SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
fatality

#7901 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by fatality »

e moj veko sto ti je to trebalo, da si bio fin momak, nisi, ali nije ti to trebalo :(
minjonja

#7902 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by minjonja »

fatality wrote:e moj veko sto ti je to trebalo, da si bio fin momak, nisi, ali nije ti to trebalo :(
:shock:
jel to onaj veko oko auta sto nesta vazda radi?
fatality

#7903 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by fatality »

minjonja wrote:
fatality wrote:e moj veko sto ti je to trebalo, da si bio fin momak, nisi, ali nije ti to trebalo :(
jap to je taj
minjonja

#7904 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by minjonja »

fatality wrote:
minjonja wrote:
jap to je taj
a joj, pa to mi je bivsi komsija. procitala sam vijest i ne skontah da je on jer ga niko imenom ne zove. upalise mi se lampice tek kad ti rece veko. 22 godine a vec ovako nesto da dozivi... zna li se ko je drugi momak, jel isto sa dobrinje?
fatality

#7905 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by fatality »

minjonja wrote:
fatality wrote:
minjonja wrote:
jap to je taj
a joj, pa to mi je bivsi komsija. procitala sam vijest i ne skontah da je on jer ga niko imenom ne zove. upalise mi se lampice tek kad ti rece veko. 22 godine a vec ovako nesto da dozivi... zna li se ko je drugi momak, jel isto sa dobrinje?
ja bih volio da su 22 godine, to bi znacilo da i ja imam toliko, no 88 godiste nazalost ima 24 :(
PapakizSarajeva

#7906 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by PapakizSarajeva »

amrica wrote:Vi hocete da se tema opet zatvori :?:

Bolje da vas posalju u banovice... :x

Mene interesira nastradali covjek, mislim da ga znam, nazalost, samo se jos nadam da mozda nije on, nego isto ime...
Amrice, da li je taj sto ga ti znas elektroinzinjer ? I da nije to taj nastradali ? Ako jeste, znam ga i ja, covjek nikada nije mrava zgazio ...
amrica

#7907 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by amrica »

PapakizSarajeva wrote:
amrica wrote:Vi hocete da se tema opet zatvori :?:

Bolje da vas posalju u banovice... :x

Mene interesira nastradali covjek, mislim da ga znam, nazalost, samo se jos nadam da mozda nije on, nego isto ime...
Amrice, da li je taj sto ga ti znas elektroinzinjer ? I da nije to taj nastradali ? Ako jeste, znam ga i ja, covjek nikada nije mrava zgazio ...

Mislim da je inzenjer, ne znam cega. A ne znam da li je on nastradali.... :sad: U stvari, to je drug od mog brata.
zli_hordas

#7908 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zli_hordas »

Juce je bio udes na skenderiji oko pola sedam ujutru crvena skoda fabija zabila se u znak,da li neko zna nesto vise.
Lady Saray

#7909 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Lady Saray »

jel zna neko sta je bilo juce u tramvaju rtv stanica oko pola 7 bilo je policije inspecijalaca nekog su lika izveli
novi.dan.nova.nafaka

#7910 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by novi.dan.nova.nafaka »

amrica wrote:Mislim da je inzenjer, ne znam cega. A ne znam da li je on nastradali.... :sad: U stvari, to je drug od mog brata.
Moguće onda da mislimo na istog čovjeka. Elektroinžinjer, ima dijete mentalno zaostalo... :(
Mislim da radi u EP-u. Fin insan baš, nadam se da će bit OK...
Don Zivconi

#7911 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Don Zivconi »

Evo nova pucnjava na Dobrinji II koliko sam moga vidjeti neka cura je ranjena kod fontane, pucalo se pravo ja mislim da su bila dva tri pistolja i mislim da su svi prazni... uspio sam samo vidjeti dvojicu kako se vracaju po tu curu sto je lezala blizu fontane a mislim da su i oni bili akteri pucnjave, pobjegose zajedno... onda tamo preko mosta u Dobrinji III neko je trazio pomoc od onih iz stanova u prizemlju pa su se opet izgubili... policija je brzo stigla nekih 3 do 4 min svaka pohvala za to ali su spremni ni bateriske lampe nemaju ni trake da ograde mjesto događaja a par auta doslo i tako... opet stara Dobrinjska prica.... javim se sa novim info

uzivo sa Dobrinje Slobodan Vaskovic :D
NekoIzMase

#7912 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by NekoIzMase »

Don Zivconi wrote:Evo nova pucnjava na Dobrinji II koliko sam moga vidjeti neka cura je ranjena kod fontane, pucalo se pravo ja mislim da su bila dva tri pistolja i mislim da su svi prazni... uspio sam samo vidjeti dvojicu kako se vracaju po tu curu sto je lezala blizu fontane a mislim da su i oni bili akteri pucnjave, pobjegose zajedno... onda tamo preko mosta u Dobrinji III neko je trazio pomoc od onih iz stanova u prizemlju pa su se opet izgubili... policija je brzo stigla nekih 3 do 4 min svaka pohvala za to ali su spremni ni bateriske lampe nemaju ni trake da ograde mjesto događaja a par auta doslo i tako... opet stara Dobrinjska prica.... javim se sa novim info

Nisu baš tako brzi ako uzmemo u obzir činjenicu da je 20 metara od fontane stanica MUP-a :-)
clav

