pa sta treba da se ude niz dlaku ovim kajmaklijama? Zamisli jedan grad od skoro pa milion stanovnika, i dodje ti par ljudi iz sume bukvalno, sad je ''gradska'' krema naravno, i jebe toliku masu ljudi a ma svi gledamo u Blekica i kompaniju sta ce da urade. Zamisli jebote citav ''bosnjacki'' establisment urgirao da se baljak ne dira????? Pa ko to u pm, tihic, ganic, silajdzic....??? Pa kakve veze imaju ovi ljudi sa Sarajevom uopste
a.dis

#7909 Re: FK Sarajevo

Post by a.dis »

Ma te price o bosnjackom establismentu ne pusim nikako.
KPGS

#7910 Re: FK Sarajevo

Post by KPGS »

emigrazione wrote:Smijesno je da simpatizer kluba koji se godinama borio za opstanak ovdje ''zalijepi'' ramba-godine kurcu prolaze :roll:
Sve ovo sto se desava nama je POZITIVNO...znaci ne gura se glava u pijesak i ne ceka se neko cudo, dok se baljak zvaljak i ostali (sjeme im se zatrlo) ne maknu iz naseg kluba borba se nastavlja...sta je problem
Ako budemo dobro psovali, pacovi će pobjeći. Jeste.
emigrazione

#7911 Re: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

KPGS wrote:
emigrazione wrote:Smijesno je da simpatizer kluba koji se godinama borio za opstanak ovdje ''zalijepi'' ramba-godine kurcu prolaze :roll:
Ako budemo dobro psovali, pacovi će pobjeći. Jeste.
Ja samo hocu da kazem da mi je licemjerno da neko kao simpatizer NK zeljeznicar, kluba koji je godinama tavorio na dnu ove jadne lige o kojem su se godinama samo vicevi pricali, pokusava ovdje da bude ''zajebant'' :roll:
Blekic nije Landzo i kod nas je problem malo drugaciji, a uz to ne borimo se za ostanak i nismo predmet sprdnje i zajebancije
Obuca9

#7912 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

a.dis wrote:Borba se ne nastavlja povlacenjem pozitivnih struktura kluba
Sjeti se borbe za Sjever, pa ćeš vidjeti kako se borba nije dobila ni povlačenjem na drugu tribinu, nego tek povlačenjem upotpunosti sa stadiona. Ni u ratu nije rijedak slučaj da se borba dobije povlačenjem, a ne bezglavim napadanjem.
vendetta87

#7913 Re: FK Sarajevo

Post by vendetta87 »

Lik ba za Sarajevo navija :lol: :lol: :lol:
KPGS

#7914 Re: FK Sarajevo

Post by KPGS »

Kakav sad Željo... :mrgreen:
vendetta87

#7915 Re: FK Sarajevo

Post by vendetta87 »

KPGS wrote:Kakav sad Željo... :mrgreen:
naHpade te frajer bezveze :D
Kumberlator

#7916 Re: FK Sarajevo

Post by Kumberlator »

A kad će saopćenje?
KPGS

#7917 Re: FK Sarajevo

Post by KPGS »

vendetta87 wrote:
I meni se danas pričinio leteći Baljak. Shvatam da smo svi potreseni, ali Željo. :lol:
vendetta87

#7918 Re: FK Sarajevo

Post by vendetta87 »

KPGS wrote:
vendetta87 wrote:
I meni se danas pričinio leteći Baljak. Shvatam da smo svi potreseni, ali Željo. :lol:
Aaa leteći Baljak :lol: :thumbup:
Reglan

#7919 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

posto ne radi fksinfo,a vidim da je UNFKS postao post.Pa jeli to neko zvanicno obavjestenje ili sta,moze Sema info?

Sada smo ni na nebu ni na zemlji :-)

Jel umrla ona gnjida?
ODVRATAN_i_GADAN

#7920 Re: FK Sarajevo

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

emigrazione wrote:Pa sta treba da se ude niz dlaku ovim kajmaklijama? Zamisli jedan grad od skoro pa milion stanovnika, i dodje ti par ljudi iz sume bukvalno, sad je ''gradska'' krema naravno, i jebe toliku masu ljudi a ma svi gledamo u Blekica i kompaniju sta ce da urade. Zamisli jebote citav ''bosnjacki'' establisment urgirao da se baljak ne dira????? Pa ko to u pm, tihic, ganic, silajdzic....??? Pa kakve veze imaju ovi ljudi sa Sarajevom uopste
Aaaaa da nije neko urgirao Blekicu da se skloni ili zaista mislis da je on onakav sposoban do te mjere da povlaci ispravne poteze bez sugestija glavnokomandujuceg? Navijam za Zelju ali mi nije drago sto se ovo desava u FK "Sarajevo". Jedino zbog cega bih bio zadovoljan je to da se gore pomenuti nikada vise ne vrati u vama voljeni, a meni cijenjeni klub! Ono je pravo zlo i nesto najgore sto ste mogli dobiti, nazalost!
Doticnog ne poznajem, ali ono sto se vidjelo prikazuje nekoga ko je psihopatoloski profil. Radim sa ljudima preko 20 godina i mislim da mogu prepoznati da je nekome potrebna pomoc ili savjet.
U stanju euforicne atmosfere (posebno ako je tu alkohol ili neki opijat) psiholabilni profili ili ne dovoljno intelektualno razvijeni profili pocinju se potpuno neorjentisano ponasati i razgovarati.
Dakle rasisticki ispadi,nacionalisticki ispadi,razne seksualne aludacije , predrasude i steroetipi i sl. su rezultat psiholabilnosti, nesigurnosti u samog sebe i nedovoljnog nivoa stvarnog obrazovanja.
Citat sa jednog drugog foruma!
north

#7921 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Znači nikakvih novih informacija niti saopštenja, iako je više od 24 sata prošlo od ovog potresa :-)

Šta će se desiti ako skupština ne prihvati ostavke, koliko ja znam ovi su ljudi samo podnijeli ostavke, ali šta ako skupština iste ne usvoji, koliko ja znam ljetos je skupština gotovo jednoglasno podržala te ljude?

Na jednom drugom portalu čujem kako Merdanović kaže kako Blekić nije donio marke u klub kako je došao, moguće, ali on je tu bio nepuna četiri mjeseca, ali ko si ti smetljaru da to govoriš, šta si ti i koliko donio jado jadni :x

Valjda će se vrlo brzo znati u kojem smjeru ide klub, nadam se ne u ponor iz kojeg se nećemo zadugo izvući :(
emigrazione

#7922 Re: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Ja mislim da baljku na dzenazi nece biti ni uza familija, toliko je ostavio iza sebe dobrog :x
Neelix

#7923 Re: FK Sarajevo

Post by Neelix »

north wrote:Znači nikakvih novih informacija niti saopštenja, iako je više od 24 sata prošlo od ovog potresa :-)

Šta će se desiti ako skupština ne prihvati ostavke, koliko ja znam ovi su ljudi samo podnijeli ostavke, ali šta ako skupština iste ne usvoji, koliko ja znam ljetos je skupština gotovo jednoglasno podržala te ljude?

Na jednom drugom portalu čujem kako Merdanović kaže kako Blekić nije donio marke u klub kako je došao, moguće, ali on je tu bio nepuna četiri mjeseca, ali ko si ti smetljaru da to govoriš, šta si ti i koliko donio jado jadni :x

Valjda će se vrlo brzo znati u kojem smjeru ide klub, nadam se ne u ponor iz kojeg se nećemo zadugo izvući :(
maloprije su na tvsa dzemidzica pitali moze li doci do povlacenja ostavki. evo sta kaze, mrsko mi video rezat

"mi smo ciste savjesti potpisali ostavke i nismo imali, onaaaj ( :D ) nikakvih rezervnih planova oko toga, mi smo uvijek tu i ostat cemo uvijek uz sarajevo".
hordas 87

#7924 Re: FK Sarajevo

Post by hordas 87 »

Blekic ce se vratiti kad tad ponovo u klub i sa njim ostali pravi ljudi koji zele dobro nasem klubu, ali to je moguce kad pobjedimo jednu bitku koju nijedan klub u bih tesko da moze pobjediti ali u svemu smo bili prvi pa cemo i u tome,, isjerat cemo one prave lopove, i politicare koje kvare klub-fudbal i sve ono zbog cega smo tu... vi ko neki manijaci sto cijenite nas klub, mozete sta pricati protiv Blekica, i on vam je takav jer je stao uz svoju grupu i nepravi se kao vasi licemjeran, svaka mu cast na tome, ja se iz dana u dan stidim sve vise mojih jarana radi mnogo nekih stvari...jedino sto cijenim jeste ono "ime" od tm-a i zelje....ii ja koliko znam imate svoj dio foruma sta se javljate uopste ovdje..
north

#7925 Re: FK Sarajevo

Post by north »

hordas 87 wrote:Blekic ce se vratiti kad tad ponovo u klub i sa njim ostali pravi ljudi koji zele dobro nasem klubu, ali to je moguce kad pobjedimo jednu bitku koju nijedan klub u bih tesko da moze pobjediti ali u svemu smo bili prvi pa cemo i u tome,, isjerat cemo one prave lopove, i politicare koje kvare klub-fudbal i sve ono zbog cega smo tu... vi ko neki manijaci sto cijenite nas klub, mozete sta pricati protiv Blekica, i on vam je takav jer je stao uz svoju grupu i nepravi se kao vasi licemjeran, svaka mu cast na tome, ja se iz dana u dan stidim sve vise mojih jarana radi mnogo nekih stvari...jedino sto cijenim jeste ono "ime" od tm-a i zelje....ii ja koliko znam imate svoj dio foruma sta se javljate uopste ovdje..
Ma ne bih se baš haveru s tobom u potpunosti složio, on da je stao uz svoju grupu, pružio bi kakav-takavotpor, nije sam bio, i već sam više puta rekao imao je apsolutnu većinu u upravi i još uvijek ne znam, a vidim i svi drugi ovdje, kako nije mogao usproviti se i izaći u javnost sa saopštenjem da ljudi sa IMENIMA I PREZIMENIMA sabotiraju klub i da on sa svojim ljudima neće dozvoliti da se uništi naše Sarajevo.

A on odmah ni pet ni šest nego ufati se noge bez ispaljenog metka :roll:

Tako da, sad za sad dok se se sazna nešto drugo, mislim da nikako nije položio, nažalost :(

Što se tiče košta, ništa neobično, naslađuje se našim mukama, došlo njihovih 5 minuta, nek uživaju dok mogu, vjerujem da neće dugo....
Locked