#7913 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by clav »

pun mjesec, hladno proljece, dzukci zavijaju, pucnjava.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#7914 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

NekoIzMase wrote:
Nisu baš tako brzi ako uzmemo u obzir činjenicu da je 20 metara od fontane stanica MUP-a :-)
pa dok završi pasijans :lol: :lol: :lol:
terra_incognita

#7915 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by terra_incognita »

komi wrote:
NekoIzMase wrote:
pa dok završi pasijans :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
plejka2

#7916 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by plejka2 »

Don Zivconi wrote:Evo nova pucnjava na Dobrinji II koliko sam moga vidjeti neka cura je ranjena kod fontane, pucalo se pravo ja mislim da su bila dva tri pistolja i mislim da su svi prazni... uspio sam samo vidjeti dvojicu kako se vracaju po tu curu sto je lezala blizu fontane a mislim da su i oni bili akteri pucnjave, pobjegose zajedno... onda tamo preko mosta u Dobrinji III neko je trazio pomoc od onih iz stanova u prizemlju pa su se opet izgubili... policija je brzo stigla nekih 3 do 4 min svaka pohvala za to ali su spremni ni bateriske lampe nemaju ni trake da ograde mjesto događaja a par auta doslo i tako... opet stara Dobrinjska prica.... javim se sa novim info

Slobodane ima li sta novo?
Don Zivconi

#7917 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Don Zivconi »

plejka2 wrote:

Slobodane ima li sta novo?
Ništa novo ima nekih nezvanicnih informacija :D takod da nebih da dajem nepouzdane informacije... (potvrđeno je da je ranjena jedna ženska osoba ciji identite nije poznat :evil: )cujemo se u narednom javljanju...

Naravno da je policiji trebalo 3 - 4min jer stanica na Dobrinji II ne radi vikendom :lol:
amrica

#7918 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by amrica »

Nedjelja, prokleta nedjelja
Djevojka ranjena u noge u pucnjavi na Dobrinji
U pucnjavi u sarajevskom naselju Dobrinja 2 sinoć je povrijeđena dvadesetčetverogodišnja djevojka, potvrđeno je za Sarajevo-x.com iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.
Piše: A. K.

Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com

* Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com

Djevojka ranjena u noge u pucnjavi na Dobrinji
Prema našim informacijama, građani su u 22.55 sati obavijestili službenike policije o pucnjavi na Dobrinji 2.

"Došlo je do upotrebe vatrenog oružja od strane nepoznate osobe u ulici Bulevar branilaca Dobrinje prilikom čega je povrijeđena ženska osoba V. L. (rođena 1987. godine) iz Sarajeva. Ona je prebačen na Kliniku za urgentnu medicinu KCUS-a gdje joj je ukazana pomoć", rekao je za Sarajevo-x.com Irfan Nefić, šef odsjeka za odnose za javnošću MUP-a KS.

Službenici policije obavili su uviđaj, a kako saznajemo na mjestu pucnjave pronađeno je više čahura. Tragovi pucnjave vidljivi su i na vratima buregdžinice.

O incidentu je obaviješten dežurni kantonalni tužitelj, a policijaci rade na dokumentovanju slučaja i pronalasku i identifikovanju aktera pucnjave.
Don Zivconi

#7919 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Don Zivconi »

amrica wrote:
"Došlo je do upotrebe vatrenog oružja od strane nepoznate osobe u ulici Bulevar branilaca Dobrinje prilikom čega je povrijeđena ženska osoba V. L. (rođena 1987. godine) iz Sarajeva. Ona je prebačen na Kliniku za urgentnu medicinu KCUS-a gdje joj je ukazana pomoć", rekao je za Sarajevo-x.com Irfan Nefić, šef odsjeka za odnose za javnošću MUP-a KS.

Službenici policije obavili su uviđaj, a kako saznajemo na mjestu pucnjave pronađeno je više čahura. Tragovi pucnjave vidljivi su i na vratima buregdžinice.

O incidentu je obaviješten dežurni kantonalni tužitelj, a policijaci rade na dokumentovanju slučaja i pronalasku i identifikovanju aktera pucnjave.
Joj jesu smješni :mrgreen: pa ja mislio radilo najmanje tri pištolja

http://www.blogger.ba/komentari/15244/1256165/str50

ovdje se mogu dobiti informacije kada ce doci do nove pucnjave i ko se to ganja :lol:
corsa

#7920 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by corsa »

Ne mogu da vjerujem! Pa kakav je to mentalni sklop! :x :-)
amrica

#7921 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by amrica »

corsa wrote:Ne mogu da vjerujem! Pa kakav je to mentalni sklop! :x :-)

:shock: :?

Fakat.... :run:
metar_drva

#7922 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by metar_drva »

corsa wrote:Ne mogu da vjerujem! Pa kakav je to mentalni sklop! :x :-)
nema tu nikakvog sklopa. u glavi jedna žica, nju kad bi neko prerezao, uši bi im pootpadale :D
fatality

#7923 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by fatality »

:lol: :lol: koja stranica, prejakooooo :lol:
sad nema vise ono "sta gledas", nego sve "kulturno" :thumbup: preko interneta
goibos

#7924 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by goibos »

nevjerovatno i sad svi znaju sve osim naravno policije,

pa ove idiote sve treba na 20 godina zatvoriti
zonbirile

#7925 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA